Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Când ţi s-a închis o uşă în nas,
alte o mie au rămas deschise.”

proverb argentinian

Circuit Argentina Uruguay Brazilia

Argentina Argentina (Buenos Aires, Delta del Tigre, Pampas, Cascadele Iguazu Argentina)
Uruguay Uruguay (Colonia del Scramento)
Brazil Brazilia (Cascadele Iguazu Brazilia, Insule Tropicale, Petropolis, Rio de Janeiro, Sugar Loaf, Corcovado)
Zbor din București: 12 Mai 2017
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Buenos Aires

Întâlnire cu reprezentantul agenţiei pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 12:00, pentru îmbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinaţia Amsterdam. Decolare la ora 14:00 şi sosire în Amsterdam la 15:55. Decolare spre Buenos Aires la ora 21:05 cu zborul KL701.
Ziua 2 | Buenos Aires
Sosire în Buenos Aires la ora 06:55. După formalitățile de recuperare a bagajelor și cele vamale, întâlnire cu ghidul local. Tur de oraș Buenos Aires pentru a cunoaște în detaliu orașul în care s-a născut tangoul. Buenos AiresBuenos Aires este cel mai mare oraș din Argentina si al doilea oraș ca mărime din America de Sud, după Sao Paulo. “Parisul din Sud”, cum este denumit acest oraș, împletește cu măiestrie tradiția și modernismul într-o bogăție interculturală extrem de variată, datorată în primul rând numeroșilor imigranți stabiliti aici din toate colțurile lumii. Pe parcursul turului vom descoperi zonele istorice ale orașului, concentrate în inima cartierului Monserrat, cel mai vechi dintre cele 47 de barrios (cartiere). În centrul Monserratului găsim Plaza de Mayo – centrul politic al țării, reprezentând un important punct de atracție pentru vizitatori. În Plaza de Mayo se află clădirea Guvernului sau casa Rosada.Casa Rosada Construită în anul 1580, clădirea a fost renovata spre sfârșitul secolului al XIX – lea și vopsită în roz, culoare care semnifica calea de mijloc între culoarea roșie a federalilor și albul unitarilor – principalele puteri politice de la acea vreme. Alături de casa Rosada, vom putea vedea Cabildo – prima clădire guvernamentală din Buenos Aires, construită în secolul al XVI – lea, Catedrala Metropolitană și Piramida de Mayo – primul monument care a fost ridicat pentru comemorarea revoluției de la 1810. Continuăm cu un tur pietonal în cartierul La Boca, unde vom avea ocazia să vedem cum locuiau primii imigranți care au venit în Buenos Aires. Transfer la hotel și cazare. După amiază, timp liber la dispoziție pentru odihnă. Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* situat central, sau similar Buenos Aires.
Ziua 3 | Buenos Aires – Pampasul Argentinian
GauchosMic dejun. Excursie de o zi la o Ferma Argentiniana (Estancia Susana) unde veți putea vedea activitățile ce se desfășoara zi de zi și tradiții rămase neschimbate de sute de ani. Pranz cu barbeque, cântece si dansuri populare, pentru a va putea crea o imagine completă despre viața cotidiană a unui Gaucho. Gauchos sunt poate cele mai reprezentative figuri din istoria poporului. Ei erau neînfricații călăreți singuratici care străbăteau pampasul argentinian, capabili să continuie în cele mai vitrege condiții fără să se oprească din drum până nu își atingeau scopul. Pentru orice argentinian, Gaucho reprezintă un simbol al mândriei naționale. Întoarcere la Buenos Aires și timp liber la dispoziție. Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* situat central, sau similar Buenos Aires.
Ziua 4 | Buenos Aires – Delta del Tigre
Râul ParanáMic dejun. După micul dejun, excursie de o jumătate de zi în Delta del Tigre (Delta Tigrului), unde veți avea ocazia să descoperiți Râul Paraná și miile de insule dimprejur, navigând la bordul unei ambarcațiuni pe diferitele brațe ale Deltei (durata 5 ore). Până nu de mult o zonă saracă, Delta del Tigre prosperă acum datorită dezvoltării turismului și a localnicilor din marile orașe care și-au construit case de vacanță sau locuințe permanente pe insulele de pe Râul Parana. O excursie în Deltă reprezintă o experiență incredibilă într-un cadru natural unic. Întoarcere în Buenos Aires, timp liber la dispoziție. Seară, opţional Cina şi Spectacol de Tango la restaurantul La Ventana Tango House. Tarif: 65 USD/persoană şi include: transfer cu autocarul dus-întors, bilet de intrare, cină şi spectacol de tango. Cazare Hotel Dazzler Maipu 4* situat central, sau similar Buenos Aires.
Ziua 5 | Uruguay – Colonia del Sacramento
Mic dejun. Transfer în port și îmbarcare pe ferry boat pentru o traversare de o oră până la Colonia del Sacramento, în Uruguay. Colonia del Sacramento este un oraș colonial în sud-vestul Uruguay-ului, pe râul Rio de la Plata. Colonia del Sacramento - Cartierul La BocaAșezarea a fost fondată de portughezi în anul 1680 și apoi cucerită de coloniștii spanioli aflați în Buenos Aires, fiind de-a lungul timpului un oraș disputat atât de portughezi cât și de spanioli și brazilieni. În timpul turului de oraș vom vizita Barrio Historico sau centrul vechi al orașului, care păstreaza vii fragmente importante din istoria sa zbuciumată. În centru se află cartierul istoric construit de portughezi, cu străzi întortocheate care urmăresc formele de relief neregulate, fiind înconjurat de partea adăugata de spanioli, cu ale sale calle perfect ordonate și aliniate. Printre obiectivele importante care se pot vizita aici se află și Iglesia Matriz – cea mai veche biserica din Uruguay, construită de portughezi în 1695–1699. Colonia del Sacramento este considerată monument al Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1995. Timp liber la dispoziție pentru prânz la un restaurant local (se achită local prânzul). Întoarcere la Buenos Aires. Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* situat central, sau similar Buenos Aires.
Ziua 6 | Buenos Aires – Puerto Iguazu
Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pentru zborul cu destinația Puerto Iguazú. Întalnire cu ghidul local și transfer la hotel. După-amiază, excursie la Cascadele Iguazú, partea argentiniană. Dintre toate cascadele Iguazu, La Garganta del Diablo este cea mai impresionantă și demarcă graniță dintre Argentina și Brazilia. Pe partea braziliană există o pasarelă de-a lungul canionului cu o prelungire până la baza cascadei Garganta del Diablo. Accesul dinspre partea argentiniană este facilitat de trenul ecologic al pădurii tropicale, care aduce vizitatorii până la diferite pasarele. Întoarcere la hotel. Cazare la Hotel Wyndham Golden Foz 4* camere deluxe, sau similar.
Ziua 7 | Iguazú – experiența supremă
Mic dejun. Excursie de jumătate de zi la Cascadele Iguazú partea braziliană. Cascada Iguazu –  sau mai bine spus Cascadele IguazúCascadele Iguazu datorita celor 275 de cascade diferite intinse pe o lungime de 3 Km – este una dintre minunile naturale ale lumii, localizată pe râul Iguazu, formând o graniță naturală între Argentina și Brazilia, fiind declarată Monument al Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1986. Debitul normal de apă este de aprox. 1.000 metri cubi pe secundă, dar au fost înregistrate și debite de peste 1.700 metri cubi pe secundă. Cascada este divizată de insula San Martin, cele doua părți ale cascadei fiind conectate prin numeroase pasarele de unde aveți ocazia să admirați peisaje unice, absolut superbe, cu cele doua părți ale cascadei. Debitul cel mai mare de apă se înregistrează în zona numita “Gâtlejul Diavolului” sau “La Garganta del Diablo”, zona împarțită între cele două țări. Cazare la Hotel Wyndham Golden Foz 4* camere deluxe, sau similar.
Ziua 8 | Iguazú – Río de Janeiro
Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe zborul unei Companii Aeriene locale cu destinția Rio de Janeiro. Sosire la Rio de Janeiro și întâlnire cu ghidul local, după formalitățile vamale. Transfer la hotel și cazare. Timp liber la dispoziție. Cazare la Hotel Royal Rio 4* camere deluxe, situat in Copacabana, sau similar.
Ziua 9 | Río de Janeiro – Sugarloaf
Sugarloaf - Río de JaneiroMic dejun. Excursie de jumătate de zi la Sugarloaf. Vom ajunge în apropiere de Urca, la intrarea în Golful Guanabara, unde se află unul din cele mai mari simboluri ale orașului: “Pâinea de zahăr”. Acesta se va vizita cu funicularul, pe două nivele. Primul nivel va fi pe Dealul Urca, la 215 m înălțime, de unde vom putea admira o panoramă minunată spre Golful Guanabara și insulițele sale, Podul Rio-Niterói și Dealul Corcovado. Al doilea nivel va fi chiar în vârf la 395 m înălțime, de unde o panoramă splendidă se așterne la picioarele noastre spre Plaja Copacabana, Fortăreața Cruz și o parte din Plaja Niterói. Întoarcere la hotel. După-amiază, timp liber la dispoziție pentru plajă, cumpărături sau vizite pietonale cu însoțitorul de grup. Cazare la Hotel Royal Rio 4* camere deluxe, situat in Copacabana, sau similar.
Ziua 10 | Río de Janeiro – Corcovado
Muntele CorcovadoMic dejun. Excursie de jumatate de zi la Muntele Corcovado. Oriunde s-ar afla în oraș, turiștii pot admira cel mai frumos simbol al orasului Rio de Janeiro: Statuia Mântuitorului Iisus HristosStatuia Mântuitorului Iisus Hristos de pe muntele Corcovado, ce se înalță la 710 m altitudine peste nivelul mării, statuie inaugurată în anul 1931. Vizita incepe în apropierea Cosme Velho, de unde un tren-mocaniță vă va transporta prin cea mai mare pădure urbană din lume, Pădurea Tijuca, până sus la statuie. Odata ajunși, o vedere panoramică extraordinară se dezvăluie în fața Dumneavoastră, orașul Rio descoperindu-și toate frumusețile, printre care “Pâinea de zahar”, Golful Guanabara, plajele din sud și Laguna Rodrigo de Freitas. Întoarcere la hotel. După-amiază, timp liber la dispoziție pentru plajă, cumpărături sau vizite pietonale cu însoțitorul de grup. Cazare la Hotel Royal Rio 4* camere deluxe, situat in Copacabana, sau similar.
Ziua 11 | Río de Janeiro – Insulele Tropicale
Río de JaneiroMic dejun. Zi liberă la dispoziție. Excursie opțională de o zi în Insulele Tropicale cu prânz inclus. Se va pleca de la hotel dis-de-dimineață, de unde ghidul nostru vă va conduce spre o lume de vis, minunată. Ne vom deplasa de-a lungul țărmului, aproximativ 65 mile, până la satul pescăresc Itacuruçá, traversând numeroase câmpuri, plantații de bananieri și sate. Aici, natura s-a întrecut pe sine, în golf existând mai mult de 300 insulițe. Micile jungle plutitoare, din piatră pură, sunt acoperite cu o deasă vegetație luxuriantă, oglindindu-se în apele întunecate de smarald. La Itacuruçá ne vom îmbarca pe un “saveiro” (vaporaș) pentru o croazieră pe apele Golfului Sepetiba. Veți putea face baie și plajă. După croazieră ne vom îndrepta către Insulele Martin, unde veți putea servi un prânz-bufet delicios, o selecție de salate și preparate calde, inclusiv grătar specific zonei. Momentul întoarcerii este la fel de frumos ca și cel al sosirii, deoarece vă puteți relaxa în timp ce vom naviga printre insulițele răspândite în zonă. Nu degeaba această excursie a fost aleasa una dintre cele mai încântătoare atracții din întreaga zonă Rio. Tarif: 100 USD/persoană, se achită la fața locului. Cazare la Royal Rio 4* camere deluxe, situat in Copacabana, sau similar.
Ziua 12 | Río de Janeiro – Petropolis – București
Mic dejun. Zi liberă la dispoziție. Excursie opțională de o zi la Petropolis cu prânz inclus. Prima oprire în cadrul excursiei de astăzi o vom face la Muzeul Imperial, Muzeul Imperial din Petropoliscare a servit ca reședință de vară a familiei imperiale în secolul al XIX-lea. Vom putea vedea sceptrul și coroana Împăratului Dom Pedro II, documente de importanță istorică, bijuteriile coroanei, piese de artă de neprețuit care au aparținut familiei imperiale. Vom mai vizita Palatul de CristalPalatul de Cristal, care a fost construit în Franța într-o structură preturnată din fontă la cererea contelui D’Eu și a prințesei Isabel, și care este folosit în ziua de astăzi pentru concerte și reprezentații de teatru. Ultima vizită va fi la catedrala São Pedro de Alcântara, o clădire în stil neo gotic datând din 1884. În interiorul capelei Imperiale vom putea vedea locul de veci al rămășițelor pământești ale Împaratului Don Pedro II, Dona Teresa Cristina, contele D’Eu și prințesa Isabel. Servirea prânzului la un restaurant local (băuturile nu sunt incluse). Întoarcere la Rio de Janeiro și transfer la hotel. Tarif: 75 USD/persoană, se achită la fața locului. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei KLM KL706 cu destinaţia Amsterdam. Decolare la ora 21:55.
Ziua 13 | Amsterdam – București
Sosire la Amsterdam la ora 14:20. Timp liber la dispoziţie în Amsterdam. Îmbarcare pe zborul Companiei KLM KL1379 cu destinaţia Bucureşti, decolare la ora 20:55 şi aterizare în Bucureşti pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 24:35. Sfârșitul achetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Circuit 12 Mai 2017
Adult în cameră dublă 1.799 €
Adult în cameră single 2.266 €

 
Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor;
• Zboruri la dus Bucureşti => Buenos Aires, Compania KLM via Amsterdam;
• 2 zboruri locale pentru confortul Dumneavoastră:
– zbor Buenos Aires => Puerto Iguazu;
– zbor Puerto Iguazu => Rio de Janeiro;
• Zboruri la retur Rio de Janeiro => Bucureşti, Compania KLM via Amsterdam;
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi;
• Cazare 10 nopţi cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
– 4 nopţi în Buenos Aires la Hotel Dazzler Maipu 4* situat central, sau similar;
– 2 nopţi în Iguasu la Hotel Whyndham Golden Foz 4* sau similar;
– 4 nopţi în Rio de Janeiro la Hotel Royal Rio 4* camere deluxe, situat în Copacabana, sau similar;
• Tur de oraş cu ghid local în Buenos Aires;
• Excursie în Delta del Tigre cu ghid local;
• Excursie în Pampasul Argentinian cu prânz şi spectacol tradiţional incluse;
• Excursie în Uruguay la Colonia del Sacramento;
• Excursie la Cascadele Iguazu partea argentiniană;
• Excursie la Cascadele Iguazu partea braziliană;
• Excursie de jumătate de zi la Muntele Corcovado Rio de Janeiro;
• Excursie de jumătate de zi la Sugar Loaf Rio de Janeiro;
• Ghizi locali la toate transferurile şi excursiile din program;
• Biletele de intrare la Parcurile Naţionale Iguasu, Sugar Loaf şi Corcovado;
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil zboruri intercontinentale 499 €/persoană (pot varia până la emiterea biletelor de avion);
• Taxele de aeroport şi combustibil zboruri interne 99 €/persoană;
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, excursiile opţionale, bilete intrare la obiective turistice (altele decât cele din program);
• Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi aprox 5 USD/persoană/zi, se achită la faţa locului la începutul excursiei.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]