Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Și totuși se află în Muntenegru: Fiordul Kotor
și canionul Tara (al doilea ca mărime din lume)”

Circuit Serbia Muntenegru Croația

Serbia Serbia (Belgrad)
Muntenegru Muntenegru (Kolasin, Canionul Tara, Podgorica, Cetinje, Budva, Fiordul Kotor )
Croația Croația (Dubrovnik, Ston, Insula Korkula, Split, Parcul National Plitvice, Zagreb)
Plecări autocar din: București, Ploiești, Câmpina, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Arad, Timișoara – 01 mai și 30 septembrie 2017

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Belgrad
Plecare din București – Piața Victoriei la ora 05:00 pe ruta București, Ploiești, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Arad, Timișoara, Belgrad. Sosire la Belgrad seara târziu, în funcție de formalitățile vamale. Cazare la Hotel Elegance 3* sau similar Belgrad.
Ziua 2 | Belgrad – Muntenegru
Mic dejun. Tur de oraș ½ zi Belgrad: Citadela Kalemegdan situată dramatic deasupra confluenței râurilor Sava şi Dunăre, Serbia Belgrad Catedrala Sf Sava Palatul Prințesei Ljubice, Piața Republicii și Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava – cea mai mare biserică ortodoxă din oraș, Mormântul Mareșalului Tito, Muzeul Național. Excursia continuă spre Muntenegru unde vom ajunge seara târziu la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Bianca Resort & Spa 4* sau similar Kolasin (pentru plecarea din 01.05), respectiv Hotel Komovi 3* sau similar Andrijevica (pentru plecarea din 30.09).
Ziua 3 | Canionul Tara – Podgorica – Cetinje – Budva
Mic dejun. Excursia continuă cu vizitarea Parcului Național Durmitor și a Canionului Râului Tara. Parcul Național Durmitor a fost creat în 1952 și se înalță uimitor până la 2.522 de metri! Durmitor, care înseamnă “adormit” într-unul dintre dialectele Muntenegrului antic, a fost preluat pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO în 1980, împreună cu râurile Tara, Draga și Susica, ale căror canioane brăzdează Parcul Național Durmitor. Muntenegru Budva Cetatea și Fortareața Budva În Parcul Național Durmitor, Canionul Râului Tara este el însuși un monument, care se întinde pe 80 km și are o adâncime de 1.300 m, fiind al doilea ca mărime după Marele Canion din Statele Unite! Plecare spre capitala Podgorica unde se face un scurt tur panoramic, iar apoi vom ajunge în Cetinje – capitala istorică a Muntenegrului. Admirăm în turul pietonal vechea Mănăstire, reședința prezidențială, muzee și galerii. Excursia continuă către Budva. şi transfer la hotel pentru formalităţile de cazare. Cazare Hotel Bracera 4* sau similar în Budva.
Ziua 4 | Budva – Relaxare pe malul Adriaticii în Muntenegru
Mic dejun. În prima parte a zilei vizităm Budva, metropolă turistică a Muntenegrului. Numeroasele plaje şi peisajele de vis împrejmuiesc mica staţiune de la Marea Adriatică. Pe lângă minunatele peisaje, Budva este deosebită şi datorită numeroaselor vestigii şi monumente istorice. Întoarcere la hotel. După amiază, timp liber la dispoziţie în Budva. Cazare Hotel Bracera 4* sau similar în Budva.
Ziua 5 | Fiordul Kotor – Dubrovnik, ”Perla Adriaticii”
Mic dejun. Ne îndreptăm către Croația, de-a lungul Fiordului Kotor, cu unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit “Fiordul Sudului”. În anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial Natural și Cultural al UNESCO. Muntenegru Golful Kotor Fiordul Kotor Excursia continuă spre Dubrovnik, nu înainte de a face un stop fotografic în locul special amenajat care oferă o panoramă deosebită asupra orașului și a Insulei Locrum. Întâlnire cu ghidul local la Pile Gate – poarta principală de intrare în cetatea Dubrovnik, pentru Tur de oraș Dubrovnik pietonal cu Ghid local: Mănăstirea Franciscană – unde se află cea mai veche farmacie din lume, fântâna lui Onofrio, fortăreața Lovrijenac, fortăreața Minceta, Stradun – principala arteră pietonală din cetate, biserica votivă San Salvadore, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas – simbol al orașului, Biserica Sf. Blaise, Mănăstirea Dominicană, Portul vechi și fortăreața Ravelin (Durata: 2 ore, fără intrări). Timp liber la dispoziție pentru cumpărături. Cazare la Hotel Valamar Club/Tirenia 3* sau similar Dubrovnik (pentru plecarea din 01.05), respectiv la Hotel Epidaurus 3* sau similar Cavtat – zona Dubrovnik (pentru plecarea din 30.09).
Ziua 6 | Dubrovnik – Ston și Insula Korkula
Croația Korcula Insula Korcula Orașul Vechi Mic dejun. Opțional, vizitarea pitorescului orășel medieval Ston, un veritabil orășel-fortăreață ale cărui ziduri fortificate au o circumferință de 5 km. Continuăm excursia traversând valurile Adriaticii spre Insula Korkula – locul natal al marelui navigator Marco Polo. Vizităm orașul Korkula – un oraș istoric fortificat, situat pe coasta de est a insulei. Orașul merită vizitat, fiind încărcat de istorie și mărturii ale acesteia: Catedrala Sf. Marcu (construită între 1301-1806) în stil romano-gotic, Mănăstirea Franciscană din Secolul al XV-lea, Palatul fostilor guvernatori venețieni, palatele din secolele XV și XVI ale nobililor comercianți și fortificațiile masive ale orașului. Cazare Hotel Valamar Club/Tirenia 3* sau similar Dubrovnik (pentru plecarea din 01.05), respectiv Hotel Epidaurus 3* sau similar Cavtat – zona Dubrovnik (pentru plecarea din 30.09).
Ziua 7 | Dubrovnik – Split – Parcul Național Plitvice
Mic dejun. Din Dubrovnik ne îndreptăm spre nord de-a lungul spectaculoasei Coaste Adriatice, trecând pe lângă sate vechi de pescari și resorturi noi, ajungând la Split. Vom vizita orașul printr-un scurt tur pietonal: Palatul lui Dioclețian, Catedrala cu faimosul turn cu clopot, Templul lui Jupiter, iar lângă ruinele romane se găsesc câteva clădiri medievale, printre care și o primărie datând din Secolul al XV-lea. După vizita în Split, ne îndreptăm către zona Parcului Național Plitvice. Cazare la Hotel Opal Exclusive 4* sau similar in Bihac.
Ziua 8 | Plitvice – Zagreb
Croația Parcul Național Plitvice Mic dejun. Excursia continuă spre Parcul Național Plitvice. Complexul a fost declarat Parc Național înca din anul 1949, reprezentând cea mai veche rezervație naturală din sud-estul Europei, vizitată anual de aproape 1 milion de turiști, iar în anul 1979 Parcul Plitvice a fost preluat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Dacă vă întrebați de ce peste un million de oameni vin aici în fiecare an, din toate colțurile lumii, vă invităm să vă pregătiți aparatele foto și camerele de filmat și să vizitați unul dintre cele mai spectaculoase și mai sălbatice locuri din Europa. Croația Zagreb Catedrala Această minune naturală cu 16 lacuri terasate înconjurate de munți și vegetație luxuriantă vă taie pur și simplu răsuflarea. Continuăm drumul spre Zagreb – un oraș plin de farmec cu bulevarde largi, piețe uriase și cu o arhitectură secesionistă. Vizităm: Piața Centrală, Piața Jelacic, Catedrala – o bijuterie arhitecturală gotică, Turnul Lotrscak. Cazare la Hotel Holiday 3* sau similar Zagreb.
Ziua 9 | Zagreb – Lacul Balaton – Budapesta
Mic dejun. Excursia continuă spre capitala Ungariei – Budapesta, nu înainte de a face un popas la Siofok pe malul lacului Balaton. Sosire în cursul serii la Budapesta. Scurt tur de oraș panoramic în Budapesta. Seara, opțional, croazieră cu cină romantică pe Dunăre: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci și salate, băuturi: 1 sticlă de vin la 4 pers, apa minerală și răcoritoare. Cazare la Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
Ziua 10 | Budapesta – București
Mic dejun. Plecare spre țară. Sosire seara, târziu, în funcție de condițiile de trafic. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[wpgmza id=”26″]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Circuit 2017 01 Mai 30 Septembrie
Adult în cameră dublă 489 € 489 €
Al 3lea adult în cameră dublă pat suplimentar 469 € 469 €
Copil 2-6,99 ani cu 2 adulți în cameră 325 € 325 €
Copil 7-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 350 € 350 €
Adult în cameră single 648 € 620 €

 
Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Transport cu autocar
• Cazare 9 nopţi la hoteluri de 4* şi 3* astfel:
– 1 noapte cu mic dejun în Belgrad la Hotel Elegance 3* sau similar
– 1 noapte cu Demipensiune în Kolasin la Hotel Bianca Resort & Spa 4* sau similar
– 2 nopţi cu mic dejun în Budva la Hotel Bracera 4* sau similar
– 2 nopţi cu mic dejun în Dubrovnik la Hotel Valamar Club/Tirena 3* sau similar
– 1 noapte cu mic dejun în Bihac la Hotel Opal Exclusive 4* sau similar
– 1 noapte cu mic dejun în Zagreb la Hotel Holiday 3* sau similar
– 1 noapte cu mic dejun în Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
• Tururi de oraş la Belgrad, Podgorica, Cetinje, Kotor, Dubrovnik, Split, Zagreb, Budapesta
• Ghizi locali la Cetinje, Kotor şi Dubrovnik
• Excursie la Parcul Naţional Plitvice
• Excursie la Parcul Naţional Durmitor şi Canionul Tara
 
Nu sunt incluse:
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile opţionale
• Supliment Demipensiune (7 cine, fără Budapesta), 65 €/persoană se rezervă la înscriere

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

• Orasul Ston si Insula Korkula:
Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, biletele de ferry, insotitor de grup.
• Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas:
Tarif: 30 €/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]