Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Italia”

”4*, Mic Dejun”

Ascot Hotel Rimini Italia scoicăscoicăscoicăscoică

Italia Italia (Rimini)

Ascot Hotel Rimini Italia 4* | Site oficial
Adresa | V.le Principe di Piemonte, 38, 47921 Rimini (RN), Italia Italia
Localizare | situat la 10 m de plajă, 6 km de centrul istoric Rimini, 800 m de aeroportul Rimini. Are o poziţie strategică între Rimini şi Riccione.
Facilități | lift, bar, resturant, TV lounge, internet gratuit, solar, grădină, parcare gratuită, garaj (contracost), sală de conferinţă, piscină exterioară cu apă de mare, miniclub pentru copii, taxă de staţiune se plăteşte la recepţie – aproximativ 2,5 euro/persoană/noapte la hotel 4*.
Camere | dotate cu: baie cu duş, televizor, uscător de păr, balcon, telefon, mini-bar, seif, aer condiţionat inclus, internet.
Prezentare oficială | Ascot Hotel Rimini Italia

Ascot Hotel Rimini Italia 4* – Tarife 2017
Plecare 06.09.2017 București
Adult în cameră dublă *692 €

* Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale (plecări) și tipuri de cameră.
 
Servicii incluse:
• Cazare 7 nopţi;
• Masa: Mic Dejun;
• Transport avion;
• 1 bagaj de cală/persoană în limita a 32 kg, o singură piesă;
• Taxa de aeroport;
• Transfer aeroport – hotel – aeroport;
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno;
 

Informații zbor direct București – Bologna – București, compania Blue Air
Plecări în fiecare zi de Miercuri în intervalul 12.07-06.09.2017 din București
* Orarul de zbor poate suferi modificări.
Varianta exactă va fi disponibilă cu câteva zile înainte de plecare.

Activitati Italia

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.
 

1. Valea Templelor (Valle dei Templi), Sicilia | Bun venit în Sicilia, una dintre cele mai ”venerate” atracții. Valea Templelor din Agrigento este un extins sit arheologic care conține ruine încă bine conservate a numerose temple Dorice care datează din Secolul al V-lea î.Hr. Conform unui criteriu standard atât pentru templele grecești,cât și pentru cele romane, toate construcțiile erau așezate cu fața spre est astfel încât statuia zeului din interior să fie luminată de razele soarelui. Situl este așezat pe o creastă cu vedere la oraș, care face ca numele de ”vale” să fie un termen impropriu, dar surprinde destul de bine intensitatea și măreția locului. Valea Templelor (Valle dei Templi) Sicilia Italia
2. Cinque Terre | Un Parc Național, sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, se presupune că este cea mai curată zonă a Italiei, o bijuterie fermecătoare in coroana Ligurică – Cinque Terre (Cinci Terenuri) – cele cinci sate pescărești cuibărite în zona de creastă accidentată a Rivierei Italiene – Monterosso, Vernazza, Manarola, Corniglia, și Riomaggiore – se întind de-a lungul porțiunii pitorești dintre Levanto și La Spezia, oferind o priveliște de vis: plantații de măslini, viță-de-vie, trasee montane, golfuri liniștite, un loc plin de romantism și relaxare!
3. Colosseum | Cea mai mare ruină a antichității, anfiteatrul, o minune a ingineriei, întruchiparea de excelență arhitecturală, o dovadă permanent, atât a grandorii cât și a cruzimii lumii romane – Colosseum-ul a fost poreclit în nenumărate moduri de-a lungul timpului, dar toate aceste denumiri parcă nu mai au niciun sens atunci când priviți albastrul cerului prin arcadele lui perfect curbate. Proiectat pentru o capacitate de 50.000 de locuri rezervate spectatorilor dornici să urmărească spectacolul sângeros, astăzi, ”impozanta ruină” atrage anual în jur de cinci milioane de vizitatori din întreaga lume.
4. Sassi di Matera | Sculptate în roca de tuf alb și ”coapte” la soarele mediteranean, Sassi formează un oraș complex alcătuit din locuințe preistorice, multe din ele fiind de fapt simple peșteri situate pe acoperișurile altor case. Având o rețea bine dezvoltată de labirinturi subterane și caverne cu relicve ascunse atâta vreme, pare a fi greu de crezut că orașul a fost construit de oameni. Apreciat ca un exemplu remarcabil a unei așezări troglodite intacte din zona mediteraneană, atât Sassi cât și Parcul Bisericilor Rupestre din Matera, au fost clasificate de UNESCO ca o moștenire lăsată de primii oameni care au trăit pe teritoriul actual al Italiei. Antica Pompeii Vulcanul Vezuviu Italia
5. Antica Pompeii | Înapoi în anul 79 d.Hr. Vezuviul a fost doar un deal mare pentru cei care au trăit în jurul golfului de astăzi din zona Napoli. Puțini și-au dat seama atunci că norul imens care a întunecat cerul din partea estică într-o după-amiază însorită de august anunța sfârșitul prosperului oraș roman. Săpăturile din situl arheologic oferă o imagine a vieții romane din Secolul I, a orasului în general, care a fost ”înghețat” de scurgerile piroclastice și straturile de cenușă care l-au îngropat de viu. Au fost bine conservate clădiri ca: forumul, băile, multe case, iar vilele suburbane depun mărturia la ce avea să fie printre cele mai dramatice eveminente care a curmat viața a peste 2000 de oameni, și a fost catalogată cea mai devastatoare erupție vulcanică din întreaga istorie.
6. Coasta Amalfitană | Această coastă este un paradis, un loc ideal unde să-ți petreci o vacanță de neuitat și de unde să nu mai pleci niciodată. Munții Lattari cu expunere directă la mare, formează o zonă de coastă dantelată cu sate multicolore și o vegetație mediteraneană luxuriantă. Bogată în istorie, cultură și folclor, aceast areal al Italiei necesită multe săptămâni pentru a explora fiecare loc, însă există și o variantă de ”o zi” dacă rezervați o croazieră privată în jurul coastei putând ajunge chiar si până la Capri.
7. Vatican | Cu toate că Vaticanul este un stat separate, accesul la colecțiile sale magnifice se face numai prin Roma. Centrat pe splendida Bazilică Sfântul Petru și pe Piazza San Pietro, este punctul cel mai important pentru întreaga lume catolică și totodată cea mai vizitată zonă din Roma. De-a lungul vremii, papii au angajat cei mai iscușiți artiști care au făcut din Vatican o adevărată opera de aetă, atât la exterior, cât și la interior.
8. Plajele din Sardinia | Pentru unii încă necunoscute, plajele de aici atrag extrem de mulți turiști italieni de pe continent, dar și străini. Parcă cea mai frumoase plaje par a fi pe Costa Smeralda, care pot concura cu succes cu cele mai cunoscute plaje la nivel mondial.
9. Galeria Uffizi (Galleria degli Uffizi) | Această galerie are reputația de a fi unul dintre cele mai frumoase muzee, aclamat universal datorită autorilor care ”semnează” majoritatea operelor de artă expuse aici; maeștrii Giotto, Botticelli, Mantegna, Correggio, Leonardo da Vinci, Rafael, Michelangelo, Caravaggio, Dürer, Rembrandt și Rubens. Operele lor sunt expuse la ultimul etaj al maiestuosului Palazzo degli Uffizi din Florența, ale cărei aripi adapostesc o curte îngustă cu vedere spre râul Arno. Turnul înclinat din Pisa (La Torre di Pisa) Pisa Italia
10. Veneția | Ajunși în Veneția nu trebuie să ratați o plimbare cu vaporetto de-a lungu Canalului Grande; celebra cale navigabilă care străbate pe o distanță de aproxinativ 3,5 km toate cele 6 cartiere ale centrului istoric, dezvăluind ”nestemate” de arhitectură înșirate de-a lungul ambelor maluri între Ferrovia și Piazza San Marco. Impresionantele fațade ale palatelor renascentiste stau alături de arcade gotice bogat brodate, fresce ample, toate acestea scoțând în evidență principalele obiective turistice: Basilica di Santa Maria della Salute și Podul Rialto.
11. Turnul înclinat din Pisa (La Torre di Pisa) | Nu este o iluzie optică și nici măcar arhitecții nu au proictat un turn atât de înclinat. Se vroia a fi clopotnița Domului din apropiere, dar imediat ce turnul a ajuns la al treilea etaj, construcția a început să se scufunde din cauza unei fundații slabe făcute pe un teren argilor și nisipos. Timp de aproape 100 de ani construcția a fost oprită, iar mai apoi au fost ridicate și ultimile etaje, construite oblic pentru a compensa partea înclinată. Chiar și în prezent turnul se înclină cu 1 mm / an și nimeni nu pare să știe ce va aduce viitorul pentru această ”curiozitate italiană”, capodoperă indiscutabilă a arhitecturii.

• Documente necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la dată întoarcerii în ţară sau carte de identitate valabilă. Copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
• Conform reglementărilor în vigoare, minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră.
• Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu.
• Tarifele sunt în euro / persoană / sejur. Infanţii (copiii între 0-2 ani neîmpliniţi) NU plătesc taxele de aeroport
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuită de oficialităţile de resort din Italia. Că atare, facilităţile comune şi cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
• Descrierile hotelurilor cuprinse în acest material sunt valabile la dată tipăririi ofertei; în consecinţă, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru eventualele neconcordanţe în privinţa facilităţilor hotelului sau ale camerei. Pentru acurateţea informaţiei, va rugăm verificaţi pagină de internet a hotelului ales
• Distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţia hotelului, asistat de reprezentant
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din camera, hotelierul poate solicită taxe suplimentare, precum şi o garanţie cash sau carte de credit personală (minibar/frigider, seif, prosoape la plajă, aer condiţionat etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să va informeze cu exactitate asupra lor
• Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificările orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare. Datorită faptului că zborul este de tip charter, acesta nu se supune regulilor impuse curselor de linie
• Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifică suma aferentă taxelor de aeroport, în situaţia în care această măsură este impusă de compania aeriană
• În situaţia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinată de activitatea hotelierilor, înainte sau după începerea călătoriei, agenţia este obligată să ofere o altă varianta de hotel în aceeaşi zona sau într-o zona cât mai apropiată, la aceeaşi categorie sau de o categorie superioară fără să modifice preţul
• Excursiile opţionale se efectuează la faţă locului cu agenţii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru Agenţia ALTCO Tour sau ai partenerilor noștri. Preţurile excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor ce pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, această datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz ghid local
Prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Ascot Hotel Rimini Italia 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Ascot Hotel Rimini Italia nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Ascot Hotel Rimini Italia. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!