Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Ziua frumoasă, un dar pentru călător.”
proverb indonezian

Circuit Singapore Indonezia Sejur Bali

Indonezia Indonezia (Jakarta, Yogyakarta, Borobudur, Surabaya, Bromo,
Kalibaru, Insula Bali, Lovina, Kintamani, Besakih, Nusa Dua) Singapore Singapore
Zbor din: București – 30 octombrie 2017
[wptab name=’Programul excursiei‘]

30 Octombrie | București – Amsterdam – Singapore
Întâlnire cu reprezentantul agenţiei pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 11:50, pentru îmbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinaţia Amsterdam. Decolare la ora 13:50 şi sosire în Amsterdam la ora 15:50. Timp liber la dispoziţie. Îmbarcare pe zborul KL835 cu destinaţia Singapore cu decolare la ora 20:55.
31 Octombrie | Singapore
Sosire pe aeroportul din Singapore la ora 16:20. Transfer la hotel şi cazare. Seara timp liber la dispoziţie. Singapore este o metropolă modernă, înconjurată de parcuri verzi şi atent îngrijite. În Singapore, mâncarea este considerată atracţie culturală, ea fiind foarte importantă pentru identitatea naţională. Pentru o experienţă iconică singaporeză mergeţi la unul dintre faimoasele hawker centers, comandaţi câteva sticle de bere Tiger şi afundaţi-vă într-o multitudine de feluri de mâncare asiatică. Dacă există un lucru mai stylish decât barurile şi restaurantele, acestea sunt mall-urile şi boutiqurile care au făcut din Singapore un sinonim pentru cumpărături extravagante. Cazare Hotel Rendezvous 4* sau similar.
01 Noiembrie | Singapore
Mic dejun. Turul de oraş din acesta zi va fi o experienţă contrastantă între nou şi vechi. Experimentăm istoria, cultură şi stilul de viaţă al incitantului Singapore. Vom trece prin cartierul Colonial pentru a admira Padang, Singapore Districtul Padang centrul districtului de afaceri. Esplanade Theatres, clădire situată de-a lungul Golfului Marina Bay, scopul construcţiei fiind de a găzdui spectacole de artă. Statuia Merlion, simbolul oraşului, o creatură imaginară cu cap de leu şi trup de peşte, care reprezintă originile umile ale oraşului ca sat pescăresc. Continuăm cu unul dintre cele mai vibrante şi autentice districte, Little India. Ne îndreptăm spre cel mai mare cartier istoric plin de exotism, Chinatown. Terminăm cu faimoasa Grădina Botanică numită de revista Times drept cea mai frumoasă Junglă Urbană din Asia. Timp liber la dispoziţie sau opţional, începând cu ora 18:00, opţional, Night Safari. Primul night safari din lume, organizat pe o suprafaţă de peste 40 de hectare de junglă secundară, vă va dezvălui imediat după apus misterul şi drama din jungla tropicală cu efecte uimitoare ! Veţi avea astfel ocazia să vedeţi o multumie de animale nocturne, de la prădători feroce la animale timide, la lumina discretă a lunii. Călătoria prin junglă se va face în deplină siguranţă, la bordul unui trenuleţului Tram Safari Experience, de la Est la vest. Vom trece prin rezervaţii naturale şi habitate care reproduc mediul natural de la poalele munţilor Himalaya, Pădurile din Asia de Sud Est sau subcontinentul Indian. La terminarea turului din trenuleţ, ghidul ne va acompania pe un traseu pietonal şi vom avea astfel ocazia să vedem animalele de la o mai mică distanţă. Cazare la Hotel Rendezvous 4* sau similar.
02 Noiembrie | Singapore
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau opţional, Excursie pe Insula Sentosa. De pe Muntele Faber se traversează cu telecabina până pe Insula Sentosa, priveliştea asupra oraşului fiind copleşitoare. La doar 15 minute de oraş, zona de joacă preferată a Asiei, găzduieşte plaje cu nisip auriu, o gama largă de atracţii tematice, spa-uri renumite mondial, vegetaţie luxuriantă, reşedinţe luxoase, terenuri de golf şi cel mai mare Oceanariu cu peşti tropicali din Asia. Singapore Flower Dome Întoarcere la hotel în Singapore. Timp liber la dispoziţie pentru shopping sau vă sugerăm o vizită împreună cu însoţitorul grup la Grădinile Naţionale–Gardens by the Bay. Aici puteţi vizită renumitele sere climatizate Flower Dome şi Cloud Forest, principalele atracţii ale grădinii alături de grădinile verticale Supertrees. Flower Dome este o seră uriaşă care reproduce un climat mediteraneean rece-uscat al regiunilor din Africa de Sud, California, Spania şi Italia. Aici veţi putea vedea specii rare precum Baobabul, Copacul Fantomă din Madagascar şi un măslin de peste 1.000 de ani. În Cloud Forest veţi fi uimiţi de cea mai mare cascadă de interior din lume care să revarsă prin vegetaţia luxuriantă. Turul oferă şi posibilitatea unei vederi aeriene a coronamentului. Extra cost, puteţi face o plimbarea de-a lungul OCBC Skyway care vă va aduce în cele din urmă la înălţimile Supertrees care oferă o panorma deosebită asupra grădinilor şi a oraşului Singapore de la 22 m înălţime. Mai multe detalii şi imagini impresionante AICI. Cazare la Hotel Rendezvous 4* sau similar.
03 Noiembrie | Singapore – Jakarta
Mic dejun. Timp liber pentru cumpărături. Singapore e un port duty free unde puteţi face cumpărături: bijuterii, cosmetice, electronice şi electrocasnice, mătăsuri. Orchard Road este artera principală pentru cumpărături. Este un loc cu numeroase mall-uri, care găzduiesc magazine începând de la branduri celebre şi case de modă până la magazine modeste. Cumpărături mai puteţi face şi în Zona Bugis-locul în care fac cumpărăturile locuitorii din Singapore. Poţi cumpără condimente, haine cool la preţuri mai mici faţă de malluri. După-amiază târziu, transfer către aeroport pentru îmbarcare pe zborul cu destinaţia Jakarta. Indonezia Jakarta Suntem în capitală naţională a Republicii Indonezia, un oraş cu o istorie fascinantă şi semnificativă. La început un mic oraş port numit Sunda Kalepa, Jakarta a fost fondat în anul 1527 şi botezat iniţial Jayakarta, oraşul Marii Victorii, de către Prinţul Fatahillah din Cirebon. Ulterior, sub dominaţie Olandeză, Jayakarta a devenit Batavia. Astăzi Jakarta, nume dăruit de invadatorii Niponi, centru guvernamental, industrial şi de afaceri, se întinde peste 650 km pătraţi şi are o populaţie de peste 8 milioane de oameni care provin din diverse grupuri etnice şi culturale şi care reamintesc constant motto-ul naţional, Unitate în diversitate. Jakarta este un oraş al contrastelor, tradiţional şi modern, bogăţie şi sărăcie, sacral şi lumesc, toate stau de multe ori cot la cot în această metropolă plină de viaţă. Cazare Hotel Grand Mercure Jakarta Harmoni 4* sau similar.
04 Noiembrie | Jakarta
Indonezia Jakarta Muzeul Național Mic dejun. Turul de oraș cu ghid local începe cu vizita la portul Sunda Kelapa, un vechi port unde putem vedea magnificele corăbii Makassar folosite și astăzi de către locuitori atît pentru transportul inter-insular al mărfurilor, dar și al persoanelor. Aceste minunății în culori aprinse, sunt una dintre cele mai frumoase imagini din Indonezia. Continuăm turul cu Piața Fatahillah aflată chiar în centrul vechiului Batavia, Muzeul Indonezian al Miniaturilor Taman Mini și Muzeul Național. Vom lua prânzul la un restaurant local, după care ni se va face transferul la hotel. După-amiaza liberă la dispoziție pentru odihnă sau vizite individuale împreuna cu însoțitorul de grup. Cazare la Hotel Grand Mercure Jakarta Harmoni 4* sau similar.
05 Noiembrie | Jakarta – Yogyakarta
Mic dejun. După eliberarea camerelor, transfer pentru îmbarcare pe zborul cu destinația Yogyakarta. Sosire pe aeroportul Adi Soecipo unde suntem întâmpinați de ghidul local, care ne va conduce direct către Templul Prambanan, cunoscut și sub denumirea de Lorojonggrand, cel mai mare complex de temple din Indonezia, reprezentând nu doar o comoară arhitecturală și culturală, ci și dovada vie a unei conviețuri religioase pașnice.Indonezia Yogyakarta Statui Templu Candi Sewu În mijlocul cercurilor sale concentrice se ridică mândre templele dedicate celor mai mari divinități Hinduse, Shiva, Vishnu și Brahma, dar și animalelor care le-au servit cu loialitate. În imediata apropiere a acestora găsim Templul Buddhist Sewu, care găzduiește patru perechi de statui gigantice Dwarapala. Toate templele hinduse sunt decorate cu basoreliefuri ilustrând varianta indoneziană a epopeei Ramayana, devenind astfel adevărate capodopere ale sculpturii în piatră. După terminarea vizitei, vom lua prânzul la un restaurant local, iar apoi vom lua parte la un încântător spectacol de Balet Ramayana la restaurantul Purawisata. Acesta este, poate, singurul loc din oraș care pune în scena un astfel de spectacol uimitor și unde vă puteți bucura de o cină delicioasa. Cina începe la ora 19:00, iar spectacolul de balet la ora 20:00, iar durata lui este de 1.5 ore. După terminarea show-ului și a cinei, transfer la hotel și cazare la Novotel Yogyakarta 4* sau similar.
06 Noiembrie |  Yogyakarta – Borobudur
Mic dejun. Pornim în călătorie îndreptându-ne spre Palatul Sultanului, sau „Kraton”, construit în elegantul și grandiosul stil Javanez în anul 1970 de către Sultanul Hamengkubowono I, palatul evocă principala direcție de dezvoltare culturală a insulei Java și reprezintă o flacără nestinsă a evoluției indoneziene. Continuăm cu Taman Sari, sau „Castelul de apă”, al cărui design îmbină elemente ale culturii Indoneziene dar și portugheze, Indonezia Templul Borobudur Muzeul Sonobudoyo, care se mândrește cu a doua cea mai completă colecție de artefacte culturale după Muzeul Central din Jakarta, cum ar fi ceramica din era neolitică, statui și articole din bronz din Secolele al VIII-lea, al IX-lea si al X-lea, diferite tipuri de măști și păpuși, o colecție de arme vechi, războaie de țesut și artefacte din Bali, dar și o colecție impresionantă de cărți vechi ale culturii Java. Prânzul îl vom servi la Restaurantul Sekar Kedaton, după care ne îndreptăm spre Templul Borobudur, cel mai spectaculos și totodata cel mai mare Complex de monumente Buddhiste din lume, construit în jurul anului 800 A.D., este atât un altar dedicat lui Buddha, cât și un renumit loc de pelerinaj. Întoarcere la hotel. Cină și cazare la Novotel Yogyakarta 4* sau similar.
07 Noiembrie | Yofuakarta – Surabaya – Bromo
Mic dejun. Transfer către gara unde ne vom îmbarca în trenul spre Surabaya. Ajungem în Surabaya în jurul prânzului, pe care îl vom lua la un restaurant local, iar apoi suntem transferați cu autocarul către Muntele Bromo (2.329 m), ușor de recunoscut pentru că întreaga parte de sus a fost spulberată iar din craterul rămas iese constant fum sulfuros albicios. Acesta se află în interiorul masivului Caldera Tengger, cu un diametru de 10 km, înconjurat de Laut Pasir (Marea de nisip vulcanic fin). Efectul general dat de priveliște este ireal, comparația cu văile verzi din împrejurimi fiind îmbătătoare. Cazare la Bromo Cottage.
08 Noiembrie | Bromo – Kalibaru
Trezire dimineața devreme pentru o experiență inedita, vizionarea Răsăritului la Penanjakan, locul cu cea mai spectaculoasă priveliște din lume. Indonezia Penanjakan Lăsăm în urmă hotelul, călătorind cu ajutorul jeep-urilor, ne cufundăm în peisajul de poveste și privim cum se naște o nouă zi, lăsăm primele raze de soare să ne dezmierde în timp ce ne cufundăm într-o stare perfectă de relaxare. Avem ocazia să facem o plimbare cu ponei traversând o mare de nisip fin, pentru a ajunge la poalele Muntelui Bromo. Indonezia KalibaruÎntoarcere la hotel pentru servirea micului dejun și odihnă. După-amiaza ne continuăm călătoria spre Kalibaru, un mic orășel de țară situat la deal, unde găsim varietăți ale plantațiilor indoneziene cum ar fi cele de cafea, cacao, nucșoară, scorțișoară, cuișoare, vanilie, piper, dar și o multitudine de fructe tropicale. În Kalibaru, după servirea prânzului la un restaurant local, vă provocăm la relaxare, iar în sprijin ne vin vegetația de fond luxuriantă, râul Kalibaru care străbate satul, pădurile adânci de mahon, briza blândă de la deal, liniștea și pacea infinită a locuitorilor. Cazare la Kalibaru Cottage.
09 Noiembrie | Kalibaru – Lovina
Mic dejun. După eliberarea camerelor de hotel plecăm spre Bali. Trecem prin Banyuwangi în drumul nostru spre portul Ketapang, pentru a ne îmbarca pe ferry-boat-ul public cu care vom traversa Stramtoarea Bali. Sosire în Gilimanuk, portul vestic din Bali și transfer către Lovina, zona de coastă din nord-vestul Insulei Bali care se întinde pe o lungime de 10 km și este formată din șapte sate tradiționale indoneziene. Întreaga întindere de nord este scăldată de plaje înguste cu nisip negru, care zi de zi atrag mai mulți vizitatori, transformând Lovina într-o zonă cu un fantastic potențial turistic. Cazare la Hotel Lovina 3* superior sau similar.
10 Noiembrie | Lovina – Kintamani – Besakih – Nusa Dua
Indonezia Bali Muntele Agung Mic dejun. Începem ziua cu plecarea spre Kintamani, unde vom avea parte de o uluitoare priveliște asupra Lacului Bakur, apoi ne îndreptăm spre Muntele Agung, cel mai înalt vulcan din Bali, care are o semnificație spirituală fantastică pentru oamenii de pe insula. Legenda spune că Agung a fost creat atunci când Zeul Hindus Pasupati a rupt Muntele Meru (axa spirituală a Universului), iar aici, chiar pe panta lui, este casa Templului Besakih, sau „Templul Mama”, un complex format din 24 de temple care găzduiesc rămășite ancestrale ale culturilor hinduse și balineze. Transfer către Nusa Dua. Cazare la Hotel Grand Aston Bali 5* sau similar.
11 Noiembrie | Bali
Mic dejun. Timp liber pentru plajă, sau opțional Jeep Safari, turul de Vest al Insulei Bali. Cu ajutorul autoturismelor speciale, decapotabile, marca Volkswagen, descoperim peisaje uimitoare departe de traseele turistice obișnuite. Indonezia Bali Jatiluwih Culturi de orez Facem o incursiune captivantă, ne folosim de drumuri neumblate și ne desfătăm simțurile cu priveliștea vegetației luxuriante, a satelor văzute de la o distanță impresionantă, a superbelor terase de orez, până ajungem la marginea pădurii tropicale. Oprim pentru o scurtă vizită la un mic templu hindus, unde aveți posibilitatea de a învăța aproape totul despre condimentele și ierburile locale, după care pornim spre Jatiluwih, un loc nominalizat de curând ca Patrimoniu UNESCO, pentru servirea prânzului. Întoarcerea la hotel va fi întreruptă de o scurtă vizită la o casă tradiționala balineză pentru a ne face o idee asupra vieții de zi cu zi și a arhitecturii locale balineze. Cazare la Hotel Grand Aston Bali 5* sau similar.
12 Noiembrie | Bali
Indonezia Plajă în Bali Mic dejun. Timp liber pentru plajă, sau opțional Croazieră de o zi pe Insula Nusa Lembongan, o mică insulă tropicală, unde în afară de câteva mașini sau vânzători nu există nimic cu care să-și deranjeze oaspeții. Pacea și sentimentul de retragere în paradis, însoțite de plaje albe și fine, ape irezistibil de turcoaz și corali viu colorați, întruchipează perfect imaginea Insulei Bali de acum 20 de ani. Situată la doar câțiva km de Coasta Sanur, trecând prin impresionanta Strâmtoare Badung, ajungem în Nusa Lembongan în mai puțin de 2 ore, unde avem posibilitatea de a face snorkeling, plimbare cu banana gomflabila, turul orașului, plimbări cu bărci cu podeaua transparentă, iar prânzul este inclus. Întoarcere la hotel. Cazare la Hotel Grand Aston Bali 5* sau similar.
13 Noiembrie | Bali – Amsterdam – București
Mic dejun. Timp liber pentru plajă sau opţional Safari pe Elefanţi, în parcul de elefanţi din Taro, situat chiar în mijlocul insulei şi care se întinde pe mai mult de două hectare de pământ, îmbogăţit cu grădini botanice exotice amenajate în mijlocul pădurilor naturale. Va puteţi bucură de o plimbare de 35 de minute pe spatele unui elefant, de un prânz de tip bufet în cadrul parcului, acompaniat de un spectacol live la care participa elefanţi originari din Sumatra, o insula vestică a Arhipelagului Indonezian, cea mai mare pe care acesta o deţine. Întoarcere la hotel şi pregătire pentru transfer la aeroportul din Denpasar. Îmbarcare pe zborul Companiei KLM KL836 cu destinaţia Amsterdam. Decolare din Bali la ora 21:30 şi sosire în Amsterdam la ora 08:00 (a două zi). Îmbarcare pe zborul KL1373 cu destinaţia Bucureşti cu decolare la 09:20 şi sosire pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 13:05. Sfârşitul pachetului de servicii turistice.

Prezentări destinații |

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Circuit 30 octombrie 2017
Adult în cameră dublă 1.999 €
Adult în cameră single 2.850 €


Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zboruri la dus Bucureşti => Singapore, Compania KLM via Amsterdam
• 2 zboruri locale pentru confortul Dumneavoastră:
– Singapore => Jakarta
– Jakarta => Yogyakarta
• Zboruri la retur Bali => Bucureşti, Compania KLM via Amsterdam
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Transport cu autocar dotat cu aer condiţionat, conform itinerariului
• Transport cu tren de tip Executive (aer condiţionat) Yogyakarta => Surabaya
• Traversare ferry-boat Ketapang => Gilimanuk
• Cazare 13 nopţi cu mic dejun astfel:
– 3 nopţi în Singapore la Hotel Rendezvous 4* sau similar
– 2 nopţi în Jakarta la Hotel Grand Mercure Harmoni 4* camere superior, sau similar
– 2 nopţi în Yogyakarta la Hotel Novotel Yogyakarta 4* sau similar
– 1 noapte în Bromo la Bromo Cottage sau similar
– 1 noapte în Kalibaru la Kalibaru Cottage sau similar
– 1 noapte în Lovina la Hotel Lovina 3* superior studio deluxe, sau similar
– 3 nopţi în Bali la Hotel Grand Aston Bali 5* camere deluxe, sau similar
• Mese incluse: 13 mic dejun, 5 prânzuri, 2 cine conform programului excursiei
• Spectacolul de balet Ramayana în Yogyakarta
• Vizită la Muntele Bromo, plimbare cu ponei şi jeep safari
• Tururile, vizitele şi excursiile din program
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din Indonezia menţionate în program
• Ghizi locali


Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil, 599 €/persoană (pot varia până la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicală de călătorie obligatorie, asigurarea storno, excursiile opţionale
• Bacsisurile pentru ghizi şi şoferi locali (se achită la faţă locului ghidului însoţitor)


Pentru acesta calatorie este necesar pasaportul electronic (NU sunt acceptate pasapoartele temporare) cu o valabilitate minima de 6 luni de la data intoarcerii. Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

[/wptab]

[wptab name=’Hotel‘]
Indonezia Hotel Grand Aston Bali

Hotel Grand Aston Bali 5* | Site oficial
Hotelul este refugiul ideal pentru evadare, relaxare şi bucurie, pentru minte, trup şi suflet. Situat într-o locaţie exclusivistă din Nuşa Duă, cuprinzând suberbele plaje Tanjung Benoa, hotelul dispune de 187 de camere decorate în stil contemporan balinez, complet echipate cu facilităţi de ultimă ora, oferind confort fără compromisuri. Resortul deţine trei restaurente şi baruri care oferă preparate şi băuturi din bucătăriile occidentală, asiatică, italiană şi balineza. O piscină de dimensiunile unei lagune care include şi un bar, dar şi Centrul Spa Biwana, sunt doar câteva din surprizele cu care Grand aston Bali va aşteaptă.

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Tarife informative valabile pentru minim 20 de participanţi:

Excursii opţionale Singapore:
• Night Safari:
55 €/persoană. Include: transport autocar local, ghid local, safari, însoţitor român de grup.
• Insula Sentosa:
95 €/persoană. Include: transport autocar local, ghid local, plimbare cu telecabina, SEA Aquarium şi „Images of Singapore”.

Excursii opţionale Bali:
• Croazieră cu catamaranul în Insula Nusa Lembongan cu prânz inclus:
110 USD/adult
• Jeep Safari cu prânz inclus:
100 USD/adult
• Safari pe elefanţi cu prânz inclus:
100 USD/adult

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]