Print Friendly, PDF & Email

Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Grecia”

”5*, Mic Dejun”

Andronis Luxury Suites Oia Santorini Grecia scoicăscoicăscoicăscoicăscoică

Grecia Grecia (Santorini)

Andronis Luxury Suites Oia Santorini Grecia 5* | Site oficial
Adresa | Oia, Santorini 847 00, Grecia Grecia
Localizare | Hotelul Andronis Luxury Suites este situat în Oia, la 11 km de oraşul Fira, 17 km de aeroport şi 18 km de portul Athinios.
Facilități | Hotelul oferă oaspeţilor săi recepţie 24h, piscină, restaurant (bucătărie mediteraneană), room-service, spălătorie, Spa (Wellness), internet Wi-Fi, degustare de vinuri.
Camere | Camerele dispun de aer condiţionat, balcon sau terasă, halat şi papuci de baie, seif, CD player, uscător de păr, jacuzzi, minibar, TV satelit, duş, telefon.
Prezentare oficială | Andronis Luxury Suites Oia Santorini Grecia

Plecare București Timișoara
Data 06 Septembrie 2017 03 Septembrie 2017
Adult în cameră Premier Suite *2630 € *2998 €

* Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale și tipuri de cameră.
 
Servicii incluse:
• Bilet avion cursă charter;
• Taxe de aeroport;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• 7 nopți cazare;
• Masa: Mic Dejun;
• Asistență turistică.
 
Nu sunt incluse:
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno;
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale.

Orar de zbor
informativ *

plecare București

Tur Retur
Ora Aeroport Ora Aeroport
Decolare 07:15 Otopeni (OTP) International 09:05 Santorini (JTR)
Aterizare 09:50 Santorini (JTR) 11:45 Otopeni (OTP) International
* Până la data plecării, orarul de zbor poate suferi modificări.
Orar de zbor
informativ *

plecare Timișoara

Tur Retur
Ora Aeroport Ora Aeroport
Decolare –:– Timișoara (TSR) –:– Santorini (JTR)
Aterizare –:– Santorini (JTR) –:– Timișoara (TSR)
* Până la data plecării, orarul de zbor poate suferi modificări.


Activitati Santorini

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Descoperiți sudul Insulei Santorini. Excursia începe din partea de sud a insulei Santorini. Prima oprire va fi la Mănăstirea Prophet Elias construită în cel mai înalt punct, unde panorama asupra insulei taie respirația oricărui vizitator. Apoi se vizitează cel mai tradițional sat din Santorini, Megalochori. Excursia continuă cu Akrotiri, sit arheologic, unde există un castel venețian și numeroase biserici. Veți vizita împrejurimile acestei asezări antice, iar apoi veți pleca spre satul Emborio, un sat mare situat în partea de sud a insulei. Parasiți satul și este timpul să savurați specialitățile de la Salty Beach Club sau să vă relaxați pe plaja Perivolos. Excursia se incheie cu degustare la o vinărie care are și o priveliște superbă asupra vulcanului. Megalohori
2. Thira antică. Plecare din Kamari. Se vizitează Thira antică, așezat pe muntele Messa Vouno, la altitudinea de 356 m. A fost inființată în sec 9 i.H. de către coloniștii Dorieni conduși de Theras și a continuat să fie locuită până la începutul periodei Bizantine.
3. Apus în Oia. Prima vizită din această excursie va fi la Mănăstirea Panagia Episkopi, construită în perioadă bizantină (secolul 11 i.e.n.) cu pereţii foarte frumos pictaţi. Biserica a reuşit să supravieţuiască multor cutremure. Excursia continuă cu Meşa Gonia, ce a fost părăsit după cutremurul din 1956. În drumul spre Oia se face o oprire la rămăşiţele castelului veneţian din Pyrgos, apoi în Imerovigli, pentru a admira priveliştea superbă asupra vulcanului. OiaUltima oprire va fi în Oia, unde se vizitează galeriile de artă ale artiştilor ce îşi expun aici creaţiile inspirate de frumuseţea locului. Excursia se încheie în satul Oia unde veţi admira un apus de soare spectaculos.
4. Croazieră Caldera. Tranfer în portul Anthinios, unde se face îmbarcarea pe un vapor tradiţional. Prima oprire va fi la Insula Nea Kameni, unde vă veţi apropia de craterul Vulcanului, încă activ. Nea Kameni s-a format în urma unei erupţii vulcanice între anii 1550 – 1500 i.e.n. Astfel s-a format Caldera şi încă 2 mici insule, Thirassia şi Nea Kameni. Ultima oprire este la Insula Thirassia unde puteţi lua prânzul sau face o baie. Excursia se încheie în satul Oia unde veţi admira un apus de soare spectaculos.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Andronis Luxury Suites Oia Santorini Grecia 5*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Andronis Luxury Suites Oia Santorini Grecia nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Andronis Luxury Suites Oia Santorini Grecia. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: