Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Pelerinaje”

”Pelerinaj în ”Țara Sfântă”: Bethlehem, Ierusalim, Marea Galileii.”

Circuit Pelerinaj Israel zbor din Timișoara

Israel Israel (Tel Aviv – Jaffa – Lud (Lida) – Bethlehem, Capernaum – Croazieră pe Marea Galileei,
Ierusalim – Ierihon – Marea Moartă – Qumran)[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | Timișoara – Tel Aviv – Jaffa – Lud (Lida) – Bethlehem
Întâlnire la Aeroportul Internaţional din Timişoara, ora 04:00, cu însoţitorul român de grup. După formalităţile vamale, îmbarcare pe cursa directă WIZZ AIR cu destinaţia Tel Aviv (decolare la ora 06:00). Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 09:05. După îndeplinirea formalităţilor de intrare în Israel, ne îndreptăm spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sfântului Gheorghe Biruitorul (unde se află Moaştele Sfântului şi Brâul cu care a fost legat). Scurt tur auto al oraşului Tel Aviv – Jaffa, cel mai mare şi cosmopolit oraş din Israel. Vizită în cetatea Jaffa. Transfer la Bethlehem. Cină şi cazare în Bethlehem la hotel Shepherd 4* standard local (sau similar).
Ziua 2 | Bethlehem – Ierusalim
Bethlehem Mic dejun. În Bethlehem, vom vizita Biserica Ortodoxă a Nativităţii, Cripta unde s-a născut Domnul, Biserica Catolică Sfânta Ecaterina şi Grotă Laptelui sau “Grota pruncilor ucişi”. Deplasare cu autocarul spre Ierusalim – vizită pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul Cina cea de Taină, Mormântul Regelui David, Zidul Plângerii. Cină şi cazare hotel în Bethlehem.
Ziua 3 | Capernaum – Croazieră pe Marea Galileei
Mic dejun. Începem o nouă zi de pelerinaj la Ierusalim urcând mai întâi pe Muntele Scopus. Vizită la Biserica Pater Noster (Tatăl nostru) şi Biserica Dintr-o Lacrimă, la Grădina Getsimani cu Biserica Naţiunilor, continuăm cu Biserica Mormântul Maicii Domnului. Vom intră în Sfânta Cetate prin poarta Sfântului Ştefan. Vizitarea casei în care a locuit Maria în Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 staţii în care s-a oprit Domnul până la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizită la Biserica şi Căminul românesc din Ierusalim. Cină şi cazare la hotel în Bethlehem. Israel Marea Galileii 
Ziua 4 | Ierusalim – Ierihon – Marea Moartă – Qumran – Bethlehem
Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim. Intrare în oraşul Ierihon – cel mai vechi oraş din lume. Vizită la Biserica greco-ortodoxă cu Dudul lui Zacheu. Vom aprinde o lumânare la Biserica Românească din Ierihon! Perspectiva vizuală spre Muntele Carantana, unde Mântuitorul a fost ispitit de Diavol. Marea Moartă (-400 m), cea mai joasă mare de pe glob. Scurtă oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran (vechiul Centru al Esenienilor), include şi un restaurant cu autoservire. Reîntoarcere la hotel în Bethlehem. Cină şi cazare la hotel în Bethlehem.
Ziua 5 | Bethlehem – Tel Aviv – Timișoara
Mic dejun. Plecare matinală spre Aeroportul Internaţional ”Ben Gourion” din Tel Aviv pentru formalităţile de întoarcere în ţară. Îmbarcare pe cursa WIZZ AIR din Tel Aviv la ora 09:55. Aterizare în Timişoara la ora 13:10. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

[/wptab]

[wptab name=’Observații‘]

TERMENE DE PLATA:

• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 60% din pretul pachetului turistic cu minim 40 zile inaintea plecarii;
• 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

• 25% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face in intervalul de 90-61 zile calendaristice înainte de data plecării;
• 50% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face in intervalul de 60-31 zile calendaristice înainte de data plecării;
• 80% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face în intervalul 30-15 zile calendaristice înainte de data plecării;
• 100% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 15 zile înaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.

OBSERVAȚII FINALE:

● Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxelor de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, repectiv de legile locale
● agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor, acestea fiind exclusiv responsabilitatea companiei aeriene
● agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
● autoritatile locale pot solicita anumite taxe la sosire sau la plecare de pe aeroport, taxe care pot fi comunicate inclusiv pe parcursul calatoriei
● clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de autoritatile locale din Uganda. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
● conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
● pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare sau o carte de credit ca garantie; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
● oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna IUNIE 2017; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful
● agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
● excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Organizatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport privat, care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14 13 noiembrie 2017 | ”Primul lucru observant în Israel – toată țara este împânzită de armată, de polițiști înarmați, securitatea locuitorilor în general este foarte bine organizată. Pe tot parcursul circuitului ne-am deplasat cu un autocar modern, cu wi-fi, confortabil, fiind însoțiți de un reprezentant din România și de un ghid local bine documentat, oferindu-ne multe informații istorice relevante. Din punctual meu de vedere Israelul este o țară de vizitat în aproximativ două săptămâni, astfel încât să nu ratezi niciun obiectiv important. Cazarea s-a făcut la un hotel de 3*+, raportat la calificativele din România, camere curate, cu mobilier vechi, curățenie zilnică; masa – mic dejun în sistem bufet suedez, destul de diversificată. La restaurant și la magazine se putea plăti și cu dolari americani însă prețurile erau destul de mari (meniu pentru două persoane / 46 dolari); în apropiere de hotel era casă de schimb valutar unde se putea negocia suma schimbată. Una peste alta, pot spune că acest circuit în Israel a fost o altfel de experiență care merită încercată. Recomand.”; Alexandru, Timișoara; ALTCO Tour ID 201.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Circuit Africa Ghana Togo Benin
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]