Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Austria”

”3* Fără Masă”

Pensiunea Haus Sonnenseiten Neustift Tirol 5fulgi5fulgi5fulgi

Austria Austria (Neustift)

Pensiunea Haus Sonnenseiten Neustift Tirol 3* | Site Oficial
Adresă | Ausserrain 10, 6167 Neustift, Tirol, Austria Austria
Localizare | în Neder-Ausserrain, la 2 km de centrul staţiunii Neustift, şi la 16 km de Gheţarul Stubai. Staţia de ski-bus se află la 3 minute de mers pe jos faţă de pensiune.
Facilități | salon mic dejun, lounge cu TV, spaţiu depozitare schiuri, parcare. La cerere se poate servi micul dejun. În apropiere se află mai multe restaurante şi un loc mare de joacă;
Camere | pentru 4-6 pers cu suprafaţă 75 mp, compus din două dormitoare,un living cu canapea extensibilă pentru 2 persoane, bucătărie complet utilată, baie, telefon, TV satelit, 2 balcoane.
Prezentare oficială | Pensiunea Haus Sonnenseiten Neustift Tirol 3*

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Pensiunea Haus Sonnenseiten Neustift Tirol 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Pensiunea Haus Sonnenseiten Neustift Tirol nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Pensiunea Haus Sonnenseiten Neustift Tirol. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!