Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Activități”

Republica Dominicană

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Plajă, mare, distracție | acesta este până la urmă motivul principal pentru care milioade de turiști vizitează anul Republica Dominicană. Plajele de aici sunt unele dintre cele mai bune din Caraibe, cu nisip alb, cocotieri, apă caldă și limpede. Petreceți o zi înotând cu delfinii, scufundări de-a lungul celor mai mari recife de corali din sau aventurați-vă în largul mării pe un skijet.
2. Savana dominicană | vizitați parcurile naturale vaste care sunt întrepătrunse de lagune și cascade ascunse, toate împânzite de o floră și faună sălbatică exotică: mangrove, flamingo roz, papagali colorați.
3. Santo Domingo | cel mai vechi oraș din Lumea Nouă, păstrează cele mai multe elemente ale culturii coloniale: Orașul Colonial, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, cu străzi pietruite, o Santo Domingo Republica Dominicana arhitectură spaniolă uimitoare și restaurante excelente. Poate că cel mai important loc de aici este Prima Catedrală a Americii, cea mai veche catedrală din America. De asemenea, merită vizitat și Muzeul Casei Regale și, Palatul Alcazar De Colón, o clădire din secolul al XVI-lea construită de fiul lui Cristofor Columb. În zona Plaza de la Cultura vizitatorii vor găsi Palatul de Arte Frumoase, Muzeul de Artă Modernă și Palatul Național. Printre cele mai importante atracții ale orașului se numără Palatul Columbus, Fortul Ozama, Grădinile Botanice Naționale și Malecón – o promenadă pitorească pe litoral.
4. Parcul Național Estic | Patrimoniul Mondial UNESCO, Parcul Național Estic (Parque Nacional del Este) este un habitat pentru sute de specii de plante și animale, inclusiv 112 de specii de păsări. Rezervația cuprinde, de asemenea, unul dintre cele mai mari parcuri marine din Caraibe, cu un imens sistem de recif coralifer. Patru specii de țestoase marine, delfini, și numeroase specii de pești trăiesc în apele sale tropicale. În plus față de această bogăție de biodiversitate, parcul este habitat pentru porumbelul încoronat sau cu cap alb. În afară de scufundări și snorkeling, vizitatorii parcului pot vedea exemple de artă pre-columbiană în sistemul său de peșteri sau se pot relaxa pe unele dintre plajele îndepărtate ale parcului. Plajele de nisip din insula Saona (Isla Saona) sunt o excursie populară pentru vizitatorii din regiune.
Punta Cana Republica Dominicana 5. Punta Cana | situată în parte de est al Republicii Dominicane, este una dintre cele mai populare zone turistice de pe insulă, fiind cunoscută pentru plajele sale frumoase și pentru terenurie de golf de clasă mondială. Parcul Scape din apropiere oferă o vizită în apele reci ale lagunei Hoyo Azul. Cei care doresc un ritm mai lent se pot îndrepta spre nord, spre satul de pescuit El Macao.
6. Playa Dorada | doar la câteva minute de centrul orașului Puerto Plata, Playa Dorada este una dintre cele mai populare destinații de plajă de pe coasta de nord a Republicii Dominicane. Acest complex turistic se află pe o zonă pitorească de plajă dotată cu șezlonguri și cocotieri. Cunoscută ca prima destinație turistică a țării, zona este plină de facilități, inclusiv zeci de restaurante, un centru comercial și un teren de golf – Robert Trent Jones.
7. La Romana | poziționată pe coasta sud-estică a Republicii Dominicane, acolo unde se găsesște Teren Golf Dinții Câinelui La Romana Republica Dominicanafermecătorul Altos de Chavón, o replică a unui sat artizanal din secolul al XVI-lea și una dintre cele mai bune locuri ale insulei pentru cumpărăturile meșteșugărești. Vizitatorii vor găsi, de asemenea, stațiunea luxoasă Casa de Campo, care cuprinde mai multe hoteluri, grădini frumos amenajate, o școală de echitație și un teren de tenis. Designerul Dominican, Oscar de la Renta, a ajutat la decorarea camerelor.  Casa de Campo se mândrește, de asemenea, cu unul dintre cele mai bune terenuri de golf din Caraibe – Teeth of the Dog (Dinții Câinelui), care uluiesc jucători de golf cu vederi spectaculoase la ocean. Isla Catalina, un port de croazieră, la sud de La Romana, atrage mii de vizitatori pe zi.
8. Peninsula și Golful Samaná | înconjurate de insulițe și plaje pline de palmieri, apele din Golful Samaná (Bahía Samaná) sunt un refugiu pentru animalele marine. Această peninsulă luxuriantă include, de asemenea, Parque Nacional Los Haïtises, o zonă minunată ecologică a insulelor acoperite de junglă, apele translucide și pădurile de mangrove groase. Plaja Bahia de Las Aguilas Parcul Național Jaragua Republica DominicanaDe asemenea, în parc sunt formațiuni unice de rocă (mogote) care ies din mare, peșteri pline de desene pre-columbiene – Cueva del Angel, cascada Salto El Limón și Playa Rincon, una dintre cele mai pitorești plaje din țară.
9. Jarabacoa | o destinație ecoturistică care se află în spectaculosul Cordillera Central, (Munții Central), un peisaj de păduri de pin, râuri (Río Yaque del Norte), cascade și cele mai înalte vârfuri din Caraibe. Vizitatorii apreciază aici climatul alpin mai blând, iar terenul accidentat al regiunii, cu multe trasee, este excelent pentru ciclism montan, drumeții și alpinism.
10. Parcul Național Jaragua și lacul Enriquillo | aflate în sud-vestul Republicii Dominicane, orefă peisaje interensante: Parcul Național Jaragua, unde este una dintre cele mai magnifice plaje ale țării – Bahía Flamingo Roz Lacul Enriquillo Republica Dominicanade Las Águilas. Această întindere lungă de nisip moale, sub formă de pulbere poate fi cel mai bine accesată cu barca din micul sat La Cueva. Aici apa este turcoaz, adâncă și plină de viață, iar golful conține multe specii de păsări. Datorită amplasării sale îndepărtate în Parcul Național, plaja rămâne complet nedezvoltată și sălbatică. Lacul Enriquillo (Lago Enriquillo) este punctul cel mai de jos și cel mai mare lac de apă sărată din Antile. Păsările flamingo și iguanele populează acest areal, iar insula din centrul lacului, Parque Nacional Isla Basilica de Nuestra Senora de la Altagracia Romano Catolica Higuey Republica DominicanaCabritos, are una dintre cele mai mari populații sălbatice de crocodili americani. Parcul găzduiește peste 106 de specii de floră și 62 de specii de păsări, de la Papagalul Hispaniolan și până la Porumbelul alb încoronat (Patagioenas leucocephala).
11. Basilica de Nuestra Senora de la Altagracia | este o Catedrală Romano-Catolică, una dintre cele mai frumoase exemple de arhitectură modernă religioasă și un important centru de pelerinaj din America Latină. Anual, pe 21 ianuarie, toată țara participă aici la pelerinajul Sfintei Liturghii.

[wpgmza id=”628″]

Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor excursiilor opționale; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile excursiei opționale pe care doriți să o efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

 


[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]