Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Juniori”

”PortAventura”

Parcul de distracții PortAventura

Spania Spania (Vila-seca)

[wptab name=’Descriere‘]

PortAventura – distracţie, magie şi adrenalină
La aproximativ o oră de Barcelona, pe Costa Dorada, se află cel mai mare parc de distracţii din Spania: PortAventura. Emoţii intense, senzaţii tari, bucurie, entuziasm sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le trăieşti la PortAventura. Parcul este împărţit în 5 zone tematice, unde ai ocazia să descoperi cele mai interesante locuri de pe pământ. Deşi Portaventura este un parc în care atracţiile destinate celor curajoşi sunt numeroase, în fiecare dintre zone există carusele şi spectacole pentru copii. Pe Sesame Street, pe copii îi aşteaptă nenumărate surprize, printre care şi întâlniri cu personajele preferate din desene animate. Cei mici se pot căţăra în Copacul Magic, un copac zâmbăreţ înalt de 12 m, sau pot să zboare cu Fluturii Săltăreţi. Şi cum prietenoasele animale animale sunt întotdeauna îndrăgite de micuţi, aceştia pot explora Fermă lui Elmo cu un tractor distractiv. La intrarea în parc te întâmpina un prietenos orăşel catalan unde te poţi relaxa la restaurante şi terase specifice zonei mediteraneene.

Două dintre atracţiile majore ale parcului pentru iubitorii de adrenalină pură sunt Furios Baco (în Mediterania) – cel mai rapid roller coaster din Europa şi Dragon Khan (în China), cu 8 loop-uri, cele mai multe rotiri la 360 grade şi o viteză care atinge 110 km/oră. În Polinezia, te aşteaptă nici mai mult, nici mai puţin decât junglă şi paradisul, dar şi unul dintre cele mai iubite obiective ale parcului: Odiseea Mării. Un cinematograf care are că tematică un submarin explorând oceanul oferă o experienţă fascinantă vizitatorilor săi.

Dacă ţi-ai dorit să fii cel mai tare cowboy într-un western clasic, acum este sansă ta. În Vestul Sălbatic, pe lângă atracţiile şi cursele nebuneşti irezistibile pentru iubitorii de adrenalină, se desfăşoară spectacole uluitoare. În Mexic, ultima dintre cele 5 zone, vei fi cucerit de decorurile maiase şi de atmosfera mexicană „jovială”. Iar în Templul Focului, atracţie care va entuziasma întreagă familie, Indiana Jones caută comoară celebră şi au loc spectacole pirotehnice extraordinare.

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Parcul de distracții PortAventura
Hotel inclus Portaventura 4* Caribe 4* Gold River 4* El Paso 4*
Masa inclusă Demipensiune Demipensiune Demipensiune All Inclusive
Adult în cameră dublă 419 € 419 € 459 € 479 €
Copil 2-12 ani 239 € 239 € 239 € 239 €
Detalii hotel Portaventura 4* Caribe 4* Gold River 4* El Paso 4*

Cu date de plecare flexibile, în limita locurilor libere la momentul cererii de rezervare
 
Servicii incluse în preţurile Sejururilor:
• Zboruri directe Bucureşti (Otopeni) => Barcelona => Bucureşti, Compania TAROM
• Taxele de aeroport
• Cazare 2 nopţi la Hotelul respectiv
• Tipul de masă inclus pentru fiecare hotel
• Acces în parcuri pentru 3 zile
 
Condiţii generale Sejur Parcuri Distracţie:
* tarifele sunt valabile în funcţie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare
* tarifele pentru copii sunt valabile dacă sunt însoţiţi de 2 adulţi
* La cerere, se pot organiza și pachete cu plecare individuală din orașul dumneavoastră.
[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Parcul de distracții PortAventura
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Parcul de distracții PortAventura nu comunică în timp util eventualele modificări în ofertele lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial al Parcului de distracții PortAventura. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]