Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Sărbători de iarnă”

”Crăciun Praga.”

Crăciun Praga

Slovacia Slovacia (Bratislava) Cehia Cehia (Praga, Karlovy Vary) Austria Austria (Viena) Ungaria Ungaria (Budapesta)
Autocar: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad
Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Plecare: 22 decembrie 2017

22 Decembrie | București – Budapesta
Plecare din București la ora 05:00 din Piața Victoriei pe traseul: București, Ploiești, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Timișoara, Arad, Budapesta. Sosire în cursul serii la Budapesta în funcție de formalitățile vamale. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
23 Decembrie | Budapesta – Bratislava – Praga
Mic dejun. Excursia continuă spre Praga pe ruta Budapesta–Bratislava–Praga. În Bratislava se vizitează Biserica Încoronării Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunării. Ne continuăm apoi drumul către capitala Cehiei, unde ajungem în cursul serii. Cazare la hotel Duo 4* Praga sau similar.
24 Decembrie | Praga, Orașul de Aur și Magia Piețelor de Crăciun, Seara de Ajun
Mic dejun. Tur de oraș Praga cu ghid local: Muzeul Național, Opera, Teatrul Național. Apoi vom continua cu vechiul oraș: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sfântul Vit – simbolul spiritualității cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orașului de aur. Continuăm turul pietonal în centrul istoric: Orașul Vechi, Piața Primăriei, Ceasul astronomic. Vizitarea Pieței de Crăciun cu însoțitorul de grup. Aceste piețe sunt ingredientele de bază pentru crearea atmosferei magice a sărbătorilor de iarnă. Principalele piețe de crăciun sunt organizate în Piața Primăriei și în Piata Wenceslav și sunt deschise toată luna decembrie. Profitați de această ocazie pentru a procura minunate cadouri de Crăciun pe care să le oferiți apoi celor dragi. Seara, opțional, Cina tradițională de Crăciun la restaurantul „U Marchanu” cu program folcloric, muzică tradițională, colinde și băuturi nelimitate. Tarife: 50 €/adult, 30 €/Copil 02–11,99 ani, cu transfer incluse, minim 25 de participanți. Cazare la hotel Duo 4* Praga sau similar.
25 Decembrie | Praga Ziua de Craciun si Concert Extraordinar la Municipal House
Mic dejun. Tur pietonal cu însoțitorul de grup: Cartierul Evreiesc, Piața de Crăciun din Praga, zona Hradului. Timp liber la dispoziție. Servirea cinei la hotel. Seara, opțional, vă invităm la Concert Extraordinar de Craciun la Municipal House (Obceni Dum) susținut de Bohemian Symphony Orchestra în cea mai fastuoasă sală de concerte din Praga. Tarife: 50 €/adult, 25 €/copil 2-11,99 ani, transferul cu autocarul dus-intors este inclus. Cazare la hotel Duo 4* Praga sau similar.
Municipal House (Obceni Dum) – reprezintă o clădire importantă pentru arhitectura și istoria politică a Cehiei. A fost construită la începutul Secolului al XX-lea în stil Art Nouveau. Fațada include o mare fresca pe arcada de deasupra celui de-al doilea nivel, fiind urmată de o cupolă impresionantă. Fresca realizată din mozaic reprezintă “Omagiul Pragai” de Karel Špillar. Pe laterale sunt sculpturi alegorice care reprezinta “Degradarea și Revoltarea poporului” de Ladislav Šaloun. Casa Municipală din Praga adăpostește cea mai mare și mai frumoasă sală de concerte a capitalei cehe – Sala Smetana.
26 Decembrie | Praga – Viena – Budapesta
Mic dejun. Excursia continuă spre Viena. Tur de oraș Viena panoramic și pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul Național de Istorie, Fosta reședință de iarnă a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primăria, și Burgtheater. Apoi scurtă plimbare pe jos în centrul istoric: Palatul Hofburg – fosta resedință a Împaratului Franz Josef și a Împărătesei Sisi, Catedrala Sfântul Ștefan, Piața Primăriei. Excursia continuă spre Budapesta. Seara, opțional, puteți alege pentru unul dintre cele două programe care se organizează cu tradiție la Budapesta: Croazieră și cină romantică pe Dunăre: welcome drink, 2 preparate calde: sărmaluțe și gulaș, preparate reci și salate. Băuturi: 1 sticlă de vin la 4 persoane, apă minerală și răcoritoare. Tur Budapesta by night cu ghidaj în limba română de pe vasul de croazieră. Tarif: 30 €/persoană, minim 25 participanți, transfer cu autocarul inclus. Cina tradițională ungurească cu degustare de vin și program folcloric, muzică lautărească, la cea mai renumită cramă de vinuri din Budapesta – Borkatakomba – vestitul labirint de vinuri de 88 km lungime. Veți fi fermecați de muzica și dansurile tradiționale maghiare, întregul program artistic concentrându-se în jurul unui adevărat ritual închinat lui Bachus. Tarif: 30 €/persoană, minim 30 persoane, transfer cu autocarul inclus. Cazare la hotel Park Inn by Radisson 4* Budapesta.
27 Decembrie | Budapesta – București
Mic dejun. Plecare spre țară, sosire seara târziu în funcție de formalitățile vamale. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Plecare 22 Decembrie 2017
Adult în cameră dublă 259 €
Copil 0-5,99 ani cu 2 adulți în cameră 174 €
Copil 6-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 219 €
Adult în cameră single 338 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Transport cu autocar Interra nou
• Cazare 2 nopţi cu mic dejun în Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
• Cazare 3 nopţi cu mic dejun în Praga la Hotel Duo 4* sau similar
• 1 cină în ziua de Crăciun
• Tur de oraş Bratislava
• Tur de oraş Viena
• Tur de oraş Praga panoramic şi pietonal cu Ghid local de Lb Română
• Tur pietonal Praga cu ghidul însoţitor
• Vizitarea Pieţei de Crăciun de la Praga
 
Nu sunt incluse:
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice
• Concertul Extraordinar de Crăciun: 50 €/adult, 25 €/copil 2-11,99 ani, transfer cu autocarul inclus
• Cină Tradiţională de Crăciun la restaurantul U Marchanu cu program folcloric, muzică tradiţională, colinde şi băuturi nelimitate. Tarife: 50 €/adult, 30 €/Copil 2 – 11,99 ani, cu transfer inclus, se rezervă din ţară.

Cina de Craciun la Restaurantul „U Marchanu”
• Mini sandwich-uri „Christmas Eve”
• Starter: Pateu din ficat de rata cu sos de afine si rulouri
• Supa: Supa crema de spanac cu crutoane
• Felul Principal: Piept de curcan cu umplutura de castane si cartofi piure
• Desert: Strudel de mere cu nuca si crema vanilie
• Bauturi: Becherovka. Consum nelimitat de bere, vin si racoritoare. Cafea. Un pahar de punci de Craciun
• Program: Spectacol de folclor cu dansuri traditionale, cantece si instrumente populare presarat cu nelipsitele colinde de Craciun autohtone.
• Tarife: 50 €/adult, 30 €/copil. Se rezerva din tara odata cu achizitionarea pachetului de servicii, meniul poate suferi modificari de la data publicarii.

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Verifică disponibilitate | Crăciun Praga Autocar
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui program turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile programului turistic pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: