Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Persia – ținuturi de poveste:
orașe antice, palate magnifice…”

Circuit Iran

Iran Iran (Teheran, Palatul Golestan, Muzeul Bijuteriilor, Kashan, Abyaneh, Isfahan,
Yazd, Templul de foc Zoroastrian, Turnurile Tacerii, Pasagradae, Necropolis, Persepolis, Shiraz)
Zbor din: București – 27 Octombrie 2017
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Viena – Teheran
Întâlnire cu reprezentantul agenției la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 06:00, pentru îmbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS768 cu destinaţia Teheran via Viena. Decolare la ora 08:00. Sosire în Viena la ora 08:45. Îmbarcare pe zborul OS873 cu destinaţia Teheran cu decolare la ora 09:45. Sosire pe aeroportul din Teheran la ora 15:35. Transfer la hotel şi cazare. Program liber pentru odihnă. Cină şi cazare la Hotel Kowsar 4* sau similar.
Ziua 2 | Teheran
Mic dejun. Suntem în Teheran, capitala vibrantă a Iranului, oraş locuit încă din Secolul al XII-lea, gazdă a numeroase moschee, temple şi biserici. Iran Teheran Pornim în descoperirea oraşului începând cu impresionatul şi expansivul Palat Golestan, care ne poartă în timp la Dinastia Qajarid. Apoi mergem spre Marele Bazar, unde aroma mirodeniilor orientale ne ameţeşte simţurile. Aici vom întâlni mulţi localnici şi vom avea timp să explorăm şi să admirăm „comorile” şi poate vom găsi unele pe care să le luăm acasă. După vizitarea bazarului, ne îndreptăm spre Muzeul Naţional situat în centrul oraşului, pe care îl vizităm. După-amiază vizităm Muzeul Bijuteriilor. Acesta găzduieşte o colecţie uimitoare de pietre preţioase şi bijuterii celebre în lume. Bijuteriile Coroanei Iranului au fost mai mult decât doar o simplă legendă a trecutului, ele există şi sunt impresionante. Cină şi cazare Hotel Kowsar 4* sau similar.
Ziua 3 | Teheran – Kashan – Isfahan
Mic dejun. Plecăm spre Kashan, oraşul care străluceşte ca o perlă la marginea deşertului. Aici o să vizităm Grădina Fin, care cu numeroasele sale fântâni, piscine şi copaci antici, este una dintre cele mai faimoase şi frumoase grădini ale Iranului. Din 2011 aparţine Patrimoniului UNESCO alături de alte 11 grădini persane. Mai târziu vom explora una din celebrele vile din timpul Dinastiei Qajar. Casa Boroujerdi a fost construită de Haji Mehdi Boroujerdi, un negustor bogat, ca dar de nuntă pentru mireasă sa. Ne îndreptăm către Isfahan. Pe drum, ne oprim şi vizităm Abyaneh, cunoscut pentru casele roşiatice. Caracterizat printr-o nuanţă roşiatică ciudată, satul este unul dintre cele mai vechi din Iran, sătenii purtând zilnic costume tradiţionale. Seara sosire în Isfahan. Cină şi cazare la Hotel Setareh 3* Isfahan sau similar.
Ziua 4 | Isfahan
Mic dejun. Isfahan, oraşul care reprezintă jumătate din lume ! În tradiţia musulmană, oraşul Isfahan este clădit pe locul unde a căzut Adam din Rai, după ce a fost alungat de îngerul cu sabie de foc. Capitală a Persiei sub turcii selgiucizi, în Secolul al Xl-lea, ulterior sub dinastia savafida, în Secolul al XVI-lea, este al treilea oraş că mărime din Iran. Fosta capitală a imperiului Safavid impresionează cu moschei magnifice, palate, comori de artă, domuri turcoaz şi maiestuoasa Iran Isfahan Piata Naghsh-e-Jahan Piaţă Naghsh-e Jahan, inclusă în Patrimoniu Mondial UNESCO. Acestă piaţă, numită şi Piaţa Imam, este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase din lume susţinută fiind şi de arhitectura specială a monumentelor, precum Palatul Ali Qapu, Moscheea Jaame’ Abbasi şi Moscheea Sheikh Lotfollah. Avem timp suficient să ne bucurăm de aceast loc care alintă privirea şi să servim un ceai la care să împărtăşim impresii. Vizităm apoi Marele Bazar. Ce privelişte frumoasă ! Ne îndreptăm către Zurkhaneh, “Casa Puterii”, un loc în care se desfăşoară un ritual sportiv care datează de secole. O echipă alcătuită din 10 bărbaţi intră într-o arenă octogonală, într-o sală de gimnastică, pentru a realiza o serie de mişcări rituale. Spectacolul, care este deopotrivă atletic, artistic şi religios, include lupte, gimnastică aerobică, jonglerii şi elemente de meditaţie, toate pe un fond muzical asigurat de un interpret vocal şi un toboşar. Cină şi cazare la Hotel Setareh 3* Isfahan sau similar.
Ziua 5 | Isfahan
Mic dejun. Ne deplasăm către capătul nordic al bazarului şi ajungem în cartierele vechi unde se află unul dintre cele mai importante, vechi şi faimoase monumente din Orientul Mijlociu – Moscheea Jameh. Conform descoperirilor arheologice, moscheea ar fi fost construită între Anii 771-773, probabil în timpul califului al-Mansur din dinastia Abbasida. Construită în stil selgiucid, Moscheea Jameh este o moschee de tip iwan, cu patru portaluri, caracteristic Persiei, două minarete, două săli de rugăciune, o curte spaţioasă şi două domuri. În anul 2012 a intrat în Patrimoniul Mondial UNESCO. Creştinism în Iran? Majoritatea bisericilor de aici, cu valoare artistică şi istorică, au fost construite în jurul Secolului al VIII-lea sau în Secolul al XIV-lea. În cea mai parte au fost ridicate de creştinii armeni, fugiţi de persecuţiile turceşti din Armenia şi Azerbaidjan şi atraşi de domnia înţeleaptă a lui Shah Abbas. Catedrala Vank şi Muzeul Armenilor Creştini sunt martori ai creştinismului. Impresionaţi o să fim şi de podurile care traversează râul Zayandeh, cel mai faimos fiind Si-o-Seh cu o lungime de 295 metri şi o lăţime de 13.75 metri. Cină şi cazare la Hotel Setareh 3* Isfahan sau similar.
Ziua 6 | Isfahan – Yazd
Mic dejun. Lăsăm în urmă Isfahan şi ne îndreptăm către Yazd, centrul cultural al civilizaţiei Zoroastriane (magicianism, religie filosofică din antichitate). Situat într-o oază la punctul de întâlnire al deşerturilor Dasht e-Kavir şi Dasht e-lut, înconjurat de trei munţi, a rămas neatins de războaie de-a lungul timpului graţie aşezării sale. Iran Yazd Centru Istoric Oraşul este faimos în întreagă lume datorită industriei sale bazată pe fabricarea de mătăsuri, carpete şi covoare, prelucrarea ceramicii şi bijuteriilor. Începem vizitele cu Templul de Foc Zoroastrian unde arde o flacăra nestinsă de un mileniu şi jumătate. Continuăm cu Turnurile Tăcerii. Ceea ce ne va frapă întotdeauna pe noi occidentalii care ajungem aici, sunt “funeraliile celeste” ale zoroastrienilor, interzise începând de acum o jumătate de veac, de la care au rămas, în Yazd, numai turnurile. În interiorul acestor ziduri circulare de calcar, zoroastrienii îşi aduceau morţii, pentru că trupul neînsufleţit să rămână doar cu soarele şi cu vulturii şi să nu întineze nici pământul binefăcător, nici aerul şi nici apa. De aici facem o plimbare prin pitorescul centru vechi al oraşului. Explorăm străzile istorice, casele şi moscheele foarte bine conservate şi grădinile superbe. Cină şi cazare la Hotel Lab-e-Khandaq 3* Yazd sau similar.
Ziua 7 | Yazd – Pasargadae – Persepolis – Shiraz
Mic dejun. Dimineaţa vizităm Piaţa Amir Chakhmaq şi apoi plecăm la Shiraz. Pe drum ne oprim în Pasargadae, unul dintre cele mai impresionante oraşe ruină din lume. Locul este deosebit prin mormântul şi rămăşiţele palatelor fondatorului Imperiului Persan, Cirus cel Mare. Cirus este remarcabil nu numai pentru că a câştigat numeroase bătălii şi a cucerit atâtea teritorii întinse, ci prin faptul că imperiul fondat de el a modificat definitiv structura politică a lumii antice. Următoarea oprire este la Necropolis sau Naqsh-e Rustam unde se pot vizita celebrele morminte din piatră şi basorelieful cu Împăratul Valerian. Ajungem în Persepolis, un important exemplu de civilizaţie antică din Orientul apropiat şi Mijlociu, parte din Patrimoniul UNESCO. A fost capitala antică cu rol ceremonial a Imperiulului Ahemenid, cea de-a doua dinastie iraniană. Fondată de Darius I cel Mare (circa 522—486 î.Hr.), capitala a fost construită pe o terasă imensă, jumătate artificială, unde ”regele regilor” a creat un ansamblu impresionant de palate, inspirat după modelele mesopotamiene. Este cunoscut pentru artefactele bine conservate din Palatul Apadana şi pentru Poarta tuturor Naţiunilor. Oricine a stat în Sala celor 100 de coloane nu a putut uita momentul niciodată ! Ne deplasăm spre Shiraz. Cină şi cazare la Hotel Karimkhan 4* Shiraz sau similar.
Ziua 8 | Shiraz
Mic dejun. Suntem în Shiraz, oraş întemeiat cu 2.000 de ani înainte de Hristos, devenit în Secolul al XIII-lea important centru de arte, literar, reprezentat la nivel mondial de poeţi şi scriitori. Aici vizităm Moscheea Nasir-ol-Molk cunoscută în lume ca Moscheea Roz. Un mix magic de lumina şi culoare! Aici creativitatea pluteşte peste tot în aer. Iran Shiraz Moschee Nasir-ol- Molk După, ne îndreptăm către cetatea Karim Khan Zand care domină centrul oraşului cu ale sale patru turnuri circulare. Vom vizita Bazarul Vakil având o structură în formă de cruce, cu o arhitectură impresionantă reprezentată de plafoane din cărămidă ideale în menţinerea interiorului răcoros vara şi cald iarna. Lăsaţi-vă cuprinşi de viaţa agitată comercială persană şi fermecaţi de aromele Orientului! Deasupra bazarului se ridică Moscheea Vakil, impresionantă prin sala de rugăciune cu cele 48 de coloane răsucite şi decoraţiuni cu motive florale. Ca un gest de bun rămas vom vizita Mausoleul Hafez, dedicat poetului Hafez, venerat şi popular în rândul iranienilor, care consideră obligatoriu ca în casă pe lângă Coran fiecare iranian să aibă şi o carte scrisă de Hafez. Cină şi cazare la Hotel Karimkhan 4* Shiraz sau similar.
Ziua 9 | Shiraz – Viena – București
Transfer la aeroport şi îmbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS880 cu destinaţia Bucureşti via Viena. Decolare la ora 05:20 şi sosire la Viena la ora 09:25. Îmbarcare pe zborul OS783 cu destinaţia Bucureşti la ora 10:15. Sosire pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 12:50. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Prezentare destinație |

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Circuit 2017 27 Octombrie
Adult în cameră dublă 1499 €
Adult în cameră single 1799 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zboruri la dus Bucureşti => Teheran, Compania Austrian via Viena
• Zboruri la retur Shiraz => Bucureşti, Compania Austrian via Viena
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Transport cu autocar local dotat cu aer condiţionat, conform programului
• Ghizi locali pe toată durata circuitului
• Cazare 8 nopţi cu mic dejun la Hoteluri de 3* şi 4* astfel:
– 2 nopţi în Teheran la Hotel Kowsar 4* sau similar
– 3 nopţi în Isfahan la Hotel Setareh 3* sau similar
– 1 noapte în Yazd la Hotel Lab-e-Khandaq 3* sau similar
– 2 nopţi în Shiraz la Hotel Karimkhan 4* sau similar
• 8 Cine conform programului
• Tururi de oraş Teheran, Isfahan, Yazd, Shiraz
• Excursie la Kashan cu vizitarea Grădinii Fin şi Casa Boroujerdi
• Excursie la Pasargadae, Necropolis şi Persepolis
• Biletele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil, 305 €/persoană (pot varia până la emiterea biletelor de avion)
• Taxa de viza Iran şi procesare, aprox 60 €/turist, vizele se obţin de la Ambasada Iranului din Bucureşti
• Asigurarea medicală de călătorie obligatorie, asigurarea storno
• Bacşişul pentru ghizi locali şi şoferi
• Alte servicii decât cele menţionate în program
[/wptab]

[wptab name=’Viză‘]

Documente necesare pentru obţinerea vizei de Iran:
• Paşaportul valabil cel puţin 6 luni de la data terminării călătoriei (fără ştampilă de călătorie în Israel).
• 2 fotografii tip paşaport (fără ochelari, pălărie, etc).
• Cazier judiciar.
• Asigurare medicală de călătorie.
• Adeverinţă medicală.
• Formular tip.
• Secţia Consulară a Ambasadei R.I.Iran la Bucureşti îşi rezervă dreptul de a solicita şi alte documente în afară de cele menţionate în lista de mai sus
• Eliberarea vizei durează aproximativ 2 săptămâni.
[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]