Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”În acest loc se termina Pământul și începe Marea”
Luis de Camoes – poet portughez

Circuit Portugalia

Portugalia Portugalia (Lisabona, Sintra, Castelul La Pena, Cabo da Roca,
Cascais, Fatima, Batalha, Coimbra, Porto, Braga, Vila Real, Pinhao, Peso Da Regua,
Covilha, Vila Vicosa, Evora, Monsaraz, Sao Pedro Do Corval)
Zboruri din București: 04 Mai, 29 Iunie, 13 și 25 Iulie, 08 și 23 August, 03 Septembrie 2017

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Lisabona
Prezentare la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 04:05, pentru îmbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinaţia Lisabona via Frankfurt. Decolare la ora 06:05 cu zborul LH1423 şi aterizare la Frankfurt la ora locală 07:35. Îmbarcare pe zborul LH1166 cu decolare la ora 09:10 şi aterizare în Lisabona la ora locală 11:10.
Pentru plecarea din 03.09: Prezentare la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 04:25, pentru îmbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinaţia Lisabona via Munchen. Decolare la ora 06:25 cu zborul LH1657 şi aterizare la Munchen la ora locală 07:25. Îmbarcare pe zborul LH1790 cu decolare la ora 11:30 şi aterizare în Lisabona la ora locală 13:35. Portugalia Lisabona Turnul Belem Întâlnire cu ghidul local şi transfer în oraş. Tur de oraş Lisabona cu ghid local: cartierul Belem–un loc strâns legat de descoperirile maritime portugheze, Mănăstirea Jeronimos–o capodoperă a stilului Manuelin, aflată pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Turnul Belem (An 1515) şi Monumentul Descoperirilor Maritime (vizite exterioare). Ne vom îndrepta apoi către oraşul vechi, unde vom debarcă din autocar şi vom urca la Castelul St. George, trecând pe lângă Biserica Sf. Antonio şi Catedrala. Colina pe care se află oferă o panoramă deosebită asupra oraşului. Vom coborî apoi către străzile pitoreşti ale cartierului Alfama–unul dintre cele mai vechi cartiere ale oraşului. Check-in la hotel. După-amiază timp liber la dispoziţie pentru odihnă şi vizite pietonale cu însoţitorul de grup. Cazare Hotel Vip Villa Rica 4* Lisabona (Pentru plecarea 4 Mai-Hotel VIP Arts 4*).
Ziua 2 | Lisabona – Sintra – Cabo da Roca – Cascais
Mic dejun. Excursie la Sintra, declarată de UNESCO Patrimoniu Universal. Sintra a fost reședința de vară a Regilor Portugaliei și adapostește monumente de importanță istorică, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. În Sintra vom vizita Palatul Pena (biletul de intrare se achită la fața locului) și vom avea timp liber în centrul orașului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, Portugalia Cabo da Roca cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria “În acest loc se termina Pământul și începe Marea”. Întoarcere la Lisabona, nu înainte de a face un ultim popas la Cascais. Timp liber la dispoziție în Lisabona. Seara, opțional ”Fado Dinner”: programul începe la ora 19:30 la restaurantul “Casa de Linhares”. În timpul cinei veți asculta Fado – muzică tradițională portugheză. Comparat adesea cu muzica Gospel datorită liniei melodice puternice, Fado este cântat la lumina lumânărilor și acompaniat de sunetul mistic al chitării portugheze. Versurile cântecelor Fado sunt de inimă albastră și únele vorbesc despre dragoste pierdută sau pasiuni interzise, dar sunt deopotrivă și vesele atunci când vorbesc despre luptele cu tauri, un vin bun sau despre cei mai buni prieteni. Meniul cinei include: starter, fel principal, desert, ½ sticlă vinul casei, apă minerală și cafea (transferul se face cu mijloacele de transport în comun). Cazare la Hotel Vip Executive Villa Rica 4* sau similar Lisabona (Pentru plecarea 4 Mai – Hotel VIP Arts 4*).
Ziua 3 | Lisabona – Fatima – Batalha – Coimbra – Porto
Portugalia Obidos Centrul Istoric Mic dejun. Prima oprire în această zi este în Fatima oraş faimos pentru o serie de viziuni religioase, apariţiile Fecioarei Maria-ce au avut loc aici, în anul 1917. Devenită un celebru loc de pelerinaj, în lumea romano-catolică, Biserica a ajuns sa fie cunoscută în întreagă lume, ajungând în cele din urmă să fie considerată drept una din cele mai mari Mănăstiri Romano-Catolice din lume. Ne îndreptăm apoi către Batalha unde vizităm mănăstirea Batalha, mândria naţională a Portugaliei, una dintre cele mai bine păstrate şi bine realizate structuri aparţinătoare stilului gotic târziu din ţară. Portugalia Sanctuar Fatima Biserica Fatima Pelerinaj Portugalia Stilul acesteia păstrează însă şi multe elemente manueliene. Mănăstirea este impresionantă prin mulţimea de portaluri, creneluri, stocaturi, turnuleţe, spire şi contraforţi. Plecare către Coimbra, cel mai important oraş cultural din Portugalia. Înconjurat de lagune strălucitoare, sate de pescari, păduri exotice şi mine antice din timpul romanilor, Coimbra îşi trage energia şi viaţă de la studenţii şi tradiţiile Universităţii din Coimbra, unde se adăposteşte remarcabilă Bibliotecă Regală. Excursia continuă spre Porto. Cazare Hotel Beta Porto 4* (plecări 04.05, 08.08, 03.09), Hotel Black Tulip Vila Nova Gaia (plecări 29.06, 25.07), Hotel Axis Porto (plecări 13.07, 23.08).
Ziua 4 | Porto – Braga – Porto
Portugalia Braga Mic dejun. În prima parte a zilei, Excursie la Braga, capitala Provinciei Minho, care a fost în epoca romană “Bracara Augusta” capitala Galiciei (Spania din zilele noastre). Ne vom începe vizita de la înălţimea de 1.315 m, locul în care se află Biserica şi Sanctuarul Bom Jesus. Odată ajunşi în centrul istoric al oraşului Braga, recomandăm vizitarea Catedralei. Timp liber la dispoziţie. Întoarcere la Porto. Portugalia Porto Panorama Râu Duoro Supranumit Oraşul Invincibil, Porto ne cucereşte la prima vedere prin peisajul pitoresc, pieţele rustice, sau vechile case de comerţ construite pe fostele ruine romane. Urcăm scările în zig-zag, colindăm străzile înguste, admirăm casele vopsite simplu, şi avem şansă în orice moment să ne întâlnim cu Tripeiros, locuitorii care încă mai păstrează vechile tradiţii ale oraşului. Odată ajunşi în Porto trebuie să încercaţi Tripas à Moda do Porto, Bacalhau à Gomes de Sá (mâncăruri locale cu peşte-cod în special), Francesinha (snack popular în Porto cu diverse tipuri de carne şi legume), celebrul vin de Porto şi Pasta de Nata (tarte cu ou). Explorăm Porto într-un un tur de oraş vizitând Palatului Bursei, Magnifica Biserica Gotică St. Francisco şi Crama Vila Nova Gaia, la final fiind invitaţi la o degustare de vin. Timp liber la dispoziţie în Porto. Cazare Hotel Hotel Beta Porto 4* (plecări 04.05, 08.08, 03.09), Hotel Black Tulip Vila Nova Gaia (plecări 29.06, 25.07), Hotel Axis Porto (plecări 13.07, 23.08).
Ziua 5 | Porto – Vila Real – Pinhao – Peso Da Regua – Covilha
Mic dejun. Plecare spre Vila Real unde vizităm Casa de Mateus, o capodoperă elegantă în stil baroc, ce prezintă mobilă şi ornamente care personifică gusturile unei prospere familii portugheze. Vizităm grădinile şi avem parte de o degustare de vin, pentru ca apoi să pornim spre Pinhao, de-a lungul Văii Evora Templu Diana Portugalia Douro şi facem un scurt stop pentru prânz (nu este inclus) în Regua. Pe parcursul acestei călătorii vă puteţi bucură de tot ce vă oferă Regiunea Douro, un teritoriu cu tradiţie, a cărui cultură este organic legată de istoria, religia, agricultură şi simplitatea oamenilor săi. Vinul produs aici are caracteristici unice şi nu are concurent în ceea ce priveşte culoarea, aroma şi gustul. Plecare spre Covilha. Cină şi cazare la Hotel Tryp Dona Maria 4* Covilha.
Ziua 6 | Covilha – Vila Vicosa – Evora
Mic dejun. Astăzi ne continuăm călătoria spre sud, către Vila Vicosa considerată, pe bună dreptate, o bijuterie în pieptul Ţinutului Alentejo, abundă de frumuseţi atât naturale cât şi create de om, pe o suprafaţă mai mică de 200 kmp. Timp liber pentru prânz (nu este inclus), după care plecăm spre Evora, un oraş magnific aşezat la poalele muntelui cu acelaşi nume şi care graţie frumuseţii sale unice, a fost inclus în Patrimoniul Mondial al UNESCO. Creată acum mai bine de 2.000 de ani, Evora este împânzită de străzi sub formă de labirint, pieţe scăldate de lumină, fântâni renascentiste, curţi interioare maure şi porţi cu turle în stil gotic. Vizităm aici Vechea Catedrala–unde flamurile lui Vasco da Gama au fost binecuvântate în 1497, înainte ca flota sa să pornească în voiajul istoric către Orient şi Catedrala Saint Francis cu Osuarul. Cazare Hotel Mar D’ar Muralhas 4* Evora.
Ziua 7 | Evora – Monsaraz – Sao Pedro Do Corval – Evora
Mic dejun. Prima oprire din această zi este la Fabrica “Corticarte”, Satul Monsaraz Portugalia unde vom fi introduşi în tainele transformării pe care o suferă pluta până ajunge în stadiul de produs finit. Continuăm spre Monsaraz, un sat desprins parcă din basme, cu pereţi înalţi care păstrează o încântătoare atmosferă medievală. Fortificat iniţial de Cavalerii Templieri, astăzi 150 de rezidenţi permaneți locuiesc în casele albe cu scări în aer liber şi balcoane din fier forjat. Timp liber pentru prânz (nu este inclus), apoi plecăm spre Crama Herdade do Esporao unde avem parte de o degustare de vin. Ultima oprire înainte de a ne întoarce la hotel, constă în vizita celui mai mare centru de olărit, aflat în Pedro do Corval. Întoarcere în Evora şi cazare Hotel Mar D’ar Muralhas 4*.
Ziua 8 | Lisabona – București
Mic dejun. Eliberarea camerelor. Transfer la aeroportul din Lisabona şi îmbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinaţia Bucureşti, cu schimbarea cursei la Munchen. Decolare la ora 14:25 cu zborul LH1791 şi aterizare în Munchen la ora 18:25. Îmbarcare pe zborul LH1656 cu decolare la 22:05 şi aterizare în Bucureşti la ora 01:00 (a două zi). Sfârşitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Circuit 04 Mai 2017 29 Iunie 2017 13 Iulie 2017 25 Iulie 2017 08 August 2017 23 August 2017 03 Septembrie 2017
Adult în cameră dublă 650 € 650 € 650 € 650 € 650 € 650 € 650 €
Al 3-lea adult în cameră dublă pat suplimentar 610 € 610 € 610 € 610 € 610 € 610 € 610 €
Copil 3-7,99 ani cu 2 adulți în cameră 515 € 515 € 515 € 515 € 515 € 515 € 515 €
Adult în cameră single 830 € 830 € 830 € 830 € 830 € 830 € 830 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor;
• Zboruri Bucureşti => Lisabona => Bucureşti, Compania Lufthansa via Frankfurt la dus, via Munchen la retur;
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport;
• Transport cu autocar local conform programului;
• Cazare 7 nopţi cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
– 2 nopţi în Lisabona la Hotel Executive Villa Rică 4* sau similar;
– 2 nopţi în Porto la Hotel Beta Porto 4* sau similar;
– 1 noapte în Covilha la Hotel Tryp Dona Maria 4* sau similar;
– 2 nopţi în Evora la Hotel Mar D’ar Muralhas 4* sau similar;
• Cină la Hotel în Covilha;
• Tururi de oraş cu ghizi locali în Lisabona, Sintra, Batalha, Coimbra, Braga, Porto, Vila Vicosa, Evora;
• Excursie la Sintra, Cabo da Roca, Cascais;
• Vizită la Fatima, Batalha şi Coimbra;
• Excursie la Braga;
• Vizită cu degustare de vin în Porto la celebra Cramă din Vila Nova de Gaia;
• Vizită cu degustare de vin în Vila Real la celebra Casa de Mateus;
• Vizită cu degustare de vin în Pedro do Corval la celebra Cramă Herdade do Esporao;
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil, 199 €/persoană (pot varia până la emiterea biletelor);
• Intrările la obiectivele turistice din program aprox. 70 €/persoană (se achită la faţa locului): Castelul St. George, Palatul Pena, Mănăstirea Batalha, Librăria Universităţii Coimbra, Biserica St. Francis, Palatul Bursei Porto, Catedrala din Braga, Palatul Vila Vicosa, Catedrala St. Francis şi Osuarul;
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno;
• Excursiile opţionale.

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]
Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:
• Seara Fado:
60 €/persoana, include: transfer autocar local, starter, felul principal, desert, ½ sticla vinul casei, apa minerala, cafea, insotitor de grup.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]