Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Tot ce are Vestul mai frumos: Parcuri Naturale,
Hollywood, Las Vegas, San Francisco și L.A.”

Circuit Statele Unite ale Americii Coasta de Vest

Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii – Coasta de Vest (San Francisco, Monterey, Carmel,
17 Mile Drive, Merced, Yosemite Parc National, Fresno, Calico, Las Vegas, Valley of Fire Parc National,
Zion Canion, Bryce Canion, Kanab, Page, Monument Valley, Tuba City, Grand Canion, Laughlin, Los Angeles,
Santa Monica, Beverly Hills, Hollywood, Santa Barbara)
Zborur din: București – 04 Octombrie 2018
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Amsterdam – San Francisco
Prezentare la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 05:05, pentru îmbarcare pe zborul Companiei KLM KL1372 cu destinația Amsterdam. Decolare la ora 07:05 și aterizare la Amsterdam la ora locală 09:00. Decolare spre San Francisco cu zborul KL605 la ora 09:50. Sosire în San Francisco la ora 11:45, ora locală. După efectuarea formalităţilor, transfer la hotel. Bun venit în al patrulea cel mai mare oraş din California, capitala financiară a Coastei de Vest şi o poartă de importanţă majoră spre Pacific. Timp liber la dispoziţie în San Francisco şi acomodare la fusul orar. Cazare la Cazare Hotel Cova 3* sau similar.
Ziua 2 | San Francisco
Mic dejun. Suntem într-unul dintre cele mai fotografiate, filmate și despre care s-au făcut poate cele mai multe documentare până acum, orașe din lume, un amestec tentant de istorie și rafinament modern. Statele Unite ale Americii - California - San Francisco Construit pe mai multe dealuri, San Francisco este bijuteria golfului magnific care se găsește la poalele acestor dealuri. Tur de oraș San Francisco. Vizităm cartierul de afaceri, Union Square, Chinatown, traversăm podul de renume mondial, Golden Gate, până ajungem în pitorescul orășel Sausalito, situat de partea cealaltă a golfului. Timp liber pentru prânz. Opțional puteti face o croazieră de 1 oră în Golful San Francisco. După-amiaza liberă la dispoziție pentru a descoperi orașul de cont propriu sau împreună cu însoțitorul de grup. Vă recomandăm să nu ratați aglomerata stradă Market, cu magazine, cartierul Fisherman’s Wharf (Cheiul Pescarului) cu restaurante unde se servesc fructe de mare. Cazare la Hotel Civic Center 3* sau similar.
Ziua 3 | San Francisco – Monterey – Carmel – 17 Mile Drive – Merced
Mic dejun. Ne începem călătoria cu Peninsula Monterey, cu ale sale plaje splendide, chiparoși și stânci, loc preferat de-a lungul timpului de pictori și poeți, atât americani cât și europeni, tocmai pentru frumusețea pe care o poate inspira. Statele Unite ale Americii - California - Monterey -Portul istoricVom face turul orașului Monterey, fără să ratăm portul, pe care scriitorul John Steinbeck l-a descris ca fiind nemuritor. Timp liber pentru prânz, apoi plecăm spre Carmel, unul dintre cele mai fermecătoare orașe de pe Coasta Californiană, cu plaje neatinse și magazine îmbietoare, călătorind pe celebra rută panoramică 17 Mile Drive. Continuăm spre Merced, denumit astfel după râul ce curge în apropierea sa, orașul este cunoscut și ca, cea mai rapidă cale de a ajunge în Yosemite. Cină și cazare în Merced la Hotel Quality Inn Merced 3* sau similar.
Ziua 4 | Merced – Yosemite – Fresno
Statele Unite ale Americii - California - Parcol Național Yosemite - Cascada Yosemite Mic dejun. Astăzi vom vizita Parcul Național Yosemite, unul dintre cele mai frumoase parcuri din Statul California, care ne va surprinde cu peisaje alpine reconfortante, păduri de pin, dar și cascade magnifice și stânci de monolit alb pur. Descoperim Half Dome, Valea Yosemite, Cascadele Bridalvail și Yosemite, dar și un sat foarte vechi din partea sudică a parcului. Timp liber la dispoziție pentru servirea prânzului. După-amiaza ne continuăm călătoria, coborând din munți și traversând terenurile agricole dintre cele mai fertile ale Văii Centrale, până ajungem în Fresno. Cină și cazare Hotel Best Western Village Inn 3* Fresno sau similar.
Ziua 5 | Fresno – Calico – Las Vegas
Mic dejun. Pornim la drum și lăsăm în urmă superbele porțiuni ale Sud-Vestului, pentru a ajunge la Calico, un oraș tipic vestului îndepărtat, numit astfel pentru diversele culori ale munților Statele Unite ale Americii - California - Calico ce înconjoară orașul. Timp liber la dispoziție pentru prânz, după care pornim în tur de oraș Calico, devenit oraș minier în urma descoperirii zăcămintelor de argint la poalele munților în anii 1881. Orașul a fost restaurat de familia Knott, cunoscută în mare parte pentru nelegiurile săvârșite în California. Suntem întâmpinați de cowboy și șerifi, ca în vremurile vechi, în atmosfera vestului sălbatic din anii 1880. Statele Unite ale Americii - Nevada - Las Vegas Ne continuăm drumul către Las Vegas, unde ajungem în cursul serii. Las Vegas numit pe drept cuvânt și Capitala mondială a distracției, este recunoscut pentru distracția și dependența pe care o provoacă jocurile de noroc, în cele mai reprezentative cazinouri precum The Mirage, The Wynn și The Bellagio. Las Vegas este mult mai mult decât un oraș, este un spectacol non stop,însă seara este momentul de vârf, în special în Fremont Street, unde se îmbină armonios exploziile de sunet și lumina. Timp liber la dispoziție. Cazare la Hotel Gold Coast 3* sau similar.
Ziua 6 | Las Vegas – Valley of Fire
Mic dejun. Plecăm spre partea nord-estică a Las Vegas-ului, pentru a ajunge în Valea de Foc, primul parc de stat din Nevada, ce ofera un peisaj deșertic superb, constituit din pietre multicolore erodate în diverse forme ciudate, despre care se crede că ar fi rămășițele dunelor de nisip de acum 150 de milioane de ani. În Valea de foc s-au filmat cele mai multe dintre filmele western. Întoarcere în Las Vegas și timp liber pentru servirea prânzului. Dupa-amiaza liberă pentru descoperirea orașului împreună cu însoțitorul de grup. Vă recomandăm să faceți o vizită la Muzeul Liberance sau Muzeul de ceară Madame Tussauds, unde se găsesc personaje ca Harry Potter, David și Vctoria Beckham, Robbie Williams sau Capitanul Jack Sparow. În Las Vegas mai puteți găsi copii fidele ale Turnului Eiffel, ale piramidelor egiptene sau ale palatelor Romei antice. Seara, opțional Turul Las Vegas by night. Cazare Hotel Gold Coast 3* sau similar.
Ziua 7 | Las Vegas – Zion – Bryce Canyon – Kanab
Statele Unite ale Americii - Utah - Parcul Național Zion - Zion Canyon Mic dejun. Călătoria începe astăzi către cel mai vechi parc din Utah, Canionul Zion, cu ale sale stânci în formă de catedrală, unele ajungând și până la înălțimi de 914 m. Există aici, de Statele Unite ale Americii - Utah - Parcul Național Bryce Canyon asemenea, o mare diversitate de floră și faună, datorită spațiului geografic unic în care este situat parcul. După servirea prânzului (neinclus), continuăm cu Canionul Bryce, descoperit de către Mormoni în Secolul al XIX-lea, considerat a fi unul dintre cele mai fascinante parcuri naturale, în principal pentru formele orbitoare, culori distincte și nuanțe diferite de roz ale stâncilor, care variază în mod constant de dimineața până seara. Urmatoarea oprire este Kanab. Cină și cazare la Hotel Hotel Travelodge 3* sau similar Kanab.
Ziua 8 | Kanab – Page – Monument Valley – Tuba City
Mic dejun. Plecăm spre Page, iar pe drum vom face două scurte opriri la Lacul Powell și Barajul Glen Canyon Dam, barajul din beton, în formă de arc, a cărui construcție a durat mai bine de 11 ani și care stă în calea Râului Colorado. Statele Unite ale Americii - Utah - Monument ValleyOpțional puteți participa la un zbor panoramic deasupra Lacului Powell. Ne continuăm drumul spre Monument Valley, unde ne vom găsi înconjurați de stânci și dealuri de un roșu aprins. Cu o lungime de aproximativ 40 km și o lățime de 25 km, acest loc impresionează prin terenul aplatizat în contrast cu stâncile enorme ce se ridică din loc în loc, din acest motiv fiind unul dintre locurile preferate pentru filmările western-urilor. Timp liber pentru prânz, apoi participăm la un Jeep tour însoțiți de Indieni Navajo. Plecare către Tuba City. Cină și cazare la Hotel Kayenta Monument Valley Inn 3* sau similar.
Ziua 9 | Tuba City – Grand Canyon – Laughlin
Statele Unite ale Americii - Arizona - Grand Canyon Mic dejun. Dimineața devreme pornim spre Marele Canion, un fenomen geologic superb și unul dintre cele mai importante puncte ale călătoriei noastre. Ne începem expediția cu o plimbare de-a lungul Marginii Sudice a Canionului pentru a vedea una dintre cele mai frumoase și uimitoare minuni ale lumii. Marele Canion este rezultatul remarcabil a milioane de ani de eroziune datorată vântului și apelor, timp în care Mama Natura a sculptat desăvârșindu-și opera, o întindere nesfârșită de forme, culori și umbre de nepătruns. Opțional puteți participa la un tur panoramic din elicopter al Marelui Canion. După-amiaza târziu plecăm spre Laughlin. Cină și cazare la Hotel Aquarius Resort 3* superior sau similar.
Ziua 10 | Los Angeles – Santa Monica – Beverly Hills – Hollywood
Mic dejun. Plecăm spre Los Angeles, ”Orașul Îngerilor”, unul dintre cele mai dinamice orașe din lume, aflat într-un proces continuu de evoluție și extindere a posibilităților. Statele Unite ale Americii - California - Los Angeles Los Angeles reprezintă una dintre cele mai mari atracții pentru turiștii care vizitează Statele Unite ale Americii, printre cele mai importante atracții se află Civic Center, cel mai mare complex de clădiri guvernamentale ale Statelor Unite, după cel din Washington. Aici se află cele mai multe clădiri federale ale statului California, inclusiv Curtea Penală unde a avut loc procesul lui OJ Simpson în anul 1995. Pornim într-un tur exclusivist al orașelor Santa Monica, care se numără printre primele 10 orașe de plajă din lume și Beverly Hills, una dintre destinațiile de lux de top ale L.A.-ului, apoi facem o plimbare pe Bulevardul Hollywood-ian, care dincolo de Walk of Fame unde găsim aprentele celebrităților păstrate pentru eternitate în ciment, pune la dispoziție atmosfera vibrantă a cartierului Los Feliz, imagini pitorești ale Parcului Griffith, sau restaurante autentice Thai Town. Vizităm cartierul de afaceri și cartierul mexican. Cazare la Hotel Four Points by Sheraton 3* sau similar.
Ziua 11 | Los Angeles – Santa Barbara
Mic dejun. Dimineața devreme pornim către Santa Barbara, capodopera Rivierei Americane cu plajele sale aurii, Palm Bay, cu acoperișuri roșii și arhitectura spaniolă, obiective turistice istorice, parcuri captivante și un centru ancorat în ambianța Europeană. Statele Unite ale Americii - California - Santa BarbaraRevenim în Los Angeles, orașul care reprezintă destinația de vis a turiștilor care vin aici, în căutarea faimei și a norocului, sau doar pentru o experiență de viață. Orașul este un amalgam de zone, fiecare cu specificul său cultural, din punct de vedere istoric, sudul Los Angelesului, preponderent afro-american, devine încet dar sigur unul latin. Vă sugerăm să descoperiți Districtul Crenshaw, unde se găsesc faimoasele biserici negre, prima, Biserica Episcopală Metodistă Africană și Biserica Dumnezeu în Hristos Angeles Vest (West Angeles Church of God in Christ), sau zona Parcului Leimert, renumită pentru jazz, artă și cultură. Opțional, vizită la studiourile Universal Studios din Hollywood, cele mai mari studiouri de film din lume. Mai întâi ne îmbarcăm în tramvaiul care ne face turul studiourilor, pentru a descoperi platourile de filmare ale celebrelor producții „Jurassic Park”, „War of the worlds” sau „Desperate Housewives”. Apoi luam parte la o scurtă prezentare a marilor momente de la Hollywood și învățăm câte puțin din secretele efectelor speciale folosite în filme. Timp liber la dispoziție în Los Angeles. Cazare la Hotel Four Points by Sheraton 3* sau similar.
Ziua 12 | Los Angeles – Amsterdam – București
Mic dejun. Dimineața timp liber la dispoziție în Los Angeles. La prânz, transfer la aeroportul din Los Angeles pentru îmbarcare pe zborul Companiei KLM KL604 cu destinația Amsterdam. Decolare la ora 16:50 și aterizare în Amsterdam la ora 12:10, a doua zi. La ora 13:35 îmbarcare pe zborul KL1375 cu destinația București. Aterizare la București la ora 17:20. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Prezentare destinație |

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Circuit 04 Octombrie 2018
Adult în cameră dublă 2.299 €
Al 3lea adult în cameră dublă 2.199 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți în cameră
Adult în cameră single 2.999 €

 
Servicii incluse:
Ghid român însoțitor
• Zboruri la dus București => San Francisco, Compania KLM
• Zboruri la retur Los Angeles => București, Compania KLM via Amsterdam
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
– Transport cu autocar cu aer condiționat conform programului excursiei
• Cazare 11 nopți cu mic dejun inclus, astfel:
– 2 nopți în San Francisco la Hotel Cova 3* sau similar
– 1 noapte în Merced la Hotel Quality Inn 3* sau similar
– 1 noapte în Fresno la Hotel Best Western Village Inn 3* sau similar
– 2 nopți în Las Vegas la Hotel Excalibur 3* sau similar
– 1 noapte în Kanab la Hotel Best Western Red Hills 3* sau similar
– 1 noapte în Tuba City la Hotel Quality Inn 3* sau similar
– 1 noapte în Laughlin la Hotel Aquarius Resort 3* superior sau similar
– 2 nopți în Los Angeles la Hotel Hilton Los Angeles North-Glendale 3* sau similar
• 5 Cine în Merced, Fresno, Laughlin, Kanab, Tuba City
• Excursie la Calico cu intrare inclusă
• Jeep Tour cu indienii Navajo în Monument Valley
• Accesul pe celebra ruta panoramică “17 Mile Drive”
• Intrările în Parcurile Naționale: Yosemite, Valley of Fire, Zion, Bryce Canion, Monument Valley și Marele Canion
• Excursiile și vizitele prevăzute în programul excursiei
• Ghizi locali la tururile de oraș și ghid local însoțitor pe parcursul circuitului
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport și combustibil 499 €/persoană (pot varia până la emiterea biletelor de avion)
• Taxa de viza 160 USD (la cursul afișat de către BRD în ziua plății, se achită personal de către turist la orice suc BRD)
• Taxa asistență și procesare pentru viză 15 € (se achită la agenție la înscriere)
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno
• Excursiile opționale, alte vizite decât cele menționate în program
• Bacsis pentru șoferi și ghizi locali 10 USD/turist/zi (șofer+ghid local), obligatoriu în SUA

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

Tarife valabile pentru minim 20 de participanți. Se rezervă din țară odată cu pachetul turistic:

 
Turul Las Vegas by night: 55 €/persoană.
 
Zbor panoramic deasupra Lacului Powell: 185 €/persoană.
 
Tur panoramic din elicopter al Marelui Canion: 205 €/persoană.
 
Universal Studios din Hollywood: 113 €/persoană.
 
[/wptab]

[wptab name=’Viză‘]

Important ! Pentru calatoria in SUA este necesar Pasaportul simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei cu viza aplicata.
Acte si conditii necesare aplicarii pentru Viza:
* Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei (exclus pasaport temporar).
* 1 fotografie color pe fond alb recenta (ultimele 6 luni) pe CD in format JPEG maxim 240KB (format tip SUA).
* Adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului, sau talon de pensie in original din ultimele 6 luni, sau carnet elev.
* Copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc).
* In cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil.
* Extras de cont personal.
* Copie carte de identitate.
* Original si copie certificat casatorie, nastere, nastere ale copiilor, deces (dupa caz).
* Original si copie pasaport vechi (daca ati avut viza de SUA).
* Pentru minorii cu varsta sub 16 ani neimpliniti, unul din parinti sau tutorele legal trebuie sa completeze si sa semneze formularul DS-160 în numele copilului. Toti solicitantii de viza cu varste sub 18 ani trebuie sa prezinte certificatul de nastere in original. Daca numai unul dintre parinti se prezinta la interviu, este necesara prezentarea unei procuri notariale din partea celuilalt parinte, prin care isi exprima acordul ca minorul sa efectueze calatoria in Statele Unite ale Americii sau o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, in original, prin care este stabilita custodia minorului.
* FORMULAR DS-160 se va completa numai de catre AGENTIE.
* Taxa de viza – 160 USD echivalentul in lei se plateste personal la orice sucursala BRD in baza chitantei eliberate de catre Ambasada SUA. Pentru emiterea chitantei va rugam sa accesati:
http://ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp#options
* Taxa de viza si PIN-ul sunt non-rambursabile.
* Prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie).
* Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. In cazul neobtinerii vizei se aplica penalizarile stipulate in conditiile contractuale speciale aferente zilei in care se sustine interviul.
Termen limita pentru transmiterea documentelor: 4 saptamani inaintea plecarii.

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]