Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Există șapte tipuri diferite de vreme
într-o singură noapte de toamnă.”
proverb islandez

Circuit Islanda

Islanda Islanda (Reykjavik, Fiordul Hvalfjordur, Borgarmes, Reykholt, Craterul Grabrok, Blonduos,
Akureyri, Lacul Myvatn, Kjolur, Marele Gheizer (Geysir), Insulele Vestmanna, Hella, Laguna Albastră)
Zboruri din București: 05 Iulie, 16 august 2017
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Reykjavik
Întâlnire cu însoţitorul de grup la ora 12:15 la Aeroportul Henri Coandă Otopeni, pentru îmbarcare pe cursa Companiei Air Berlin AB8271 cu decolare la ora 14:15. Sosire la Berlin la ora 15:20. Până la ora zborului către Islanda, plimbare pietonală cu însoţitorul de grup în Berlin. La ora 20:35 întoarcere la aeroport pentru îmbarcare pe zborul AB3546 cu destinaţia Keflavik. Decolare la ora 22:35 şi sosire la ora 00:10 în Islanda. Transfer şi cazare Hotel B&B Keflavik 3* sau similar Keflavik.
Ziua 2 | Parcul Naţional Thingvellir – Fiordul Hvalfjordur – Reykholt – Borgarnes
Mic dejun. Astăzi începem turul inițiatic al Islandei, o țară a contrastelor naturale, pe această suprafață restrânsă găsindu-se atât ghețari cât și vulcani, gheizere și izvoare cu ape termale, fiind cunoscută și ca „Țara Gheții și a Focului”. ReykholtÎncepem explorarea prin partea de vest a insulei cu un popas la Parcul Naţional Thingvellir şi apoi continuăm către Fiordul Hvalfjordur trecând prin tunelul care traversează fiordul în direcţia Akranes şi Borgarness. Vom vizita Reykholt, locul unde a trăit celebrul scriitor Snorri Sturluson. Ne continuăm traseul prin această rară frumuseţe naturală: văi adânci, încadrate de munţi şi gheţari brăzdaţi de râuri reci în care gonesc cei mai buni somoni din lume. Următoarea oprire este la Deildartunguhver–unul dintre cele mai mari izvoare termale din lume, iar apoi vom vizita două dintre cele mai spectaculoase cascade:Cascada Lavei Hraunfossar Cascada Lavei (Hraunfossar)-faimoasă ca şi cadru natural pentru unele dintre cele mai frumoase fotografii din lume şi Cascada Copiilor (Barnafoss), loc despre care se spune că aici şi-au găsit sfârşitul doi copii care au căzut în apă în încercarea lor de a traversa un pod de piatră. O pasarelă modernă pentru turişti asigură azi un loc de promenadă minunat. Timp liber la dispoziţie în Borgarnes. La doar 500 m de hotel se află o piscină cu apă geotermală de care vă puteţi bucură până târziu în noapte. Cazare Hotel Borganes 3* sau similar Borganes.
Ziua 3 | Craterul Grabrok – Coasta Hrutafjord – Blonduos – Akureyri
Mic dejun. Continuăm cu fiordurile nordice până la Akureyri–locul unde munţii se îmbină cu lacul. La primul popas vom face o mică drumeţie până în vârful Craterului Grabrok, de unde veţi admira o superbă panorama. Apoi ne vom continuă traseul pe Coasta Hrutafjord-ului unde, dacă vom fi norocoşi, vom putea observa cum focile se joacă sau se relaxează pe stâncile din jur. Portul AkureyriTrecem prin Blonduos–o zonă faimoasă pentru creşterea cailor de rasă, numărul cailor din Islanda fiind mai ridicat decât cel al oamenilor ! După amiază ajungem în Akureyri–un pitoresc orăşel aflat la doar 100 km de Cercul Polar, fiind considerat cel mai frumos oraş al Islandei, un loc plin de verdeaţă şi cu o faimoasă grădină botanică. Mergând pe frumoasele şi îngrijitele străduţe pietonale, admirând micuţele case cochete, dar şi vechea biserica vom ajunge să înţelegem „magia” locală. Timp liber la dispoziţie în Akureyri. Cazare şi cină în cadrul tradiţionalei ferme agroturistice Skjaldarvik Guest House-un loc cochet în care veţi putea experimenta echitaţia şi vă veţi simţi cu adevărat că acasă… în Islanda ! Aici veţi fi întâmpinaţi chiar de proprietarii fermei–Oli şi Disa, ajutaţi de fiicele lor: Anna, Katrin şi Sunnah ce vă vor pune la dispoziţie toate elementele necesare unei vacanţe de neuitat ! Tot ei vă vor prepara din ingrediente naturale delicioasele mâncăruri pe care le veţi gustă la micul dejun şi la cină inclusiv specialităţi islandeze (peşte proaspăt direct de la pescari, carne de oaie de la fermele din apropiere, etc). Ferma dispune de un living room spaţios cu bar, TV, jocuri, iar în grădină vă puteţi relaxa la un „jacuzzi în natură” cu vedere magnifică la mare şi munţi. Camerele fermei sunt amenajate ca şi cele de hotel, însă toaletele şi duşurile sunt comune pe etaj. Aici aveţi posibilitatea să experimentaţi „adevărată Islanda” şi modul de viaţă al localnicilor. Un loc de vis, în mijlocul naturii! (Detalii ferma)
Ziua 4 | Akureyri – Lacul Myvatn – Akureyri
Mic dejun. Dimineaţa, activităţi de relaxare–o baie în jacuzzi-ul din curte sau opţional, o ora jumătate de echitaţie ! Plecare către Lacul Myvatn–un spectaculos lac vulcanic ce ne va oferi privelişti unice. Lacul MyvatnPe drum însă ne vom opri la Cascada Godafoss, iar apoi vom explora formaţiunile de lavă vulcanică Dimmuborgir, caldera Krafla, izvorul termal Namaskard, Leirhnjukur şi zona muntelui Hverfell. Zona este una renumită atât pentru activitatea vulcanică, cât şi pentru izvoarele sale geo-termale, cunoscute în toată Europa. Avem ocazia să ne plimbăm prin formaţiunile de lavă admirând caldera Krafla, izborul termal Namaskard şi Muntele Hverfell. Întoarcere la Akureyri, cazare şi cină în cadrul tradiţionalei ferme Skjaldarvik Guest House.
Ziua 5 | Akureyri – Kjolur (partea centrală) – Geysir (Marele Gheizer)
Mic dejun. Ne continuăm aventura mergând spre partea central muntoasă a Islandei, trecând pe lângă spectaculosii vulcani, giganții ghețari brăzdați de apele albastre și repezi ale râurilor ce se varsă în adânci lacuri. Marele GheizerCu un peisaj aproape rupt din revistele de astrologie ce ne trimite imediat cu gândul la planeta Marte…, vă invităm să vă îndrăgostiți de acestă zonă unică! În jurul prânzului ne oprim într-un loc special amenajat pentru un picnic în aer liber, unde vă puteți bucura de frumusețile naturale, iar apoi vă puteți încălzi în unul din izvoarele termale din apropiere. După amiază începem coborârea din munți și ajungem la impresionanta Cascadă de Aur (Gullfoss) ce ne va fermeca prin căderea magică a apei încununată de curcubeele ce se formează în zilele însorite și la Marele Geysir – una dintre cele mai importante atracții naturale ale Islandei. Piatra HvitserkurEste cel mai vechi gheizer cunoscut și unul dintre cele mai impresionante exemple ale fenomenului. Originea cuvântului „gheizer” provine din numele acestui „geysir”, care in Limba Islandeză provine de la verbul „gjósa” ce înseamnă „a erupe”. În perioadele de calm, Geysir se prezintă sub forma unui lac verde, cu un diametru de 18 m, iar în perioadele izbucnirilor, jetul de apă fierbinte este aruncat la înălțimi ce depăsesc 48 m. O altă atracție mai „jucăușă” în prezent, este gheizerul Strokkur, care erupe în mod regulat la un interval de aproximativ 10 minute, cu coloane albe de apă fierbinte ce ating înălțimi până la 30 m. Toată zona este de fapt un parc geotermal ce prezintă o multitudine de izvoare termale, gheizere și plante specifice. Cazare Hotel Geysir Bungalows 3* sau similar Geysir. Notă: în caz de zăpadă/ploaie/ceaţă/vreme rea programul şi traseul se va adapta în consecinţă.
Ziua 6 | Insulele Vestmanna – Cascadele Skogarfoss, Seljalandsfoss – Eyjafjallajokull – Hella
Mic dejun. Dimineaţa, plecare de la hotel către port, unde ne vom îmbarca pe ferry-boat-ul ce ne va purta în inima arhipeleagului vulcanic Vestmannaeyjar (Insulele Vestmanna)–o aşezare unică de insule vulcanice !Muzeul de Folk din SkogarConsiderat “Pompeiul Islandic”, insula fiind acoperită de cenuşă în timpul violenţei erupţii din 1973, insula oferă privelişti nemaipomenite, aici regăsim şi “regatul păsărilor” şi tot aici găsim cel mai bun teren de golf din Islanda–în mijlocul craterului vulcanic oferind o panorama incredibilă asupra Oceanului Atlantic. Timp liber la dispoziţie, aici aveţi posibilitatea să vizitaţi Muzeul Eldheimer (opţional). Cascada SeljalandsfossDupă explorarea insulei, ne întoarcem pe continent şi ne continuăm expediţia cu vizite la frumoasele cascade Skogarfoss şi Seljalandsfoss. În drum spre Hella, mai facem o oprire în Centrul de Vizitatori ai gheţarului Eyjafjallajokull unde vom urmări un documentar despre erupţia din 2010, ce a creat un întreg haos în Europa. Transfer la hotel. Cazare Hotel Hella 3* sau similar în Hella.
Ziua 7 | Hella – Reykjavik
Reykjavik Catedrala HallgrimskirkjaMic dejun. Ne întoarcem în Reykjavik via Selfoss și Hveragerdi. Stop pentru vizitarea Expoziției de Energie Geortermală din Hellisheidi, pentru a întelege mai bine principiile și avantajele energiei geotermale. Ajunsi la destinație vom avea oportunitatea să cunoaștem mai bine capitala islandeză printr-un tur de oraș Reykjavik cu ghid local. Ca orice oraș mare al lumii, Reykjavik, dispune de un număr consistent de muzee cu importanță diferită, biserici a religiilor protestante, în special a bisericii islandeze de stat ce a luat naștere o data cu despărțirea protestanților de religia mamă–catolică. Reykjavik este capitala unde natura are partea sa de frumusețe, unde arhitectura nordică veche se îmbină perfect cu gândirea colorată a islandezilor. În cadrul turului de oraș putem admira: Orașul Vechi, Catedrala Naționala, Biserica Hallgrimskirkja, Primăria, Lacul Tjornin, Muzeul Național și Vechiul Port. Cazare Hotel Arctic Comfort 3* sau similar Reykjavik.
Ziua 8 | Reykjavik – Laguna Albastră – București
Mic dejun. Dimineața, timp liber pentru vizite individuale sau cumpărături. Opțional, puteți participa într-o excursie ce va avea ca scop observarea balenelor. După amiază târziu transfer spre Aeroportul Keflavík cu stop de cateva ore la Laguna Albastră – un loc unic în lume și cel mai vizitat din Islanda! Frumusețea acestei ape te va uimi de la depărtare, având o culoare albastră asemenea unei zile senine de vară. Laguna Albastră IslandaApa albastră din lagună este cunoscută pentru beneficiile ce le aduce trupului uman, această apă fiind încălzită natural de activitatea vulcanilor. O baie în laguna este o activitate de pe urma căreia vă veți simți revigorați, efectele benefice ale apei geotermale fiind confirmate de-a lungul vremii de specialiști. Se spune că baia și tratamentele cu nămol din Lagună întineresc pielea bărbaților cu până la 4 ani, pe când pe a femeilor cu până la 10 ani! O ocazie unică, așa că nu vă uitați costumele de baie! (Biletul de intrare se achită din ţară odată cu pachetul turistic). La ora 22:30, transfer la aeroport şi îmbarcare pe zborul Companiei Air Berlin AB3547 cu destinaţia Berlin. Decolare la ora 01:00 şi sosire în Berlin la 06:25 (a doua zi) şi după o scurtă escală îmbarcare pe zborul AB8270 cu destinaţia Bucureşti. Decolare la ora 10:20, sosire la Bucureşti pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 13:30. Sfârşitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Circuit 05 Iulie 16 august
Adult în cameră dublă 1.399 € 1.399 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 1.249 € 1.249 €
Adult în cameră single 1.839 € 1.839 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zboruri Bucureşti => Keflavik (Reykjavik) => Bucureşti, Compania Air Berlin via Berlin
• Transport cu autocar pe circuit
• Cazare 7 nopţi la hoteluri de 3* astfel:
– 1 noapte cu mic dejun în Keflavik la Hotel B&B Keflavik 3* sau similar
– 1 noapte cu mic dejun în Borganes la Hotel Borganes 3* sau similar
– 2 nopţi cu Demipensiune în zona Akureyri la Ferma Skjaldarvik Guest House Akureyri
– 1 noapte cu mic dejun în Geysir la Hotel Geysir Bungalows 3* sau similar
– 1 noapte cu mic dejun în Hella la Hotel Hella 3* sau similar
– 1 noapte cu mic dejun în Reykjavik la Hotel Arctic Comfort 3* sau similar
• Tur de oraş la Reykjavik cu Ghid local
• Excursie în Parcul Naţional Thingvellir – Fiordul Hvalfjordur – Reykholt – Borgarnes
• Excursie la Craterul Grabrok – Coasta Hrutafjord – Blonduos – Akureyri
• Excursie la Lacul Myvatn
• Excursie la Kjolur (partea central muntoasă) – Marele Gheizer (Geysir) şi Gheizerul Strokkur
• Excursie în Insulele Vestmanna
• Prânz tip picnic în ziua 5
• Vizite la Cascade: Cascada Lavei, Cascada Copiilor, Godfoss, Cascada de Aur, Skogarfoss şi Seljalandsfoss
• Intrare la Centrul de Vizitatori al Gheţarului Eyjafjallajokull
• Intrare la Expoziţia de Energie Geotermală din Hellisheidi

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil, 399 €/persoană (pot suferi modificări până la emiterea biletelor)
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile opţionale
• Bacşiş pentru şoferi şi ghizi locali, asigurarea medicală, asigurarea storno
• Supliment pentru Demipensiune (include 3 cine cu 2 feluri de mâncare şi o cină bufet cu fructe de mare în Reykjavik), 210 €/persoană (recomandat-4 cine, mai puţin prima noapte, acest supliment se rezervă din ţară)

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Tarife valabile pentru minim 20 de participanti:

Echitație agrement în Akureyri:  Tarif: 80 €/persoană și include: îndrumător, cal islandez.

Observarea Balenelor: Tarif: 100 €/persoană și include: transport local, însoțitor de grup.

Laguna Albastra: Tarif: 60 €/persoană ți include: intrare complex, prosop, însoțitor de grup.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate:
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]