Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Grecia”

”3*, Self catering”

Olga Studios Apartments Megali Ammos Skiathos scoicăscoicăscoică

Grecia Grecia (Skiathos)
Avion din București și Cluj-Napoca

Olga Studios Apartments Megali Ammos Skiathos 3* | Site Oficial
Adresa | Megali Ammos, 37002 Skiathos, Grecia Grecia
Localizare | Studio-urile Olga se află în imediată apropiere a oraşului Skiathos, la aproximativ 1 km depărtare de staţia de autobuz nr. 4, locul cel mai potrivit de pornire în explorarea centrului vechi al aşa-numitei „Chora” (capitala insulei). Pe strada principală (Papadiamantis) şi în portul turistic se ajunge într-o plimbare relaxantă. Poziţionarea la doar 50 de metri de staţia nr. 5 a liniei de autobuz face ca toate plajele importante de pe insulă Skiathos să fie accesibile în maxim 20 de minute. La doar 100 de metri distanţă de plaja „Megali Amos”, adică „Plaja cea mare”. Megali Amos este prima plajă pe drumul spre celebra plajă Koukounaries.
Facilități | Wi-Fi (gratuit), parcare privată, 2 foişoare, aer condiţionat, grădină, piscină disponibilă gratuit (în cadrul hotelului din apropiere – Palmyra Studios)
Camere | TV, aer condiţionat (inclus în tarif), baie cu duş, balcon, chicinetă dotată cu plită, frigider, hotă, filtru de cafea şi veselă. Se face curăţenie la interval de 3 zile (se schimbă lenjeria de pat şi prosoapele)
Prezentare oficială | Olga Studios Apartments Megali Ammos Skiathos

Olga Studios Apartments Megali Ammos Skiathos
Zbor din București/Cluj-Napoca 09 septembrie 2017
Adult în cameră Dublă/Studio *419 €

* Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale și tipuri de cameră.
 
Servicii incluse:
• Cazare 7 nopţi;
• Masa: Self catering (fără masă);
• Transport avion;
• Taxa de aeroport;
• Transfer aeroport – hotel – aeroport;
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.
 

Informații zbor București/Cluj-Napoca – Skiathos – București/Cluj-Napoca 2017
Plecări în fiecare zi de Sâmbătă în perioada 27.05 – 16.09.2017
* Orarul de zbor poate suferi modificări.
Varianta exactă va fi disponibilă cu câteva zile înainte de plecare.

Activitati Skiathos

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Turul insulei cu vaporașul | Pe insulă există mai mult de 66 de plaje pentru care nu există acces cu mașina. Această mini-croazieră în jurul insulei vă dă prilejul să fotografiați și să înotati în locuri pe care nu le putem admira de pe uscat. Veti putea vizita Pestera Fonissa, Kastro (unde putem admira castelul), Katigiorgis, un sat pitoresc din zona Pelion. În continuare vom vizita insula Tsougrias, care este poziționata chiar vis-a-vis de portul Skiathos, unde ne vom opri o ora pentru înot. Portul Skiathos
2. Turul insulei cu autocarul | Pe tot parcursul drumului veți putea admira pădurile verzi care se îmbină în mod armonios cu albastrul mării. Prima oprire va fi Agios Taxiarchis, o frumoasă capelă cu o priveliște superbă, pe sub care trece un izvor natural, una dintre cele mai bune ape din Skiathos. Apoi vom pleca către Mănăstirea Panagia Evangelistria, o mănăstire de importanță istorică în Grecia, care a jucat un rol semnificativ în revoluția de la 1821. Tot acolo a luat naștere drapelul Greciei. De asemenea, nu vom rata Koukounaries, zona de pe insulă cu cele mai multe plaje și hoteluri. Mănăstirea Panagia Evangelistria
3. Skopelos – Alonissos | O plimbare în apele albastre ale Sporadelor ne va duce pe insula Alonissos, renumită pentru Parcul Marin care adapostește foci, și spre Skopelos, unde a fost filmat muzicalul “Mamma Mia”, film ce a avut un real succes pe plan internațional. Vom putea intra în biserica Sf. Ioan, unde au fost filmate scene din acest muzical.
4. Mamma Mia | O suberbă și romantică excursie în locurile unde s-a filmat muzicalul “Mamma Mia” este ceea ce nu trebuie să lipsească din vacanța ta.
5. Muzică sub lumina lunii | În această excursie, puteți admira asfințitul în Skiathos, savurând vinul tradițional al insulei, pe ritmurile muzicii lui Zorba. Nu ratați să faceți fotografii apusului de soare pe frumoasa și unica insula Skiathos – o adevarată “rivală” pentru Santorini.

ALTCO Tour 25x14 03 Septembrie 2016 | ”Cazare foarte bună, la 15-20 minute de mers pe jos de centrul staţiunii. Camera spaţioasă, cu vedere la mare, cu două balcoane din care unul era cu vedere laterală, iar celălalt cu vedere frontală la mare. Curăţenie zilnică în cameră, tv, aer condiţionat inclus în preţ, mini frigider, mini chicinetă dotată cu fierbător și veselă. Internetul în cameră gratuit. În exterior grădina deosebit de frumoasă, plăcut amenajată. Din cauza că este aşezat pe o colină, hotelul nu este recomandat persoanelor în vârstă. Distantă până la plaja cu nisip și intrare lină în mare este de aproximativ 150 metri; hotelul este aproape și de staţia de autobus care circulă din 15 în 15 minute până la cele mai importante plaje şi taverne din Skiathos.”; Milentina Marcus, Timișoara; ALTCO Tour ID 145.

Verifică disponibilitate | Olga Studios Apartments Megali Ammos Skiathos 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Olga Studios Apartments Megali Ammos Skiathos nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Olga Studios Apartments Megali Ammos Skiathos. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!