Carduri ALTCO Tour

CARD DE VACANȚE

Am lansat primele ”CARDURI DE VACANȚE” la ALTCO Tour!!!

Ce oferă ele?

  1. Reduceri! Reduceri! Și din nou REEEDUUUUUUUCEEEEEERI!!!!
  2. Drum deschis spre cardul V.I.P.!

Cum intri în posesia unui CARD DE VACANȚE?

Simplu? Ne faci o vizită (la birou sau online), alegi destinația dorită și călătorești prin intermediul nostru.  La fiecare achiziție a unei vacanțe ai o reducere … mai multe vacanțe cumpărate de la ALTCO Tour, mai multe reduceri!

Fiecare card conține un număr limitat de vacanțe (5 reduceri) care pot fi utilizate in maxim 5 călătorii. Călătoriile pot fi efectuate și toate într-un singur an și/sau până când atingi ultimul prag de reduceri!

Cu cât atingi mai repede limita celor 5 călătorii, cu atât mai repede vei deveni automat membru V.I.P. ALTCO Tour și vei beneficia de toate avantajele acestui statut!!

CARD VIP ALTCO Tour

Ce înseamnă, concret:

  1. În funcție de achizițiile ulterioare beneficiezi de reduceri superioare cardurilor de vacanță;
  2. Ai diverse reduceri și gratuități la vacanțe, bilete de avion, transferuri, asigurări storno și medicale;
  3. Participi automat la concursuri (anunțate din timp) cu premii interesante și vouchere-surpriză!
  4. Intri în posesia unor materiale personalizate (inscripționate cu numele tău) care să-ți amintească peste ani de locurile frumoase în care-ai călătorit. Evident, toate acestea gratuite și garantate - fără tragere la sorți.

 

!!!! ATENȚIE !!!!
Cardul VIP rămâne activ doar dacă este utilizat anual. În cazul în care nu va fi folosit într-un an, el devine inactiv pentru anul respectiv, și-n consecință nu vei mai putea beneficia de toate aceste bonusuri!

Vă așteptăm cu drag!