Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Chiar și cel mai impunător dintre munți
pornește de pe pământ.”
proverb marocan

Circuit Maroc

Maroc Maroc (Fez, Benimellal, Marrakech, Casablanca, Rabat)
Zbor din: București – 25 Noiembrie 2017
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Casablanca
Întâlnire cu reprezentantul agenţiei pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 05:05, pentru îmbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH1423 cu destinaţia Frankfurt. Decolare la ora 07:05 şi sosire în Frankfurt la 08:45. Decolare spre Casablanca la ora 11:35 cu zborul LH1330 şi sosire în Casablanca la ora 14:05. Transfer la hotel şi cazare. După amiază, timp liber la dispoziţie în Casablanca şi explorarea oraşului împreună cu însoţitorul de grup. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Kenzi Basma 4* Casablanca sau similar.
Ziua 2 | Casablanca
Maroc Casablanca Piața Mohamed Moscheea Hassan al II lea Mic dejun. Intreagă zi de astăzi este destinată explorării oraşului Casablanca împreună cu ghidul local, autocarul local fiind la dispoziţie. Vom vizită Marea Moschee Hassan II – simbolul oraşului, a cărei construcţie a fost finalizată în anul 1993. Se află la ţărmul mării, dincolo de Medina şi domină întregul oraş Casablanca, fiind a treia moschee că mărime din întreagă lume (costul biletului de intrare este de 12 € şi se achită local), vom face apoi o plimbare pe cornisa, în zona de promenadă şi vom avea tot timpul necesar vizitării Casablancai. De asemenea, timp liber la dispoziţie pentru cumpărături. Transfer la hotel şi servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Kenzi Basma 4* Casablanca sau similar.
Ziua 3 | Casablanca – Rabat – Volubilis – Meknes – Fez
Mic dejun. Plecare către Rabat–capitala Regatului şi sediul guvernului marocan. Aici veţi avea tur de oraş panoramic. Situat la gura de vărsare a râului Bou Regreg în apele Atlanticului, Rabatul este unul din cele mai importante oraşe încă de pe vremea romanilor. Veţi admira pe exterior: Turnul Hassan–construit în perioada regelui Almohadic. Deşi nu a fost niciodată finalizat este totuşi un monument remarcabil. Chiar în faţa turnului se află Mausoleul Regelui Mohammed al V-lea. După prânz plecare spre Fez, trecând prin Volubilis, un important oraş roman. Acesta era centrul administrativ al provinciei Mauretania Tingitana. Veţi admira aici faimoasele ruine romane. Şi Meknes, unul dintre cele patru oraşe imperiale din Maroc, al cărui nume şi faimă sunt strâns legate de Sultanul Moulay Ismail şi de zidurile sale lungi de peste 40 km. Maroc Volubilis Bazilica Volubilis Acesta a transformat Meknes într-un oraş impresionant, un amestec de stiluri spaniol şi maur, înconjurat de ziduri înalte şi porţi măreţe. Centrul Vechi al oraşului Meknès este Piaţa el-Hedim, un square uriaş situat în faţa porţii Bab el-Mansour. Poarta Bab el-Mansour este străjuită de două monumentale coloane corintice din marmură. Bab Lakhmis este o altă poartă pe care o putem admira în Meknes şi prin care se făcea accesul din partea vestică a oraşului şi pe care încă mai putem citi inscripţia Sultanului Moulay Ismail, “Avere şi prosperitate sunt gravate la intrarea casei mele, iar eu sunt înconjurat de fericire”. Sosire în Fez, servirea cinei la hotel şi cazare hotel Across 4* Fes sau similar.
Ziua 4 | Fez
Mic dejun. Tur de oraş Fez-unul dintre cele patru oraşe imperiale ale Marocului. Iniţial o mică aşezare pe malurile râului cu acelaşi nume, Fez are în prezent trei părţi distincte care se întind pe dealurile din jur. La distanţă de 3 km de Ville Nouvelle, partea cea mai nouă a oraşului, se află medina, partea veche. Veţi întâlni un stil de viaţă total necunoscut dar fascinant. Medina, aici împărţită în două, este cea mai veche parte a aşezărilor arabe caracterizate printr-un labirint de străzi înguste care se intersectează între ele şi care sunt pline de buticuri cu produse de artizanat local. Fez-al-Bali, cea mai mare dintre cele două medina din Fez, este un oraş medieval care s-a păstrat aproape intact de-a lungul timpului. Maroc Fes Palatul Regal Veţi admira Fântână Nejjarine decorată cu stuc şi ceramică tradiţională, o adevărată opera de artă, ce se află lângă moschee, în Place Nejjarine, lângă bazar. Turul se va încheia cu vizita exterioară la Palatul Regal – ce are elemente de arhitectură arabă şi maură. Are 7 uşi gigantice sculptate în bronz şi încadrate de ornamente extraordinare din ceramică viu colorată. Palatul este una din reşedinţele actualului rege al Marocului acesta fiind motivul pentru care nu este permisă vizitarea lui pe interior. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Across 4* Fes sau similar.
Ziua 5 | Fez – Ifrane – Erfoud – Merzouga
Mic dejun. Plecăm spre Deşertul Sahara, dar oprim în “staţia de pe deal” europeană din Ifrane-importantă staţiune de ski. Supranumit şi “Elveţia Marocului” Ifrane este situat la o altitudine de 1.664 metri deasupra nivelului marii, în regiunea de mijloc a Munţilor Atlas, şi care serveşte drept “loc de joacă” pentru berberii bogaţi din oraşe secetoase ca Fez, Meknes sau Marrakech, care vor să experimenteze iarna europeană. Opţional, vă invităm la un prânz pe baza Maroc Erfoud Deșertul Sahara de peste la un restaurant local, înainte de a ne continuă călătoria prin partea de mijloc a Munţilor Atlas, comparată în grandoare cu Marele Canion. Drumul ne duce la Erfoud, poarta de intrare în Deşertul Sahara, unde vom lasă autocarul pentru a ne îmbarca în autovehicule 4×4 care ne vor duce până în Merzouga. Legenda spune că atunci când o familie bogată a refuzat să fie ospitalieră cu o femeie amărâtă şi fiul său, Dumnezeu s-a mâniat şi i-a îngropat sub dune de nisip, dând naştere oraşelor gemene Hassi Labied şi Merzouga, care pentru cei mai mulţi călători reprezintă promisiunea marocană pentru o destinaţie deşertică de vis. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Riad Palmeras y Dunas 3* superior Merzouga sau similar.
Ziua 6 | Merzouga – Erfoud – Ouarzazate
Ne trezim dis-de-dimineaţă pentru a admira Răsăritul de soare în deşert în cadrul unei plimbări cu jeepurile, urmată apoi de o experienţă inedită: Plimbare cu cămilele prin deşertul Sahara. După micul dejun ne vom continuă experianta marocană către Ouarzazate, trecând prin Defileul Todgha, o minune a naturii care se întinde pe o distanţă de 40 de Maroc Defileul Todgha km şi taie partea estică a impunătorilor Atlasi. Ajungem în Oarzazate, sau „uşa deşertului”, un fost punct de trecere pentru comercianţii africani care doreau să ajungă la oraşele nordice din Maroc şi Europa, care a evoluat într-un modern oraş garnizoană, în 1920, pentru a supraveghea interesele coloniale ale Franţei. După plecarea protectoratului francez, în 1950, Ouarzazate s-a transformat în centrul industriei filmului marocan, oferind o mare varietate de studiouri de producţie şi seturi pentru o serie de filme, iar astăzi reprezintă principalul punct de plecare în dezvoltarea turismului în deşert. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Karam Palace 4* Oarzazate sau similar.
Ziua 7 | Ouarzazate – Marrakech
După micul dejun, vizităm Oarzazate, kasbah-ul Taourirt, după care ne îndreptăm spre satul Ait Ben Haddou, cea mai spectaculoasă fortăreaţa din sudul Marocului, care a servit drept decor pentru mai multe filme, unul dintre cele mai importante fiind Laurence of Arabia. După-amiază străbatem Pasul Tichka şi ne desfătăm privirile cu un peisaj impresionant ce străbate inima Munţilor Atlas, pentru a ajunge spre finalul zilei în Marrakech-unul din cele mai importante centre turistice din nordul Africii, fiind renumit pentru grădinile şi monumentele sale de arhitectură din partea veche a oraşului, numită Medina. Servirea cinei la Hotel. Cazare Hotel Zalagh Kasbah 4* sau similar Marrakech.
Ziua 8 | Marrakech
Mic dejun. Astăzi ne dedicăm ziua pentru a descoperi al doilea cel mai vechi oraş Imperial, fondat de către Almoravizi în Secolul al XI-lea, cunoscut şi sub numele de Perla Sudului. Veţi vizită Moscheea Koutoubia, construită de sultanul Abdel Moumen în stil marocan-andaluz. Aspectul reaminteşte de versiunea mai veche din Cordoba, deşi înălţimea minaretului Koutoubia este aproape dublă faţă de cel din Andalucia. Zidurile sale erau acoperite în întregime de gresie şi tencuială pictată în culori luminoase dar care nu au rezistat în timp şi au dispărut aproape în întregime. Maroc Marrakech Medina Vizitatorii non musulmani pot admira monumentul doar din afară pentru că accesul este permis numai celor musulmani. Continuăm cu Grădina Menara, mormintele Saadian, iar după ce vom lua prânzul la hotel vom vizita şi Palatului Bahia (pe exterior), situat în Medina, şi aproape de piaţa Djemma El Fna. Se întinde pe o suprafaţă de opt hectare. Nu mai puţin de şapte ani au fost necesari pentru a ridică acest impunător edificiu. Veţi încheia turul cu vizită pieţei Djemaa El Fna. Se spune că nu are pereche în lume, fiind renumită pentru muzicanţii, acrobaţii, îmblânzitorii de şerpi, povestitorii sau prezicătorii care fac spectacol, dar şi pentru restaurantele şi terasele din zona unde poţi gustă din preparatele tradiţionale marocane. Seara, opţional, puteţi participa la o cină tradiţională marocană cu dans şi program artistic. Cazare Hotel Zalagh Kasbah 4* sau similar Marrakech.
Ziua 9 | Marrakech – Essaouira – Marrakech
Mic dejun. Excursia continuă astăzi spre Essaouira. Oraşul este cunoscut încă din Secolul al XVI-lea, când era numit Mogador de către portughezi. Fortificaţiile care încercuiau oraşul datează din Secolul al XVIII-lea şi se află pe lista de patrimoniu mondial UNESCO. Vom vizită acest adevărat leagăn al artiştilor de tot felul, piaţa din Essaouira care este locul Maroc Essaouira Port Pescăresc unde se află numeroase ateliere meşteşugăreşti şi de artizanat, care confecţionează mai ales obiecte de tâmplărie, sculpturi în lemn şi nu în cele din urmă faimosul port pescăresc de la oceanul Atlantic. Întoarcere în Marrakech. Servirea cinei la Hotel. Cazare Hotel Zalagh Kasbah 4*.
Ziua 10 | Marrakech – București
Mic dejun. Va sugerăm o vizită împreună cu însoţitorul de grup la Grădinile Majorelle – paradisul lui Yves Saint Laurent din Marrakech. Grădinile Majorelle sunt legate în ziua de azi de numele celebrului creator Yves Saint Laurent, însă prima versiune a acestora a fost deschisă în anul 1947 de către pictorul Jacques Majorelle. Vă invităm la o plimbare prin acest paradis în care culorile ţări se îmbină perfect cu verdele vegetaţiei luxuriante: bambuşi, palmieri, cactuşi, sute de mii de plante fiind prezente în această grădină alături de bazine cu apă şi fântâni artezeiene. Aici se află şi un monument funerar în memoria lui Yves Saint Laurent. (Biletul de intrare se achită la faţa locului, aprox. 70 Dirhami–7 €). După eliberarea camerelor transfer la Aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1333 cu decolare la 15:10 şi sosire în Frankfurt la ora 20:00. Îmbarcare pe zborul LH1422 cu decolare la ora 21:15, sosire în Bucureşti la 24:30. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Prezentare destinație |

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Circuit 2017 25 Noiembrie
Adult în cameră dublă 750 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 599 €
Adult în cameră single 950 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zboruri la dus Bucureşti => Casablanca, Compania Lufthansa via Frankfurt
• Zboruri la retur Marrakech => Bucureşti, Compania Lufthansa via Frankfurt
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocar local pe toată durata programului
• Cazare 9 nopţi cu Demipensiune la Hoteluri de 4* şi 3* superior astfel:
– 2 nopţi în Casablanca la Hotel Kenzi Basma 4* sau similar
– 2 nopţi în Fez la Hotel Across 4* sau similar
– 1 noapte în Merzouga la Hotel Riad Palmeras y Dunas 3* superior, sau similar
– 1 noapte în Ouarzazate la Hotel Karam Palace 4* sau similar
– 3 nopţi în Marrakech la Hotel Zalagh Kasbah 4* sau similar
• Excursiile zilnice şi tururile prevăzute în program
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program (mai puţin Moscheea Hassan II)
• Ghid local la dispoziţie pe toată perioada circuitului
• Pachet aventură în Deşertul Sahara care include:
– Excursie cu autovehicule 4×4 în Deşertul Sahara de la Erfoud la Merzouga
– Plimbare cu autovehicule 4×4 pentru a vedea Răsăritul de soare în Deşertul Sahara
– Plimbare cu cămilele în Deşertul Sahara
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil, 250 €/persoană (pot suferi modificări până la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, bilete intrare la obiective turistice, excursii opţionale
• Intrarea la Moscheea Hassan al II-lea, 12 €/persoană, se achită local
• Bacşişuri pentru ghizi locali şi şoferi, 25 €/persoană, se achită local la ghidul însoţitor
[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]