litoral-romania-wallpaper

LITORAL ROMÂNIA
acasă, la marea noastră...

Sejur 2017 Vino GRATIS cu avionul la Litoralul Românesc 2017 din Iași, Cluj-Napoca și Timișoara

Cu avionul România

Vino GRATIS cu avionul la Litoralul Românesc 2017 cu plecare din Iași, Cluj-Napoca și Timișoara spre Constanța. Aici găsiți câteva hoteluri care oferă transportul și transferul inclus in preț. Vezi detalii
Sejur Mamaia

Mamaia România

Cea mai importantă stațiune estivală de pe litoralul românesc, fiind o alegere perfectă pentru iubitorii de distracție, dar mai ales pentru pasionații de sporturi nautice.

Vezi detalii

Sejur Venus

Venus România

Mica stațiune de la Marea Neagră se evidențiază prin plaja ei naturala, de nisip fin, care se întinde pe 1,2 km și prin izvoarele cu ape minerale sulfuroase hipotermale; astfel stațiunea este recomandată pentru cei care preferă relaxarea și tratamentul.

Vezi detalii

Sejur Costinești

Costinești România

Locul unde te simți mereu tânăr ... stațiunea tinerilor cu a sa epavă, îndrăgită în egală mărusă atât de îndrăgostiții care o privesc la apus, cât și de curajoșii scafandrii care îi explorează împrejurimile...

Vezi detalii

Sejur Costinești

Eforie Nord România

Datorită lacului Techirghiol, cunoscut pentru ale sale ”băi cu nămol” cu proprietăți curative, stațiunea este recomandată deopotrivă turiștilor dornici de activități recreative, dar mai ales celor iubitori de relaxare și refacere balneară.

Vezi detalii

Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri