Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Grecia”

”3* Mic Dejun”

Vergina Hotel Salonic 3*

Grecia Grecia (Salonic)

Vergina Hotel Salonic 3* | Site oficial
Adresa | Monastiriou 19, 54627 Salonic, Grecia Grecia
Localizare | Situat în centrului orașului Salonic, zona vestică, fiind poziționat aproape de mijloacele de transport în comun, gară, linii de autobuz spre / de la aeroport.
Facilități | restaurant, bar, internet, parcare subterana securizată;
Camere | aer condiționat, pătuț pentru copii la cerere, paturi pliante la cerere, WiFi gratuit, TV, linie telefonică directă, mesajele telefonice, Balcon, Serviciu de trezire, Uscător de păr, baie cu cabină de duș, produse de îngrijire personală, Frigider
Prezentare oficială | Vergina Hotel Salonic

Vergina Hotel Salonic 3*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

ALTCO Tour 25x14 17 iulie 2013 | ”Este un hotel de tranzit, având o bună localizare, în apropierea gării. Micul dejun a fost în sistem bufet suedez, iar personalul hotelului a fost amabil. Fiind în apropierea gării nu este recomandat să se stea mai mult de o noapte.”; Otilia, Timișoara; ALTCO Tour ID 17.

Verifică disponibilitate | Vergina Hotel Salonic 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Vergina Hotel Salonic nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Vergina Hotel Salonic. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!