Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Ghana, Togo, Benin,
cultură, tradiție și … voodoo…”

Circuit Africa Ghana Togo Benin

Ghana Ghana (Accra, Tamale, Kumasi, Elmina) Togo Togo (Lomé, Sokode, Kara) Benin Benin (Grand Popo, Ouidah, Ganvie, Abomey)

Ziua 1 | București – Amsterdam – Accra
Întâlnire cu însoțitorul român de grup la ora 05:05 la Aeroportul Henri Coandă Otopeni pentru îmbarcare pe cursa KLM cu destinația Accra (schimbarea cursei la Amsterdam). Sosire în Accra pe aeroportul Internațional Kotoka la ora 20:05, întâlnire cu ghidul local și transfer spre hotel. Cazare la Hotel Angehill 3* (sau similar).
Ziua 2 | Accra
După micul dejun vizităm orașul Accra. Ziua începe cu vizitarea pieței Makola Market pentru a lua pulsul acestei frumoase capitale. Continuăm cu vizita Centrului Național Cultural Arts Centre unde aflăm lucruri interesante despre cultura Ghaneză, iar apoi ne îndreptăm spre Ghana Accra Mausoleul Kwame Nkrumah Mausoleul Kwame Nkrumah. Din Accra se pleacă spre satul învecinat, un sat de pescari cu o zonă portuară frumoasă unde descoperim James Fort. Pentru o panoramă superbă asupra orașului urcăm în farul care se găsește în apropierea fortului James. Turul continuă cu o plimbare pe una din străzile principale, Oxford Street, cu opriri la diverse puncte de interes turistic. Seara vom face o scurtă vizita la Osu Night Market, o piață de noapte cunoscută pentru frumusețea sutelor de felinare și lumânări care sunt folosite de către comercianți pentru a lumina produsele expuse spre vânzare. Cazare în Accra la Hotel Angehill 3* (sau similar).
Ziua 3 | Accra – Lome
După micul dejun plecăm spre orașul Lome din Togo. Traversarea între cele două țări se face prin punctul vamal Aflao. Prima vizită în Lome se face la Grand Marche, piața centrală a orașului unde comercianții expun spre vânzare coșuri împletite tradițional, ceramică, perle și diferite obiecte sacre de cult. Vizităm apoi piața Akodessewa, Togo Lome Piața Akodessewa Tobe Ritualuri Voodoo supranumită Piața Fetișurilor unde se găsesc tot felul de remedii naturiste, amulete magice, obiecte folosite la ritualurile voodoo și vrăjitori locali. Turul continuă cu vizita Muzeului Național și a Catedralei. Având ieșire la Golful Guineei, orașul Lome beneficiază de o zonă portuară superbă ce datează din epoca colonială. Aici găsim vestitele bărci Gaily, bărci pescărești de lemn pictate tradițional. Cazare la Hotel M’Rode 3* (sau similar).
Ziua 4 | Lome (Togo) – Grand Popo (Benin)
Togo Lomé Gaily Bărci pescărești pictate tradițional După micul dejun plecăm spre Benin. Traseul nostru trece prin satul pescăresc Pedakondji unde avem ocazia să descoperim activitățile zilnice ale locuitorilor apoi continuăm spre Glidji, capitala spirituală a tribului Guen. Vizităm altarele sacre, ne întâlnim cu Marele Preot al Pădurii Sacre și aflăm lucruri interesante despre ceremonia de Înălțare a Pietrei Sacre. Traversăm în Benin prin punctul vamal Hilla Kondji și ne îndreptăm spre satul Grand Popo. Aici ne îmbarcăm pe o croazieră pe râul Mono până în satul unde se gasește statuia zeului voodoo Zangbeto, unde vom avea parte de o experiență voodoo! Cazare în Grand Popo la Hotel Casa del Papa 3* (sau similar).
Ziua 5 | Grand Popo – Ouidah – Ganvie – Abomey
Plecăm din Grand Popo spre Ouidah unde începem ziua cu o vizită a Pădurii Sacre (pe vremuri reședința privată a primului rege al Ouidah-ului) și Templul Pitonilor (un templu unde se găsesc și se venerează pitoni), ambele locații beneficiind de multiple altare voodoo. După micul dejun, traseul continuă spre Ganvie, supranumită “Veneția Africii”. Ganvie este un sat vechi de 500 de ani, construit pe apă. Casele celor aproximativ 25000 locuitori sunt construite deasupra apei pe platforma de lemn având stâlpi groși înfipți pe fundul apei. Accesul se face cu barca. Continuăm în direcția Nord unde facem un tur al orașului Abomey – orașul celor 12 Regi și capitala Regatului Dahomey, unde vizităm Muzeul de Istorie, Patrimoniu UNESCO din 1985 și palatele regilor Guezo și Glele. Cazare în Abomey la Sun City Hotel 3* (sau similar).
Ziua 6 | Abomey (Benin) – Sokode (Togo)
Începem ziua cu un tur al orașului Abomey, capitala Regatului Dahomey. Aici vizităm Muzeul de Istorie Abomey, Patrimoniu UNESCO din 1985. Continuăm traseul spre Sokode traversând granița prin punctul vamal Aplahoue. Pe traseu oprim la Anie Market, o piață foarte colorată și la localnicele Kotokoli. Vom învăța despre metoda tradițională de fabricare a săpunului. La sosirea în apropierea orașului Sokode vom vizita un sat învecinat unde vom asista la un ritual interesant și mistic: Fire Dance – Dans al Focului. Acest dans este efectuat seara când flăcările focului sunt singurele lucruri care luminează centrul satului. Cazare în Sokode la Hotel Central 3* (sau similar).
Ziua 7 | Sokode – Kara
Începem ziua cu o vizită în piața Sokode, un centru de țesături tradiționale. Aici avem ocazia să aflăm despre metodele tradiționale de obținere a țesăturilor și să vedem diferite modele de veșminte populare și moderne. Drumul trece valea Tamberma, plină de mici castele în miniatură construite de localnici din pământ roșiatic și crengi. Aceste construcții în care locuiesc se numesc “Tata” și aparțin populației Batammariba. Cazare în Kara la Hotel Kara 3* (sau similar). Togo Valea Tamberma Castele Miniatură Tata
Ziua 8 | Kara – Tamale
După micul dejun plecăm spre Ghana. Peisajul montan este extraordinar! Vizităm satul Bandjeli, un sat tradițional care aparține tribului Bassar, recunoscut pentru fierari și “capodoperele” acestora realizate cu unelte din piatră și ceramică tradiționala făcută de către localnice. Traversăm punctul vamal Nachamba în Ghana și ne îndreptăm spre districtul Yendi. În această zonă vom vizita un sat locuit numai de vrăjitoare. Femeile din satele învecinate, suspectate de vrăjitorie, sunt trimise aici în exil. Avem ocazia să interacționăm cu acestea și să le observăm activitățile zilnice. În drumul nostru spre Tamale vom face scurte vizite pentru a interacționa cu oamenii din triburile Dagomba și Konkomba. Cazare în Tamale la Gariba Hotel 3* (sau similar).
Ziua 9 | Tamale – Kumasi
Ziua începe cu o vizită la o fabrică de unt Shea condusă de o localnica renumită. Aici vom învăța cum se obține acest unt, care sunt procedurile de lucru și care sunt beneficiile lui. Traseul continuă spre regiunea Ashanti. După-amiază, opțional, se pot vizita altarele locale Besease, renumite pentru fetish-uri, aflate în orașul Ejisu și Altarul Aduko Jachie (sau altarul Obosomfie). Cazare în Kumasi la Noda Hotel 3* (sau similar).
Ziua 10 | Kumasi
Ghana satul Adanwomase Țesături tradiționale ghaneze După micul dejun vizităm palatul Manhyia, palat regal al regatului Ashanti. Continuăm traseul spre satul Ntonso, un loc cunoscut pentru desenele tradiționale adinkra. Desenele adinkra sunt motive populare geometrice specifice folosite la decorarea diferitelor obiecte sau înfrumusețarea veșmintelor populare. Următoarea oprire o vom face în satul Adanwomase pentru o experiență culturală. Aici vom avea ocazia să învățam să țesem, să toarcem în stil tradițional ghanez sau să observăm metodele tradiționale folosite în agricultură. Cazare în Kumasi la Noda Hotel 3* (sau similar).
Ziua 11 | Kumasi – Elmina
Ghana Castelul Elmina După micul dejun începem ziua cu o vizită la cea mai mare piață din Africa de Vest, Kejetia Market. Părăsim apoi regiunea centrală prin Assin Manso și ajungem în Elmina. Vom vizita castelul Elmina construit în 1482 de către portughezi, Patrimoniu UNESCO, iar apoi ne vom îndrepta spre Piața de pește Elmina. Cazare la Coconut Grove Beach Resort 3* (sau similar).
Ziua 12 | Elmina – Accra
După micul dejun vizităm Parcul Național Kakum, o pădure magnifică unde se găsesc sute de specii de păsări și animale. Vom face apoi o scurtă oprire la Hans Botel, un resort construit parțial în albia unui râu unde se găsesc crocodili, multe specii de păsări și maimuțe. Traseul continuă spre castelul Cape Coast unde vizităm Muzeul de Istorie Vest Africana. Sosire în Accra și transfer spre aeroport pentru îmbarcarea pe cursa KLM cu plecare spre Amsterdam la ora 22:10.
Ziua 13 | Amsterdam – București
Sosire în Amsterdam la ora 07:00 și îmbarcare la ora 09:25 pe cursa KLM spre București. Sosire în București la ora 13:10. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Acte necesare pentru obținerea vizei de Ghana:
• pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere succesive pentru viza
• 6 poze tip pasaport
• asigurare medicala
• dovada vaccinarii impotriva febrei galbene
NOTA: Viza de Ghana se obtine de la Ambasada Ghanei in Romania.

Vizele pentru Togo si Benin se vor obtine in Accra de catre agentia partenera.
Acte necesare:
• pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere succesive pentru viza (in total 6 pagini)
• 8 poze tip pasaport
• asigurare medicala
• dovada vaccinarii impotriva febrei galbene

Pentru vaccinul obligatoriu impotriva febrei galbene va recomandam o consultatie de specialitate la Centrul Medical si de Tratament “Dr Victor Babes”, in cadrul sectiei de Epidemiologie Imunizari Vaccinuri – Sos. Mihai Bravu, nr 281, tel 021.317.95.03, email centru@cdt-babes.ro. Se pot face programari de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 14:00.

Transferuri private din provincie la / de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

• 15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI
• 20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
• 25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
• 30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA
• 35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
• 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
• 45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
• 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
• 55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
• 65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
• 70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
• 80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
• 95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

TERMENE DE PLATA:

• 30% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 40 zile inaintea plecarii;
• 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

• 25% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face in intervalul de 60-45 zile calendaristice înainte de data plecării;
• 50% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face in intervalul de 44-26 zile calendaristice înainte de data plecării;
• 80% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face în intervalul 25-16 zile calendaristice înainte de data plecării;
• 100% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 15 zile înaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.

OBSERVAȚII FINALE:

● Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxelor de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, repectiv de legile locale
● agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor, acestea fiind exclusiv responsabilitatea companiei aeriene
● agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
● autoritatile locale pot solicita anumite taxe la sosire sau la plecare de pe aeroport, taxe care pot fi comunicate inclusiv pe parcursul calatoriei
● clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de autoritatile locale din Uganda. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
● conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
● pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare sau o carte de credit ca garantie; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
● oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna MARTIE 2016; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful
● agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
● excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Organizatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport privat, care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Verifică disponibilitate | Circuit Africa Ghana Togo Benin
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: