Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Safari în Vestul Africii”

Circuit Senegal

Senegal Senegal (Dakar, Sant Louis, Kaolack, Toubacouta, Ndangane, Somone, Mbour)
Zbor din: București – 27 octombrie 2017
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Paris – Dakar
Întâlnire cu însoțitorul român de grup la ora 05:00 la Aeroportul Henri Coandă Otopeni pentru îmbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinația Dakar (schimbarea cursei la Paris). Sosire în Dakar la ora 19:55, întâlnire cu ghidul local și transfer spre hotel. Cazare la hotel Le Virage 4* (sau similar).
Ziua 2 | Dakar – Pink Lake – Saint Louis
După micul dejun efectuăm un transfer către Pink Lake (Lacul roz). Acolo lăsăm autocarul și ne îmbarcăm în Jeep-uri 4X4 pentru turul dunelor de nisip din apropierea lacului, ajungând chiar la linia de sosise de la raliul Paris-Dakar. Senegal Pink Lake Aflat la câteva sute de metri depărtare de ocean, această locație este excepțională datorită dunelor de nisip, a copacilor mici și în special datorită culorii rozalii a lacului: atunci când soarele are putere la apus întregul peisaj este cuprins de nuante de mov sau violet. Culoarea roz a lacului este explicată prin existența unor alge în apă. Pe lângă culoarea ciudată, Pink Lake se mândrește și cu un grad de salinitate mare, fapt ce îl poziționează pe locul doi în lume, după Marea Moarta. Vizităm colectorii de sare, iar apoi continuăm traseul spre orașul Saint Louis, unul din primele patru oraşe ca importanţă din Senegal. Cazare și cină în Saint Louis la Hotel Mermoz 3* (sau similar).
Ziua 3 | Parcul Djoudji – Saint Louis
Dimineaţa, după micul dejun, plecăm spre parcurile naturale aflate în apropiere. Ne vom bucura de un tur cu barca în parcul Djoudji (sau Langue de Barbarie) pentru a observa diferitele specii de păsări. Aceste parcuri reprezintă „casa” unei game variate de păsări migratoare cum ar fi: pelicani, pescăruşi, cormorani, egrete, flamingo şi altele. Apoi, întoarcere în oraşul Saint Louis pentru un tur de oraş cu trăsura, pentru a vizită centrul istoric. Cazare şi cină în Saint Louis la hotel Mermoz 3* (sau similar).
Ziua 4 | Saint Louis – Ferlo Sahelian – Touba – Kaolack
După micul dejun plecăm spre regiunea Ferlo Sahelian. Pe traseu ne oprim să vizităm un sat Wolof (wolof este un grup etnic din zona Senegal, Gambia şi Mauritania). Traseul nostru continuă cu vizita la Touba Mosque, cea mai mare moschee din Africa de Vest. După această vizită continuăm drumul spre oraşul Kaolack. Cazare şi cină în Kaolack la Hotel Ajana de Kaolack 3* (sau similar).
Ziua 5 | Kaolack – Toubacouta
Senegal Touba Mosque După micul dejun mergem să vizităm piața locală (Kaolack Market), cea mai mare și mai colorată piață din Senegal. Părăsim orașul Kaolack și continuăm în direcția satului Toubacouta, în regiunea Sine-Saloum, zona deltei râului Sine-Saloum. Acolo vom face formalitățile de cazare la una din lodge-urile exotice. După-amiaza liberă la dispoziție. Timpul liber poate fi folosit pentru relaxare sau se poate alege una din multele activități opționale de tipul walking tour sau plimbări cu bicicleta. Cazare și cină în Toubacouta la Keur Saloum Lodge 3* (sau similar).
Ziua 6 | Delta Râului Sine-Saloum – Toubacouta
Senegal Sat Missirah Copacul Sacru Dimineața începe cu un tur cu barca (piroga motorizată) pentru a descoperi peisajele extraordinare ale deltei râului Sine-Saloum cu minunatele mangrove naturale. Vom avea posibilitatea să vizităm satul Sipo Mandica situat pe malul râului unde ne vom întâlni cu regina satului. Transfer la hotel în jurul prânzului. După-amiază vom vizita copacul sacru din satul Missirah și portul pescăresc. Retur la hotel. Cină și cazare în Toubacouta la Keur Saloum Lodge 3* ( sau similar).
Ziua 7 | Toubacouta – Ndangane
După micul dejun plecăm cu autocarul spre orașul Ndangane. Pe traseu vizităm un sat local pentru a descoperi viața de zi cu zi și activitățile locale specifice. După-amiază ajungem în orașul Ndangane unde facem formalitățile de cazare. După o scurtă perioadă de acomodare, vom fi preluați și transferati spre zona portuară de unde vom efectua un tur cu barca pentru a vizita Marlodj, satul-insulă. Seara ne întoarcem la hotel. Cazare și cină în Ndangane la Hotel Cordon Bleu 3* (sau similar).
Ziua 8 | Ndangane – Somone
Dimineața, după micul dejun, vizităm satul Joal-Fadiouth Shall Island. Joal este un sat ce se găsește pe malul apei, în timp ce Fadiouth este o insulă formată din cochilii de scoici Senegal Fadiouth Silozuri și legată de mal prin mai multe poduri. Atracțiile locale sunt cimitirele cu morminte făcute din scoici și silozurile tradiționale, construite ca niște locuințe lacustre pe piloni, în mijlocul apei. Tot în această zonă avem posibilitatea să aflăm mai multe lucruri interesante despre cultura tribului Serere. Continuăm traseul mergând în direcția plajei Saly Somone, unde ajungem după ce străbatem aglomeratul oraș Mbour. Cazare și cină în Somone la Hotel Africa Queen 3* (sau similar).
Ziua 9 | Somone
Această zi este una de relaxare. Vă puteți relaxa la plajă sau puteți participa la diverse programe opționale de tipul: călărie, pescuit, plimbări cu bicicleta, plimbări în natură. Cazare și cină în Somone la Hotel Africa Queen 3* (sau similar).
Ziua 10 | Somone – Dakar
Senegal Parcul Național Bandia După micul dejun efectuăm o sesiune de safari în Parcul Național Bandia. Bandia Park este prima rezervație privată din Senegal și cea mai impresionantă. În rezervația naturală se pot vedea: rinoceri, girafe, bivoli africani, porci mistreți, antilope, crocodili și o gamă largă de reptile și păsări. Parcul Bandia oferă o ocazie bună pentru a vedea aceste mărețe animale. După sesiunea de safari ne îndreptăm spre Dakar pentru un tur de oraș. Cazare în Dakar la Villa Racine 4* (sau similar).
Ziua 11 | Dakar – Insula Goree
După micul dejun începem ziua cu un transfer spre docurile orașului Dakar. De acolo vom lua ferryboat-ul spre Senegal Insula Goree Insula Goree. Transportul cu ferryboat-ul durează aproximativ 25 de minute. Insula Goree este renumită datorită pieței de sclavi ce exista pe timpuri aici. Pe Insula Goree se vizitează Muzeul de Istorie, Fortăreața ce datează din perioada colonială și Slave House Museum. După-amiază, pe insulă se poate servi, opțional, prânzul. Vom lua ferryboat-ul spre Dakar. Cazare în Dakar la Villa Racine 4* (sau similar).
Ziua 12 | Dakar – Paris
Mic dejun. Zi liberă pentru plimbări pe cont propriu sau împreună cu însoţitorul român de grup. Transfer spre aeroport pentru îmbarcarea pe cursa Air France cu plecare spre Paris la ora 23:20.
Ziua 13 | Paris – București
Sosire în Paris la ora 06:00 şi îmbarcare la ora 10:05 pe cursa Air France spre Bucureşti. Sosire în Bucureşti la ora 13:55. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Circuit 27 octombrie 2017
Adult în cameră dubla/tripla 1735 €
Adult în cameră single 2085 €

Servicii incluse:
• transport cu avionul Bucureşti – Dakar şi retur (schimbarea curselor la Paris) cu compania AIR FRANCE;
• 11 nopţi cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* şi 4*: 3 nopţi în Dakar, 2 nopţi în Saint Louis, 1 noapte în Kaolack, 2 nopţi în Toubacouta, 1 noapte în Ndangane, 2 nopţi în Somone,;
• 7 cine conform programului;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• transport local cu autocar/microbuz;
• tururile, excursiile şi vizitele menţionate în program;
• transport cu bărci tradiţionale conform programului;
• ghizi locali vorbitori de limba engleză pe tot parcursul circuitului;
• însoţitor român de grup.
 
Nu sunt incluse:
• taxele de aeroport: 475 EURO/persoană (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la dată emiterii biletelor de avion);
• vaccinul obligatoriu împotriva febrei galbene;
• alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc;
• bacşişuri: 35 EURO/persoană, pentru ghizi şi şoferi (se vor achita conducătorului de grup la sosire în Senegal);
• asigurarea medicală (obligatorie);
• asigurarea storno (opţională, se încheie odată cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice, în pachet cu asigurarea medicală).
 
Grup minim:

15 persoane. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Orar informativ de zbor:

Tur 27.10: Bucuresti 06:50 – Paris 09:00 Paris 16:10 – Dakar 19:55
Retur 07.11: Dakar 23:20 – Paris 06:00 Paris 10:05 – Bucuresti 13:55 (08.11.2017)

[/wptab]

[wptab name=’Viză & Vaccin‘]

Cetatenii romani, posesori ai unui pasaport valabil, nu au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul Senegalului. Pentru un sejur mai lung de 90 de zile, este necesara obtinerea vizei de lunga sedere de la Ministerul de Interne din Senegal (Serviciul de vize) sau obtinerea unei carti de rezidenta temporara, in cazuri bine justificate (investitii sau permis de munca).
 
Pentru vaccinul obligatoriu impotriva febrei galbene va recomandam o consultatie de specialitate la Centrul Medical si de Tratament “Dr Victor Babes”, in cadrul sectiei de Epidemiologie Imunizari Vaccinuri – Sos. Mihai Bravu, nr 281, tel 021.317.95.03, email centru@cdt-babes.ro. Se pot face programari de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 14:00.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri private‘]

Transferuri private din provincie la / de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

• 15 euro/adult/dus-intors si 10 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI
• 20 euro/adult/dus-intors si 10 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
• 25 euro/adult/dus-intors si 10 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
• 30 euro/adult/dus-intors si 15 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA
• 35 euro/adult/dus-intors si 15 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
• 40 euro/adult/dus-intors si 20 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
• 45 euro/adult/dus-intors si 20 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
• 50 euro/adult/dus-intors si 30 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
• 55 euro/adult/dus-intors si 30 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
• 65 euro/adult/dus-intors si 35 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
• 70 euro/adult/dus-intors si 35 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
• 80 euro/adult/dus-intors si 45 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
• 95 euro/adult/dus-intors si 50 euro/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

TERMENE DE PLATA:

• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 60% din pretul pachetului turistic cu minim 40 zile inaintea plecarii;
• 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

• 20% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face in intervalul de 60-41 zile calendaristice înainte de data plecării;
• 50% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face in intervalul de 40-26 zile calendaristice înainte de data plecării;
• 80% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face în intervalul 25-16 zile calendaristice înainte de data plecării;
• 100% din preţul pachetului, dacă renuntarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 15 zile înaintea plecarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.

OBSERVAȚII FINALE:

● Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxelor de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, repectiv de legile locale
● agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor, acestea fiind exclusiv responsabilitatea companiei aeriene
● agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
● autoritatile locale pot solicita anumite taxe la sosire sau la plecare de pe aeroport, taxe care pot fi comunicate inclusiv pe parcursul calatoriei
● clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de autoritatile locale din Uganda. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
● conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
● pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare sau o carte de credit ca garantie; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
● oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna MARTIE 2016; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful
● agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
● excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Organizatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport privat, care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Circuit Senegal
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]