Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

”Malaezia, țara care oferă mai mult decât
sloganul său oficial: “Cu Adevărat Asia”.”

Circuit Thailanda Malaezia Singapore

Thailanda Thailanda (Bangkok, Thonburi, Damnoen, Ayuthaya)
Malaezia Malaezia (Kuala Lumpur, Malacca) Singapore Singapore (Singapore, Insula Sentosa)
Zbor din București: 05 Martie 2017

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Frankfurt – Bangkok
Întâlnire în Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 12:20 cu reprezentantul agenției, pentru îmbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1419 cu destinaţia Bangkok via Frankfurt. Decolare la ora 14:20 şi aterizare în Frankfurt la ora 16:00. Îmbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH772 cu destinaţia Bangkok. Decolare la ora 21:40.
Ziua 2 | Bangkok
Sosire în Bangkok la ora 14:00. Transfer la hotel. Timp liber la dispoziţie. Suntem în unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Asiei-Bangkok sau Oraşul Îngerilor cum este numit uzual de către thailandezi. O metropolă în adevăratul sens al cuvântului, Bangkok-ul impresionează cu un amestec interesant între estul tradiţional şi vestul modern, fiecare stradă din oraş rezervând surprize vizitatorilor. Clădiri vechi şi dărăpănate se ghemuiesc lângă templele exotice înconjurate de grădini încântătoare, deasupra cărora se înalţă hoteluri şi clădiri de birouri moderne. Cazare Hotel Majestic Grande 4* camere superior, sau similar.
Ziua 3 | Bangkok
Mic dejun. În prima parte a zilei vom vizita Thonburi – Vechiul oraș, acum partea vestică a Bangkok-ului situată pe partea dreaptă a râului Chao Phya. Datorită numeroaselor canale, aidoma celor din Veneția, Bangkokul a primit numele de ”Veneția Orientului”. Vom face o croaziera de-a lungul canalelor cu o priveliște deosebit de pitorească asupra Bangkok-ului. Thailanda Bangkok Templul Wat Trimitr Vom vizita Barjele Regale și Templul Apusului. Următorul obiectiv pe care îl vom vizita este Marele Palat – fosta reședință a regilor Thailandei și cel mai bun exemplu de organizare a curții siameze. Complexul este format din mai multe clădiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Recepțiilor, Sala Tronului, Sala Încoronarilor, Casa de oaspeți și frumosul templu care adăpostește Buddha de Smarald, cea mai respectată imagine a lui Buddha din Thailanda. Prânz la un restaurant local. Continuăm cu vizitarea a trei dintre cele mai neobișnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care conține faimoasa statuie Buddha de aur înaltă de 3 metri, realizată din 5,5 tone de aur masiv. Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care conține statuia lui Buddha la închinăciune și Wat Benjamaborpitr – cunoscut și ca Marele Templu de Marmură Albă, o adevărată comoară a arhitecturii thailandeze. Cazare la Hotel Majestic Grande 4* camere superior, sau similar.
Ziua 4 | Bangkok
Mic dejun. Ne deplasăm la 100 km de Bangkok către Piața Plutitoare din Damnoen, unde explorăm zona rurala. Descoperim trecutul prin vizitarea unei case thailandeze, cât și modul tradițional de comercializare a fructelor, legumelor și alte bunuri proaspete, prin folosirea bărcilor mici. Continuăm călătoria cu vizitarea Taberei de Elefanți Kanchanaburi, o ocazie unică de a vedea aceste magnifice creaturi în acțiune. În prezent, în Thailanda, elefanții sunt folosiți doar ca animale de povară, pentru imensa lor forță de muncă, în timp ce pe vremuri erau o parte vitală din armatele Regelui. În Thailanda sunt acum aproximativ 13.000 de elefanți folosiți pentru muncă. Însă noi îi admirăm într-un show minunat, urmat de 30 de minute de plimbare pe elefanți și de 40 de minute de rafting de-a lungul râului Kwai Noi în bărci tradiționale. Prânz la un restaurant local în Wang Po. După prânz, o plimbare scurtă pe “Calea Ferată a Morții”, flancată de stânci impunătoare și de malurile râului Kwai Noi, traversând faimosul viaduct construit din bușteni de lemn. Întoarcere la Bangkok și cazare la Hotel Majestic Grande 4* camere superior, sau similar.
Ziua 5 | Bangkok – Ayuthaya
Mic dejun. Începem o zi minunată cu un tur la Ayuthaya, fosta capitală a Siamului situată la 90 km nord de Bangkok. Suntem introduși în bogata istorie și moștenire arhitecturală a orașului Ayuthaya, începând de la fosta reședință de vară Bang Pa-In până la ruinele templelor Secolelor XIV și XVI. Excursia continuă cu o experiență memorabilă, o croazieră la bordul vasului Grand Pearl, unde servim prânzul acompaniat de un peisaj fascinant. Întoarcere la Bangkok și cazare la Pullman Bangkok Hotel G 4* camere deluxe (grup 1), Hotel Majestic Grande 4* camere superior, sau similar.
Ziua 6 | Bangkok – Kuala Lumpur
Mic dejun. Transfer către aeroport pentru îmbarcare pe zborul cu destinația Kuala Lumpur. Sosim în minunata Malaezie, țara care oferă mai mult decât sloganul său oficial “Cu Adevărat Asia”. Recife și păduri tropicale, munți și minarete, zgârie-nori și sampane, mall-uri în care te pierzi, insule tropicale cu plaje albe fac din Malaezia una dintre cele mai plăcute țări din Asia de sud-est. Arhitectura, arta și bucătăria sunt un cumul de influențe malaeziene, chineze și indiene, Malaezia fiind o societate multiculturală. Transfer în oraș. Timp liber la dispoziție. Seara vizităm bine-cunoscuta Piață de Noapte din Chinatown și ne încercăm talentul negocierilor. Putem admira Templul Sri Mahamariamman – unul din cele mai frumos ornamentate temple indiene din Kuala Lumpur. Cina inclusă la un restaurant local, urmată de un show tradițional. Cazare la Hotel Renaissance 5* camere superior, sau similar Kuala Lumpur.
Ziua 7 | Kuala Lumpur
Mic dejun. Suntem in Kuala Lumpur, capitala și cel mai mare oraș din Malaezia. Numele orașului înseamna „capitala noroioasă”, nume datorat locației la confluența râurilor Klang și Gombak. Kuala Lumpur este un oraș modern, plin de agitație, unde noutatea se armonizează cu tradiționalul, într-o combinație de zgârie-nori impresionanți, clădiri istorice, natură și centre comerciale. Într-un tur de oraș descoperim frumusețile orașului: Malaezia Kuala Lumpur Turnurile Petronas Maiestuoasa Moschee Națională (Masjid Negara), una dintre cele mai mari din Asia de sud-est. Monumentul Național (Tugu Negara) construit în memoria soldaților căzuti în timpul luptei pentru independența Malaeziei. Chinatown unul dintre cele mai colorate și vibrante cartiere din oraș, cu o atmosferă incitantă, un loc unde nu se doarme niciodată. Trecem pe lângă Curtea Federală construită în stil maur, pe lângă vechea clădire a Gării Centrale, o clădire remarcabilă a arhitecturii mahomedane, Clubul de Cricket construit în stilul arhitectural Tudor și Palatul Regelui flancat la poarta principală de Gărzi Regale, călare sau pe jos, îmbracate în uniforme inspirate din cele britanice. Stop fotografic la Turnurile Petronas, simbolul orașului, până în 2004 desemnate cele mai înalte clădiri din lume. Clădirea de 88 etaje găzduiește birourile companiei petroliere Petronas, iar la baza turnurilor se află un mall pentru cumpărături, cu magazine de marcă. Au fost poiectate de Cesar Pelli, un arhitect argentiniano-american, și construite în mare măsură din beton armat, cu fațada din oțel și sticlă, proiectate să imite motive din cultura și tradiția Malaeziei. Cazare la Hotel Renaissance 5* camere superior, sau similar Kuala Lumpur.
Ziua 8 | Kuala Lumpur – Malacca
Mic dejun. Continuăm descoperirea Malaeziei cu Malacca. Situată în partea de sud a peninsulei Malaeziene, la 2 ore distanță de Kuala Lumpur, Malacca este cel mai vechi oraș al Malaeziei. Cu canalele silențioase și inundate de o lumină difuză, cu străzile înguste decorate cu temple vechi și boutiquri găzduite de case, Malaezia Malacca Biserica lui Hristos Piața Olandeză foarte puține locuri din Asia de sud-est oferă imagini romantice ale trecutului precum Malacca. Fosta colonie Portugheză, Olandeză și Britanică, Malacca face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Vizităm: Piața Olandeză cu ale sale atracții: Biserica lui Hristos, cea mai veche biserică protestantă din Malaezia, Fântâna, situată în centrul pieței, clădită de britanici în memoria Reginei Victoria, Turnul cu Ceas care se ridică impresionant în apropierea Fântânii. Continuăm cu Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu funcțional chinez în Malaezia, fondat în 1645. Porta de Santiago, dovada evidentă a ocupației Portugheze, Biserica Sfântul Paul, locul unde Francisc Xaveriu a înființat prima școală modernă din Malaezia. După un prânz tradițional, veți avea timp să vă plimbați de-a lungul străzii Jonker, faimoasă pentru antichitățile malaeziene. Cazare la Hotel Equatorial 4* camere deluxe, sau similar Malacca.
Ziua 9 | Malacca – Singapore
Mic dejun. Lăsăm frumusețile Malaeziei în urmă și ne îndreptăm cu autocarul spre Singapore. Pe drum, prânz la un restaurant local. Pășim într-o lume în care chemările la rugăciune concurează cu agitația capitalismului, unde bătrânii joacă mah-jongg pe stradă în timp ce tinerii joacă cricket, unde prezicătorii viitorului și consultanții de management sfătuiesc același intreprinzător. Această incredibilă diversitate de stiluri de viață, culturi și religii înflorește în cadrul unei societăți foarte bine organizate. Singapore este o metropolă modernă foarte curată, unii spun sterilă, înconjurată de parcuri verzi și atent îngrijite. În Singapore, mâncarea este considerată atracție culturală, ea fiind foarte importantă pentru identitatea națională. Pentru o experiență iconică singaporeză mergeți la unul dintre faimoasele “hawker centers”, comandați câteva sticle de bere Tiger și afundați-vă într-o multitudine de feluri de mâncare asiatică. Dacă există un lucru mai ”stylish” decât barurile și restaurantele, acestea sunt mall-urile și boutiqurile care au făcut din Singapore un sinonim pentru cumpărături extravagante. Cazare la Hotel Orchard 4* camere deluxe sau similar Singapore.
Ziua 10 | Singapore
Mic dejun. Turul de oraș din acestă zi va fi o experiență contrastantă între nou și vechi. Experimentăm istoria, cultura și stilul de viață al incitantului Singapore. Singapore Districtul Padang Vom trece prin cartierul Colonial pentru a admira Padang, centrul districtului de afaceri. Esplanade Theatres, clădire situată de-a lungul Golfului Marina Bay, scopul construcției fiind de a găzdui spectacole de artă. Statuia Merlion, simbolul orașului, o creatură imaginară cu cap de leu și trup de pește, care reprezintă originile umile ale orașului ca sat pescăresc. Continuăm cu unul dintre cele mai vibrante și autentice districte, Little India. Ne îndreptăm spre cel mai mare cartier istoric plin de exotism, Chinatown. Terminăm cu faimoasa Grădina Botanică numită de revista Times drept „cea mai frumoasă Junglă Urbană din Asia”. După-amiază timp liber la dispoziție. Cazare la Hotel Orchard 4* camere deluxe sau similar Singapore.
Ziua 11 | Singapore – Insula Sentosa
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau opțional excursie pe Insula Sentosa. De pe Muntele Faber se traversează cu telecabina până pe Insula Sentosa, priveliștea asupra orașului fiind copleșitoare. La doar 15 minute de oraș, „zona de joacă preferată a Asiei”, găzduiește plaje cu nisip auriu, o gamă largă de atracții tematice, spa-uri renumite mondial, vegetație luxuriantă, reședințe luxoase, terenuri de golf și cel mai mare Oceanariu cu pești tropicali din Asia. Întoarcere la hotel în Singapore. Cazare la Hotel Orchard 4* camere deluxe sau similar Singapore.
Ziua 12 | Singapore – Gardens By The Bay
Mic dejun. Timp liber sau excursie opționala la Grădinile Naționale – Gardens By The Bay. Aici se pot vizita renumitele sere climatizate Flower Dome și Cloud Forest, principalele atracții ale grădinii alături de grădinile verticale Supertrees. Veți avea ocazia unui tur pietonal prin mijlocul grădinilor tematice în aer liber de-a lungul OCBC Skyway (extra cost). Singapore Flower Dome Flower Dome este o seră uriață care reproduce un climat mediteraneean rece-uscat al regiunilor din Africa de Sud, California, Spania și Italia. Aici veți putea vedea specii rare precum Baobabul, Copacul Fantomă din Madagascar și un măslin de peste 1.000 de ani. În Cloud Forest veți fi uimiți de cea mai mare cascadă de interior din lume care să revarsă prin vegetația luxurianta. Turul oferă și posibilitatea unei vederi aeriene a coronamentului. Extra cost, puteți face o plimbarea de-a lungul OCBC Skyway care vă va aduce în cele din urmă la înălțimile Supertrees care oferă o panorma deosebită asupra grădinilor și a orașului Singapore de la 22 m înălțime. (Mai multe detalii și imagini impresionante aici). După amiază, timp liber la dispoziție. Cazare la Hotel Orchard 4* camere deluxe sau similar Singapore.
Ziua 13 | Singapore – Frankfurt – București
Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel. Timp liber la dispoziţie pentru shopping. Pentru varietatea mare de produse şi brand-uri în toate categoriile de preţ, Singapore este o experienţă unică de shopping. De la mall-uri strălucitoare până la străzi cu magazine funky, de la boutique-uri trendy până la magazine cu produse tradiţionale şi cartiere de shopping tematice, de la cei mai noi designeri de modă până la cele mai noi gadget-uri electronice şi antichităţi bine evaluate, poţi găsi tot ce doreşti. Considerat Raiul Cumpărăturilor, celebrul Orchard Road îşi aduce cumpărătorii de la agoinie la extaz. Acest bulevard imens cu peste 20 de centre comerciale, este amplasat într-un peisaj luxuriant, tropical. Alte zone celebre pentru shopping sunt: Haji Lane, Tiong Bahru, Holland Road. În jurul orei 19:00 transfer către aeroportul din Singapore pentru îmbarcarea pe zborul Companiei Lufthansa LH779 cu destinaţia Bucureşti via Frankfurt. Decolare la ora 23:55 şi sosire la Frankfurt la ora 06:05 (a două zi). Îmbarcare pe zborul LH1418 cu destinaţia Bucureşti la ora 10:10. Sosire pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 13:25. Sfârşitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[wpgmza id=”37″]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Circuit 05 Martie 2017
Adult in camera dubla 1499 €
Adult in camera single 2060 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor;
• Zboruri la dus Bucureşti => Bangkok, Compania Lufthansa via Frankfurt;
• Zbor direct Bangkok => Kuala Lumpur, pentru confortul Dumnevaoastra;
• Zboruri la retur Singapore => Bucureşti, Compania Lufthansa via Frankfurt;
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi;
• Transport cu autocar cu A/C pe circuit;
• Cazare 11 nopţi cu mic dejun la hoteluri de 4* şi 5*:
– 4 nopţi în Bangkok la Hotel Majestic Grande 4* camere deluxe, sau similar;
– 2 nopţi în Kuala Lumpur la Hotel Renaissance 5* camere superior, sau similar;
– 1 noapte în Malacca la Hotel Equatorial 4* camere deluxe, sau similar;
– 4 nopţi în Singapore la Hotel Orchard 4* camere deluxe sau similar;
• Mese incluse: 11 mic dejun, 5 prânzuri, 1 cină conform programului excursiei;
• Tururi de oraş Bangkok, Kuala Lumpur, Malacca, Singapore;
• Excursie în Thailanda: Piaţa plutitoare din Damnoen, Tabăra de elefanţi, Rafting pe râul Kwai Noi;
• Excursie în Thailanda: Ayutthaya cu croazieră pe vasul Grand Pearl;
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program;
• Ghizi locali;
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil, 499 €/persoană (pot varia până la emiterea biletelor de avion);
• Taxele de aeroport pt zborul local, 40 €/persoană (pot varia până la emiterea biletelor de avion);
• Taxa de viză Thailanda;
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno, excursiile opţionale;
• Bacşişurile pentru ghizi şi şoferi locali (se achită la faţa locului ghidului însoţitor).
[/wptab]

[wptab name=’Vize‘]
Acte necesare pentru obtinerea Visa on Arrival in Thailanda:
Autoritatile thailandeze elibereaza viza de intrare si la frontiera, pentru o perioada de sedere de pana la 15 zile. Pentru a obtine o viza de intrare in Thailanda pe aeroport va trebui sa va deplasati, dupa coborarea din avion, la biroul “Oficiul Emigrari si Vize Speciale, Diplomati si Visa-On-Arrival” unde sunt necesare urmatoarele:
* Pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar.
* Se completeaza un formular tip, pe care il puteti descarca de aici: http://www.immigration.go.th/nov2004/download/pdf/tm88.pdf
* Fotografie recenta 4×6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii.
* Bilet de avion pentru retur.
* Durata sederii sa nu depaseasca 15 zile.
* Asigurare medicala pe toate perioada calatoriei.
* 1 copie dupa pasaport.
* Persoana care calatoreste individual trebuie sa aibe asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro.
* Pentru o familie (sot, sotie, copii) suma minima necesara este de 20.000 Baht (cca 700 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro.
* Dupa predarea formularelor si verificarea documentelor, procedura care va dura in jur de 5-10 minute, cetatenilor romani li se va aplica pe pasaport viza necesara intrarii in Thailanda.
Acest tip de viza se elibereaza contra sumei de 1.000 Baht (~30 USD/~27 EUR).

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]