Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Egipt”

”5* All Inclusive”

Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort scoicăscoicăscoicăscoicăscoică

Egipt Egipt (Sharm El Sheikh)

Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5* | Site Oficial
Adresa | Al Fanar St, Om El Seid Hill, Sharm El Sheikh, South Sinai Governorate, Egipt Egipt
Localizare | situat în Sharm el Sheikh, Om El Seid Hill, lângă plajă, la 9 km de Naama Bay şi la 16 km de aeroportul Sharm El Sheikh Internaţional.
Facilități | Hotelul dispune de 3 restaurante, 3 baruri, cafenea, piscine pentru adulţi, loc de joacă, club şi piscine pentru copii (una dintre ele încălzită pe timpul iernii), centru spa, sală de fitness, teren de tenis şi volei, mese de biliard, 4 săli de conferinţe (echipate cu imprimante, calculatoare, fax, proiectoare, microfoane, televizoare, walkie talkie, internet), salon de înfrumuseţare, librărie şi oferă următoarele servicii: schimb valutar, închiriere limuzină, room service, spălătorie, curăţătorie.
Camere | dotate cu baie cu duş şi cadă, uscător de păr, televizor, telefon, aer condiţionat, facilităţi pentru prepararea ceaiului şi a cafelei, fier şi masă de călcat, seif.
Prezentare oficială | Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort


Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

Activitati Egipt

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.


Din Hurghada se pot vizita:

1. Perlele Egiptului de Sud | oraşul Aswan – cel mai pitoresc oraş din Egipt; complexul de temple de pe insula Philae; Satul de crocodili de lângă Aswan; Abu Simbel – templul faraonului Ramses al II-lea şi al soţiei sale Nefertari, tăiat direct în stâncă în Secolul al XIII-lea î.Hr.; Barajul de la Aswan. egipt-abu-simbel-templu-faraonului-ramses Muzeul de papirus din Luxor.
2. El Gouna (Veneția Egiptului) | Plimbare cu bărci de agrement pe canalele stațiunii, vizită la acvariul din stațiune, pescuit, oprire la reciful „casa delfinilor”.
3. Hurghada | O ocazie potrivită pentru a cunoaşte oraşul-staţiune Hurghada, pentru a vizita principalele atracţii turistice şi a face cumpărături reuşite: Marea Moschee, Biserica coptă, Aquarium în oraşul vechi, magazinul de uleiuri medicinale, magazine de suvenire şi textile, centrul de piele şi blănuri.
4. Cairo | Cetatea şi Moscheea de alabastru a lui Mohamed Ali, Muzeul Naţional, Sfinxul şi platoul Gizeh – piramidele. În Muzeul Naţional din Cairo veţi putea admira tezaurul Egiptului antic şi al perioadei greco-romane (peste 120.000 exponate – inclusiv sala Tutankamon), Muzeul de papirus; Piramidele şi Sfinxul; magazine de suvenire şi textile, fabrică de parfumuri.
5. Luxor | Templul zeiţei dragostei Hathor din Dendera, Templul din Karnak, templul mortuar al lui Ramses al III-lea (Medinet Habu), Insula Bananei. Complexul de egipt-luxor temple din Karnak (oraşul viilor), templul reginei Hapsetsut Hatshepsut (oraşul morţilor), Valea Regilor, coloşii lui Memnon, Aleea sfincşilor. Muzeul de papirus şi fabrică de alabastru, plimbare cu barca pe Nil.
6. Mănăstirile Sfântul Antoniu și Sfântul Pavel | Sfântul Antoniu este cea mai veche mănăstire activă din lume. Aici se pot admira: icoanele unice, cea mai mare colecție de picturi murale copte din Secolele XII-XVI, colecția de peste 1700 de manuscrise scrise de mână, morile.
7. Ierusalim | Zidul Plângerii și Via Dolorosa, Biserica Sfântului Mormânt, Camera Cinei celei de Taină, Biserica Adormirii Maicii Domnului, mormântul regelui David, Marea Moartă.
8. Capitala Faraonilor | Prima Piramidă în trepte a lui Zoser, piramidă regelui Titi, piramidă lui Unas, picturile murale şi mormintele, mastabalele de la Sakkara (situl de la Sakkara – muzeul Imhotep, unde se păstrează mumia faraonului şi artefacte antice), mastaba Kagemni, platoul Gizeh (piramidele) şi Sfinxul.
9. Activități Acvatice | Dacă vreţi să admiraţi îndeaproape speciile variate de peşti şi recifele de corali trebuie să alegeţi unul dintre mijloacele de transport care vă poate oferi acest minunat spectacol: un submarin egipt-recif-de-corali-marea-rosie adevărat (transferul pe submarin se face cu ajutorul unei bărci cu motor); cu batiscaful (prin peretele special al vasului care apropie obiectele aflate la 6 metri); Barcă cu fundul de sticlă – trimaran (cu o fereastră imensă de 8 metri lungime şi 4 metri lăţime). Nu trebuie ratate nici înotul cu delfinii şi pescuitul în largul Marii Roşii.
10. Wellness și Spa | Când vine vorba de relaxare şi răsfăţ vă recomandăm: Băi cu nisip negru, băi în mare, băi de soare, băi cu aburi şi piscină cu apă rece; Duş Sharko; Masaj pe spate cu pietre fierbinţi; Baie în stil Cleopatra (Saună. Baie cu aburi. Jacuzzi. Peeling pe tot corpul cu cocos. Mască de faţă. Masaj pe tot corpul); Baie în stil Marocan (Saună şi baie cu aburi. Peeling pe tot corpul (se utilizează o mănuşă marocană specială şi săpun marocan negru). Mască de corp cu argilă marocană de origine vulcanică. Jacuzzi. Masaj de relaxare pe tot corpul); Baie turcească hammam (Hammam-ul include complexul de proceduri: saună, peeling, masaj cu spumă, jacuzzi)

Pe lânga excursiile de mai sus, din Sharm El Sheikh se mai pot vizita și:

11. Iordania – Petra | Petra – oraşul nabateenilor, desemnat de către UNESCO parte a Patrimoniului Cultural Mondial. Plimbare pe străduţele înguste ale oraşului vechi pentru a descoperi frumuseţea oraşului pierdut în deşert: amfiteatrul, Palatul Al Khazneh.
12. Muntele și Izvorul lui Moise, Manastirea sf. Ecaterina | Urcare pe muntele sfânt de unde se poate admira răsăritul. Conform legendei, este locul unde oamenii se pot egipt-pestera-scufundata-gaura-albastra-marea-rosie lepăda de păcate. Baie în izvorul cu apă termală cu sulf – folosită din timpuri străvechi pentru vindecarea reumatismului, artritei şi bolilor de piele. Vizită la Mănăstirea Sf. Ecaterina (vizualizarea icoanelor vechi şi manuscriselor Bibliei) şi în locul unde se spune că Moise ar fi văzut rugul aprins (tufişul în flăcări). Se spune că vizitatorii simt pacea şi liniştea acestui loc sacru.
13. Canionul Colorat și Gaura Albastra | Plimbare cu jeep-ul prin deşertul de piatră, pentru a ajunge la uluitorul canion colorat. Călătorie cu cămila către un loc special – locul de diving Blue Hole („Gaura albastră”), o peşteră scufundată cu un recif foarte frumos – înot cu măşti şi labe.
14. Ras Mohammed | Unul dintre puţinele locuri din lume unde se pot vedea păduri de mangrove. “Lacul dorinţelor”, recife de corali unice.

ALTCO Tour 25x14 08 noiembrie 2014 | ”Hotel curat; am fost aşteptaţi în cameră cu tort şi şampanie; camera fără minibar şi frigider, era încălzită (la sosire erau 15 grade), curăţenie zilnică; masa în sistem all inclusive, dar puţin diversificată; plaja frumoasă, era jumătate amenajată cu nisip, iar cealaltă parte stâncoasă, intrare lină în mare, cu bar pe plajă şi şezlonguri; hotelul nu are tobogane; am făcut câteva excursii opţionale – safari şi scufundări. Per ansamblu este un hotel bun, nota 8.9 din 10.”; Andrei, Arad; ALTCO Tour ID 76.

Verifică disponibilitate | Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care hotelul Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial al hotelului Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort. Vă mulțumim pentru întelegere.


Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!