portugalia-wallpaper

PORTUGALIA
”o vedere” la ocean...

           Se spune că aici sunt cele mai frumoase veri de pe tot cuprinsul continentului: soarele arzător și briza răcoritoare a oceanului îți vor face o vacanță de vis pe plajele din Algarve, Estoril, Cascais sau te vei minuna de nisipul negru vulcanic de pe plajele din Azore. Nu trebuie omise nici Lisabona - un oraș încredibil, sau Porto - de care o să te îndrăgostești la prima vedere. Rezervațiile naturale crează și ele o imagine de poveste: Sintra-Cascais cu a sa arhitectură romantică – Palatul Pena. ”Lusitanii”, oameni primitori, te vor întâmpina cu tot felul de bunătăți gastronomice: peștele proaspăt - ”Bacalhau”, sau caracatiță - ”Salada de polvo” sunt servite alături de zeci de sortimente de vinuri, printre care se evidențiază ”vinul de Madeira” - celebrul ”Poncha”. Și-ar mai fi multe de povestit despre o istorie de peste o mie de ani care a dus Portugalia până în America de Sud, Africa sau India…

Sejur Algarve

Algarve Portugalia

Silves, Portimão, Lagos, Vilamoura, Praia Da Rocha, Carvoeiro, Alvor.
Cea mai frumoasă zonă estivală a Portugaliei, Algarve oferă vizitatorului relaxare maximă; nu degeaba a fost denumită de mulți artiști ca fiind "Grădina Edenului" și "pământul făgăduinței".

Vezi detalii

Sejur Estoril Cascais

Estoril-Cascais Portugalia

Estoril și Cascais.
Unul dintre cele mai cosmopolite locuri ale Portugaliei, devenit atracție turistică încă de când regele Ludovic a ales golful pentru reședința sa de vară, la sfârșitul Secolului al XIX-lea.

Vezi detalii

Sejur Madeira

Madeira Portugalia

Funchal, Santa Cruz, Machico, Calheta, Vila Baleira, Caniço.
Plajele liniștite și însorite, flora și fauna bogată i-au adus acestei insule denumirea de ”grădina plutitoare”.

Vezi detalii

Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri