Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Călătorind spre Poznan, un oraș colorat
și relaxant cu o atmosferă autentică poloneză.”

Circuit Polonia Germania de Est Cehia Slovacia

Polonia Polonia (Cracovia, Memorialul Auschwitz Birkenau, Varșovia, Poznan)
Germania Germania (Berlin, Potsdam-Palatul Sanssouci, Dresda) Cehia Cehia (Praga, Brno) Slovacia Slovacia (Bratislava)
Plecări autocar din: București, Ploiești, Câmpina, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Arad, Timișoara – 14 mai și 26 octombrie 2017

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Budapesta
Plecare din București din Piața Victoriei la ora 05:00 pe traseul: București, Ploiești, Brașov, Sibiu, Deva, Arad, Timișoara, Budapesta. Sosire în cursul serii în funcție de formalitățile vamale. Cazare la Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
Ziua 2 | Budapesta – Cracovia
Mic dejun. Excursia continuă spre Cracovia, unde ajungem după-amiaza. Centrul vechi istoric din Cracovia a fost înscris în anul 1978 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Tur de oraș Cracovia: Polonia Cracovia Piața Centrală Biserica Sfânta Maria Piața Principală – una dintre cele mai mari piețe medievale din lume, aflată în mijlocul orașului vechi, plină de biserici, restaurante și baruri. Admirăm tarabele renascentiste ce animă centrul vechi și Biserica Sfânta Maria – o construcție gotică cu 2 turnuri ce deține unul dintre cele mai mari altare de lemn din Europa, Poarta Floriana și Fortăreața Barbakan – o frumoasă construcție ce datează din Secolul al XV-lea și este astăzi unul din simbolurile orașului. Alături de fortăreața Barbakan şi poarta Floriana, putem admira și trei turnuri: la est, Baszta Pasamonikow (turnul ceaprăzarilor), la mijloc, Baszta Stolarzy (turnul tâmplarilor) şi la vest Baszta Ciesielska (turnul dulgherilor). Polonia Cracovia Piața Centrală Vechiul Abator Continuăm cu Catedrala – locul unde a fost depusă fiola cu sângele Papei Ioan Paul al II-lea imediat după beatificare, Districtul Kazimierz și nu în ultimul rând Castelul Wawel – locul de veci al regilor și eroilor Poloniei. Catedrala Wawel, cunoscută şi sub numele Catedrala Sfinților Stanislaw și Vaclav, se află pe dealul Wawel din Cracovia. Are o istorie de 1.000 de ani și a fost locul tradițional de înscăunare a monarhilor Poloniei. Papa Ioan Paul al II-lea a ținut aici prima sa mesă ca preot la 2 noiembrie 1946. În cripta catedralei, a fost înmormântat de curând președintele Poloniei și soția sa, Lech şi Maria Kaczynski, dispăruți în urma tragicului accident aviatic de la Smolensk în care și-au pierdut viaț 130 de persoane, oficialități de rang înalt ale guvernului și figuri marcante ale culturii Poloneze. Cazare la Hotel Chopin 3* sau similar Cracovia.
Ziua 3 | Cracovia – Memorialul Auschwitz Birkenau
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale în Cracovia sau opțional, excursie la Memorialul Auschwitz Birkenau. Auschwitz-Birkenau a fost un lagăr de concentrare nazist din Polonia, care în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a avut un rol de distrugere în rândul populației evreiești din Europa și nu numai a acesteia. Între 1,1-1,6 milioane de oameni au fost exterminați în acest lagar. El a fost, ca în marea majoritate a lagărelor de concentrare naziste, comandat de trupele de infanterie SS. Lagărul de la Auschwitz-Birkenau a fost cel mai mare lagăr nazist. Întoarcere în Cracovia și timp liber la dispoziție. Cazare la Hotel Chopin 3* sau similar Cracovia.
Ziua 4 | Cracovia – Varșovia
Polonia Varșovia Palatul Culturii și al Științei Mic dejun. Plecare spre Varșovia – capitala și cel mai mare oraș al Poloniei. Deși trecutul zbuciumat a lăsat urme adânci în istoria ei, capitala a renăscut de fiecare dată din propria-i cenușă, precum legendara pasăre Pheonix. Deși majoritatea clădirilor sunt relativ noi, centrul istoric a fost cu grijă reconstituit după planurile originale și picturile din Secolele XVII și XVIII. Tur de oraș: Palatul Culturii și al Științei – cea mai înaltă structură a orașului, devenită de asemenea și simbol, Drumul Regal – un traseu simbolic între Castelul Regal și Palatul Wilanow bifând de asemenea și arterele cele mai importante ale centrului istoric, Fortăreața și Palatul Lazienki – numit de asemenea și Palatul pe Apă, reședința ultimului rege al Poloniei. Transfer și cazare la Hotel MDM 3* sau similar.
Ziua 5 | Varșovia – Poznan – Berlin
Polonia Poznan Piața Centrală Mic dejun. Astăzi ajungem într-un oraș relaxant cu o atmosferă autentică poloneză, Poznan. A treia Piață Veche din Polonia este găzduită de acest oraș. Clădirile din interiorul pieței: Vechea Primărie, Vechea Casă de Cântărire a Mărfii, Muzeul Militar Wielkopolska, Fosta Cancelarie, Muzeul dedicat revoltei Polonia Mare, îmbină stiluri arhitecturale diferite având un impact vizual deosebit. Simbolul religios al orașului este una dintre cele mai respectate biserici din Polonia, Biserica Sf. Petru și Pavel. În Poznan se găsește singurul muzeu de instrumente muzicale din Europa. Ne vom îndrepta apoi către Berlin, Capitala Germaniei. Transfer și cazare la Hotel Leonardo City Sud 4* sau similar.
Ziua 6 | Berlin
Mic dejun. Care este prima imagine care vă vine în minte când va gândiți la Berlin? Probabil unul dintre cele mai importante simboluri ale acestuia: Poarta Brandenburg, care pe vremuri despărțea Berlinul de Est de Berlinul de Vest. Germania Berlin Palat Charlottenburg Astăzi însă este simbolul reunificării orașului. Berlinul vă potolește pofta de istorie și cultură prin fragmente care au rămas în picioare din Zidul Berlinului, Muzeul de Istorie sau Biserica Kaiser-Wilhelm-Gedachtnis. Orașul este însă și cadrul potrivit pentru o zi romantică: o vizită la impresionantul Palat Charlottenburg construit în Secolul al XVII-lea în stil baroc și un picnic în grădinile regale luxuriante sau o plimbare cu vaporașul sunt câteva moduri romantice în care putem descoperi capitala Germaniei. Descoperim încântătorul oraș printr-un tur: Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg, Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg. Germania Potsdam După-amiază, opțional Excursie de ½ zi la Potsdam și Palatul Sanssouci. Fără nici o îndoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe râul Havola este unul dintre cele mai frumoase orașe ale Germaniei. Punctul de atracție al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea și inaugurat printr-un banchet strălucitor în 1747. Numele palatului nu era ales întâmplator: “fără griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru că regele îl concepuse ca un loc de odihnă. Aici se putea retrage departe de obligațiile curții, dedicându-se muzicii, discuțiilor și dezbaterilor filozofice cu învățații vremii. Întoarcere în Berlin. Cazare la Hotel Leonardo City Sud 4* sau similar.
Ziua 7 | Berlin – Dresda – Praga
Germania Dresda Castel Moritzburg Mic dejun. Excursia continuă spre Dresda, supranumită și “Florența de pe Elba”. Dresda a fost numită adeseori Florența de pe Elba (“Elbflorenz”), iar frumusețea acestui oraș avea să renască asemenea din propria-i cenușă precum și legendara pasăre Pheonix, după bombardamentele din noaptea de 13-14 Februarie 1945. Tur de oraș Dresda. Printre atracțiile orașului se numără complexul castelului complet renovat, simbolul orașului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refăcută, galeriile de artă. Ne vom îndrepta apoi către Praga. Sosire și cazare. Seara, opțional, croaziera cu cina pe râul Vltava. Cazare la Hotel Duo 4* Praga sau similar.
Ziua 8 | Praga
Cehia Praga Teatrul Național Mic dejun. Turul ”Orașului de Aur”: Castelul Praghez – cel mai vizitat obiectiv turistic din oraș și cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se află în interiorul castelului este cel mai important lăcaș religios și conține mormintele foștilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira Podul Carol, monument simbolic al orașului care dateaza din anul 1400, precum și repere ale orașului modern: Piața Wenceslas, Opera, Muzeul Național și Teatrul Național. După-amiază timp liber la dispoziție. Nu ratați o vizită pentru cină la cea mai renumită berărie din Praga – Novometsky Pivovar. Seara, opțional, cină tradițonală de bun rămas cu spectacol folcloric live și băuturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel Duo 4* Praga sau similar.
Ziua 9 | Praga – Brno – Bratislava – Budapesta
Cehia Brno Catedrala Sfinții Petru și Pavel Mic dejun. Plecare spre Brno, Capitala Moraviei și al doilea cel mai mare oraș din Cehia. Suntem în Brno, un important centru universitar cu peste 26 de facultăți și 11 universități. Tur de oraș: Piața Libertății cu străduțe înghesuite între numeroase lăcașe religioase, vechea și noua Primărie, Catedrala Sf. Petru și Pavel de unde putem privi o superbă panoramă a orașului Brno, Castelul Regal Špilberk și Vila Tugendhat – inclusă în patrimoniul UNESCO. După turul de oraș ne îndreptăm spre Bratislava, unde se vizitează Biserica Incoronării Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunării. Spre seară, ajungem la Budapesta. Seara, opțional, cina de bun rămas cu program folcloric și degustare de vin la crama Borkatakomba. Cazare la Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
Ziua 10 | Budapesta – București
Mic dejun. Plecare spre țara. Sosire seara, târziu, în funcție de formalitățile vamale. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecărie Circuit 14 Mai 26 Octombrie
Adult în cameră dublă 449 € 449 €
Al 3lea adult în cameră dublă pat suplimentar 429 € 429 €
Senior în cameră dublă (vârsta peste 65 ani)* 429 € 429 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 320 € 320 €
Adult în cameră single 649 € 649 €

* Nu se aplică dacă seniorul este cazat ca a 3-a personă în cameră, având deja reducerea aplicată.
 
Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Transport cu autocar
• Cazare 9 nopţi cu mic dejun la Hoteluri de 3* şi 4* astfel:
– 2 nopţi în Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
– 2 nopţi în Cracovia la Hotel Chopin 3* sau similar
– 1 noapte în Varşovia la Hotel MDM 3* sau similar
– 2 nopţi în Berlin la Hotel Leonardo City Sud 3* sau similar
– 2 nopţi în Praga la Hotel Duo 4* sau similar
• tururi de oraş la Cracovia, Varşovia, Berlin, Dresda, Praga
• excursiile şi vizitele din program Poznan, Brno, Bratislava
• tururile pietonale cu ghidul însoţitor
• taxe de autostrăzi şi parcări incluse
 
Nu sunt incluse:
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile opţionale
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno
• Taxe de oraş acolo unde se aplică, se achită individual la recepţia fiecărui hotel

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

• Excursie la Memorialul Auschwitz Birkenau:
40 € /adult, 35 €/copil 2-11,99 ani. Include: transport cu autocarul, ghid local, rezervare, casti audio, handling fee, insotitor de grup.
• Croaziera cu cina bufet pe Vltava:
25 € /adult, 20 €/copil 3-11 ani, GRATUIT copil 0-2,99 ani. Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, 1 bautura, muzica live acordionist (fara transfer).
• Cina traditionala cu spectacol folcloric live:
30 €/adult, 25€ /copil 6-11 ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani. Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live (fara transfer).
• Excursie la Potsdam si Palatul Sanssouci:
65 €/adult, 55 €/copii 2-12 ani si include: transport autocar, bilet de intrare la Palatul Sansoucci si Park, audio guide, ghid roman insotitor.
• Cina la Crama Borkatakomba:
30 €/persoana si include: cina, program folcloric, degustare de vin, transfer.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]