Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Țara Cerului Albastru”, creația celui mai mare
cuceritor a lumii: Ginghis Han.

Circuit Mongolia

Mongolia Mongolia (Ulan Bator, Parcul Național Khustai, Kharakorum, Izvoarele termale Tsenkher, Valea Orkhon,
Templul Tuvkhun, Ongi, Deșertul Gobi, Bayanzag, Dunele Moltsog, Valea Yol, Muzeul Gobi, Tsagaan Suvarga)
Zbor din București: 27 August 2018
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Istanbul – Ulan Bator
Întâlnire cu reprezentantul de grup la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 08:00, pentru îmbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1044 cu destinaţia Ulan Bator via Istanbul. Decolare la ora 10:00. Sosire în Istanbul la ora 11:25. Îmbarcare pe zborul TK342 cu destinaţia Ulan Bator cu decolare la ora 19:10.
Ziua 2 | Ulan Bator
Sosire pe aeroportul din Ulan Bator la ora 11:05. Întâlnire cu reprezentantul local şi transfer la hotel. Bine aţi venit în Mongolia, ţară cu unele dintre cele mai contradictorii civilizaţii, deţinătoarea celui de-al treilea cel mai mare deşert din lume şi cu un relief care aduce împreună aproape toate extremele cunoscute. De la cele mai mari altitudini din lume, Mongolia Ulan Bator Vedere de pe Colina Zaisan până la cele mai joase, ţara Cerului Albastru vă va cuceri prin culoare şi contrast. Vom servi apoi prânzul la un restaurant local. După prânz, ne începem fascinantă călătorie cu o incursiune în Capitala Ulaanbataatar, într-un tur de oraş ce cuprinde printre altele Muzeul Naţional de Istorie şi Piaţă Centrală Ginghis Han. Urcăm apoi pe Colina Zaisan, atât pentru vederea panoramică, dar şi pentru a vedea (exterior) locul unde se află Memorialul construit în 1971 în cinstea soltatilor ruşi dispăruţi în al doilea Război Mondial, şi care redă atât istoria Războiului, cât şi dragostea fraternă dintre poporul Mongol şi poporul Rus. Cină şi cazare la Hotel Grand Hill 3* Ulan Bator sau similar
Ziua 3 | Ulan Bator – Parcul Național Khustai
Mic dejun. Vizita de astăzi începe cu Mănăstirea Buddhistă Gandan, sau “marele loc al bucuriei complete”, construită în stil tibetan şi unde se află unul dintre cei mai mari Buddha din Asia. Cu o înălţime de 26 de metri şi o greutate de peste 20 de tone, statuia este un dar oferit Mongoliei de către Nepal şi Japonia şi este îmbogăţită cu nu mai puţin de 2.286 de pietre preţioase, 334 de sutre şi 2 milioane de mantre. Ne continuăm călătoria cu Parcul Naţional Khustai, unul dintre cele mai faimoase locuri din lume şi totodată prima arie protejată din Mongolia care a beneficiat de o protecţie specială gestionată de o organizaţie non-guvernamentală. După prânzul servit la iurtă, luăm parte la o prezentare a parcului. Principalul motiv pentru care a fost înfiinţat, a fost iniţial legat de protejarea cailor sălbatici Takhi (cunoscuţi şi sub numele de Prezawalski), deveniţi simboluri locale în urma rolurilor jucate în filmele de acţiune cu Ginghis Han, însă pe lângă aceştia, în Parcul Naţional Khustai sunt astăzi îngrijite peste 44 alte specii de mamifere, 459 de specii de plante, dar şi păsări rare că vulturul auriu, dropia, lebede sălbatice, barza neagră sau cucuveaua. Cină şi cazare în iurtă tradiţională în Kustai.
Ziua 4 | Parcul Național Khustai – Kharakorum
Mic dejun. Lăsăm în urmă Parcul Naţional pentru a ne îndrepta spre fosta Capitală a Imperiului Mongol între 1235 şi 1260 şi unul dintre cele mai importante oraşe de pe Drumul Mătăsii, Kharakorum. Ruinele sale au fost folosite pentru a construi Mănăstirea Erdene Zu, prima Mănăstire Buddhistă din Mongolia, numită şi “o sută de comori”, cu o arhitectură ce dezvăluie acoperişuri în stil chinezesc, Mongolia Kharakorum Mănăstire Erdene Zu simboluri Buddhiste tibetane şi stiluri Machu, similare cu cele din Palatul Interzis. După vizitarea mănăstirii continuăm cu Muzeul local de Istorie şi apoi cu primul şi cel mai mare templu budist din Mongolia construit pe ruinele oraşului Kharakorum. După prânz ne continuăm vizita cu Monumentul Ţestoasă, denumit astfel datorită celor patru roci ce îi dau formă de broască ţestoasă, considerate simboluri de protecţie şi prosperitate şi care marchează cele patru direcţii cardinale ale fostelor frontiere ale mănăstirii. Pietrele sunt inscripţionate pe spate cu istoria nu de mult apusă. După-amiază vizităm o cooperativă locală şi asistăm la un workshop legat de confecţionarea micilor produse din fetru. Cină şi cazare în iurtă tradiţională în Munkh-Tenger.
Ziua 5 | Kharakhorum – Izvoarele termale Tsenkher
Mic dejun. Astăzi drumul ne poartă până la înălţimi de de 1.860 m peste nivelul mării, unde găsim izvorul cu apă fierbinte Tsenkher, unde temperaturile ajung până la 85,5 grade Celsius. Apa de aici are proprietăţi curative în special în durerile articulare şi afecţiunile sistemului nervos, cu o bogată compoziţie de carbonat de sodiu, hidrocarbon, sulfaţi, floruri şi hidrogen sulfuraţi. Timp liber pentru a vă putea bucura de o baie în apele izvorului termal. Servirea prânzului. Împrejurimile izvorului sunt constituite din păduri şi zone verzi, potrivite pentru cei ce doresc să facă plimbări relaxante după-amiază. Cină şi cazare în iurtă tradiţională în Altan Nutag.
Ziua 6 | Izvorul Tsenkher – Valea Orkhon – Templul Tuvkhun
Mic dejun. Continuăm călătoria spre Valea Orkhon, leagănul civilizaţiei nomade, o întindere de aproape 122.000 de hectare de păşuni de-o parte şi de altă a Râului Orkhon, loc inclus în Patrimoniul UNESCO ce găzduieşte numeroase vestigii arheologice, cele mai vechi datând din Secolul al VI-lea. În mod colectiv, ruinele ce pot fi găsite aici reflectă legăturile simbiotice dintre societăţile nomade, pastorale şi centrele lor administrative şi religioase, dar şi importantă Văii Orkhon în istoria Asiei Centrale. La graniţa de nord a Ţinutului Orkhon, găsim Templul Tuvkhun fondat de primul lider religios al Mongoliei, Zanabazar, în 1963. După prânz ne continuăm vizita. Situat pe un munte stâncos, încojurat de păduri ce se ridică până la 2.300 m deasupra nivelului mării, templul a fost dedicat iniţial studiului operelor studiu şi artă religioasă, iar moartea fondatorului său a devenit baza în jurul căreia s-a construit Mănăstirea Tuvkhun. Locul în care este situat templul seamănă cu un fotoliu, cu braţ de odihnă pe fiecare parte, iar în şezutul scaunului sunt piscuri de câteva sute de metri ce arată spre direcţia templului. Legenda spune că doar Zanabazar avea dreptul să urce până la intrarea în templu, restul fiind nevoiţi să descalece la baza vârfului şi să continue ascensiunea pe jos. Cină şi cazare în iurtă tradiţională în Ursa Major Eco.
Ziua 7 | Valea Orkhon – Ruinele Templului Ongi
Mic dejun. Astăzi vom explora Ruinele Templului Ongi situat în Saihan-Ovoo Soum din provincia Dundgovi. Una dintre cele mai mari mănăstiri din Mongolia, Ongi, a fost fondată în Anul 1660 şi a constat în două complexe de temple de pe malul de nord şi cel de sud ale Râului Ongi. În zilele sale de glorie aici puteau fi adăpostite în jur de 30 de temple, patru Universităţi Buddhiste mari şi peste 1.000 de călugări. După prânz ne continuăm lecţia de istorie locală. În timpul Anilor 1930, când comunismul se răspândea în toată ţara, ca parte a campaniei ideologice comuniste şi în scopul creştere puterii lor, mai mulţi călugări de aici au fost arestaţi. În 1939 mănăstirea a fost complet distrusă şi s-au pierdut peste 200 de vieţi omeneşti din rândul călugărilor, iar supravieţuitorii au fost forţaţi să să alăture armatei comuniste. Unii dintre călugări au scăpat devenindMongolia Deșert Gobi Bayanzag fermieri sau simpli muncitori. În 1990, câţiva dintre cei ce au supravieţuit crizei comuniste au revenit la mănăstire şi au început educarea în stil Buddhist a copiilor mici. În prezent, un singur templu a fost complet reconstruit. Cină şi cazare în iurtă tradiţională în Secret of the Ongi.
Ziua 8 | Deșertul Gobi: Bayanzag și Dunele de nisip Moltsog
Mic dejun. Drumul ne poartă astăzi către Bayanzag, ceea ce înseamnă  “bogat în arbuşti saxaul”, dar faimos sub denumirea dată de paleontologul Roy Chapman Andrews, “Flaming Cliffs”. Excavat pentru prima dată în 1922, Bayanzag este recunoscut la nivel mondial pentru numărul impresionant de oase şi ouă de dinozaur găsite în zonă, răspândite în muzeele din întreagă lume. Chiar dacă nu sunteţi un “dinophil”, cu siguranţă peisajul alcătuit din roci, nisipuri roşii, soare şi goliciune, ce dau o frumuseţe stranie locului, vă va încânta. După servirea prânzului plecăm spre dunele de nisip de la Moltsog, având astfel minunată experienţă de a paşi în deşert. Cină şi cazare în iurtă tradiţională în Gobi Mirage.
Ziua 9 | Deșertul Gobi: Valea Yol – Muzeul Gobi – Tsagaan Suvarga
Mic dejun. După ce am văzut ieri una dintre cele trei minuni ale lui Gobi, astăzi o vizităm pe următoarea, Valea Yol sau Valea Vulturilor situată în partea de Nord-Est a Muntelui Zuun Saikhan, a constituit de-a lungul deceniilor sursa principală de atracţie turistică. Având o intrare foarte largă, Valea se îngustează treptat într-un defileu remarcabil, iar un izvor de 3 km lungime îşi croieşte drum prin defileu, formând în lunile geroase un coridor de gheaţă ce se întinde pe o distanţă considerabilă. Aici putem vedeMongolia Ulan Bator Monument Ginghis Hana o varietate de habitate sprijinite de un amestec remarcabil de floră şi fauna. Caii sălbatici Przewalski, mici rozătoare ca gerbili şi pikas, vulturi sau capre ibex sunt doar câteva dintre frumuseţile naturii pe care le întâlnim aici. Vizită inclusă la Muzeul Gobi. După servirea prânzului ne continuăm vizita către formaţiunile stâncoase din Tsagaan Suvarga, “stupa alb” situate la graniţa sudică a provinciei Dundgovi. Aceste formaţiuni stâncoase erodate de vânt arată ca un oraş ruinat şi se întind pe o suprafaţă de 400 m, iar înălţimile ating chiar şi 60 m. Cină şi cazare în iurtă tradiţională în Tsagaan Suvarga.
Ziua 10 | Tsagaan Suvarga – Ulan Bator
Mic dejun. Revenim în Capitala Mongoliei prin partea de Nord a ţării, descoperind vechi rute de transport şi experimentând tot ceea ce câmpiile aride ne pot oferi. După servirea prânzului, timp liber pentru odihnă sau ultimele cumpărături. Cina de bun rămasă în Ulan Bator. Cazare Hotel Grand Hill 3* sau similar.
Ziua 11 | Ulan Bator – București
Mic dejun. Eliberarea camerelor şi transfer la aeroport pentru îmbarcarea pe zborul Companiei Turkish Airlines TK343 cu destinaţia Bucureşti via Istanbul. Decolare la ora 11:05 şi sosire la Istanbul la ora 17:25. Îmbarcare pe zborul TK1045 cu destinaţia Bucureşti la ora 18:45 Sosire pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 20:05. Sfârşitul pachetului de servicii turistice.

Prezentare destinație |

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Circuit 2018 27 August
Adult în cameră dublă 1999 €
Adult în cameră single 2275 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zboruri Bucureşti => Ulan Bator => Bucureşti, Compania Turkish Airlines via Istanbul
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Ghid local vorbitor de Lb Engleză
• Transport cu microbuz în Ulan Bator
• Transport pe Circuit cu maşini de teren japoneze 4×4, de 4 locuri fiecare
• Cazare 9 nopţi cu Pensiune Completă la Hotel de 3* şi Iurte tradiţionale astfel:
– 2 nopţi în Ulan Bator la Hotel Grand Hill 3* sau similar
– 7 nopţi în Iurte tradiţionale conform programului:
– 1 noapte în Khustai
– 1 noapte în Munkh-Tenger
– 1 noapte în Alan Nutag
– 1 noapte în Ursa Major Eco
– 1 noapte în Secret of the Ongi
– 1 noapte în Gobi Mirage
– 1 noapte în Tsagaan Suvarga
• Pensiune Completă: mic dejun, prânz şi cină
• Tururile, vizitele şi excursiile din program, cu ghizi locali, astfel:
– Tur de oraş Ulan Bator
– Excursie în Parcul Naţional Khustai
– Excusie la Kharakhorum – fosta capitală a Imperiului Mongol
– Excursie la Izvoarele termale Tsenker cu baie în apele termale curative
– Excursie în Valea Orkhon-Patrimoniu UNESCO
– Vizită la Complexul de Temple Ongi
– Excursie în Deşertul Gobi cu vizite la Bayanzag, Moltsog, Valea Yol, Muzeul Gobi şi Tsagaan Suvarga
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil, 345 €/persoană (pot varia până la emiterea biletelor de avion)
• Taxa de viză 95 €/turist, se achită la rezervare
• Asigurarea medicală de călătorie obligatorie, asigurarea storno
• Bacşişul pentru ghizi locali şi şoferi
• Alte servicii decât cele menţionate în program

[/wptab]

[wptab name=’Viză‘]

Documente necesare pentru obţinerea vizei de Mongolia:
• Paşaportul valabil minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul Mongoliei.
• Formular de viză completat de fiecare solicitant.
• 2 fotografii color format 3,6 x 4,7cm.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]