Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Când Spania nu se rezumă doar la coride:
Alhambra, Sagrada Familia, Gaudi, Flamenco”

Circuit Spania

Spania Spania (Madrid, El Escorial, Toledo, Sevilia, Cordoba, Granada,
Alhambra, Valencia, Barcelona, Costa Maresme, Montserrat)
Zboruri din București: 24 iunie și 26 septembrie 2017

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Madrid
Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 06:25 la Aeroportul Henri Coandă Otopeni pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAROM RO415 cu destinația Madrid. Decolare la ora 08:25, sosire la Madrid la ora 11:15. Îmbarcare în autocar și ne vom îndrepta către Capitala Spaniei pentru un Tur panoramic Madrid cu trecerea în revistă a principalelor obiective turistice. Transfer la hotel și formalități de cazare. Spania Madrid Muzeul Prado Statuia Cervantes Începând cu ora 18:00 Vizitarea Muzeului Național Prado – Colecțiile Permanente. Fondat ca muzeu de pictură și sculptură, “El Prado” conține, de asemenea, o importantă colecție de peste 5.000 de desene, 2.000 de afișe, 1.000 de monede şi aproape 2.000 de obiecte decorative și lucrări de artă. Sculptura este reprezentată prin peste 700 de lucrări şi printr-un număr mai mic de fragmente sculpturale. Superba galerie de tablouri (8.600 de picturi) este factorul care îi conferă muzeului renumele internațional. Indiscutabil, în Prado se află cele mai mari colecții de lucrări ale spaniolilor Diego Velázquez și Francisco Goya, precum și ale lui Hieronymus Bosch (favoritul Regelui Filip al II-lea al Spaniei). Notă: Intrarea este gratuită pentru vizita liberă individuală după ora 18:00 ! Cazare la Hotel Laguna Park 4* în Parla (pentru plecarea din 24 Iunie datorită Congresului Mondial de Hematologie) respectiv Hotel Osuna 4* Madrid (pentru plecare din 26 Septembrie) sau similar.
Ziua 2 | Madrid, Capitala Spaniei – El Escorial
Mic dejun la hotel. Tur de oraș Madrid cu ghid local. Vizită panoramică: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continuă: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Spania Madrid Palatul Regal Popas la Palatului Regal – reședinta oficială a Regelui Juan Carlos și a Reginei Sophia. Este unul dintre cele mai frumoase palate din Europa (vizită exterioară). Turul continuă cu Plaza de Espana și celebrul bulevard Gran Via. După amiază, timp liber la dispoziție sau opțional excursie la El Escorial aflat în apropierea Madridului, la poalele dealurilor Sierra de Guadarrama. Aici se află San Lorenzo de El Escorial – complexul, format din mănăstire, palat și mausoleu regal, construit de Filip al II-lea în 1584 și caracterizat ca fiind “a opta minune a lumii”, a fost ridicat în cinstea Sfântului Laurențiu (San Lorenzo). Construcția în forma unui grătar, amintind de martiriul Sfântului Laurentțiu, a durat 21 de ani și reprezintă unul dintre cele mai mari edificii din lume. Cazare la Hotel Laguna Park 4* Parla (pentru plecarea din 24 Iunie datorită Congresului Mondial de Hematologie) respectiv Hotel Osuna 4* Madrid (pentru plecare din 26 Septembrie) sau similar.
Ziua 3 | Madrid – Toledo – Sevilla
Spania Toledo Mic dejun. Excursia continua spre Toledo – oraș monument național, inclus în Patrimoniul UNESCO. Vizită cu ghid local. Situat între coline și înconjurat de râul Tajo, fosta capitală a Spaniei vizigotice este un adevărat monument. Atracții: Biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustrează “Funerariile Contelui Orgaz”. Apoi vom face o scurtă plimbare pe jos în Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, Biserica și Mănăstirea San Juan de los Reyes construită în timpul “Regilor Catolici”. Intrări opționale la Catedrala din Toledo și Sinagoga del Transito (prețuri informative: Catedrala – 9 euro/persoană, Sinagoga – 3 euro/peroană). Sosire în Sevilla în cursul serii. Cazare la Hotel AC Sevilla Forum 4* sau similiar Sevilia.
Ziua 4 | Sevilla, Capitala Andaluziei
Spania Andaluzia Sevilla Turnul de Aur pe râul Guadalquivir Mic dejun. Sevilla este situată pe râul Guadalquivir – poarta de legatură la Oceanul Atlantic. Tur de oraș pietonal cu ghid local. Se vizitează Catedrala – o clădire impunătoare, a 3-a ca mărime din Europa, unde se presupune a fi Mormântul lui Columb. Altarul este decorat cu gravuri în stil gotic. Puteți urca în Turnul Clopotniței “La Giralda”, de unde puteți admira panorama uimitoare a orașului. (Greu de urcat, dar merită!). Vizavi de cetate este Fortăreața “Alcazar” (Secolul al X-lea). Timp liber la dispoziție în Sevilla. Cazare la Hotel AC Sevilla Forum 4* sau similiar Sevilia. Notă: În această zi nu se folosește autocarul, deplasările se fac pietonal și cu mijloacele de transport în comun împreună cu însoțitorul de grup.
Ziua 5 | Sevilla – Cordoba – Granada
Spania Cordoba Moscheea Mic dejun. Ne îmbarcăm în autocar și continuăm drumul spre Cordoba. Cordoba a fost centrul civilizației musulmane din Peninsula Iberică timp de 3 secole și este situat pe râul Guadalquivir – cel mai mare din Andaluzia. Se vizitează Impunătoarea Moschee. Privită din afară, “Mezquita” (Moscheea) pare o adevărată fortăreață, însă în interior arhitectura este cu adevărat minunată și îți taie răsuflarea. Excursia continuă spre Granada. Opțional, vizită cu ghid local La Alhambra. La Alhambra (în arabă “Castelul Roșu”) a fost construit inițial ca o fortăreață în Secolul al IX-lea și transformat într-un complex de palate în Secolele XIII-XIV. A fost declarat monument național în 1870. Se mai vizitează El Generalife – Grădinile situate în fața Palatului Regal. Seara, opţional Flamenco Show, o ocazie unică de a admira adevăratul dans Flamenco. Cazare la Hotel Urban Dream Granada 4* sau similar.
Ziua 6 | Granada – Valencia
Mic dejun. Dimineaţa, scurt tur panoramic Granada. Excursia continuă spre Valencia, unde ajungem după amiază. Tur de oraş în Valencia, oraş supranumit şi ”Oraşul Luminilor”. Oraşul are o lungă istorie în spate fiind fondat în timpul romanilor, în Secolul al II-lea î.Hr, cucerit în Secolul al VIII-lea de către musulmani şi apoi cucerit de către regele creştin Jaime I de Aragon în 1238 şi transformat în Capitala Regatului Valencia. De la ruinele romane, fortăreţele medievale şi clădirile impozante realízate în stil gotic din central istoric la futuristul Oraş al Artelor şi Ştiinţei, Valencia este o destinaţie ce un trebuie ratată. Timp liber la dispoziţie în Valencia pentru vizite individuale sau pentru o plimbare pe celebra promenadă din Valencia (Paseu Maritimo). Cazare la Hotel Mas Camarena 4* sau similar Valencia.
Ziua 7 | Valencia – Barcelona
Mic dejun. Dimineața, timp liber la dispoziție în Valencia, plimbări pietonale cu însoțitorul de grup sau program individual de cumpărături. La prânz, excursia continuă spre Barcelona și mai departe către Costa Maresme pentru cazare. Cină și cazare la Hotel Sirius 4* sau similar Costa Maresme.
Ziua 8 | Barcelona
Spania Barcelona Parcul Guell Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona. Tur de oraș cu vizitarea celor mai importante atracții turistice: Sagrada Familia, Casele Gaudi, Parcul Guell (intrare opțională individuală cu plata biletului de intrare la fața locului), Plaza Catalunya. Timp liber la dispoziție pe celebrul bulevard Rambla pentru plimbări pietonale cu însoțitorul de grup, cumpărături. Se pot vizita în zonă: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. După pauză, turul continuă cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic și Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic și Stadionul Olimpic. Seara, opțional Flamenco Show, o ocazie unică de a admira adevăratul dans Flamenco. Cină și cazare la Hotel Sirius 4* sau similar Costa Maresme.
Ziua 9 | Costa Maresme – Montserrat
Spania Montserrat Mănăstirea Montserrat Mic dejun. Timp liber pentru plajă sau opțional, excursie la Montserrat – capitala religioasă a Cataluniei. Vom vizita Mănăstirea Montserrat, unde se află statuia neagră a Fecioarei Maria, un loc important de pelerinaj situat într-un decor montan care-ți taie rasuflarea. Pe drumul de întoarcere vom face o vizită cu tur ghidat și degustare la una dintre renumitele Crame din regiune. Întoarcere la hotel și timp liber la dispoziție. Cină și cazare la Hotel Sirius 4* sau similar Costa Maresme.
Ziua 10 | Barcelona – București
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAROM RO422 cu destinaţia Bucureşti. Decolare la ora 11:30, sosire la Bucureşti pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 15:35. Sfârşitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Circuit 24 Iunie 2017 26 Septembrie 2017
Adult în cameră dublă 689 € 689 €
Al 3lea adult în cameră dublă 662 € 662 €
Copil 2-11 ani cu 2 adulți în cameră 565 € 565 €
Adult în cameră single 909 € 909 €

 
Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor;
• Zbor direct la dus Bucureşti => Madrid Compania TAROM;
• Zbor direct la retur Barcelona => Bucureşti Compania TAROM;
• Transport cu autocar Interra nou pe circuit;
• Cazare 9 nopţi la hoteluri de 4* astfel:
– 2 nopţi cu mic dejun în Madrid la Hotel Laguna Park 4* sau similar;
– 2 nopţi cu mic dejun în Sevilia la Hotel AC Sevilia Forum 4* sau similar;
– 1 noapte cu mic dejun în Granada la Hotel Urban Dream 4*sau similar;
– 1 noapte cu mic dejun în Valencia la Hotel Mas Camarena 4* sau similar;
– 3 nopţi cu Demipensiune (mic dejun şi cină) pe Costa Maresme la Hotel Sirius 4* sau similar;
• Tururi de oraş la Madrid, Sevilia, Granada, Valencia, Barcelona;
• Ghizi locali la Madrid, Toledo şi Sevilia;
• Vizită la Muzeul Prado din Madrid;
• Vizitele şi excursiile menţionate în programul excursiei: Toledo, Cordoba, Barcelona;
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 150 €/persoană (pot suferi modificări până la emiterea biletelor);
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno;
• Taxele de oraş (se achită la recepţia hotelurilor);
• Bacşiş pentru şoferi şi ghizi locali.

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

• Vizita la Alhambra (Atentie: aceasta excursie se rezerva doar din tara):
Tarif: 35 €/persoana si include: transport autocar,biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, insotitor de grup, rezervare.
• Excursie la El Escorial:
Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup.
• Flamenco Show:
Tarif: 25 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, 1 bautura.
• Excursie la Montserrat:
Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, biletul de intrare la Crama, insotitor de grup.
[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]