Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Cine caută drumul cel mai scurt,
nu ajunge până seara acasă.”
proverb rusesc

Circuit Rusia

Federația Rusă Rusia (Moscova, Sankt Petersburg)
Zboruri din București: 19 mai, 23 iunie, 07 și 21 iulie, 04, 12 și 16 august, 01 și 09 septembrie 2017

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Moscova
Întâlnire cu însoțitorul de grup la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 12:10 pentru îmbarcare pe zborul Companiei Aeroflot SU2035 cu destinația Moscova. Decolare la ora 14:10 și aterizare la Moscova, Aeroportul Sheremetyevo la ora 16:40. Transfer în oraș și cazare la Hotel Best Western Plus Vega 4* Moscova sau similar.
Ziua 2 | Moscova – Capitala Rusiei
Mic dejun. Tur de oraș Moscova cu Ghid local. Capitala Rusiei reprezintă un complex unic de artitectură veche și modernă. Rusia Moscova Podul BalshoiEste centru politic major, economic, cultural, științific, religios, financiar, educațional și de transport al Rusiei și al întregului continent. În timpul turului veți observa Piața Roșie, Piața Manezh, Strada Tverskaya și Minskaya, Parcul Victory, Arcul de Triumf, Podul Bagration, Casa Albă, Strada New Arbat, Piața Arbat, Zamoskvorechye, terasamentul St. Sofya, Catedrala Hristos Mântuitorul, Biserica Sfântul Nicolae, strada Leo Tolstoy, strada Pirogovskaya, Mănăstirea Novodevichy, platforma de observare Sparrow Hills. Rusia Moscova Piața RoșieContinuăm cu vizita Kremlin-ului, fosta reședință a țarilor Rusiei, construit începând cu Secolul al XV-lea. În prezent complexul fortificat găzduiește catedralele și palatele Kremlinului: Arsenalul, Catedrala Adormirea Maicii Domnului (Secolul al XV-lea) – principala catedrala a Rusiei și locul de încoronare a țarilor Rusiei, Catedrala Buna Vestire (Secolul al XV-lea) – cu 9 cupole aurite și fosta biserică privată a țarilor Rusiei, Catedrala Arhanghelului Mihail (Secolul al XVI-lea) – necropola țarilor Rusiei până la 1700, Palatul Patriarhal, Catedrala celor 12 Apostoli, Turnul cu clopot al lui Ivan cel Mare – care marchează centrul Moscovei. Cele mai vechi construcții sunt Palatul Fatetelor unde se află tronurile imperiale și Palatul Terem, unite de Marele Palat al Kremlinului. Continuăm explorarea orașului cu un obiectiv inedit, Metroul din Moscova. Stațiile subterane ale Moscovei sunt proiectate și decorate de renumiți sculptori rusi, arhitecți și artiști. Astfel, metroul este pentru mulți localnici, dar mai ales pentru turiști un adevărat muzeu subteran. Cazare la Hotel Best Western Plus Vega 4* Moscova sau similar.
Ziua 3 | Moscova – Serghiev Posad
Mic dejun. Timp liber la dispoziție în Moscova sau opțional Excursie la Serghiev Posad. La aproximativ 70 km de Moscova, orașul Serghiev Posad găzduiește Mănăstirea Sfintei Treimi, cea mai vestită din țară. Dacă măreața Biserică a Maicii Domnului din Kremlin este considerată altarul Rusiei, Lavra Sfintei Treimi a Sfântului Serghie de Radonej este privită ca locul divin de naștere al poporului rus. Aici conducătorii rușilor sărutau Sfânta Cruce și jurau să-și țină făgăduințele lor, rugându-se înainte și după războaie. Marele pictor Andrei Rubliov și-a petrecut tinerețea în mănăstire, unde, în afară de icoana Sfintei Treimi, a realizat pictura interioară a catedralei Sfântului Serghie, împreună cu Daniil Ciornii. Cazare la Hotel Best Western Plus Vega 4* Moscova sau similar.
Ziua 4 | Moscova – Sankt Petersburg
Mic dejun. Vizita la Galeriile Tretyakov. Galeria Tretyakov este tezaurul național de artă din Rusia și unul dintre cele mai mari muzee din lume. Colecția Galeriei este compusă în întregime din opere Rusești și artisti care și-au adus contribuția la istoria artei Rusești sau au fost în strânsă legatură cu ea. Colecția conține mai mult de 150.000 de lucrări de pictură, sculptură și grafică, creată de-a lungul secolelor de generații succesive de artiști din Rusia (colecția privată a lui Pavel Tretiakov, un comerciant local de la sfârșitul Secolului al XIX-lea pe colecția căruia s-a fondat Galeria, și operele altor artiști ruși, precum Vasili Surikov, Ilia Repin și Konstantin Korovin). Rusia Sankt Petersburg pe Râul NevaTransfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei Aeroflot cu destinația Sankt Petersburg. Rusia se apropie cel mai mult de Occident prin orașul Sankt Petersburg, strălucind pe râul Neva, nu departe de Marea Baltică. Pentru a crea noua sa capitală aflata pe un teren mocirlos, marele țar Petru cel Mare, acum trei secole, a drenat prin canale care acum aduc atâta frumusețe orașului. Fermacătoarele canale navigabile sunt la fel de frumoase ca cele din Veneția și Amsterdam, iar splendoarea bulevardelor largi și bine gândite, a clădirilor monumentale în stil rococo și clasic și a parcurilor minunate au cu siguranță ceva din rânduiala și fastul Europei dar evident cu specific rusesc. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Dostoevsky 4* Sankt Petersburg sau similar.
Ziua 5 | Sankt Petersburg – Pe urmele Dinastiei Romanov
Mic dejun. Astăzi vom descoperi fascinantul oraș care pânâ în anul 1917 a fost capitala Rusiei și reședința Țarilor. Tur de oraș panoramic cu ghid local pe parcursul căruia vom putea admira Catedrala Sfintei Fecioare din Kazan, Rusia Sankt Petersburg Palatul de IarnăPalatul de Iarnă, Piața Senatului și clădirea Senatului și a Sinodului, Catedrala si Piața Sf. Isaac – un simbol al orașului cu Domul aurit având o înălțime de 101 m și un interior somptuos care exprimă opulența, Piata Palatului și Columna lui Alexandru, Fortareața Sf. Petru și Pavel. O vizită amplă o vom face la Ermitaj, unul din cele mai mari muzee ale lumii, găzduit în Palatul de Iarnă. Muzeul dispune de un fond de 3 milioane de piese, din care sunt expuse numai 60.000 de opere, prezentând istoria artei europene și orientale începând cu era preistorică. Printre operele importante ale colecțiilor, găsim tablouri de Leonardo da Vinci, Raphael, Titian, El Greco, Rubens, Picasso și mulți alți artiști celebri. După turul de oraș, timp liber la dispoziție pentru plimbări sau vizite individuale. Cazare Hotel Dostoevsky 4* Sankt Petersburg sau similar.
Ziua 6 | Sankt Petersburg – Palatul Peterhof
Mic dejun. Opțional vizită la Palatul și Grădinile Peterhof, cunoscut ca Versailles-ul Rusiei. Localizat în afara orașului Sankt Petersburg, grandiosul Palat Peterhof este defapt un ansamblu de palate și grădini construite pentru Petru cel Mare. Îmbinate într-un mod armonios, palatele, grădinile și fântânile arteziene creeaza un cadru unic în care te poți relaxa, poți vizita palatele fastuoase încărcate de bogație arhitecturală, Rusia Sankt Petersburg - Palatul Peterhofpoți admira în voie jocurile vesele de apă ale fântânilor arteziene sau pur și simplu te poti plimba sau te poți odihni în grădinile superbe. Indiferent ce iți dorești să faci când vizitezi Peterhoful, luxul, bogăția și opulența tipică Imperiului Rus iți vor rămâne întipărite în minte pentru totdeauna. Întoacere în Sankt Petersburg și timp liber la dispoziție sau opțional vizită la Palatul Yusupov. Cumpărat în 1830 de prinții Iusupov, acest palat neoclasic (1770) arată o viață fastuoasă: fațada sa executată în stil clasic, interioarele decorate cu lucrări Rembrandt și Rubens, tapițerie și porțelan frantuzești, oglinzi venețiene și sculpturi în lemn. Palatul este interesant și din puct de vedere istoric, în subsolul lui, Răsputin a fost asasinat în 1916. Astăzi, în subsol este o expoziție care recrează atmosfera asasinării. Cazare Hotel Dostoevsky 4* Sankt Petersburg sau similar.
Ziua 7 | Sankt Petersburg – Pușkin și Pavlovsk
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau opțional, Excursie de 1 zi Pușkin și Pavlovsk. Orașul Pușkin, situat la 25 km sud de Sankt Petersburg, era denumit în trecut Țarskoe Selo însemnând “Satul Regal”, deoarece din Secolul al XVIII-lea a devenit reședința de vară a țarilor Rusiei. Istoria începe încă din perioada timputie a Secolului al XVIII-lea când acolo se afla o moșie denumită “Saarskaya Myza”. Petru cel Mare a dăruit moșia soției sale, Rusia Pușkin - Tarskoe Selo - Palatul EkaterinaEkaterina Alekseevna, viitoarea Împărăteasă Ecaterina a II-a a Rusiei. În 1724 a fost construit primul palat, cunoscut sub denumirea de Conacul de Piatră, iar numele moșiei a fost schimbat în Țarskoe Selo. Atunci când împărăteasa Elisabeta (1741-1762), fiica lui Petru cel Mare, a moștenit această proprietate, s-a hotărât să o transforme în reședința ei de vară de gală. La porunca ei, arhitecții Rastrelli, Zemtsov și Sevakinskiy au creat acest ansamblu unic de palate și parcuri. Totul era fastuos, magnific, cu nenumărate decorații interioare și exterioare sculptate. Aici s-a desfășurat prima companie teatrală rusă, condusă de Fiodor Volkov. Numai pentru decorațiile exterioare au fost folosite peste 100 de kilograme de aur. Dar cea mai spectaculoasă rămâne Sala de chihlimbar. La sfârșitul Secolului al XVIII-lea palatul a fost refăcut de arhitectul Giacomo Quarenghi pentru viitorul țar Alexandru I, care ii adaugă splendide decoruri în stilul Empire. Țarskoe Selo este asociat și cu cel mai mare poet al Rusiei, Alexander Pușkin, care a studiat la liceul din oraș între 1811 și 1817.
Complexul arhitectonic Pavlovsk este cel mai tânăr compex din vecinatatea Sankt Petersburg. A fost construit în 1777 de către Ecaterina, care l-a dăruit fiului său Pavel, pentru a-și construi un domeniu de vânătoare. Rusia Palatul PavlovskConstruit de arhitectul Charles Cameron și apoi de italianul Vincenzo Brenna complexul este un exemplu de rafinament si eleganță, care imita Versailles-ul. Tapiseriile din mătase prezentau delicioase ghirlande de flori, fructe și instrumente muzicale, simboluri ale fericirii rurale, cu servicii de porțelan de Sèvres, printre care faimosul Gurjevski, cu faimosul mobilier francez creat de Henri Jacob. In Sala Tronului erau primiți cavalerii Ordinului de Malta, Pavel fiind Mare Maestru. După asasinarea lui Pavel, soția sa, Maria Fiodorovna, îl transformă într-unul dintre cele mai sugestive palate din Europa. Este considerat una dintre perlele arhitecturii ruse din perioada clasicismului. Monumentul și Parcul Pavlovsk, întins pe 600 de hectare, este unul dintre cele frumoase din Europa. Întoarcere în Sankt Petersburg. Cazare Hotel Dostoevsky 4* Sankt Petersburg sau similar.
Ziua 8 | Sankt Petersburg – București (via Moscova)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei Aeroflot SU003 cu destinația Moscova. Decolare la ora 06:15, sosire la Moscova la ora 07:30. Îmbarcare pe zborul Companiei Aeroflot SU2034 cu destinația București cu decolare la ora 09:55, sosire în București pe Aeroportul Henri Coandă la ora 13:10. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Circuit 2017 19.05* 23.06* 07.07* 21.07 04.08 12.08 16.08 01.09 09.09
Adult în cameră dublă 735 € 820 € 820 € 735 € 735 € 735 € 735 € 735 € 735 €
Al 3-lea adult în dublă 735 € 820 € 820 € 735 € 735 € 735 € 735 € 735 € 735 €
Copil 2-15,99 ani cu 2 adulți în cameră 499 € 510 € 510 € 499 € 499 € 499 € 499 € 499 € 499 €
Adult în cameră single 910 € 1050 € 1050 € 910 € 910 € 910 € 910 € 910 € 910 €
* Plecări ”Nopți Albe”

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zbor direct la dus Bucureşti => Moscova, Compania Aeroflot
• Zbor direct Moscova => Sankt Petersburg, Compania Aeroflot
• Zboruri la retur Sankt Petersburg => Bucureşti, Compania Aeroflot via Moscova
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Cazare 7 nopţi cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
– 3 nopţi în Moscova la Hotel Best Western Plus Vega 4* sau similar
– 4 nopţi în Sankt Petersburg la Hotel Dostoevsky 4* sau similar
• Tur de oraş Moscova cu ghid local
• Vizită la Kremlin cu bilet de intrare inclus şi ghid local
• Vizită la Metroul din Moscova cu bilet de intrare inclus şi ghid local
• Vizită la Galeriile Tretyakov
• Tur de oraş Sankt Petersburg cu ghid local
• Bilet de intrare la Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport 180 €/persoană (pot varia până la emiterea biletelor de avion)
• Intrările la obiectivele turistice din program, altele decât cele menţionate la servicii incluse
• Taxa de viză consulară şi procesare 70 €/persoană (se achită în agenţie, se poate modifica până la momentul aplicării)
• Asigurarea medicală de călătorie (obligatorie), asigurarea storno (facultativă)
• Excursiile opţionale
• Bacşişuri şoferi şi ghizi locali: 25 €/turist, se achită ghidului însoţitor la sosirea în Rusia

[/wptab]

[wptab name=’Viză‘]

NOTA Pentru obtinerea vizei de intrare in Rusia de catre agenția parteneră, sunt necesare urmatoarele acte:

* Pasaport valabil minimum 6 luni de la data returului si cu minim 2 pagini consecutive libere.

* Fotografie color 3,5х4,5 cm pe fundal deschis, cu imaginea clara a chipului (din fata), fara ochelari cu lentile fumurii si cu capul descoperit.

* Copie dupa cartea de identitate.

* Adeverinta de la locul de munca cu specificarea functiei sau cuponul de pensie.

* COPIA politei de asigurare medicala.

* In cazul minorilor insotiti de un singur parinte sau de o terta persoana, este necesara copia dupa imputernicirea notariala de la parinte sau ambii parinti si cazierul judiciar al persoanei care insoteste minorul.

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Tarife valabile pentru minim 20 de participanti:

Excursie la Serghiev Posad: 40 €/adult include: autocar, ghid local, ghid insotitor.

Excursie la Palatul si Gradinile Peterhof: 60 €/adult include: autocar, bilet de intrare, ghid local, ghid insotitor.

Excursie la Puskin si Pavlovsk: 90 €/adult include: autocar, bilete de intrare, ghid local, ghid insotitor.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14 26 Mai 2017 | ”Pentru prima dată în Rusia am fost impresionată de infrastructura de neimaginat, cu clădiri colorate și multă, multă curățenie. În Moscova am fost cazați la Hotel Korsto situat într-o zonă foarte bună (zona de reședință a președintelui Rusiei), hotel luxos, camere (fără frigider) dotate cu halat de baie, papuci, însă mâncarea de la restaurant a lăsat de dorit. În Moscova stațiile de metrou sunt adevarate galerii de artă, cu picturi și porțelanuri, o adevarată încântare pentru turiști. Piața Roșie cu Kremlinul mi s-a părut extraordinară!!! Am mai vizitat aici Catedrala Sf. Vasile și Galeriile Tetriakov. Ne-am îndreptat apoi spre Sankt Petersburg unde am fost cazați la Hotelul Dostoevski – un tip de hotel mai vechi, modest, dar cu mâncare foarte gustoasă; aici am avut și frigider în cameră. Sankt Petersburg – tur panoramic – Fortăreața Petru si Pavel, Muzeul Ermitaj, Palatul Ecaterina cu salonul de Chihlimbar, Palatul Peterhof cu grădinile de vară și cascadele în trepte poleite cu aur, Catedrala Sf. Isaac, Catedrala Mântuitorului Însângerat și croazieră pe Neva. ”Nopțile Albe” la Moscova nu au fost atât de vizibile însă la Sankt Petersburg de la 11 seara până la 7 dimineața era doar ca și înserat. Nu am avut contact cu zona rurală a Rusiei. Un circuit minunat care nu trebuie ratat.”; Ștefania, Timișoara; ALTCO Tour ID 164.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]