Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Schi Franța”

”4* Mic Dejun”

Residence Alpina Lodge Val D’Isère 5fulgi5fulgi5fulgi5fulgi

Franța Franța (Val D’Isère)

Residence Alpina Lodge Val D’Isère 4* | Site Oficial
Adresă | Rue Principale, 73153 Val D’Isère, Franța Franța
Localizare | Situată în centrul staţiunii Val D’Isere şi foarte aproape de numeroase baruri, magazine şi restaurante, Alpina Lodge oferă 44 de apartamente complet echipate şi două apartamente spaţioase în cabană Chalet Chevril. Oaspeţii de la Alpina Lodge se vor bucură de o atmosfera tradiţională, caldă şi primitoare.
Facilități | recepţie, dulapuri individuale pentru echipamentul de schi, acces internet, parcare la cerere.
Apartamente | spaţioase şi confortabie au o zonă de living/dormit cu TV şi DVD player, acces WiFi, seif, una sau mai multe camere,una sau două băi cu uscător de păr, grup sanitar separat, precum şi balcon sau terasă. Bucătăria este echipată cu cuptor normal, cuptor cu microunde, maşină de spălat vase, filtru de cafea şi prăjitor de pâine. Se poate opta pentru mic dejun(contra cost).
• Studio pentru 2/3 persoane:
(28 m2), 2 paturi rabatabile în camera de zi, baie, bucătărie utilată, balcon.
• Studio pentru 3/4 persoane:
(32 m2), 2 sau 3 paturi rabatabile în camera de zi, separeu cu un pat single sau 2 paturi supraetajate, baie, bucătărie utilată, balcon.
• Apartament 2 camere pentru 4 persoane:
(38 m2), 2 paturi rabatabile în camera de zi şi un dormitor cu 2 paturi twin, baie, bucătărie utilată, balcon.
• Apartament 2 camere pentru 5 persoane:
(42 m2), 2 paturi rabatabile şi o canapea de dormit în camera de zi, dormitor cu 2 paturi twin, baie, bucătărie utilată, balcon.
• Apartament 2 camere + cabina pentru 6 persoane:
(47 m2), 2 paturi rabatabile în camera de zi, dormitor cu 2 paturi twin, cabina cu 2 paturi suprapuse, baie cu duş, 2 toalete,bucătărie utilată, balcon.
• Apartament 2 camere + cabina pentru 7 persoane:
(47 m2), 2 paturi rabatabile şi un pat single în camera de zi, dormitor cu 2 paturi twin, cabina cu 2 paturi suprapuse, baie cu duş, 2 toalete,bucătărie utilată, balcon.
• Apartament 3 camere pentru 8/9 persoane:
(64 m2) 2 paturi rabatabile şi un pat single în camera de zi, două dormitoare cu 2 paturi twin, cabina cu 2 paturi suprapuse,2 băi,bucătărie utilată, balcon.
• Apartament 3 camere pentru 6 persoane “ Solaise Plein Sud ”:
(70 m2) canapea de dormit pentru 2 persoane în camera de zi cu şemineu, un dormitor cu 2 paturi twin şi baie cu duş, al doilea dormitor cu pat dublu şi baie cu grup sanitar, al doilea grup sanitar separate, bucătărie utilată, balcon cu vedere spre sud.
• Apartament 4 camere pentru 6 persoane în Chalet Chevril:
(100 m2) două canapele de dormit pentru 2 persoane în camera de zi, 2 fotolii,şemineu,TV, două dormitoare cu 2 paturi twin şi baie proprie cu cadă şi grup sanitar, dormitor cu pat dublu şi baie proprie cu cadă şi grup sanitar,bucătărie utilată, balcon.
• Apartament 5 camere pentru 8 persoane în Chalet Chevril cu SPA:
(150 m2) două canapele de dormit pentru 2 persoane în camera de zi, 2 fotolii,şemineu,TV, 4 dormitoare cu 2 paturi twin fiecare şi baie proprie cu cadă şi grup sanitar,bucătărie utilată, SPA cu saună şi jacuzzi,terasă.
Prezentare oficială | Residence Alpina Lodge Val D’Isère 4*

Hartă schi Regiunea Espace Killy

Hartă schi Regiunea Espace Killy
 

Espace Killy
”Regiunea de ski pentru câştigători!”
Numele celei mai vechi regiuni de ski din Alpii Francezi spune totul. Numită după Jean-Claude Killy, triplu câştigător al Jocurilor Olimpice de la Grenoble din anul 1968, staţiunea este descrisă oficial că fiind „Le plus bel espace de ski du monde“, care înseamnă “cea mai frumoasă zona de schi din lume” cuprinde trei munţi şi două văi, şi este formată din două regiuni de ski Val d’Isère şi Tignes. Domeniul schiabil este generos, de la pârtii pentru începători, la niveluri avansate.
2 Gheţari, un total de 156 de pârtii interminabile din care 23 pârtii verzi, 66 albastre, 40 roşii şi 27 negre, excelent pregătite pentru orice nivel, oferă o varietate suficientă. Aproape 90 de teleschiuri transporta turiştii către părţii rapid şi convenabil.
Nenumărate pârtii off-piste, pârtii glaciare de pe Gheţarul Motte Grande, pante prin pădure şi pârtii de renume mondial la Rocher de Bellevarde în Val d’Isère, o atmosfera cosmopolită şi relaxantă, atrag an de an o mulţime de schiori şi pasionaţi de snowboard în cea mai frumoasă regiune de ski din lume!
Acces: cele mai apropiate aeroporturi sunt cele din Lyon, Geneva(Elveţia), Chambery, Grenoble, Torino(Italia), Paris. Există zboruri directe din România către Paris, Lyon şi Geneva. Traseul cu maşină este următorul: pe autostrada A43 direcţia Albertville, continuaţi pe N90 până în Moûtiers şi apoi urmaţi indicatorul Bourg Saint Maurice şi D902, direcţia Tignes sau Val d’Isère.
Acces Tignes: Autostrada A43 direcţia Albertville, continuaţi pe N90 până în Moûtiers,apoi urmăriţi indicatorul Bourg Saint Maurice şi D902, direcţia Tignes.
Acces Val d’Isère: Autostrada A43 direcţia Albertville, continuaţi pe N90 până în Moûtiers, apoi urmăriţi indicatorul Bourg Saint Maurice şi D902, direcţia Val d’Isère.
Val D’Isere
”Tradiţia întâlneşte inovaţia!”
Cel mai distinct dintre vârfurile montane este fără îndoială Motte Grande la 3656 de metri, ale cărui pante sunt cele mai mari din această regiune de ski. Nu fără motiv, cele mai multe concursuri de ski alpin de Cupă Mondială au loc în fiecare an – în mod tradiţional în jurul lunii decembrie – pe pârtiile din jurul staţiunii Val D’Isère.
De la Jocurile Olimpice de la Albertville, în februarie 1992, o pârtie din Val D’Isére a devenit, de asemenea, o legendă “Bellevarde”, o pârtie care a fost proiectată special de fostul campion mondial elveţian Bernhard Russi. Faimosa secţiune “Ancolie” este de asemenea o necesitate pentru fiecare schior.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Residence Alpina Lodge Val D’Isère 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Residence Alpina Lodge Val D’Isère nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Residence Alpina Lodge Val D’Isère. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!