Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Cine a rătăcit toată ziua, dar seara s-a întors pe drumul cel bun,
nu se poate spune că a rătăcit.”
proverb indian

Circuit India

India India (Delhi, Varanasi, Sarnath, Khajuraho, Jhansi, Agra, Taj Mahal,
Fortul Agra, Fatehpuri Sikri, Rajasthan, Jaipur, Fort Amber)
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1-2 | București – Amsterdam – Delhi
Întâlnire cu însoţitorul de grup la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 04:00, pentru îmbarcare pe zborul Companiei KLM KL1372 cu destinaţia Amsterdam. Decolare la ora 06:00, sosire la Amsterdam la ora 08:05. Îmbarcare pe zborul KL871 cu destinaţia Delhi cu decolare la ora 12:35. Sosire în Delhi la ora 01:00 în dată de 31 Octombrie. India New Delhi ”Poarta Indiei”Transfer la hotel și cazare. Program liber pentru odihnă. Suntem în capitala Indiei, o combinație captivantă de elemente vechi și moderne, împărțită în două părti principale: Old Delhi și New Delhi. În această după-amiază descoperim printr-un tur partea nouă a orașului. Vizităm Minaretul Qutub, acest turn spectaculos de 72 m înălțime, gravat cu versuri din Coran, construit de Qatb-ud-Din-Aibak în Secolul al XIII-lea pentru a-și sărbătorii victoria în fața regilor hindusi. Din anul 1993 face parte din Patrimoniului UNESCO. Continuăm cu Mormântul lui Humayun, o bijuterie arhitecturală în stil Indo-Persan, construit la cererea soției împăratului, sursă de inspirație pentru Taj Mahal. Trecem pe lângă Poarta Indiei o arcadă de 42 m înălțime construită de britanici în onoarea soldaților indieni care au murit în primul război mondial. De aici se pot observa Rastrapathi Bhawan, reședința prezidențială (fosta reședință regală) și Sansad Bhavan (Clădirea Parlamentului). Cazare la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar.
Ziua 3 | Delhi
Mic dejun. Astăzi descoperim vechiul Delhi. Turul începe cu vizita la Raj Ghat monument dedicat memoriei lui Mahatma Gandhi. Drumul ne poartă pe lângă Fortul Roșu spre Moscheea Jama Masjid (Moscheea Vineri), una dintre cele mai mari din Asia. A fost extravaganza arhitecturală a împăratului Shah Jahan, cel care a construit popularul Taj Mahal, 5.000 de meșteșugari fiind folosiți la ridicarea ei. Este punctul principal al musulmanilor din Delhi, cu o capacitate de 20.000 de persoane. Cazare la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar.
Ziua 4 | Delhi – Varanasi
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul cu destinația Varanasi. Sosire în inima spirituală a Indiei, Varanasi. Varanasi nu poate fi descris în cuvinte, el trebuie experimentat. Este cel India Varanasi Gange mai vechi oraș locuit din India și unul dintre cele mai vechi locuri de pelerinaj hindus din lume. Temple înghesuite, străzi șerpuite, alei largi pline cu pelerini și bărbăți sfinți, preoți hindusi care dăruiesc ofrande zeilor, toate acestea sunt Varanasi. Un alt nume al orașului este „cel luminos”, fiind considerat capitala zeului Shiva. Lumina din temple atinge cerul albastru, murmurul rugăciunilor este acoperit de clopotele templelor, iar toate ghaturile sunt acoperite de umbrele de soare, sub care stau brahmani care protejează sufletele morților. Noaptea aceste locuri sunt de o frumusețe rară. O vizită la Varanasi fără ghaturi ar fi incompletă, astfel spre seară ne vom bucura de această experiență. Cazare la Hotel Ideal Tower 4* sau similar.
Ziua 5 | Varanasi – Khajuraho
Înainte de răsărit facem o plimbare cu barca pe Fluviul Gange, participând astfel la cel mai emoţionant act de credinţă al pelerinilor hinduşi. Când primele raze de soare luminează, mii de credincioşi coboară spre Gange şi se scaldă în mod festiv pentru a execută ritualurile vechi de mii de ani. Ne întoarcem la hotel pentru a servi micul dejun. După micul dejun, tur de oraş de ½ zi. India Varanasi Fluviul Gange la răsărit de soare Templul Kashi-Vishwanath, cu domurile sale aurii constituie împreună cu fluviul, cel mai sfânt loc pentru toate grupurile religioase ale hinduismului. Bharat Mata Mandir, inaugurat de Mahatma Gandhi, un templu unic dedicat Mamei Indiei, sunt doar câteva dintre cele mai importante atracţii pe care le descoperim. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul cu destinaţia Khajuraho. Întâlnire cu ghidul local şi transfer la hotel. După-amiaza, descoperim acest ținut care stimulează gândirea și fantezia. În Khajuraho a trăit, luptat și dominat între Secolul al X-lea și al XII-lea puternicul popor Chandella. La apogeul dominației lor le-au consacrat zeilor temple din profunzimea unui popor, care era concentrat asupra vieții spirituale. Arhitectura și sculpturile erotice în piatră sunt de o armonie desăvârșită, fiind unice în toată țara. Sunt ilustrate sentimentele umane, precum și dragostea spirituală și fizică. Unul dintre principiile hinduismului spune că, iubirea sexuală este o formă de energie, din acest motiv reprezentarea ei pe pereții templelor a venit natural. Din 85 de temple au rămas într-o condiție foarte bună 22. Seara, vă invităm la un show de lumină și sunet. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Clarks Khajuraho 4* sau similar.
Ziua 6 | Khajuraho – Jhansi – Agra
Mic dejun. Excusia continuă astăzi către Jhansi, nu înainte de face un popas pentru a vizita Templele India Templele Orchha Orchha, care vorbesc şi astăzi despre zei încă în viaţă. În Orchha este venerat că rege Lordul Ram, despre care se crede că ziua conduce Ayodhya, iar noaptea călătoreşte către Orchha. Vom vizită fortul Jehangir Mahal, construit în anul Anul 1606. Continuăm cu Raj Mahal–renumit pentru picturile sale murale şi Rai Praveen Mahal–un minunat palat construit în jurul grădinilor Anand Mahal. Ne îndreptăm către gara din Jhansi pentru a ne îmbarca în trenul cu destinaţia Agra. Plecare la ora 18:40 şi sosire la ora 21:10 în Agra (vagoane dotate cu aer condiţionat). Sosim în Agra şi transfer la hotel. Agra, oraşul împăraţilor, este medieval, cu uliţe înguste şi magazine multicolore. Cazare la Hotel Clarks Shiraz 4* sau similar.
Ziua 7 | Agra – Fatehpur Sikri – Jaipur
Mic dejun. Suntem în oraşul care găzduieşte una dintre cele şapte minuni ale lumii noi, Taj Mahalul, pe care îl vizităm în cursul dimineţii. Frumuseţea diafană este dată de marmura albă, adusă de la 300 km şi transportată de o flota de peste 1.000 de elefanţi. Au fost necesari 22 de ani şi 20.000 de oameni pentru construirea lui. Povestea Taj Mahal-ului este una despre iubirea care depăşeşte moartea. Construirea lui a fost cerută de împăratul Shah Jahan în onoarea soţiei sale Mumtaz Mahal. Căsătoriţi timp de 19 ani, confidenta în toate problemele statului, i-a dăruit împăratului 14 copii. A murit la naşterea ultimului copil, iar Shah Jahan a fost devastat şi l-a construit în memoria ei, găzduind totodată şi mormântul ei. Agra Taj Mahal Poartă principală se aseamănă unui val, pe care femeile Indiei îl poartă în noaptea nunţii. Impresionează prin armonia dimensiunilor şi a spaţiului folosit, combinând arta indiană şi persană. Continuăm turul cu Fortul Agra, un exemplu de arhitectură mogulă. Vizităm Sala de Audienţe Publice şi Pavilioanele Regale. Ne îmbarcăm în autocar şi ne intreptam către Jaipur. În drum spre Jaipur, vizităm Fatehpur Sikri, capitala imperială a lui Akbar în Secolul al XVI-lea. A fost abandonată la doar câţiva ani după ce a fost construită în momentul în care fântânile locale au fost secate. Ruinele au fost bine păstrate fiind aproape neschimbate. Când a fost ridicat inţial, tot complexul, incluzând palatele şi moscheele, depăşea mărimea unui oraş precum e Londra. A fost construit din gresie extrasă din dealul pe care era situat, clădirile palatului fiind inspirate din stilul indian local. După acesta vizită ne continuăm drumul spre Jaipur. Suntem în ţinutul Rajasthan. Acest tărâm magic plin de culoare şi exuberanţa impresionează turişti cu oraşe pictate, temple şi palate spectaculoase, forturi impunătoare, elefanţi împodobiţi, obiecte de artizanat colorate, muzică folk şi dansuri. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Park Regis 4* sau similar.
Ziua 8 | Jaipur
Mic dejun. Jaipur (Oraşul Roz) construit în 1727 de maharajahul Sawai Jaisingh II, era iniţial gri deschis, însă în 1883 în cinstea vizitei prinţului Albert s-a poruncit să fie vopsit în culoarea specifică de bun venit, roz. India Jaipur Orașul Roz Acest loc fabulos este bogat în istorie, cultură şi arhitectură. Unicitatea oraşului este conturată de uluitoare forturi şi palate glorioase, care amprentează trecutul regal bogat, hoteluri sofisticate de primă clasă, turbane colorate care creează un traseu printre minunatele bazare pline cu lucruri de negociat, sariuri fluturând care captează privirea precum fluturii, dezlănţuirea şoferilor de ricşă care trasporta turişti şi localnici, seninătatea grădinilor luxuriante. Vom porni în aventură rajastana cu fabulosul Fort Amber, cândva capitala locuitorilor minas (primii din această zonă). Maharaja Mansingh, comandatul suprem al armatei împăratului Akbar, a început construcţia fortului în Secolul al XVII-lea. Înaintea construirii Palatului Oraşului în Jaipur, Fortul Amber a fost sediul central al puterii. Fortul este înconjurat de metereze fortificate şi are vedere la Lacul Moat. India Jaipur Fortul AmberLa fort se poate ajunge cu jeepurile, însă o varianta inedită de a urca este pe elefanţi pictaţi în culori pastelate. Odată ajunşi în vârf, vă întâmpină porţile masive, pavilioane cu coloane, şi palate care amintesc de gloria şi bogăţia oraşului Amber. Poate cea mai interesantă este Sheesh Mahal, palatul oglinzilor, ai cărui pereţi sunt încrustaţi cu motive deosebite de oglindă, pentru iluminare fiind suficientă lumina de la o singură lumânare care se reflectă în multitudinea de oglinzi. Ne întoarcem în Jaipur şi facem un stop pentru a admira una dintre cele mai frumoase imagini ale oraşului Hawa Mahal (Palatul Vânturilor). India Jaipur ”Palatul Vânturilor” Faţada extraordinară are 953 m de ferestre construite special pentru a fi folosite de doamnele de la palat pentru a privi lumea de pe stradă fără a fi observate. Continuăm turul oraşului Jaipur cu Palatul Oraşului, un complex copleşitor de palate, grădini şi curţi interioare. Muzeul Palatului deţine o colecţie de manuscrise rare, arme, costume, covoare şi picturi în miniatură. Mergem către Jantar Mantar, Observatorul Astronomic. Construit în 1726 este una dintre cele 5 minuni astronomice ale lui Sawai Jai Singh şi chiar şi astăzi face previzuni exacte. Spre sfârşitul turului vom explora pieţele locale. Întoarcere la hotel. Cazare la Hotel Park Regis 4* sau similar. India Jaipur Observatorul Astronomic
Ziua 9 | Jaipur – Delhi
Mic dejun. După eliberarea camerelor, îmbarcare în autocar şi transfer la Delhi. Seara, timp liber la dispoziţie. Cazare la Hotel Hilton Baani Square 4* sau similar.
Ziua 10 | Delhi – Amsterdam – București
Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei KLM KL872 cu destinaţia Bucureşti via Amsterdam. Decolare la ora 03:15 şi sosire la Amsterdam la ora 07:40. Îmbarcare pe zborul KL1373 cu destinaţia Bucureşti la ora 09:20. Sosire pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 13:05. Sfârşitul pachetului de servicii turistice.

Prezentare destinație |

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

[/wptab]

[wptab name=’Viză India‘]

Important! Acte necesare pentru obtinerea vizei de India (nu mai este necesara prezenta la ambasada):

* 1 fotografie in format digital color, pe fundal alb cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari

– Format imagine: JPEG

– Dimensiune: minim 10 KB si maxim 300 KB

– Inaltimea si latimea pozei sa fie egale:

dimensiuni minime 350 pixeli (latime) X 350 pixeli (inaltime)
dimensiuni maxime 1000 pixeli (latime) X 1000 pixeli (inaltime)

* Copie electronica in format PDF dupa prima pagina a pasaportului cu detalii persoanale: nume, data nasterii, numarul de pasaport, etc. Verificati ca pasaportul sa fie valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu minim 2 pagini consecutive libere pentru aplicarea stampilei la sosire.

– Format: PDF

– Dimensiune: minimum 10 KB si maximum 300 KB

* Copie dupa cartea de identitate

* Daca ati mai avut viza de India aplicata pe un alt pasaport, copie dupa aceasta

* Formularul transmis de agentie completat

* Asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei

* Telefon de contact (indicat telefonul mobil)

Termen limita de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]