Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Dacă nu mergi azi, va trebui să fugi mâine.”
proverb coreean

Circuit Coreea de Sud

Koreea de Sud Coreea de Sud (Seul, Andong, Daegu, Gyeongju, Busan)

Ziua 1 | București – Paris
Întâlnire cu însoțitorul român de grup la ora 05:00 la Aeroportul Henri Coandă Otopeni. Plecare spre Paris cu compania Air France la ora 07:05. Sosire în Paris la ora 09:15. Plecare spre Seul la ora 13:30.
Ziua 2 | Paris – Seul
Aterizare pe Aeroportul Internațional Incheon (Seul) la ora locala 08:20 și transfer la hotel Riviera 4* (sau similar). Pe parcursul transferului, care va dura aproximativ o oră, vom avea ocazia să admirăm unele dintre clădirile din “Manhattan-ul din Seul”, precum și câteva din numeroasele poduri ale orașului. După-amiază, timp liber pentru odihnă și acomodare cu fusul orar. Seara, cina de bun venit pe vasul de croazieră, pe Râul Han. Cazare la hotel Riviera 4* (sau similar) în Seul.
Ziua 3 | Seul
Coreea de Sud Seul Râu Han Mic dejun. Intreaga zi este dedicată turului orașului Seul. Printre cele mai importante obiective turistice pe care le vom vizita se numără: Muzeul Național al Coreei unde vom descoperi cele mai frumoase comori ale țării precum bijuterii din timpul dinastiei Silla, artefacte rare, colecții prețioase de picturi și ceramică, și cartierul Bukchon cu renumitele „hanok-uri” – construcții tradiționale cu un aer aristocrat. Vom servi prânzul într-un restaurant tradițional cu specialități locale. Pentru a admira panorama întregului oraș, vom urca în turnul „N Seoul Tower” situat pe Muntele Namsan. Cazare la hotel Riviera 4* (sau similar) în Seul.
Ziua 4 | Seul – Andong – Daegu
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Andong pentru a vizita satul tradițional ”Hahoe” (UNESCO) și Muzeul de Maști Hahoe. Satul, întemeiat de membrii clanului Pungsan Ryu în urma cu peste 600 de ani, este încă locuit de descendenții acestora. Localizarea este ideala, satul fiind înconjurat de munți, râul Nakdonggang și o frumoasă pădure de pini. Ne vom plimba prin satul „Hahoe”, comoara din Andong, pentru a admira frumoasele case nobiliare, totemurile ce strajuiesc satul, dar și pentru a-i observa pe iscusiții artizani locali practicând diverse meștesuguri. Vom servi prânzul într-un restaurant tradițional cu specialități locale. Cazare la hotel Daegu Grand 4* (sau similar) în Daegu.
Ziua 5 | Daegu – Gyeongju
Mic dejun. Dimineața vom face un tur în Daegu pentru a ne bucura de o experiență culturală deosebită. Vom avea ocazia să admirăm costume tradiționale, să aflăm mai multe despre obiceiurile locale și să asistăm la ceremonia ceaiului. Coreea de Sud Gyeongju Apoi, vom pleca spre Gyeongju, vechea capitală a dinastiei Silla (57 î.Hr. – 935 d.Hr), dinastia care a condus la unificarea Peninsulei Coreene pentru prima data în istorie (668 d.Hr.). Vom servi prânzul într-un restaurant local. După prânz, vom vizita cele mai importante obiective turistice din Gyeongju: Parcul tumulilor, trei situri cu morminte regale ce au forma domurilor, Muzeul Național Gyeongju și Observatorul Cheomseongdae. Zona a fost declarata Patrimoniu UNESCO întrucât conține multe vestigii remarcabile care datează în principal din perioada dintre secolele VII și X: pagode, statui, temple, palate, morminte regale, precum și alte artefacte culturale rămase din perioada regatului Silla. Cazare la hotel Hyundai 4* (sau similar) în Gyeongju.
Ziua 6 | Gyeongju – Busan
Coreea de Sud Busan Mic dejun. Dimineața vom continua vizitele în această zonă cu Grota Seokguram și templul Bulguksa (UNESCO) situate pe Muntele Toham, la sud de Gyeongju. Apoi, vom pleca la Busan, al doilea oraș ca mărime din Coreea de Sud și principalul port al țării. După ce vom servi prânzul într-un restaurant local, vom face un tur panoramic de oraș. Pe parcursul turului vom avea ocazia să admirăm câteva dintre reperele orașului: Sala de conferinte APEC (Cooperarea Economica Asia – Pacific), podul Gwangan și plaja Haeundae – cea mai faimoasă plajă cu nisip alb din țară. Cazare la hotel Crown Harbor 4* (sau similar) în Busan.
Ziua 7 | Busan – Seul
Mic dejun. Dimineața, vom vizita Piața de pește Jagalchi din Busan. Este cea mai mare piață de pește din Coreea de Sud. Atrage deopotrivă localnici și turisti veniti din întreaga lume pentru a cumpăra, gusta sau doar privi sutele de feluri de pește și alte viețuitoare marine care se comercializează aici. Apoi, vom vizita Turnul Busan situat în Parcul Yongdusan, care oferă o priveliște spectaculoasă asupra vechiului port. După ce vom servi prânzul într-un restaurant local, ne vom întoarce în Seul. Cazare la hotel Riviera 4* (sau similar) în Seul.
Ziua 8 | Seul
Mic dejun. Astăzi, vom vizita DMZ sau Zona Demilitarizată dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, stabilită în anul 1953, odată cu incheierea războiului din Coreea. Ne vom opri mai întâi la Coreea de Sud Gyeongbokgung Palat Regal Observatorul Dora de unde vom putea privi atât spre zona demilitarizată, cât și spre Coreea de Nord. Apoi, vom călători cu un tren de dimensiuni reduse prin cel de-al treilea tunel de infiltrare nord-coreean, construit de nord-coreeni cu intenția de a invada pe ascuns Coreea de Sud. Vom afla mai multe detalii despre conflictele sângeroase dintre cele 2 țări, în cadrul expoziției de aici. La întoarcerea în Seul, vom vizita Palatul regal Gyeongbokgung – cel mai mare palat din Seul, ce conține mai multe clădiri regale tradiționale, porți de piatră impunătoare și curți interioare elegante, unde vom asista și la impresionanta ceremonie de schimbare a gărzii; și Muzeul Național de Folclor al Coreei. Cazare la hotel Riviera 4* (sau similar) în Seul.
Ziua 9 | Seul – Paris – București
Mic dejun. Transfer la aeroportul Incheon. Îmbarcare pe cursa Seul – Paris, compania Air France, cu decolare la ora locala 10:10; sosire in Paris la ora 14:15. Decolare spre București la ora 19:10. Sosire în Otopeni la ora 23:00. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare in Republica Coreea pentru calatorii in scop de turism. Pentru aceasta calatorie este necesar pasaportul valabil minim 6 luni de la data returului.

Transferuri private din provincie la / de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

• 15 euro/adult/dus-intors si 10 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI
• 20 euro/adult/dus-intors si 10 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
• 25 euro/adult/dus-intors si 10 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
• 30 euro/adult/dus-intors si 15 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA
• 35 euro/adult/dus-intors si 15 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
• 40 euro/adult/dus-intors si 20 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
• 45 euro/adult/dus-intors si 20 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
• 50 euro/adult/dus-intors si 30 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
• 55 euro/adult/dus-intors si 30 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
• 65 euro/adult/dus-intors si 35 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
• 70 euro/adult/dus-intors si 35 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
• 80 euro/adult/dus-intors si 45 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
• 95 euro/adult/dus-intors si 50 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

TERMENE DE PLATA:

• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 60% din pretul pachetului turistic cu minim 40 zile inaintea plecarii;
• 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

• 20% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face in intervalul de 60-45 zile calendaristice înainte de data plecării;
• 50% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face in intervalul de 44-26 zile calendaristice înainte de data plecării;
• 70% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face în intervalul 25-16 zile calendaristice înainte de data plecării;
• 100% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 15 zile înaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.

OBSERVAȚII FINALE:

● Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxelor de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, repectiv de legile locale
● agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor, acestea fiind exclusiv responsabilitatea companiei aeriene
● agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
● autoritatile locale pot solicita anumite taxe la sosire sau la plecare de pe aeroport, taxe care pot fi comunicate inclusiv pe parcursul calatoriei
● clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de autoritatile locale din Uganda. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
● conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
● pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare sau o carte de credit ca garantie; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
● oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna MARTIE 2016; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful
● agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
● excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Organizatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport privat, care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Verifică disponibilitate | Circuit Coreea de Sud
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: