Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”O țară, patru limbi și peisaje fermecătoare!”

Circuit Elveția

ElvețiaElveția (Zurich, Lucerna, Berna, Lacul Leman, Montreux, Laussane, Geneva, Parcul Swissminiatur)
Franța Franța (Chamonix Mont Blanc, Tunelul Mont Blanc)
Italia Italia (Lacul Como, Milano, Lugano, Lago di Garda, Verona, Veneția, Treviso)
Plecări autocar din: București, Ploiești, Câmpina, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Arad, Timișoara – 14 mai și 10 octombrie 2017

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Budapesta
Plecare din Bucureşti- Piaţa Victoriei ora 05:00, pe traseul Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Sibiu, Sebeş, Deva, Timişoara, Arad, Budapesta. Sosire la Budapesta în cursul serii, în funcţie de condiţiile de trafic. Cazare la Hotel Expo Congress 4* sau similar.
Ziua 2 | Budapesta – Viena – Salzburg
Mic dejun. Excursia continuă spre Viena. Tur de oraș Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez – Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul Național de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primăria și Burgtheater. Apoi plimbare pe jos în centrul istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sfântul Ștefan. Excursia continuă spre orașul natal al lui Mozart – Salzburg, unde ajungem în cursul serii. Cazare la Hotel Arena City 4* sau Austria Trend Mitte 3* superior sau similar Salzburg.
Ziua 3 | Salzburg – Cascada Rinului Schaffhausen – Zurich
Elveția Cantonul Schaffhausen Cascada Rin Mic dejun. Tur de oraș Salzburg. Timp de 2 ore vom admira orașul natal al lui Mozart și vom vizita exterior: Cetatea Salzburg, Domul, Casa Mozart, Grădinile Mirabell. Excursia continuă spre Elevția și înainte de a ajunge la Zurich vom face un scurt popas la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cădere de apă. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascadă din Europa, aflându-se la granița dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zurich și Germania. Spre seară, ajungem la Zurich. Timp liber la dispoziție. Cazare la Hotel Allegra 4* Zurich-Airport sau similar.
Ziua 4 | Zurich – Lucerna – Berna
Mic dejun. Suntem în Zurich – cel mai mare oraș și inima comercială a Elveției. Aici se află sediul Federației Internaționale de Fotbal – FIFA. Elveția Zurich Vedere râu Limmat Tur de oraș Zurich cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Națională, Primăria, Muzeul Național, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Tur pietonal cu însoțitorul de grup în centrul istoric al orașului. După turul de oraș vom pleca către Berna, pe un traseu mirific prin zona Zug – Lucerna. Vom face un popas de 2 ore în Lucerna – o alta stațiune celebră din țara cantoanelor. Principala atracție o constituie Kapellbrücke – Podul cu Capelă construit din lemn în Secolul al XIV-lea. Ne continuăm excursia spre capitala Elveției unde vom face un tur de oraș Berna cu vizitarea panoramică a principalelor obiective turistice: Orașul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic și Turnul cu ceas. Timp liber la dispoziție în Berna. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Park Inn by Radisson 4* Lully sau similar în zona Lacului Neuchatel.
Ziua 5 | Turul Lacului Leman: Montreux – Laussane – Geneva
Mic dejun. Ziua de astăzi este dedicată marelui tur al Lacului Leman. Vom vizita pentru început celebra stațiune exclusivistă de pe malul lacului Leman – Montreux, în cadrul unui tur pietonal cu însoțitorul de grup. Elveția Montreux Continuăm cu Laussane – capitala cantonului Vaud, locul unde iți are sediul Comitetul Olimpic Internațional. Se vizitează panoramic principalele atracții ale orașului printre care celebrul Muzeu Olimpic. Continuăm turul lacului Leman și ne îndreptăm către Geneva. La egalitate cu Zurich, ocupă primul loc în lume în topul orașelor cu cea mai buna calitate a vieții. Tur de oraș pietonal: Palatul Națiunilor Unite, Muzeul Crucii Roșii, Orașul vechi, Catedrala, Zona de promenadă “Des Anglais” și celebra fântână arteziană devenită simbol al orașului. Timp liber la dispoziție pentru cumpărături și plimbări pe malul lacului Leman. Seara, întoarcere la hotel. Cazare la Hotel Park Inn 4* Lully sau similar în zona Lacului Neuchatel.
Ziua 6 | Chamonix Mont Blanc – Tunelul Mont Blanc – Milano
Franța Chamonix Mont Blanc Mic dejun. Ne luăm rămas bun de la Elveţia, şi înainte de a junge în Italia prin celebrul tunel transalpin Mont Blanc, vom face o scurtă incursiune prin Alpii Francezi şi un popas în celebra staţiune din Franţa–Chamonix Mont Blanc. Numit Chamonix în limbajul curent, oraşul se situează în partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc (4.810 m), foarte aproape de punctul comun de frontieră dintre Franţa, Elveţia şi Italia. Chamonix reprezintă “Mecca” alpinismului şi a sporturilor montane. Italia Lombardia Como Lacul Como Dacă timpul permite, de aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Vom lua apoi drumul către tunelul transalpin Mont Blanc, a adevărată bijuterie inginerească în lungime de 11.6 km inaugurată în anul 1965. Se intră în tunel în Franţa la altitudinea de 1.274 m, se traversează graniţa Italiană în tunel, săpat la 2 km adâncime de vârful muntelui şi se iese din tunel în Italia la o altitudine de 1.395 m într-un decor montan care-ţi taie răsuflarea. Sosim în zona Aosta şi continuăm excursia către Milano. Cazare Hotel Grand Barone Di Sassj 4* Milano sau similar.
Ziua 7 | Milano sau Lugano și Parcul Tematic Elveția în miniatură (Swissminiatur)
Mic dejun. Tur de oraş Milano panoramic şi pietonal admirând principalele atracţii: Castelul Sforseco, Domul, Galeriile Comerciale şi Scala din Milano. După amiază, timp liber la dispoziţie în Milano sau opţional, excursie în Elveţia în Cantonul Ticino. Vom face un prim popas la Melide pentru vizitarea parcului tematic Elveţia în miniatură, un bun prilej de a revedea la „scară mică” această minunată ţară străbătută în ultimele zile.Elveția Lugano Continuăm excursia la Lugano–supranumit şi “Micul Rio de Janeiro al Europei”. Situat pe malul lacului cu acelaşi nume şi înconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamănă izbitor cu oraşul de pe Copacabana. Tur pietonal cu însoţitorul de grup. Seara, întoarcere la Milano. Cazare Hotel Grand Barone Di Sassj 4* Milano sau similar.
Ziua 8 | Splendorile Nordului Italiei: Lago di Garda – Verona – Veneția
Mic dejun. Astăzi vom vizita splendorile nordului Italiei. De la lacul Como ne îndreptăm către zona Lago di Garda cu un scurt popas în Sirmione și apoi ajungem în Verona, Italia Lacul Garda supranumit și ”Orașul Îndrăgostiților”, datorită faimoaselor personaje dramatice, Romeo și Julieta. Tur de oraș Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orașului). Continuăm excursia spre Mestre, de unde vom lua trenul către Piazzale Roma din Veneția (biletul de tren dus-întors se achită la fața locului). Odată ajunși în Veneția se vizitează împreună cu însoțitorul de grup: Piața San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Timp liber la dispoziție în Veneția și apoi întoarcere cu trenul la gara din Mestre unde ne așteaptă autocarul pentru a ne continua călătoria către Treviso. Cazare la Hotel Best Western Titian 4* sau Best Western Park Bolognese 4* sau similar Treviso.
Ziua 9 |  Treviso – Ljubliana – Budapesta
Mic dejun. Excursia continuă spre Slovenia. Cei care au vizitat Cehia spun despre capitala Sloveniei, Ljubljana, ca ar fi Praga în miniatură, o comparație cu care slovenii nu sunt de acord. Praga este cea care a preluat din spiritul Ljubljanei, pentru ca marele arhitect Joze Plecnik, născut în Capitala slovenă, s-a ocupat în tinerețe și de castelele cehilor. Ljubljana a fost influențată puternic de latini, și ulterior de germani și de maghiari, care au îmbogățit moștenirea culturală slavă. Tur de oraș Ljiubliana: Podul triplu – ce leagă Piața Nouă de Centrul Vechi, fântâna Robba, Podul Dragonilor. Plecare spre Budapesta. Scurt tur de oraș panoramic în Budapesta. Seara, opțional, croazieră și cină romantică pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci și salate, băuturi: 1 sticlă de vin la 4 persoane, apă minerală și răcoritoare. Cazare la Hotel Expo Congress 4* sau similar.
Ziua 10 | Budapesta – București
Mic dejun. Plecare spre țară. Sosire seara, târziu, în funcție de formalitățile vamale. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Circuit 14 Mai 10 Octombrie
Adult în cameră dublă 555 € 555 €
Al 3lea adult în cameră dublă pat suplimentar 540 € 540 €
Senior în cameră dublă (vârsta peste 65 ani)* 540 € 540 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 429 € 429 €
Adult în cameră single 795 € 795 €

* Nu se aplica daca seniorul este cazat ca a 3-a personă în cameră, având deja reducerea aplicată.
 
Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Transport cu autocar
• Cazare 9 nopţi cu mic dejun la Hoteluri de 3* şi 4* astfel:
– 2 nopţi în Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
– 1 noapte în Salzburg la Hotel Austria Trend Mitte 3* sau similar
– 1 noapte în Zurich-Airport la Hotel Allegra 4* sau similar
– 2 nopţi în Lully la Hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar
– 2 nopţi în Milano la Hotel Grand Barone Di Sassj 4* sau similar
– 1 noapte în Treviso la Hotel Best Western Park Bolognese 4* sau similar
• tururile de oraş prevăzute în program: Budapesta, Viena, Salzburg, Zurich, Berna, Geneva, Milano, Verona, Veneţia, Ljubliana
• excursiile şi vizitele din program: Cascadă Rinului Schaffhausen, Lucerna, Montreux, Laussane, Chamonix Mont Blanc, Lago di Garda
• tururile pietonale cu ghidul însoţitor
• taxe de autostrăzi şi parcări incluse
 
Nu sunt incluse:
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile opţionale
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno
• Taxe de oraş acolo unde se aplică, se achită individual la recepţia fiecărui hotel
• Biletul de tren Mestre-Veneţia-Mestre

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

• Excursie in Cantonul Ticino la Parcul Tematic Elvetia in Miniatura si Lugano:
Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, biletul de intrare la parcul tematic Elvetia in miniatura, taxele de drum, insotitor de grup.
• Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas:
Tarif: 30 €/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer cu autocarul dus-intors.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]