Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Weekenduri”

”Castelul Neuschwanstein, un castel de basm, sursă
inspiraţională pentru realizarea parcului Disney.”

Castelele bavareze

Germania Germania (Bavaria)
Autocar din Timișoara: 30 Mai și 29 August 2018
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | Timișoara – Melk
Întâlnire cu reprezentantul agenției la autocar. Plecare cu autocarul din Timișoara dimineaţa devreme. În Austria vom face un popas la Abația de la Melk, care reprezintă unul dintre cele mai frumoase monumente baroce europene cu o vechime de peste 900 de ani, așezat la începutul defileului Dunării, drum romantic plin de castele și podgorii. Cazare în zona Salzburg.
Ziua 2 | Melk – Chiemsee – München
Mic dejun. Plecare spre Chiemsee. Îmbarcare pe vaporașul care ne duce pe insula Herren, unde se viziteaza Castelul Herrenchiemsee, construit de regele Ludovic al II-lea al Bavariei, ca un omagiu adus Regelui Soare, Ludovic al XIV-lea. Traseul se continuă spre München, capitala Bavariei și al doilea oraș ca mărime din Germania. Cazare în München.
Ziua 3 | München – Castelul Nymphenburg
După micul dejun plecăm la Castelul Nymphenburg – galeria frumoaselor bavareze. Tur de oraș pietonal al centrului orașului Munchen: Domul – Basilica Fecioarei Maria, Primăria veche, Primăria nouă, Piața Fecioarei Maria, Basilica Sfântul Petru, Basilica Sfântul Mihail, Berăria Regală Hofbrauhaus. Timp liber la dispoziție. Sugestii vizite: Piața Odeon, Piața Viktualienmarkt și ansamblul Residenz. Cazare în München.
Ziua 4 | Castelele Lindenhof, Hohenschwangau si Neuschwanstein
După micul dejun vizităm castelele Lindenhof, Hohenschwangau şi Neuschwanstein. Hohenschwangau a fost construit de familia regală de Bavaria, locul unde a copilărit Ludovic al II-lea. Pe un versant din apropiere acesta a ridicat Castelul Neuschwanstein, un castel de basm care a fost sursă de inspiraţie pentru realizarea parcului Disney. Plecare spre biserica Weis, monument al Patrimoniului Mondial UNESCO, situată la poalele Alpilor. Cazare în München.
Ziua 4 | München – Altötting – Timișoara
După micul dejun plecăm spre România cu vizită la Altötting. Ajungem în țară, seara târziu. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Weekend 30 Mai și 29 August 2018
Adult în cameră
dublă și triplă
249 €
Adult în cameră
single
344 €

Servicii incluse:
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 2-3*;
• transport autocar omologat curse externe;
• ghid pe tot parcursul excursiei.

Nu sunt incluse:
• intrari la obiectivele turistice;
• programe opționale;
• asigurare medicală / storno.

[/wptab]

[wptab name=’Observații‘]

Acte necesare:

• carte de identitate sau paşaport original;
• cazier judiciar pentru însoţitorul grupurilor de copii;
• pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii parinţi, după caz.

Notă:

• locurile vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie;
• preţul este valabil pentru grup de minim 40 de persoane;
• ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Castelele bavareze
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui weekend turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile weekendului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]