Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Juniori”

”Europa Park”

Parcul de distracții Europa Park

Germania Germania (Rust)

[wptab name=’Descriere‘]

Europa Park, entuziasm şi aventură
Acum poţi să vezi tot ce este mai frumos în lumea întreagă într-o singură zi. În cel mai distractiv concediu din viaţă ta. Te invităm într-o călătorie a aventurii şi descoperirilor !
Europa Park, aflat în Germania, aproape de graniţa cu Franţa şi Elveţia, este unul dintre cele mai vizitate parcuri de distracţie din lume. Peste 100 de atracţii, spectacole, roller coaster-e şi 13 zone tematice, care reconstruiesc fragmente din istoria Europei te vor duce într-un univers fantastic şi memorabil.
Universul copiilor
Copiii vor fi fascinaţi să se plimbe cu maşinuţe, trenuleţe sau bărci prin Lumea Diamantelor sau să îi viziteze pe Piraţii din Batavia. Experienţa de la noul cinematograf 4D în care este vedetă mult iubitul şoricel Euromaus, un fel de mascotă a parcului, va fi cu siguranţă senzaţională. De sus, din vârful Farului Copiilor, priveliştea pe care o ai asupra întregii Lumi a Copiilor este spectaculoasă, iar Satul Vikingilor cu greu poate fi descris. Aici, copiii sunt în al nouălea cer. Aventuri distractive, de la căţărat pe ziduri şi până la explorarea Corabiei Vikingilor, îi ţin cu sufletul la gură pe micuţi. Prin galeria basmelor, în Oraşul Piticilor sau în Castelul Frumoasei din Pădurea Adormită explorezi alături de copii ţinutul viselor şi lumea magiei. Că să se odihnească puţin, îi poţi duce apoi la Crocodile Bar, unde se vor răcori cu delicioase cocteiluri din fructe, gustări şi prăjituri.
Descoperă Europa dintr-o privire
Un târg german, o bucată originală din Zidul Berlinului, arhitectură şi magazine tipic germane şi multe altele îţi fac cunoştinţă cu în cel mai relaxant şi plăcut mod cu evenimente importante din istoria şi cultură Germaniei. Dacă eşti un romantic incurabil, bistrourile şarmante şi cartierul francez vor fi pe placul tău. Farmecul mediteraneean te cucereşte în zona Italiei, unde Fontana di Paradiso, impresionantul Campanile şi o piazza cu elemente renascentiste şi baroce recreează atmosfera tipic italiană. Nici Rusia nu lipseşte din Europa Park, cu domurile aurite ale bisericilor maiestuoase. În această zonă vizitezi EuroMir, un roller coaster original, dar şi Staţia Spaţială Mir. Continui vizită prin Scandinavia, Olanda, Elveţia, Austria, Islanda… Oriunde ţi-ai fi dorit să ajungi, Europa Park îţi oferă o ocazie de nerefuzat. Distracţiile pentru cei mici şi cei mari sunt nenumărate în Europa Park şi întrec cele mai frumoase şi creative vise pe care le-ai putea avea. Ştii cum arată un copil care l-a văzut pe Moş Crăciun ? Dacă da, asigura-te că poţi face faţă unui asemenea entuziasm, ia-ţi rucsacul, aparatul de fotografiat şi porneşte cu familia spre Europa Park şi vei primi o vacanţă de neegalat.

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Parcul de distracții Europa Park
Hotel inclus Bell Rock 4* Colosseo 4* Santa Isabel 4* Castillo Alcazar 4* El Andaluz 4*
Adult în cameră dublă 539 € 539 € 539 € 519 € 519 €
Copil 2-4 ani 229 € 229 € 229 € 229 € 229 €
Copil 4-11 ani 445 € 435 € 445 € 425 € 425 €
Detalii hotel Bell Rock 4* Colosseo 4* Santa Isabel 4* Castillo Alcazar 4* El Andaluz 4*

Cu date de plecare flexibile, în limita locurilor libere la momentul cererii de rezervare
 
Servicii incluse în preţurile Sejururilor:
• Zboruri Bucureşti => Stuttgart => Bucureşti, Compania Lufthansa via Munchen
• Taxele de aeroport
• Cazare 2 nopţi cu mic dejun la Hotelul respectiv
• Acces în parcuri pentru 3 zile
 
Condiţii generale Sejur Parcuri Distracţie:
* tarifele sunt valabile în funcţie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare
* tarifele pentru copii sunt valabile dacă sunt însoţiţi de 2 adulţi
* La cerere, se pot organiza și pachete cu plecare individuală din orașul dumneavoastră.
[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Parcul de distracții Europa Park
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Parcul de distracții Europa Park nu comunică în timp util eventualele modificări în ofertele lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial al Parcului de distracții Europa Park. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]