Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Sărbători de iarnă”

”Revelion Viena.”

Revelion Viena

Austria Austria (Viena)
Zbor din București: 30 decembrie 2016
[wptab name=’Programul excursiei‘]

30 Decembrie | București – Viena
Întâlnire la ora 06:00 în Aeroportul Henri Coandă Otopeni cu însoțitorul de grup și check in pentru zborul Companiei TAROM RO341 cu decolare la ora 08:00. Sosire la Viena la ora 08:35. Tur de oraș Viena cu ghid local de limba română. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de Război, MAK – muzeul de artă contemporană, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul Național de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta reședință de iarnă a dinastiei Habsburgilor, Piața Maria Thereza, Parlamentul, Primăria, Burgtheater și Biserica Votivă. Tur pietonal în centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sfântul Ștefan. Transfer la hotel și cazare. Timp liber la dispoziție. Seara, vizitarea Pieței din fața Primăriei cu însoțitorul de grup, frumos amenajată pentru sărbătorile de iarnă. Cazare la hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.
31 Decembrie | Viena – Heiligenkreutz – Mayerling, ”La Mulți Ani 2017!”
Mic dejun. Opțional, Excursie la Heiligenkreutz și Mayerling. Mănăstirea Heiligenkreutz, cea mai veche mănăstire Cisterciană din lume locuită continuu, este una dintre cele mai frumoase mănăstiri medievale, fondată în anul 1133 de către Leopold al III-lea de Babenberg, Heiligenkreutz adăpostește astăzi mormântul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne îndreptăm spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vânătoare, Mayerling este în locul unde moștenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis în anul 1886, împreună cu iubita sa Maria Vetsera în vârstă de numai 17 ani. În urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera prințului a fost ridicată o biserică, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului în care a murit prințul. Întoarcere la Viena. Tarif: 50 €/adult, 25 €/copil 2-11,99 ani, minim 25 participanți și include: transport autocar, însoțitor de grup, biletele de intrare la Heiligenkreutz și Mayerling. Seara, opțional, Cină Festivă de Revelion All Inclusive în sala mare de festivități de la Hotel Arcotel Wimberger 4* (tarife și program conform descrierii de la excursii opționale, Arcotel Wimberger se află la mică distanță de mers pe jos de Ibis Mariahilf). Cazare la hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.
01 Ianuarie | Viena – Abația Melk și Valea Dunării
Mic dejun. Opțional, excursie pe Defileul Dunării–Wachau și Abația Melk. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abația Melk. Considerată a fi “Leagănul Austriei” și “Perla Barocului”, Abația Melk impresionează prin măreția sa și farmecul deosebit al zonei în care se află. Aici se află și una dintre cele mai mari biblioteci din lume. Întoarcerea în Viena se face prin Defileul Dunării Wachau. Prin acest peisaj romantic plin de istorie și legende, Dunărea își croiește drumul pe lângă sate încântătoare și podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovadă vie a importanței acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, Dürnstein este cunoscut în mod deosebit pentru că aici a fost închis regele Richard Inimă de Leu, așteptând răscumpărarea care trebuia să ajunga din Anglia. Tarif: 50 €/adult, 25 €/copil 2-11,99 ani, minim 25 participanți și include: transport autocar, ghid însoțitor, bilet de intrare la Abația Melk, ghid local la Abația Melk. După-amiază, timp liber la dispoziție. Cazare la hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.
02 Ianuarie | Viena, Palatul Schonbrunn și Piața de Anul Nou
Mic dejun. În prima parte a zilei deplasare pietonală cu însoțitorul de grup la Palatul Schonbrunn pentru vizitarea Pieței de Anul Nou de la Palatul Schonbrunn. Aici mai puteți opta pentru o vizită a palatului cu audio-ghid în limba română sau o vizită la Grădina Zoologică Imperială. După-amiază, plimbare pietonala cu însoțitorul de grup pe Ringstrasse și o vizită la Palatul Imperial Hofburg – Apartamentele Imperiale. Timp liber la dispoziție. Cazare la hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena situat central pe Mariahilferstrasse sau similar.
03 Ianuarie | Viena – București
Mic dejun. Astăzi vă recomandăm o vizită împreună cu însoțitorul de grup la Museum Quartier sau Palatul Belvedere unde se găsește cea mai mare colecție din lume Gustav Klimt. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber la dispoziție pentru ultimele cumpărături. La ora 15:00, transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAROM RO344 cu decolare la ora 17:50. Aterizare în București la ora 20:20. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare 30 Decembrie 2016
Adult in camera dubla 399 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti 140 €
Adult in camera single 539 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Viena => Bucuresti, Compania TAROM, bagaje incluse
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 4 nopti cu mic dejun bufet la Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central, sau similar
• Tur de oras Viena cu ghid local de Lb Romana
• Tururi pietonale cu ghidul insotitor

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Cina Festiva de Revelion (optionala) All Inclusive in Sala mare de festivitati de la Arcotel Wimberger. Vezi prezentare la excursii optionale

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Cina Festiva de Revelion “All Inclusive”

Sala mare de festivitati de la Arcotel Wimberger

Sarbatoreste un Revelion de neuitat intr-una dintre cele mai frumoase sali de festivitati din Viena. Delicatese culinare si muzica care te imbie la dans, inclusiv celebrul vals vienez, te asteapta in sala mare de festivitati de la ARCOTEL WIMBERGER 4*. La miezul noptii, celebrul Pumerin, clopotul din Catedrala Sf. Stefan va vesti sosirea noului an. Programul de divertisment va fi sustinut o orchestra, vom avea parte de un show de magie si bineinteles nelipsitul program de discoteca.

Program informativ:

Cocktail de bun venit
Cina festiva de revelion buffet extins
Bauturi incluse pe parcursul serii: vin, bere, bauturi racoritoare, ceai, cafea, sampanie
Muzica live cu program de dans
Show
Transmisie live de la catedrala Sf.Stefan la miezul noptii
Vals la miezul noptii

Tarife Cina de Revelion cu loc la parter: 167 €/adult, 84 €/copil 4-11,99 ani, gratuit/copil 0-3,99 ani.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti.
• Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urzicen

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Revelion Viena Avion
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui program turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile programului turistic pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]