Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Omul se teme de timp iar timpul se teme de piramide.”
proverb arab

Circuit Egipt Croazieră Nil Sejur Hurghada

Egipt Egipt (Cairo, Alexandria, Platoul Giza, Piramidele și Sfinx-ul, Aswan,
Croazieră pe Nil, Kom Ombo, Edfu, Luxor, Valea Regilor, Hurghada, Marea Roșie)
Zboruri din București: 14 Septembrie și 12 Octombrie 2017
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Istanbul
Întâlnire în Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 19:40 cu  reprezentantul agenţiei, pentru îmbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1046 cu destinaţia Cairo via Istanbul. Decolare la ora 21:40 şi aterizare în Istanbul la ora 23:00.
Ziua 2 | Istanbul – Cairo
Îmbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK692 cu destinaţia Cairo: decolare la ora 00:35 şi  aterizare în Cairo Egipt Sfinxulla ora 01:45 şi transfer cu autocarul la Hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar. Early check-in. Mic dejun. Ne aflăm în Cairo ( El Qahira ), capitala Egiptului – cea mai mare aglomerare urbană de pe continentul african, cu peste 6 milioane de locuitori, unde ne va fascina cu siguranţă forfota metropolitană. Întâlnire cu ghidul local care ne va însoţi într-o incursiune în istoria de 7,000 de ani a Egiptului într-un Tur de oraş Cairo cu ghid local, cu o vizită la Muzeul de Egiptologie – care adăposteşte cea mai bogată colecţie de artefacte din perioada faraonică, cea mai preţioasă comoară a muzeului fiind colecţia faraonului Tutankhamon care cuprinde obiecte de cult, bjuterii, statui, sarcofagul în care a fost înmormântat faraonul şi celebra masca mortuară de aur ! Vom face o incursiune în partea islamică a oraşului la citadela Saladdin care se mândreşte cu faimoasa Moschee de Alabastru a lui Mohamad Ali (vizite exterioare) şi vom face apoi un popas la Bazar. Servirea cinei la hotel. Cazare HEgipt Cairo El Qahiraotel Barcelo Pyramids 4* sau similar.
Ziua 3 | Cairo – Alexandria
Mic dejun. Opţional, Excursie de o zi la Alexandria, oraş înfloritor şi capitală a Egiptului în perioada greco–romană. Alexandria din vechime a fost şi va rămâne un oraş legendar, învăluit în mit–cetatea lui Alexandru cel Mare şi a Cleopatrei, oraşul celebrei biblotecii antice şi a farului în formă de turn de pe Insula Pharos. Deşi în zilele noastre Alexandria Egiptului Antic este doar puţin vizibilă, ea fiind mistuită de incendii, cutremure sau revolte ale creştinilor, misterul locului încă persistă iar descoperirile arheologice subacvatice din port tot aduc la lumina noi vestigii crezute pierdute. Vizităm Muzeul Naţional, Biblioteca şi Amfiteatrul Roman, Grădinile Montazah. Întoarcere la Cairo. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar.
Ziua 4 | Cairo – Platoul Giza – Aswan
Egipt Aswan Nil Mic dejun. Excursie cu ghid local la Platoul Giza şi marile Piramide. Ne vom îndrepta spre platoul Giza pentru a vizita Piramidele şi Sfinxul (vizite exterioare)–binecunoscutele embleme ale Egiptului. Piramida lui Keops, ce mai mare dintre cele trei este singura minune a lumii antice care sfidează încă trecerea timpului, ea fiind de asemenea şi cea mai mare piramidă construită vreodată ! Protector al piramidelor, Sfinxul – creatură enigmatică cu trup de leu şi chip de om cunoscut primilor arabi sub numele de ”Tatăl Groazei”, aşteaptă să ne impresioneze, el fiind cel mai vechi monument de sculptură din Egiptul Antic. Transfer la gară pentru a ne îmbarca pe trenul de noapte cu destinaţia Aswan. Servirea cinei în tren. Înnoptare în tren, cabine de două locuri în vagonul de dormit.
Ziua 5 | Aswan
Mic dejun în tren. Sosire la Aswan în cursul dimineţii şi transfer la vasul de croazieră pe Nil. Formalităţi de cazare pe vasul de 5*. Servirea prânzului. După amiază, vom vizita giganticul baraj din Aswan, Egipt Croazieră pe Nil obiectiv strategic în Egipt, o construcţie uriaşă făcută pentru a controla inundaţiile cauzate de revărsarea Nilului, a asigura apă pentru irigaţii şi pentru a genera electricitate. A fost construit între anii 1960-1970 şi a avut un impact important aspura industriei şi culturii Egiptului. Vom continuă turul de astăzi cu vizitarea Obeliscului neterminat şi a Templului Philae dedicat zeiţei ISIS. Întoarcere la vas. Cină şi cazare pe vasul de croazieră de 5* deluxe.
Ziua 6 | Kom Ombo – Edfu
Mic dejun. În cursul dimineţii vom naviga către Kom Ombo unde vom vizită neobişnuitul templu dublu dedicat zeilor Sobek şi Horus, o construcţie atipică deoarece totul este simetric de-a lungul axei centrale. Servirea prânzului la bordul vasului. Vom admira minunatele privelişti ale Nilului în timp ce vom naviga către Edfu acolo unde vom vizita uriaşul templu dedicat zeului Horus, unul Egipt Valea Regilor dintre cele mai bine păstrate temple din Egipt. Pe drumul de întoarcere către vas, vom face un popas la coloratele bazare locale pentru a cumpăra suveniruri. Vom naviga către Luxor. Cină şi cazare pe vasul de croazieră de 5* deluxe.
Ziua 7 | Luxor – Valea Regilor – Templu Reginei Hatchepsut – Templul Karnak
Mic dejun. În cursul dimineţii vom traversa pe malul vestic al Nilului pentru a vizita Valea Regilor unde au fost îngropate generaţii de faraoni şi nobili în criptele tăiate în stânci şi păzite de Coloşii lui Memnon, două statui gigantice. Mormântul lui Tutankhamon este singurul care a fost descoperit intact. Vom mai vizita Templul Reginei Hatchepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului. Întoarcere la vas pentru servirea prânzului. După amiază, vom face o incursiune pe malul Estic al Nilului unde ne vom plimba pe jos de-a lungul aleii Sfincşilor şi vom vizita Templul Karnak – cel mai mare complex religios din Egipt dedicat zeului Amon – Ra şi Templul Luxor. Cină şi cazare pe vasul de croazieră de 5* deluxe.
Ziua 8 | Luxor – Hurghada
Mic dejun. Eliberarea cabinelor şi transfer cu autocarul către Hurghada. Al-Ghardaka în limba Arabă, Egipt Hurgahda Hurghada este staţiunea turistică cu care a început industria din domeniu în Egipt. La început un umil sătuc de pescari de pe malul Mării Roşii, a devenit în ultimele două decade o înfloritoare destinaţie de vacanţă, cu plaje frumoase înţesate de hoteluri şi soare care străluceşte tot timpul anului, cu apă limpede precum cristalul numai bună de scufundări, iar noaptea prinde viaţă în restaurantele şi barurile sale precum şi în numeroasele centre comerciale. Transfer la hotel şi cazare în sistem All Inclusive. Timp liber la dispoziţie sau plimbare pietonală cu însoţitorul de grup în Hurghada. Cină şi Cazare Hotel Grand Plaza 4* sau similar Hurghada.
Ziua 9 | Hurghada, Sejur la Marea Roșie
Cazare cu All Inclusive. Timp liber pentru plajă, cumpărături sau excursii opţionale. Egipt Hurghada Sejur Marea Roșie Va sugerăm o Croazieră pe Marea Roşie cu posibilitatea de a face snorkeling şi a admira renumitele recife de corali. Cazare Hotel Grand Plaza 4* sau similar Hurghada.
Ziua 10 | Hurghada, Sejur la Marea Roșie
Cazare cu All Inclusive. Timp liber pentru plajă, cumpărături sau excursii opţionale. Cazare Hotel Grand Plaza 4* sau similar Hurghada.
Ziua 11 | Hurghada – Istanbul – București
Mic dejun la pachet. Dimineaţa devreme transfer la aeroportul din Hurghada pentru îmbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines cu destinaţia Bucureşti, via istanbul. Decolare la ora 04:10 cu zborul TK703 cu destinaţia Istanbul unde ajungem la ora 07:55. Până la ora zborului către Bucureşti Tur de oraş Istanbul cu autocar şi ghid local. Transfer la aeroport. Îmbarcare pe zborul Turkish Airlines TK1045 cu destinaţia Bucureşti. Decolare la ora 19:25 şi aterizare pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 20:45. Sfârşitul pachetului de servicii turistice.

Prezentări destinații |

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Circuit 2017 14 Septembrie 12 Octobrie
Adult în cameră dublă 799 € 829 €
Adult în cameră single 975 € 1020 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zboruri la dus Bucureşti => Cairo, Compania Turkish Airlines via Istanbul
• Zboruri la retur Hurghada => Bucureşti, Compania Turkish Airlines via Istanbul
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport în Cairo şi Hurghada
• Transport cu autocar local conform programului
• Cazare 10 nopţi astfel:
– 3 nopţi cu mic dejun şi 2 Cine în Cairo la Hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar
– 1 noapte cu Demipensiune (mic dejun şi cină) în tren pe ruta Cairo => Aswan
– 3 nopţi cu Pensiune Completă pe Vasul de Croazieră MS Tiyi 5* deluxe sau similar
– 3 nopţi cu All Inclusive în Hurghada la Hotel Grand Plaza 4* sau similar
• Tur de oraş panoramic cu ghid local în Cairo
• Vizită la Muzeul de Egiptologie
• Excursie cu ghid local pe Platoul Giza şi Marile Piramide
• Croazieră pe Nil cu vasul de croazieră MS Tiyi 5* sau similar cu excursii şi vizite incluse:
– excursie la Marele Baraj de la Swan, Obeliscul neterminat şi Templul Philae
– vizitarea Templelor dedicate zeilor Sobek şi Horus din Kom Ombo şi Edfu
– excursie la Valea Regilor şi vizitarea Templelor Karnak şi Luxor
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din programul de croazieră
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil, 245 € (pot varia până la emiterea biletelor)
• Taxa de viză Egipt aprox 20 USD se obţine la sosire pe aeroport în Cairo
• Bacşiş pentru ghizi şi şoferi locali, băuturile la mesele din program
• Intrări la obiective turistice, altele decât cele menţionate în Program: Marea Piramidă a lui Keops 20 USD/persoană, Camera mumiilor la Muzeul de Egiptologie 20 USD /persoană
• Excursii opţionale în timpul Sejurului din Hurghada
• Asigurarea medicală de călătorie (obligatorie), asigurarea storno
 
Important! Pentru călătoria în Egipt este necesar Paşaportul simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminării călătoriei. Programul Crozierei pe Nil poate suferi modificări în funcţiile de condiţiile specifice de navigabilitate.
[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]