Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Sejur Spania”

”4*, Demipensiune”

Monarque Fuengirola Park Hotel Costa del Sol Spania scoicăscoicăscoicăscoică

Spania Spania (Costa del Sol)

[wptab name=’Hotel‘]

Monarque Fuengirola Park Hotel Costa del Sol Spania 4* | Site Oficial
Adresa | Avenida de Las Gaviotas, s/n 29640 Fuengirola (Málaga), Costa del Sol, Spania Spania
Localizare | Monarque Fuengirola Park Hotel Costa del Sol Spania este situat în apropiere de plaja Las Gaviotas și a numeroase terenuri de golf. Gara “Torreblanca” este situată la 150 metri de hotel.
Facilități | recepție 24 de ore, restaurant, bar, internet gratuit, schimb valutar, centru rezervări excursii opționale, terenuri de golf, parcuri tematice, închiriere mașini, piscină, bar la piscină, magazine, locuri d ejoacă pentru copii, terenuri de tenis, parcare.
Camere | dotate cu aer condiţionat, seif, tv-satelit, telefon, iar baie este dotată cu uscător de păr.
Prezentare oficială | Monarque Fuengirola Park Hotel Costa del Sol Spania

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Monarque Fuengirola Park Hotel Costa del Sol Spania 4*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

[/wptab]

[wptab name=’Activități Costa del Sol’]

Activitati Costa del Sol

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Plajele | În Costa del Sol găsiţi multe plaje clasificate cu ”Steag Albastru”, Playa del Cañuelo Costa del Sol Spaniaiar pe lângă asta, ca un plus, clima blândă ajută ca aici să fie cel mai lung sezon de plajă din întreagă ţară, cu căldură încă din aprilie şi până la sfârşitul lunii octombrie. Toate plajele au farmecul lor, dar dacă doriţi un loc mai retras unde să vă relaxaţi din plin atunci Playa del Cañuelo de lângă Nerja este locul ideal.
2. Playa del Cañuelo | Ascunsă la poalele stâncilor Maro, Playa del Cañuelo este considerată de mulţi că fiind cea mai bună plajă din Costa del Sol. Din cauza nisipurilor sale neobişnuite cu tentă gri și a mării extrem de limpede, veţi putea vedea peştii înotând în jurul picioarelor.
3. Nerja | Odată un sat liniştit, acum este una dintre cele mai populare staţiuni din Andaluzia . Aici nu trebuie să rataţi Balcon de Europa, un fort, Puerto Banus Marbella Costa del Sol Spaniapunct de belvedere, construit în secolul al XIII-lea, pentru vederi uimitoare ale Mediteranei. Alte atracţii sunt şi peşterile ”Cuevas de Nerja”, un labirint masiv de stalagmite şi stalactite. În timpul verii, peşterile găzduiesc Festivalul Internaţional de Muzică şi Dans, unde puteţi vedea spectacole de flamenco şi muzică clasică care vă vor încânta cu acustica lor impresionantă.
4. Malaga | Din păcate, majoritatea oamenilor cunosc Malaga doar datorită aeroportului, însă oraşul de coasta cu farmec andaluz, este incredibil de compact, cu toate atracţiile principale la doar câţiva paşi distanţă de malul mării. Ca şi obiective turistice: amfiteatru roman, impunătoarea Alcazaba şi Muzeul Picasso, care aduce un omagiu celui mai cunoscut rezident al oraşului.
5. Marbella | Cine ajunge în Costa del Sol nu trebuie să rateze, chiar şi pentru o vizită scurtă, această staţiune extravaganţă, ”locul de joacă” pentru cei bogaţi şi faimoşi; aici, cel mai probabil, veţi întâlni unele personaje contemporane celebre, Vechiul pod din Ronda Costa del Sol Spaniafie pe mega-iahturile lor ancorate în Puerto Banus, fie în cluburile exclusiviste situate de-a lungul ”Golden Mile”. Şi dacă tot aţi ajuns aici, vă recomandă o vizită prin parcul Alameda, este că o trecere succesivă printr-o grădină botanică şi o piaţă centrală.
6. El Caminito del Rey | Până nu demult, cea mai ”palpitantă” cărare din Spania, El Caminito del Rey, a fost închisă publicului, dar acum va puteţi plimbă prin aceste chei înguste, cu privelişti ameţitoare şi la propriu şi la figurat, bineînţeles, doar dacă aveţi curaj ”la purtător”. Considerată a fi cea mai periculoasă cărare, El Caminito del Rey are patru kilometri de trasee la mai mult de 100 de metri înălţime. Recomandat în principal ”iubitorilor de adrenalină” care pot vedea peisaje destul de impresionante ale defileului.
7. Ronda | În acest oraş veţi putea face cele mai frumoase poze, Ronda fiind situat în vârful unui ”taluz” înconjurat de stânca extrem de abruptă. Obiectivul principal al acestui oraş îl constituie podul din secolul al XVIII-lea, Puente Nuevo, care traversează cheile El Tajo la o înălţime de 120 metri. Odată ajunşi în oraş, trebuie să treceţi prin centrul vechi, care este ”ornat” cu biserici şi palate medievale: Alminar de San Sebastián – minaretul supravieţuitor de la moscheea maură a oraşului.

[/wptab]

[wptab name=’Observații’]

• Documente necesare călătoriei: paşaport (mai ales pentru cei care optează să viziteze Tanger-Maroc) valabil cel puţin 6 luni de la dată întoarcerii sau carte de identitate · Asigurarea medicală nu este obligatorie, dar este recomandată
• Conform reglementărilor în vigoare, minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor, să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; Adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră.
• Preţurile pentru copii sunt valabile numai în cazul în care aceştia sunt cazaţi în cameră cu 2 adulţi. Infanţii (0 – 2 ani neîmpliniţi) NU plătesc taxele de aeroport.
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuită oficial de Ministerul de Resort din Spania. Ca atare, facilităţile comune şi cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie cu ajutorul reprezentantului agenţiei.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicită taxe suplimentare; în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificările orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14 25 Octombrie 2016 | ”Camera cu mobilier vechi, curățenie zilnică în cameră, așternuturi schimbate o dată pe săptamână și prosoape zilnic. La restaurant, mâncarea foarte bună, meniu diversificat, cu specific spaniol și internațional; piscina curată și bine intreținută; plaja în apropiere la 2 străzi distanță de hotel, cu nisip fin și intrare lină în mare, foarte curate, șezlonguri 5 euro/persoană/zi. Nici nu ne-am gândit că putem face baie în octombrie, apa mării a fost caldă. Partenerii locali au fost foarte bine pregătiți, am primit informații folositoare, fără de care sejurul nostru nu ar fi fost la fel de reușit. Am făcut și excursii opționale pe cont propriu, una dintre ele fiind cu trenul până în Malaga (2,5 euro/persoană). A fost un sejur reusit. Romina si Paul, Pâncota”; Romina și Paul, Pâncota; ALTCO Tour ID 152.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Monarque Fuengirola Park Hotel Costa del Sol Spania 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Monarque Fuengirola Park Hotel Costa del Sol Spania nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Monarque Fuengirola Park Hotel Costa del Sol Spania. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]