Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Sombrero, mariachi, nachos și tequilla…
Spre Mexic!! Ándale! Ándale! Arriba! Arriba!”

Circuit Mexic

Mexic Mexic (Mexico City, Teotihuacan, Puebla, Oaxaca, Tuxtla Gutierrez,
San Cristobal de Las Casas, Palenque, Campeche, Merida, Cancun)
Zbor din București: 22 Martie 2017

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Mexico City
Întâlnire cu reprezentantul agenţiei pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 04:55, pentru îmbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinaţia Paris. Decolare la ora 06:55 şi sosire în Paris la 09:05. Decolare spre Mexico City la ora 11:00 cu zborul AF178. Sosire în Mexic la ora 16:15. Întâlnire cu reprezentantul local şi transfer la hotel. Cocktail de bun şi servirea cinei. Program liber pentru odihnă. Cazare Hotel Fiesta Americana Reforma 5* sau similar (Mese incluse: mese în avion, cină la hotel).
Ziua 2 | Mexico City
Mexic - Mexico City - Palatul Național Mic dejun. Tur de oraș Mexico City. În Ciudad de Mexico există două zone care au fost declarate Patrimoniu Mondial de către UNESCO. Primul, Centrul Istoric (Centro Historico) cu clădirile istorice și religioase precum Catedrala Metropolitană (Catedral Metropolitana), una dintre cele mai importante structuri arhitecturale din emisfera vestică. Palatul Național (Palacio Nacional) cu picturi murale spectaculoase care descriu istoria Mexicului. După-amiază veți vizita Muzeul Național de Antropologie. Un loc ce spune totul despre cultura mexicană, de la originile ei asiatice până în zilele noastre. Este cel mai mare muzeu al Americii Latine și unul dintre cele mai mari depozite antropologice ale lumii. Însăși clădirea ce-l adăpostește e o operă de artă. Servirea cinei la hotel. Cazare la Hotel Fiesta Americana Reforma 5* sau similar. (Mese incluse: mic dejun și cina)
Ziua 3 | Mexico City – Teotihuacan
Mexic - Teotihuacan - Civilizația Aztecă Mic dejun. Plecare spre Teotihuacan – oraș vechi aztec localizat la 65 km de capitală. Orașul se întindea pe 30 kilometri pătrați. Teotihuacan a devenit cel mai mare oraș mexican pre-hispanic, cu o populație de aproximativ 200.000 de oameni. Cea mai importantă clădire este Piramida Soarelui – care are o înălțime de 63 de metri (207 ft). Potrivit arheologilor, Teotihuacan este unul dintre cele mai vechi complexuri arheologice. Teotihuacan, cu piramidele sale uriașe închinate Soarelui și Lunii, este alcătuit dintr-un labirint de palate, temple, locuințe, piețe și bulevarde. Orașul se crede că a fost construit în anul 100 I.Hr. La întoarcere veți vizita și Bazilica Fecioarei Guadalupe – protectoarea Mexicului. Servirea cinei la hotel. Cazare la Hotel Fiesta Americana Reforma 5* sau similar. (Mese incluse: mic dejun și cina).
Ziua 4 | Mexico City – Puebla – Oaxaca
Mexic - Carnaval în Oaxaca Mic dejun. Plecare spre Oaxaca. Oprire în Puebla pentru a vizita centrul istoric. Veți admira Capela Rosario – în stil baroc cu stucaturi aurii, închinată Reginei Rozariului. Oprire la piață pentru cumpărături “El Paraian” unde veți găsi ceramică, bomboane tradiționale, haine de piele, etc. Servirea prânzului la restaurant local. Continuăm drumul către Oaxaca. Oaxaca este locul originar istoric al populațiilor pre-columbiene Zapotec și Mixtec, având cei mai multi vorbitori nativi ai limbilor amerindiene vorbite în Mexicul de azi. Cazare Hotel Mision de Los Angeles 4* sau similar. (Mese incluse: mic dejun și prânz).
Ziua 5 | Oaxaca
Mexic Oaxaca Arborele Tule - Taxodium Mucronatum Mic dejun. În prima parte a zilei tur de oraș Oaxaca. Orașul colonial oferă multe locuri istorice interesante. Veți vizita Catedrala, Biserica Santo Domingo, Fântâna Șapte Regiuni. Continuăm cu vizita orașului Zapotec Monte Alban unde veți găsi urme ale acestei civilizații. Veți admira Mormântul 7 care adapostește mai mult de 500 de piese de aur, chihlimbar și bijuterii turcoaz. Piața Principală, fosta inimă a orașului. Servirea prânzului la un restaurant local. Veți încheia ziua cu vizita la Mitla unde se află 4 situri arheologice și cel mai lat copac din lume, Arborele Tule. Întoarcere în Oaxaca. Cazare Hotel Mision de Los Angeles 4* sau similar Oaxaca. (Mese incluse: mic dejun și prânz).
Ziua 6 | Oaxaca – Tuxtla Gutiérrez – San Cristobal De Las Casas
Mexic - Tuxtla - Canionul Sumidero Micul dejun la pachet. Dis de dimineață veți pleca către Tuxtla și San Cristobal de Las Casas. Tuxtla și San Cristobal De Las Casas se află în regiunea Chiapas. Când vorbești de această regiune înseamnă că vorbești despre mayași (una dintre civilizațiile avansate din perioada 250-900 A.D). Odată ajunși în Tuxtla veți face un tur al Canionului Sumidero cu barca. Canionul cu pereți abrupți a fost creat acum milioane de ani de Râul Grijalva, pereții lui stâncoși ridicându-se la peste 1.000 m deasupra râului. După-amiază plecare spre San Cristobal de Las Casas. Cocktail de bun venit și servirea cinei la un restaurant local. Cazare Hotel Plaza Magnolias 4* sau similar. (Mese incluse: mic dejun și cină).
Ziua 7 | San Cristobal De Las Casas
Mexic - Catedrala din San Cristobal de Las Casas Mic dejun. Astăzi sunteți invitați să descoperiți frumusețea satelor mayașe de lângă San Cristobal. Prima oprire este în San Juan Chamula. Locuitorii sunt indigeni Tzotzil și au o organizare proprie, nu plătesc impozite, nu permit politiei federale să intre în teritoriul lor și au un ritual religios diferit, de altfel centrul geografic și spiritual al orașului fiind biserica dedicată Sfântului Ioan Botezătorul. Urmatoarea oprire va fi în Zinacantan, oraș locuit tot de indigeni Tzotil, cunoscuți pentru florile lor. Crini, crizanteme, trandafiri cresc în grădinile lor și le împodobesc altarele. Veți admira aici Biserica San Lorenzo. Întoarcere în San Cristobal și timp liber la dispoziție. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare Hotel Plaza Magnolias 4* sau similar. (Mese incluse: mic dejun și cină).
Ziua 8 | San Cristobal De Las Casas – Cascadele Aqua Azul – Palenque
Mexic - Cascada Aqua AzulMic dejun. Plecare spre Palenque. În drum vă veți opri să vizitați fabuloasele cascade Aqua Azul. Încojurate de o vegetație luxuriantă, râurile se varsă în defileul stâncos formând sute de cascade albe. Vom mai face apoi un stop la Misol Ha, o altă minunată cascadă. Sosire în Palenque. Servirea cinei la hotel. Cazare la Hotel Mision Palenque 4* sau similar Palenque. (Mese incluse: mic dejun și cină).
Ziua 9 | Palenque – Campeche
Mic dejun. Explorăm Palenque, unul din cele mai importante, elegante şi misterioase situri arheologice mayaşe. În interiorul piramedei a fost descoperit sarcofagul şi fascinanta piatră funerară sculptată a Regelui Pakal (o copie se află în Muzeul de Antropologie din Mexico City). Cu toate că situl arheologic este unul de dimensiuni medii, fiind mai mic decât siturile de la Tikal sau Copan, el conţine unele dintre cele mai bune exemple de arhitectură, sculptură, acoperişuri specific mayaşe şi alte basoreliefuri pe care le-a lăsat moştenire civilizaţia maya. Veţi admira Templul Soarelui-foarte bine păstrat, unde pe scut apare faţa zeului mayaş, Palatul care aparţinea familiei regale, fiind folosit atât pentru ceremonii cât şi pentru locuit. Servirea prânzului la un restaurant local. După-amiază plecare spre Campeche. Cazare la Hotel Gamma de Fiesta Inn Campeche Malecon 4* sau similar Campeche (Mese incluse: mic dejun şi prânz).
Ziua 10 | Campeche – Uxmal – Merida
Mexic - Uxmal - Casa Păsărilor Mic dejun. Tur panoramic de oraș Campeche în care veți admira Poarta Pământului, Catedrala “Concepcion Inmaculada”, Piața Principală. Ne îndreptăm către orașul Uxmal în care veți admira cele mai bine păstrate vestigii mayașe: Casa Țestoaselor renumită pentru broaștele țestoase care decorează cornișa. Casa Păsărilor, Palatul Măștilor decorat cu șase rânduri de măști. Palatul Conducătorului, Piramida Magicianului. Mexic - Merida - Clădirea Primăriei - Palacio MunicipalServirea prânzului la un restaurant local. Continuăm drumul către Merida al carei nume maya este T’hó’ sau Ichkanzihóo (cetatea celor cinci dealuri). Tur de oraș panoramic. Este capitala și orașul cel mai mare al Peninsulei Yucatan. Centrul istoric al orașului este primitor și pitoresc presărat cu clădiri în stil colonial. În Plaza Mayor (Piața Centrală) se află Catedrala, considerată cea mai veche de pe continent, construită între 1561 și 1598 parțial cu pietre din vechiul oraș mayaș. Lângă găsim Palacio Municipal (Primaria), o clădire tipic colonială de culoare roz. Transfer la hotel și cocktail de bun venit. Cazare la Hotel El Espanol Paseo de Montejo 5* sau similar. (Mese incluse: mic dejun și prânz).
Ziua 11 | Merida – Peninsula Yucatan – Cancun
Mexic - Chichén Itzá - Grupul celor o Mie de ColoaneMic dejun. Plecare spre Cancun. Oprire la Chichen Itza–cel mai cunoscut şi cel mai mare sit arheologic pre-columbian construit de civilizaţia Maya şi aflat în partea central-nordică a peninsulei Yucatan. Prin semnificaţia istorică, simbolistica complexă şi conservarea excelenţă a minunatelor edificii, Chichen Itza reprezintă o minune a culturii şi civilizaţiei moderne. Veţi admira Piramida Kukulkan sau Castelul, ce constituie miezul complexului arhitectural, Observatorul, O pădure de coloane sculptate-Grupul celor o Mie de Coloane-ce ocupă o piaţă mare, de 142/155 m. Servirea prânzului la un restaurant local. După-amiază transfer în Cancun. Pe drum vom mai vizită cenota X’keken Well (recentă denumită X’Keken Jungle Park) o formaţiune masivă de calcar cu numeroase stalactite agăţate de plafonul său. Piscina naturală este încălzită şi se poate înota. După vizită ne continuăm drumul către Cancun. Cazare cu All Inclusive la Hotel Krystal Grand Punta 4*, camere de luxe, sau similar Cancun (Mese incluse: mic dejun, prânz, All Inclusive).
Zilele 12 – 13 | Cancun
Mexic - plaja din Cancun Mic dejun. Două zile libere pentru plajă și/sau excursii opționale. Cazare cu All Inclusive la Hotel Krystal Grand Punta 4*, camere de luxe, sau similar Cancun. (Mese incluse: all inclusive).
Zilele 14 – 15 | Cancun – Paris – București
Mic dejun. Eliberarea camerelor şi depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispoziţie pentru relaxare. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei Air France AF651 cu destinaţia Bucureşti via Paris. Decolare la ora 18:20, sosire la Paris la ora 11:00 (a două zi). Îmbarcare pe zborul AF1588 cu destinaţia Bucureşti. Decolare la ora 12:30 şi aterizare pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 16:20. Sfârşitul pachetului de servicii. turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]
Tarifele sunt calculate pentru un grup de 20 plătitori. Pentru mai puțin de 21 de plătitori se achită supliment.
 
Oferta Speciala! Reducere 100 €/cameră pentru rezervări achitate 50% până pe 20 Ianuarie 2017.
 

Plecare Circuit 22 Martie 2017
Adult în cameră dublă 1.799 €
Adult în cameră triplă 1.749 €
Adult în cameră single 2.229 €

 
Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor;
• Zboruri la dus Bucureşti => Mexico City, Compania Air France via Paris;
• Zboruri la retur Cancun => Bucureşti, Compania Air France via Paris;
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport;
• Transport cu autocarul pe toată durata programului;
• Cazare 13 nopţi la Hoteluri de 4* şi 5* astfel:
– 3 nopţi în Mexico City la Hotel Fiesta Americană Reforma 5* sau similar
– 2 nopţi în Oaxaca la Hotel Mision de Los Angeles 4* sau similar
– 2 nopţi în San Cristobal la Hotel Plaza Magnolias 4* sau similar
– 1 noapte în Palenque la Hotel Mision Palenque 4* sau similar
– 1 noapte în Campeche la Hotel Gamma de Fiesta Inn Malecon 4* sau similar
– 1 noapte în Merida la Hotel El Espanol Paseo de Montejo 5* sau similar
– 3 nopţi în Cancun la Hotel Krystal Grand Punta Cancun 4* sau similar
• Mese conform Programului: 13 mic dejun, 5 prânzuri, 6 cine, 3 All Inclusive (preparatele servite la mesele principale au specific local, băuturile nu sunt incluse);
• Excursiile zilnice şi tururile prevăzute în Programul Excursiei;
• Biletele de intrare la obiectivele principale din program;
• Ghid local la dispoziţie pentru toate zilele de tururi şi excursii (mai puţin zilele de sejur)
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil, 499 €/persoană (pot varia până la emiterea biletelor de avion);
• Taxa de ieşire din Mexic, aprox 25 USD, se achită pe aeroport la plecare;
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, excursiile opţionale, bilete intrare la obiective turistice;
• Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, 50 €/persoană, se achită la faţă locului la începutul excursiei.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]