Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Activități”

Activități posibile din Dubai

 

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Cea mai înaltă clădire din lume | Începând cu 2016, Burj Khalifa este titularul a nouă recorduri mondiale. Burj Khalifa Dubai Emiratele Arabe UniteAceastă clădire magnifică cu o înălţime de 828 de metri este cea mai înalta structură cu autosustinere din lume. Atracţia principală este puntea de observaţie “At the top” care atrage anual majoritatea vizitatorilor din Dubai.
2. Fântânile muzicale | Cea mai mare fântână muzicală din lume este principala atracţie gratuită din Dubai, care pune în mişcare peste 81.000 litri de apă ”aruncând-o” până la 100 m înălţime, sincronizată perfect cu muzica printr-o coregrafie uimitoare.Fântâni Muzicale Dubai Emiratele Arabe Unite
3. Mall-urile | Fie că-ţi place sau nu să te plimbi prin mall, trebuie să ştii  că acest tip de ”magazin” este la un alt nivel în Dubai. Pe lângă bine-cunoscutele restaurante, baruri, magazine de cumpărături, în mall-urile din Dubai mai găsiţi pârtii de schi (Mall of the Emirates), acvarii (Dubai Aquarium Underwater Zoo – Dubai Mall) şi multe alte minunăţii ”extravagante”.
4. Tur cu ”adrenalină” | Dacă toate lucrurile obişnuite nu vă mai încântă, atunci puteţi încerca ceva nou: un tur panoramic al Dubaiului din … elicoper … pentru câteva minute priviţi de la înălţime  întreagă metropolă cu ce are ea mai frumos: Burj Khalifa, Palm Jebel Ali, Palm Jumeirah, mall-uri, parcuri, lacuri, turnuri eoliene, plaje, terenuri de golf şi multe altele …
5. Safari | Ar fi păcat să rataţi un safari prin dunele de nisip din împrejurimile Dubaiului. Indiferent de mijlocul de transport (cămile sau jeepuri) , distracţia este garantată.

[wpgmza id=”451″]

Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor excursiilor opționale; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile excursiei opționale pe care doriți să o efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

 


[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]