Print Friendly, PDF & Email

Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Circuite”

”Veneția e ca și când ai mânca deodată
o cutie întreagă de ciocolată cu lichior.”
Truman Capote – scriitor american

Carnaval Carnaval Veneția Carnaval

Slovenia Slovenia (Ljubliana) Italia Italia (Treviso, Veneția – Carnavalul de la Veneția) Austria Austria (Graz, Viena) Ungaria Ungaria (Budapesta)
Plecare autocar din: București, Ploiești, Câmpina, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Arad, Timișoara – 25 februarie 2017

25 februarie | București – Budapesta
Plecare din Bucureşti la ora 05:00 din Piața Victoriei pe traseul: Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Sibiu, Sebeş, Deva, Timişoara, Arad, Budapesta. Sosire în cursul serii, în funcţie de formalităţile vamale. Cazare Hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar.
26 februarie | Budapesta – Ljubliana – Treviso
Mic dejun. Excursia continuă spre Slovenia traversând Ungaria prin zona lacului Balaton şi ajungem în capitala Sloveniei unde vom face un tur de oraş Ljiubliana: Podul triplu-ce leagă Piată nouă de Centrul Vechi, fântâna Robba, Podul Dragonilor. Ne continuăm apoi drumul către Italia, iar spre seară ajungem în zona Veneto pentru festivităţile Carnavalului Veneţian ce ne vor încânta începând cu ziua următoare. Cazare Hotel Best Western Titian Inn 4* Treviso sau similar. Detalii hotel aici.
27 februarie | Carnavalul de la Veneția
Mic dejun. Transfer cu autocarul la punctul de îmbarcare pe vaporaşul care vă va duce în Veneţia. Competiţia cu “spirit de carnaval” se întoarce în Piaţa San Marco, unde fantezia costumelor, măştilor, penelor şi Carnaval Veneția Mască pălăriilor sfidează cu desăvârşire monotonia. În timpul paradei, artişti de stradă, grupurile de mascaţi şi dansurile tradiţionale vor juca pe scenă Marelui Teatru, făcând concursul plin de emoții, culori şi surprise. Marele Teatru este cea mai mare scenă montată cu ocazia Italia Veneția Insula BuranoCarnavalului de la Veneţia. Zilnic va găzdui un bogat program de spectacole, parade, concerte cu invitaţi internaţionali.  Scenă reprezintă inima acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. Astăzi la ora 11:00 în Piaţa San Marco este concursul de costume pentru copii. Vom face apoi cu însoţitorul de grup un tur pietonal unde puteţi admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Opţional, se poate face o excursie în Insulele Murano şi Burano. Întoarcere la hotel. Cazare Hotel Best Western Titian Inn 4* Treviso sau similar.
28 februarie | Carnavalul de la Veneția – Festivitatile de închidere
Mic dejun. Transfer cu autocarul la punctul de îmbarcare pe vaporaşul care vă va duce în Veneţia. Concursul de costume continuă şi astăzi pe scena Marelui Teatru din  Piaţa San Marco. Prima reprezenMăști Carnaval la Venețiataţie este planificată în Piaţa San Marco la ora 12:00, urmată de o a 2-a la ora 14:30 pe aceeaşi scenă. Pe lângă paradă şi concursul de costume, mai puteţi să va bucuraţi şi de evenimentele de închidere a festivatilor Carnavalului de la Veneţia, cele mai frumoase din întreagă perioada a Carnavalului. La ora 15:00 se aşteaptă întoarcerea pe scenă a celor “12 Marii ale Carnavalului” pentru ceremonia de premiere. Acestea vor sosi cu vaporul de la Campo San Giacomo dell’Orio, iar la ora 16:00 va avea loc încoronarea câştigătoarei din acest an. La ora 17:00 este programat celebrul “Svolo del Leon”, un tribut adus simbolului Veneţiei, moment în care un uriaş steag cu simbolul Veneţiei va fi înălţat peste mulţimea adunată către turnul din Piaţa San Marco. Toate evenimentele precum şi galeria de imagini pot fi vizualizate pe site-ul oficial al Carnavalului sau AICI. Seară întoarcere la hotel. Cazare Hotel Best Western Titian Inn 4* Treviso sau similar.
01 martie | Treviso – Graz – Viena
Mic dejun. Este timpul să plecăm către casă, nu însă înainte de a vizită două dintre cele mai frumoase oraşe ale Austriei: Graz şi capitala Viena. Pentru început ne vom opri la Graz unde vom face un scurt popas pentru un tur panoramic şi apoi vom continuă către Viena unde ajungem în timpul serii. Transfer la hotel şi cazare. Seara, timp liber la dispoziţie în Viena. Cazare Hotel Arion City 3* sau similar în Viena.
02 martie | Viena – Budapesta
Mic dejun. Tur panoramic Viena, din autocar, al celebrului Ring Vienez: Ministerul de Război, MAK-muzeul de artă contemporană, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul Naţional de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta reşedinţa de iarnă a dinastiei Habsburgilor, Piaţa Maria Thereza, Parlamentul, Primăria, Burgtheater şi Biserica Votivă. Tur pietonal în centrul istoric. După turul de oraş, timp liber la dispoziţie. În jurul orei 15:00, plecare spre Budapesta unde ajungem în cursul serii şi vom face un tur panoramic din autocar. Seara, opţional, Croazieră şi cină romantică pe Dunăre cu Tur Budapesta by night în Lb Română: welcome drink, 2 preparate calde: sărmăluţe şi gulaş, preparate reci şi salate. Băuturi: 1 sticlă de vin la 4 pers, apă minerală şi răcoritoare (Tarif: 30 €/persoană, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
03 martie | Budapesta – București
Mic dejun. Plecare spre ţară. Sosire seara la Bucureşti în funcţie de formalităţile vamale. Sfârşitul pachetului de servicii turistice.

Carnaval Veneția 2017
Perioada Circuit 25 Februarie – 3 Martie 2017
Adult in camera dubla 299 €
Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 285 €
Copil 0-5,99 ani cu 2 adulti in camera 169 €
Copil 6-11,99 ani cu 2 adulti in camera 239 €
Adult in camera single 410 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Cazare 2 nopţi cu mic dejun în Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
• Cazare 3 nopţi cu mic dejun în Treviso la Hotel Best Western Titian Inn 4* sau similar
• Cazare 1 noapte cu mic dejun în Viena la Hotel Arion City 3* sau similar
• 2 zile de vizitare a carnavalului din Veneţia cu ghidul însoţitor
• Tur de oraş Viena panoramic şi pietonal
• Tur de oraş Graz
• Tur de oraş Budapesta
• Tur de oraş Ljubliana
• Taxa de check-point pentru autocar

Nu sunt incluse:
• Taxe de oraş la hotelul din Italia, se achită la recepţia hotelului de către fiecare turist
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Bilete de vaporaş spre/dinspre Veneţia
• Asigurare medicală de călătorie, asigurare storno

Transferuri GRATUITE din urmatoarele orase:

• Constanța, Medgidia, Cernavodă, Fetești, Slobozia.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


Verifică disponibilitate | Carnaval Veneția
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: