Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Juniori”

”Legoland”

Parcul de distracții Legoland

Germania Germania (Günzburg)

[wptab name=’Descriere‘]

Legoland, universul distracţiei
Vino într-un ţinut în care entuziasmul general este la cote maxime, că să petreci o minivacanţa extraordinară. Legoland, parcul de distracţie din sudul Germaniei, în apropiere de München, este combinaţia ideală între atracţii cu tematică lego şi o mare varietate de roller coaster-e. Zvăpăiatul tărâm este destinat mai ales copiilor: spectacole fabuloase, terenuri de joacă originale şi creative, şi piesă de rezistenţă – Miniland, celebre oraşe europene în miniatură construite din piese lego. Pentru că Miniland să fie cât mai aproape de realitate, oamenii, animalele, maşinile, trenurile şi avioanele pot fi mişcate prin simplă apăsare a unui buton. Este de la sine înţeles că, în timp ce se mişcă, vor face şi zgomotele specifice. Întinzându-se pe o suprafaţă egală cu cea a 26 de terenuri de fotbal, Legoland este împărţit în 8 zone tematice în care aventura, imaginaţia, distracţia şi adrenalina dau reţeta perfectă pentru o zi de neuitat.
În Miniland te simţi precum Gulliver în Ţară piticilor. Aici o să cunoşti sau o să recunoşti clădiri, cartiere, oraşe din Germania şi din Europa. Dacă ţi-ai dorit să vizitezi şi alte oraşe ale Germaniei dar nu ai avut timp, în Miniland o să descoperi cartierul financiar din Frankfurt, aeroportul din München sau clădirea parlamentului german. Îţi era dor de Veneţia ? Palatul Dogilor, Piaţă San Marco sunt la Legoland, frumoase şi fascinante că şi cum ar exista aievea. Şi turiştii din Olanda, Elveţia vor recunoaşte arhitectură reprezentativă din ţinuturilor natale.
În Ţinutul Imaginaţiei creativitatea şi originalitatea atracţiilor nu cunosc limite. La Kids Power Tower te ridici singur cu ajutorul unei frânghii de 9 metri, din Turnul Observator ai o privelişte nemaipomenită asupra împrejurimilor, iar dacă eşti în formă, Pedal-A-Car este distracţia potrivită pentru ţine. Şină pe care merg maşinuţele înconjoară Ţinutul Imaginaţiei. Cu cât pedalezi mai repede, cu atât mai repede te deplasezi. Deci tu decizi la câtă adrenalină crezi că rezişti.
Dacă majoritatea atracţiilor de la Legoland sunt destinate copiilor mai mici, Lego X-treme se adresează întregii familii. Aici toate sunt într-o acţiune continuă. Cursele se ţin lanţ la Lego Racers Drome Racing sau pe deasupra apei, la Aquazone Wave Racers, iar la Lego Mindstorms, cei pasionaţi de ştiinţă pot să programeze roboţi şi să-i testeze în competiţie cu alţi roboţi.
Eşti fan înfocat al poveştilor ? Aventurile din castelul aflat în Regatul Cavalerilor, călătoria fantastică pe aripile Dragonului de Foc sau „goana după aur” sunt doar câteva dintre activităţile care te vor încânta fără doar şi poate. Povestea continuă în Ţară Piraţilor, unde mergi la Şcoală Piraţilor şi devii erou după ce îi învingi pe aceşti fugari ai marilor în bătălii feroce.
Sperăm că ţi-a plăcut micul tur virtual în care tocmai te-am dus. Cu siguranţă ţi-ai făcut măcar o idee despre atracţiile miraculoase de la Legoland, despre veselia, explozia de culoare şi entuziasm care te aşteaptă aici. Te invităm să le faci o bucurie de neegalat celor mici şi să-i duci în cea mai frumoasă vacanţă a lor !

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Parcul de distracții Legoland
adult în camera dublă 339 €
copil 2-12 ani cu 2 adulţi 249 €
detalii hotel Hotel Feriendorf 3*

Cu date de plecare flexibile, în limita locurilor libere la momentul cererii de rezervare
 
Servicii incluse în preţurile Sejururilor:
• Zboruri directe Bucureşti (Otopeni) => Munchen => Bucureşti, Compania Lufthansa
• Taxele de aeroport
• Cazare 2 nopţi cu mic dejun la Hotel Feriendorf 3*
• Acces în parcuri pentru 2 zile
 
Condiţii generale Sejur Parcuri Distracţie:
* tarifele sunt valabile în funcţie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare
* tarifele pentru copii sunt valabile dacă sunt însoţiţi de 2 adulţi
* La cerere, se pot organiza și pachete cu plecare individuală din orașul dumneavoastră.
[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Parcul de distracții Legoland
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotelul Feriendorf nu comunică în timp util eventualele modificări în ofertele lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial al hotelului Feriendorf. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]