Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Sarajevo, renumit pentru diversitatea sa
religioasă și culturală: biserici catolice, ortodoxe,
sinagogi, moschei și magazine în stil oriental”

Circuit Balcani Serbia Croația Muntenegru Bosnia Herțegovina
Albania Bulgaria Fosta Republică Yugoslavă a Macedoniei

Serbia Serbia (Belgrad, Oplenac, Mokra Gora) Croația Croația (Dubrovnik) Bosnia Herzegovina Bosnia Herțegovina (Sarajevo, Mostra, Medugorje)
Muntenegru Muntenegru (Kotor, Cetinje, Podgorica, Budva) Albania Albania (Kruja, Tirana) Macedonia, Fosta Republică a Yugoslaviei FRY a Macedoniei (Ohrid, Skopje)
Bulgaria Bulgaria (Sofia, Veliko Târnovo, Ruse)
Plecări autocar din: București, Ploiești, Câmpina, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Arad, Timișoara – 26 mai și 22 octombrie 2017

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | Bucuresti – Belgrad
Plecare din București – Piața Victoriei, la ora 05:00 pe ruta București, Ploiești, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Arad, Timișoara, Belgrad. Sosire la Belgrad seara târziu, în funcție de formalitățile vamale. Cazare la Hotel Elegance 3* sau similar Belgrad.
Ziua 2 | Belgrad
Mic dejun. Cele mai vechi artefacte din Belgrad, Capitala Serbiei, datează din Secolul al V-lea î.e.n, orașul devenind astfel unul dintre cele mai vechi din Europa. În centrul Belgradului, locuit cu secole în urmă de familiile înfluente din oraș, poți vedea cele mai vechi și mai frumoase case. Iar de la Fortăreața Kalemegdan, care acum este un parc imens și un important complex cultural și istoric, ai o priveliște fascinantă asupra împrejurimilor. Serbia Belgrad Catedrala Sf Sava“Dar cea mai mare comoară pe care o oferă cerul de deasupra Belgradului sunt apusurile […] sunt vaste și aprinse precum mirajele din deșert. Sunt zile de-a lungul anului când flacăra soarelui care apune în câmpie, între râurile de sub Belgrad, se reflectă în domul ceresc, de unde izbucnește și se revarsă peste întregul oraș.  Apoi, pentru câteva clipe, nuanța roșiatică a soarelui colorează chiar și cele mai ascunse cotloane ale Belgradului, se reflectă în fiecare fereastră, chiar și în cele ale caselor slab iluminate în mod obișnuit.” Astfel povestește scriitorul sârb Ivo Andric, un alt laureat al Premiului Nobel. Tur de oraș Belgrad: Citadela Kalemegdan situată dramatic deasupra confluenței râurilor Sava și Dunăre, Palatul Prințesei Ljubice, Piața Republicii și Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava, cea mai mare biserică ortodoxă din oraș, Mormântul Mareșalului Tito, Muzeul Național. După amiază, timp liber la dispoziție în cosmopolita capitală a Serbiei. Seara, opțional cina la un restaurant local cu muzică gipsy. Cazare la Hotel Elegance 3* sau similar Belgrad.
Ziua 3 | Belgrad – Oplenac – Mokra Gora – Sarajevo
Mic dejun. Pornim către Oplenac, locul istoric care găzduiește unul dintre cele mai mari și renumite mausolee din Serbia, el fiind cunoscut în popor mai mult sub denumirea de “Biserica Sfântul Gheorghe din Oplenac”. Serbia Mokra Gora Sat Drvengrad Sat Kusturica Localnicii au o vorbă care sună astfel: “Vizitând Serbia, fără să treci pe la Oplenac, e ca și cum ai vizita Franta, fără să vezi Turnul Eiffel.” Continuăm excursia cu Mokra Gora, unde la aproximativ 1 km se află celebrul Drvengrad – Satul lui Kusturica. Satul a fost construit din lemn de celebrul regizor sârb Emir Kusturica pentru fimul ”Život je čudo” (în engleză: ”Life is a Miracle”). Drvengrad, în Limba Sârbă înseamnă “satul de lemn”; tot aici este și reședința celebrului regizor. Evident că toate construcțiile sunt realizate din lemn care a fost adus de pe Muntele Zlatibor din apropiere. Ne îndreptăm către Sarajevo – Capitala Bosniei Herțegovina. Sosire și cazare la Hotel Hollywood 4* sau similar Sarajevo.
Ziua 4 | Sarajevo – Mostra – Medugorje – Dubrovnik
Boznia Herțegovina Sarajevo Mic dejun. Tur de oraș Sarajevo cu ghid local. Sarajevo este Capitala Bosniei Herțegovinei, centrul mai multor evenimente importante din istoria lumii, fiind una dintre cele mai interesante atracții turistice din Europa. Orașul este renumit pentru diversitatea sa religioasă și culturală. Străzile cu pavaj ale orașului vechi sunt o atracție pentru turiști, aici este o zona cu biserici catolice, ortodoxe, sinagogi, moschei și magazine în stil oriental. Vizităm partea veche a orașului. Lăsăm în urmă Sarajevo și ajungem în Mostar, oraș dezvoltat î timpul regimului otoman pe malurile râului Netetva special pentru rutele de caravane. Inclus în Patrimoniului Mondial UNESCO, are ca obiective principale Podul Vechi, bazarul cu obiecte de artizanat tradiționale și case specifice turcești. Vizităm o casă turcească și o moschee. Continuăm cu Medjugorje, locul unde Dumnezeu și omul se întâlnesc, și facem un scurt stop fotografic. Plecăm către Dubrovnik. Cazare la Hotel Valamar Club / Tirenna 3* – Dubrovnik sau similar.
Ziua 5 | Dubrovnik
Mic dejun. Dubrovnik, ”Perla Adriaticii”, este astăzi una dintre cele mai atractive destinații culturale și turistice din Europa. Acest oraș cu trecut glorios a fost reședinta unui stat mic, dar puternic – Republica Dubrovnik, care și-a menținut independența timp de 450 de ani. Croația Dubrovnik Fortăreața Minceta Aici vei descoperi Orașul Vechi, inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Este înconjurat de ziduri groase și fortărețe care s-au conservat bine peste timp. Tur de oraș Dubrovnik pietonal: Biserica Franciscană unde se află cea mai veche farmacie din lume, fântâna lui Onofrio, fortăreața Lovrijenac, fortăreața Minceta, Stradun – principala arteră pietonală din cetate, biserica votivă San Salvadore, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas – simbol al orașului, Biserica Sf. Blaise, Mănăstirea Dominicană, Portul vechi și fortăreața Ravelin. După amiază, timp liber la dispoziție. Cazare la Hotel Valamar Club / Tirenna 3* – Dubrovnik. Notă: În această zi nu se folosește autocarul conform normelor A.E.T.R.
Ziua 6 | Dubrovnik – Kotor – Budva – Cetinje – Podgorica
Muntenegru Golful Kotor Fiordul Kotor Mic dejun. Călătorim de-a lungul Fiordului Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit “Fiordul Sudului”. În anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului UNESCO. Tur de oraş cu ghid local. Rămânem în Muntenegru şi ajungem în Oraşul Vechi din Budva, care impresionează prin arhitectura de origine veneţiană, prin clădirile şi bisericile vechi de sute de ani. Una dintre cele mai bine păstrate este Biserica Sfântul Sava, ale cărei fresce datează aproximativ de la jumătatea Sec al II-lea. Fortăreaţa oraşului, numită şi Citadela, a fost construită în Sec al IX-lea. Zidurile oraşului se intersectează cu cele ale Citadelei şi formează un sistem de fortificaţii unic. Continuăm cu Cetinje-capitala istorică a Muntenegrului. Muntenegru Budva Cetatea și Fortareața Budva Admirăm în turul pietonal cu ghid local vechea Mănăstire, reşedinţa prezidenţială, muzee şi galerii. În continuare, vom fi fermecaţi de capitala Muntenegrului, Podgorica, care este renumită pentru vegetaţia foarte bogată, cu peste 200 de specii de plante, dar şi pentru eclectismul stilurilor arhitecturale moştenite de la stăpânirile pe care oraşul le-a avut de-a lungul secolelor. De la moschei otomane, până la atmosfera europeană cu străzi largi şi cafenele specifice, în Podgorica le poţi experimenta pe toate. Scurt tur panoramic Podgorica. Cazare Hotel Oasis 4* sau similar Podgorica.
Ziua 7 | Podgorica – Kruja – Tirana
Mic dejun. Continuăm excursia cu Kruja, numele orașului fiind strâns legat de eroul legendar albanez, Gjergj Kastrioti Skanderbeg, cel care a condus poporul albanez în lupta împotriva Imperiului Otoman timp de 25 ani. Orașul este spectaculos prin poziția sa: e construit pe un platou înalt de 600 m deasupra nivelului mării, care face parte din lanțul muntos Kruja – Dajti. Vizitarea centrului vechi. Timp liber la dispoziție sau opțional vizitarea Castelul din Kruja, simbolul trecutului medieval glorios, cu ale sale muzee, Național și Etnografic. Sosire în Tirana spre seară. Cazare la Hotel Te Stella Resort 4* sau similar Tirana.
Ziua 8 | Tirana – Ohrid
Mic dejun. Suntem în Tirana, Capitala Albaniei și în același timp cel mai mare oraș din această țară. Arhitectura orașului este în mare parte reprezentată de monumentele și construcțiile în stil italian și turcesc, Albania Tirana Piața Skandenberg fiind, la fel ca și poziția geografică a orașului la mijlocul drumului dintre Istanbul și Roma, un amalgam de influențe din ambele culturi. Piața Skenderberg este un imens spațiu deschis chiar în mijlocul orașului de unde se poate admira muntele Dajti. Vechiul oraș gri și plictisitor s-a schimbat total în ultimii ani devenind un oras plin de viață și de culoare. Descoperim orașul într-un tur cu ghid local. Ne îndreptăm către Ohrid, unde o să simțim adevărata Macedonie, locul unde se întâlnesc vechiul și noul, înovația și tradiția. Natură, arhitectură, lăcașe de cult, viață de noapte fac ca Ohrid să fie locul prin care orice călător ar vrea să treaca măcar o dată. Cazare la Hotel Park Lake Side 4* sau similar Ohrid.
Ziua 9 | Ohrid – Skopje – Sofia
Mic dejun. Excursia continuă către Skopje, Capitala Fostei Republici Yugoslave a Macedoniei, un oraș cu o cultură impresionantă, însă care și-a păstrat intacte tradițiile și obiceiurile. Metropola este o îmbinare armonioasă de elemente, Skopje fiind o colecție impresionantă de biserici și mănăstiri bizantine, structuri romane, numeroase moschei și edificii otomane. Oraşul este localizat chiar pe malul Râului Vardar, într-un cadru natural de vis care nu face decât să confere un farmec unic capitalei macedonene. Descoperim toate acestea într-un tur de oraș care include: Podul de Piatră, vechiul bazar, vechea gară. Lăsăm în urmă FRY a Macedoniei și ne îndreptăm către Sofia. Sosire și cazare la Hotel Ramada City Center 4* în Sofia.
Ziua 10 | Sofia – Veliko Târnovo – Ruse – București
Mic dejun. Suntem în Sofia, Capitala Bulgariei, un loc poate prea puțin explorat de turiștii grăbiți să ajungă pe litoralul bulgăresc sau în faimoșii munți ai tării. Însă astăzi ne oprim să descoperim farmecul, ritmul, senzațiile de vechi și nou ale acestui oraș. Bulgaria Veliko Târnovo Printre atracțiile Sofiei se numără: Biserica Sfânta Sofia, Biserica Sfântul Gheorghe Rotunda, moscheea Banya Bashi, Podul Leilor, Podul Vulturilor, Monumentul Soldatului Rus și celebrul Monument al lui Vasil Levski, unul dintre cei mai mari eroi ai bulgarilor. Continuăm excursia cu vizitarea pitorescului oraș medieval Veliko Târnovo. La numai 160 de km de București, orașul găzduiește peste 7.000 de ani de istorie, palate, cetatea, case cu un stil arhitectonic unic, muzee, mănăstiri, Arbanassi – satul cu case din piatră. Ajungem în Ruse, “Mica Vienă” a Bulgariei datorită arhitecturii antice unice. Orașul este faimos pentru clădirile sale conservate de la sfârșitul Secolului al XIX-lea și începutul Secolului ХХ. Aproximativ 200 de clădiri se află pe lista patrimoniului arhitectural și istoric. Cele mai multe dintre atracții se află în centrul orașului Ruse (muzee, repere arhitecturale, teatru, operă, hoteluri, restaurante, cafenele și magazine de suveniruri). Plecare spre țară. Sosire seara, în funcție de condițiile de trafic. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Circuit 2017 26 Mai 22 Octombrie
Adult în cameră dublă 489 € 489 €
Al 3lea adult în cameră dublă pat suplimentar 449 € 449 €
Copil 2-6,99 ani cu 2 adulți în cameră 335 € 335 €
Copil 7-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 360 € 360 €
Adult în cameră single 625 € 625 €

Reducere Seniori 65+ (vârstă peste 65 de ani): 20 €/persoană. Nu se aplică dacă seniorul este cazat ca a 3-a personă în cameră, având deja reducerea aplicată.
 
Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Transport cu autocar
• Cazare 9 nopţi cu mic dejun la Hoteluri de 3* şi 4* astfel:
– 2 nopţi în Belgrad la Hotel Elegance 3* sau similar
– 1 noapte în Saraievo la Hotel Hollywood 4* sau similar
– 2 nopţi în Dubrovniki la Hotel Valamar Club/Tirenna 3* sau similar
– 1 noapte în Podgorica la Hotel Oasis 4* sau similar
– 1 noapte în Tirana la Hotel Te Stella Resort 4* sau similar
– 1 noapte în Ohrid la Hotel Park Lake Side 4* sau similar
– 1 noapte în Sofia la Hotel Ramada City Center 4* sau similar
• Tururi de oraş la Belgrad, Saraievo, Dubrovnik, Kotor, Cetinje, Podgorica, Tirana, Skopje, Sofia
• Ghizi locali la Saraievo, Cetinje, Kotor, Tirana, Skopje
• Vizitele şi excursiile din program: Oplenac, Mokra Gora, Mostar, Medugorje, Budva, Kruje, Ohrid, Veliko Târnovo, Ruse
 
Nu sunt incluse:
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile opţionale
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno
• Supliment de 9 Cine (nu include băuturi) 85 €/persoană (se achită la înscriere)

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]