Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Juniori”

”Disneyland Paris”

Parcul de distracții Disneyland Paris

Franța Franța (Marne-la-Vallée)

[wptab name=’Descriere‘]

Lumea poveştilor ocupă un loc important în viaţa fiecăruia dintre noi, la un moment dat.
Te invităm în universul prinţilor şi prinţeselor care trăiesc fericiţi până la adânci bătrâneţi. Frumoasa din Pădurea Adormită, Peter Pan, Pinocchio şi multe alte personaje pe care copiii le iubesc şi pe care tu le-ai îndrăgit cândva prind viaţă pe tărâmul viselor, la Disneyland. Dacă îţi doreşti o vacanţă într-o lume magică, unde vraja şi fericirea devin realitate, a sosit momentul să faci o călătorie la Disneyland.
O primă călătorie în lumea lui Disney poate fi copleşitoare, tocmai de aceea trebuie planificată cu atenţie. Altfel, s-ar putea nu doar să cutreieri parcul în lung şi în lat, dar şi să ratezi prinţii şi prinţesele preferate ale celor mici. Dacă scopul călătoriei este să cunoaşteţi toate prinţesele, atunci ar fi indicat să îi duci pe cei mici la Bucătăria lui Goofy. Acolo se află zilnic cel puţin o prinţesă care întâmpină oaspeţii. Dar le poţi întâlni şi în timp ce îşi fac plimbarea prin parc. Zi de zi alte prinţese şi alţi prinţi ies la plimbare, aşa că trebuie să revii dacă cei mici nu s-au întâlnit cu personajele preferate. Şi ca să intre cu adevărat în atmosferă, copiii vor adora să se îmbrace precum îndrăgitele personaje, iar fotografiile făcute – ale micuţei Cenuşărese sau ale viteazului Peter Pan – vor deveni amintiri deosebite.
Disneyland Paris şi Studiourile Walt Disney |
Disneyland Paris nu este doar un univers unic, ci şi cel mai mare parc tematic dintre cele patru inspirate din lumea lui Disney. În plus, este unul dintre puţinele parcuri care găzduieşte un al doilea parc tematic: Studiourile Walt Disney. Ajuns la Turnul Terorii, vei intra în a patra dimensiune cu ajutorul liftului care îţi va oferi una dintre cele mai spectaculoase experienţe, culminând cu o privelişte uluitoare asupra întregului parc. Tot la Studiourile Walt Disney, asişti la cascadorii uimitoare cu maşini şi motociclete sau devii pentru câteva ore un periculos pilot de curse la Cars Race Rally.
Ţinuturile magice |
Există 5 ţinuturi vrăjite în Disneyland, iar cel mai fericit dintre ele este Fantasyland. Aici, poveştile care l-au inspirat pe Disney prind viaţă. Dacă vrei să retrăieşti visurile copilăriei, intră în Castelul Frumoasei din Pădurea Adormită sau însoţeşte-l pe Pinocchio în încercarea de a deveni un băieţel adevărat.
Adventureland este ţinutul celor care iubesc acţiunea. Odată ajuns la poarta Tărâmului Aventurilor, pregăteşte-te să lupţi alături de Indiana Jones sau să-i înfrunţi pe piraţii din Caraibe.
Dacă vrei să te întorci în timp, pe vremea când Walt Disney era copil, fă o plimbare pe Main Street, U.S.A. Ospitalitatea micului orăşel din anii 1900 te va cuceri în timp ce treci pe lângă magazinele în stil victorian sau te bucuri de un tur în tramvaiul tras de cai.
Surprize la Disneyland |
Spectacolele şi paradele de la Disneyland sunt cu adevărat unice. Ia un autograf sau fă o poză cu Minnie, Goofy sau Pluto în timp ce te plimbi prin parc. Cum în fiecare zi are loc câte o paradă, cu siguranţă vei participa şi tu la unul dintre memorabilele evenimente. Un alt motiv pentru care îţi doreşti să ajungi la Disneyland este complexul Val d’Europe, unde experienţa shopping-ului este încântătoare. Branduri celebre, un hipermarket unde găseşti tot ce vrei, restaurante şi un outlet village, în care, dacă ţi-au mai rămas bani de cheltuială, poţi remedia fără probleme situaţia. Strada care străbate satul îţi îndreaptă paşii către un loc de care copiii vor fi fermecaţi: Sea Life Center. Pe lângă cele 300 de specii de peşti şi broaşte ţestoase găzduite, Centrul este înconjurat de două tuneluri subacvatice cu rechini. Incursiunea în lumea marină va fi în acelaşi timp magică şi instructivă pentru întreaga familie.
Pentru o seară de neuitat, întâlneşte-te cu actorii tăi preferaţi la Cinémagique – cele 15 ecrane prin care poţi plonja în lumea celor mai bune filme din ultimul veac. După cina delicioasă de la Laguna Albastră, este binevenită o plimbare cu barca sau cu hidrobicicleta pe Lacul Disney.
Împrejurimile |
Dacă vrei să explorezi ţinuturile romantice din jurul lumii lui Disney, trebuie să ştii că Seine-et-Marne este o regiune în care arta, cultura şi istoria sunt la ele acasă, iar satele medievale cu peisaje idilice şi castele impresionante te aşteaptă la tot pasul. Castelul Vaux-le-Vicomte a fost construit de ministrul de finanţe al lui Ludovic al-XIV-lea, Nicolas Fouquet. Se spune că după ce l-a vizitat, Ludovic, invidios, a angajat aceiaşi meşteri să construiască Versailles-ul. Dacă vizitezi Vaux-le-Vicomte într-o seară magică în care este luminat cu 2.000 de lumânări, vei înţelege impulsul regelui. Rămânând în sfera reşedinţelor regeşti, trebuie să vizitezi „Castelul Fontainebleau”, martorul a peste 700 de ani de istorie franceză, astăzi unul dintre cele mai importante obiective din patrimoniul mondial UNESCO. Sub nicio formă nu vrei să ratezi un uluitor orăşel medieval, care a încântat şi a inspirat numeroşi artişti francezi: Barbizon. Moret, Renoir, Sisley, Corot, Millet sunt numai câţiva dintre pictorii şcolii de la Barbizon, fermecaţi de aleile pitoreşti şi încântătoare.

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Parcul de distracții Disneyland Paris
Hotel inclus Santa Fe 2* Cheyenne 2* Sequoia 3* Newport 3* New York 4* Disneyland 5*
Adult in dubla 589 € 589 € 669 € 679 € 729 € 999 €
Copil 0-6 ani 169 € 169 € 169 € 169 € 169 € 169 €
Copil 7-11 ani 299 € 299 € 299 € 299 € 299 € 299 €
Detalii hotel Santa Fe 2* Cheyenne 2* Sequoia 3* Newport 3* New York 4* Disneyland 5*

Cu date de plecare flexibile, in limita locurilor libere la momentul cererii de rezervare
 
Servicii incluse in preturile Sejururilor:
• Zboruri directe Bucuresti (Otopeni) => Paris => Bucuresti, Compania Air France
• Taxele de aeroport
• Cazare 2 nopti cu mic dejun la Hotelul respectiv
• Acces in parcuri pentru 3 zile
 
Conditii generale Sejur Parcuri Distractie:
* tarifele sunt valabile in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare
* tarifele pentru copii sunt valabile daca sunt insotiti de 2 adulti
* La cerere, se pot organiza și pachete cu plecare individuală din orașul dumneavoastră.
[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Parcul de distracții Disneyland Paris
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care unitățile de cazare din lanțul hotelier Disneyland Paris nu comunică în timp util eventualele modificări în ofertele lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-urile oficiale ale hotelurilor Disneyland Paris. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]