Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Cine trăiește vede multe.
Cine călătorește vede și mai multe.”
proverb arab

Circuit Emiratele Arabe Oman

Circuit ”Orașele viitorului și Arabia tradițională”
Emiratele Arabe Unite
Emiratele Arabe (Dubai – Abu Dhabi – Al Ain) Oman Oman (Nizwa – Muscat)
Zbor din București: 05 noiembrie 2016

Ziua 1 | București – Dubai – Abu Dhabi
Moscheea Sheik Zayed Abu Dhabi EmirateÎntâlnire cu reprezentantul Tour Operatorului la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 06:10 pentru îmbarcare pe zborul companiei aeriene Tarom RO 067 cu destinația Dubai. Decolare la ora 08:10 și sosire în Dubai la 15:25. Întâlnire cu ghidul local și transfer la Abu Dhabi. Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite și se remarcă prin eleganța și modernismul său. Bulevardele largi, zonele de promenadă verzi și capodoperile arhitecturii arabe domină cerul capitalei Abu Dhabi. Check in la hotel.  După check-in vom vizita Moscheea Sheik Zayed – cea mai mare moschee din Emiratele Arabe și a șasea cea mai mare din lume fiind totodată cel mai important reper religios, cunoscută printre localnici ca și “Marea Moschee”. Vom face apoi un tur ”Abu Dhabi by night” cu un stop fotografic la faimosul hotel Emirates Palace, un hotel luxos deschis în noiembrie 2005, deținut de guvernul din Abu Dhabi și parte a lanțului Kempinski (accesul în interior nu este permis). Timp liber pentru cină și aproximativ la ora 23:00 întoarcere la hotel. Cazare hotel Novotel Al Bustan Abu Dhabi 4* sau similar.
Ziua 2 | Abu Dhabi – Al Ain – Nizwa
Mic dejun. În drumul nostru către Oman, ne vom îndrepta pentru început spre Al Ain. Tur de oraș Al Ain cu ghid local. Al Ain este o oază pitorească situată îGrădinile Hili Al Ainn partea estică a Emiratelor, cunsocut în trecut ca un loc important de popas de pe ruta caravanelor, iar astăzi cunoscut lumii întregi ca un oraș grădină. Vom face o vizită la Grădinile Hili unde vor putea fi văzute săpăturile arheologice și apoi vom vizita Muzeul din Al Ain. Timp liber pentru prânz la un restaurant local. După formalitățile vamale, excursia continua către Oman, unde, vom ajunge după-amiază, în jurul orelor 17:30, la Nizwa, în funcție de formalitățile vamale. Cazare hotel Golden Tulip Nizwa 4* sau similar.
Ziua 3 | Nizwa – Muscat
Mic dejun. Astăzi vom vizita Nizwa, odată capitala dinastiei Julanda în sec. VI-VII, astăzi una dintre cele mai populare atracții turistice datorita târgului de vite, a clădirilor istorice și nu în ultimul rând datorita impunatorului Fort Nizwa. La sosirea în Nizwa vom vizita pentru început impresionantul complex New Souq (Noul bazar) construit în stil fortificat cu elegante arcuri specifice arhitecturii islamice. Nizwa OmanHalele bazarului sunt pline de fructe și legume, ierburi și condimente, pește proaspăt. Aici este locul ideal pentru a cumpăra tradiționalele pumnale din argint “Khanjars” dar și bijuterii specifice beduinilor. Vom vizita apoi Fortul Nizwa cu enormul său turn, construit în sec. al XVII-lea de către sultanul Bin Saif Al Ya’aruba pentru a apăra drumul către interiorul sultanatului. Fortăreața domină întreaga zonă, iar orașul s-a dezvoltat în jurul său. Accesul către vârf se face pe o scară spiralată foarte îngusta, de unde ne putem bucura de o panoramă foarte frumoasă asupra orașului Nizwa. Timp liber pentru prânz la un restaurant local. După-amiază, vom mai vizita ”en-route” Fortul Bahla care a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial Unesco, faimos pentru lucrările sale de ceramică. Aici vom vizita magnificul fort datând din secolul al XII-lea, un exemplu tipic de cetate militară omaneză împrejmuită cu fortificații pe o rază de 12km. Ne vom îndrepta apoi către vechea așezare Al Hamra și vom face o plimbare prin acest sat până la muzeul Bait Al Safa unde vom putea admira casele tradiționale din Oman. După această ultimă vizită ne vom îndrepta către Muscat, capitala Omanului – se ajunge în cursul serii. Transfer la hotel. Cazare hotel Al Falaj 4* sau similar Muscat.
Ziua 4 | Muscat
Mic dejun. Supranumit deseori “Bijuteria Arabiei”, Muscat este un amestec de vechi și nou, și totodata un oraș verde, atât cât poate să fie de verde în mijlocul deșertului. Străzile sunt străjuite de peluze verzi foarte frumos amenajate și copaci, iar în timpul iernii o abundență de flori multicolore. Orașul și-a păstrat cu fermitate amprenta lumii vechi cu multe forturi, castele, moschei și minarete. Marea Moschee Muscat OmanTur de oraș cu ghid local în care vom vizita Marea Moschee – lăcașul principal de cult din Sultanat care poate adăposti nu mai puțin de 20.000 de credincioși; este formată dintr-o sală principală de rugăciune, sală de rugăciune pentru femei, pasaje acoperite, o sală de întâlniri și o bibliotecă care va adăposti în cele din urmă până la 20.000 de volume. De la Marea Moschee vom continua turul cu Muttrah Souq (Bazarul Muttrah) – unul dintre cele mai populare din Orientul Mijlociu. Vă recomandăm o plimbare pe aleilePalatul al Alam Muscat Oman sale labirintice presărate cu o multitudine de mărfuri, de la țesături importate, la condimente orientale exotice, parfumuri și obiecte de artizanat. Este cu adevărat o experiență încântătoare. Vom vizita apoi Muzeul Bait Al Zubair a cărui colecție reflectă perfect patrimoniul Omanului. Colecția include arme tradiționale precum săbii, pumnale și accesoriile lor, dar și bijuteri, cosmetice și costume din diverse regiuni ale Sultanatului. Turul de oraș continuă către Palatul Al Alam – reședința oficială a Majestății Sale Sultanul Qaboos Bin Said Al Said, conducătorul Omanului. Palatul este o minune arhitecturală, atât pentru design cât și pentru locația sa între forturile portugheze gemene Mirani și Jalali (stop foto fără vizită interioară). Întoarcere la hotel. După-amiază, timp liber la dispoziție sau plimbări pietonale cu însoțitorul de grup, în Muscat. Cazare hotel Al Falaj 4* sau similar Muscat.
Ziua 5 | Muscat – Barkha – Fortul Nakhl – Dubai
Mic dejun. Excursia continuă spre Piața de Pește și legume Barkha unde vom face un scurt tur pietonal deosebit de interesant, iar apoi ne vom îndrepta către fortul Nakhl pe care-l vom vizita împreună cu ghidul. Acest fort a servit Imamilor Bani Kharous și dinastiei Ya’arubah, și grației restaurării recente vom putea admira obiecte de mobilier tradițional, obiecte de artizanat și relicve istorice. Tavanele, ușile și ferestrele sunt foarte frumos decorate cu sculpturi deosebite. Vederea panoramică de pe acoperiș este una de-a dreptul impresionantă. Continuăm vizita cu vechiul sat Nakhl vestit pentru izvoarele sale și oaza de verdeață în care se află, motiv pentru a vă bucura de câteva clipe de relaxare înainte de a ne continua călătoria către punctul de trecere a frontierei cu Emiratele Arabe Unite. În funcție de formalitățile vamale, vom ajunge către seară, în jurul orei 18:00, la hotel, în Dubai. Timp liber la dispoziție. Cazare hotel Best Western Premier Deira 4* sau similar.
Ziua 6 | Dubai – Tur de oraș tradițional, Fântânile Dubaiului și Burj Kalifa
Mic dejun. Dimineața timp liber la dispoziție pentru cumpărături. După-amiază, tur de oraș Dubai, cu ghid local. Vom face o incursiune în istoria și prezentul orașului Dubai, unul din cele șapte emirate ale EAU, cel mai populat dar și cel mai renumit stat component. Burj al Arab DubaiEste cunoscut lumii întregi și ca “Orașul Viitorului” datorită simbolurilor sale precum Burj Al Arab, Insula Palmier, Burj Khalifa, Dubai Marina și altele. Vom admira Moscheea Jumeirah o adevărată capodoperă a arhirtecturii moderne islamice și unul dintre cele mai fotografiate obiective turistice din Dubai. Vom continua apoi cu palatele de pe plajă ale șeicilor din Dubai urmată de o vizită la Muzeul Dubai. Pe drum vom mai admira casa Șeicului Saeed, minunat restaurată; bunicul actualului conducător al Dubaiului. Se vizitează apoi fortul Al Fahidi unde se găsește o casă veche de 180 de ani renumită pentru sistemul natural de ventilație care asigura răcirea în bune condiții înainte de apariția electricității și a sistemului de aer condiționat. Vom traversa apoi cu celebrele taxiuri pe apa Abra, pentru a junge la Golden and Spice Souk (Bazarul de aur și mirodenii), faimos în întreaga lume și unde vom putea experimenta aroma mirodeniilor estului și abundența de aur. Timp liber pentru cumpărături. Vom vizita apoi FântâBurj Khalifa Dubainile Dubaiului – cel mai mare ansamblu de fântâni coregrafice din lume care surclasează de departe Fântânile Belagio din Las Vegas. Poate arunca în aer nu mai puțin de 83.000 litri de apă la un moment dat, la o înălțime de 150m (echivalentul unei clădiri cu 40 de etaje) și au instalate nu mai puțin de 6.600 de lumini și 25 de proiectoare color. Înainte de întoarcerea la hotel, opțional, Vizita la Burj Khalifa. Burj Khalifa cunoscută anterior sub numele de Burj Dubai, este cea mai înaltă clădire construită vreodata de om, pe o suprafață de 2 km pătrați și cu o înălțime de 828 m. Platforma de observație este deschisă la etajul 124, iar accesul se face cu un lift de mare viteză, cu o ascensiune de 10 m / secundă. Este cu siguranță o capodoperă a arhitecturii arabe. Tarif informativ pentru acces la platforma de observare: 35-55 USD/persoană, în funcție de intervalul orar. Cazare hotel Best Western Premier Deira 4* sau similar.
Ziua 7 | Dubai – Safari în deșert
Mic dejun. În prima parte a zilei, timp liber la dispoziție în metropola desprinsă parcă din viitor, pentru vizite individuale sau împreuna cu însoțitorul de grup. După-amiază, între orele 15:30 – 21:30 opțional, Safari în Deșert cu cină barbeque. Vom avea ocazia să experimentăm fiorul de a conduce printre dunele de nisip în jeepuri 4×4 (6 persoane per Land Cruiser), trecând pe lângă tabere de cămile și sate de beduini unde vom face scurte popasuri fotografice pentru a surprinde viața în deșert. Călătorind de-a lungul dunelor de nisip vom ajunge în zona special amenajată pentru campare și frumos decorată într-o atmosferă autentic arabă. Aici vom avea ocazia să ne relaxăm în liniștea deșertului îinconjurați de dune de nisip maiestuoase care par să străluceasca în lumina apusului de soare și să ne delectăm cu o delicioasă cină barbeque în stil arab, cu băuturi răcoritoare nelimitate, apă, cafea, dar și activități în aer liber precum plimbări cu cămila sau să savurați o narghilea în timp ce urmăriți un spectacol ”Belly Dance” și ”Tanoura Dance” (băuturile alcoolice nu sunt incluse). Tarif: 65 euro/persoană, minim 20 plătitori. Întoarcere la hotel. Cazare hotel Best Western Premier Deira 4* sau similar.
Ziua 8 | Dubai – Sharjah – București
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau opțional, excursie cu ghid local la Sharjah – capitala culturală a Emiratelor și al treilea ca mărime. Este un fascinant tărâm al contrastelor și combină într-un mod unic tradițiile străvechi cu modernismul zilelor noastre. Sharjah are o istorie plină de viață. Situat la confluența rutelor comerciale importaSharjah Creeknte și singurul emirat care are deschidere deopotrivă la Golful Persic și Golful Omanului, Sharjahul s-a dezvoltat dintr-un mic oraș comercial bazat pe pescuit, într-unul dintre cele mai moderne și dinamice centre comerciale din regiune. Tur de oraș cu ghid local în care vom vizita zonele vechi ale orașului, atent restaurate, muzeul și faimosul Blue Souk (Bazarul Central) – renumit pentru magazinele de aur și bijuterii, dar și pentru arhitectura deosebitș. Vom mai face apoi un stop fotografic la giratoriul Kuran și Sharjah Creek, o vizita la Bazarul Al Arsha și la o piata de fructe și legume. Întoarcere la hotel. La ora 13:30 transfer la Aeroportul Internațional din Dubai pentru îmbarcare pe zborul RO068 cu destinația București. Decolare la ora 16:20 și aterizare pe aeroportul Henri Coandă – Otopeni la ora 20:20. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Plecare circuit 05 Noiembrie 2016
Adult in camera dubla 1199 €
Adult in camera single 1562 €

• Tarife calculate pentru un grup de 25-30 platitori
• Supliment pentru un grup de 20-24 de platitori: 40 Euro/persoana
Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti – Dubai – Bucuresti, zbor direct compania TAROM
• 1 noapte cazare cu mic dejun Abu Dhabi hotel Novotel Al Bustan 4* sau similar
• 1 noapte cazare cu mic dejun Nizwa hotel Golden Tulip 4* sau similar
• 2 nopti cazare cu mic dejun Muscat hotel hotel Al Falaj 4* sau similar
• 3 nopti cazare cu mic dejun Dubai hotel Best Western Premier Deira 4* sau similar
• Tururi de oras la Abu Dhabi si Al Ain
• Tur de oras la Nizwa cu vizita la Fortul Nizwa, Noul Bazar si Fortul Bahla
• Tur de oras Muscat cu ghid local
• Tur de oras Dubai cu ghid local si vizita la Fantanile Dubaiului
• Vizitele si excursiile din program
• Transport cu autocare locale conform programului
• Ghizi locali conform programului
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
• Taxele de aeroport si combustibil: 199 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Taxa de iesire din EAU (10 USD/persoana, poate suferi modificari)
• Taxa de viza Oman (14 USD/persoana, poate suferi modificari, se achita exclusiv cu card bancar)
• Taxa hoteliera in Dubai (4.11 USD/camera/noapte, se achita la hotel)
• Asigurarea medicala de calatorie (obligatorie)
• Asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), excursiile optionale
• Excursiile optionale
• Bacsisul pentru ghizii locai si soferi (se achita la fata locului insotitorului de grup)


• Pentru aceasta excursie este necesar pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar.
• Incepand din 22.03.2014, cetatenii romani pot obtine viza de EAU la sosire.
• Viza de Oman se obtine la sosire contra taxei de viza.

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!