Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Sărbători de iarnă”

”Concert Extraordinar de Crăciun
la Palatul Imperial Hofburg.”

Crăciun Viena

Austria Austria (Viena) Ungaria Ungaria (Budapesta)
Plecări autocar 1 – Bucuresti, Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad: 22 decembrie 2017
Plecări autocar 2 – București, Ploiești, Câmpina, Brașov, Sighișoara, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Oradea: 22 decembrie 2017
Transferuri gratuite din: Constanța, Medgidia, Cernavodă, Fetești, Slobozia.

22 Decembrie | București – Budapesta
Plecare, cu două autocare, din București, Piața Victoriei la ora 05.00 cu destinația Budapesta pe urmatoarele rute:
Autocar 1: Bucuresti, Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta.
Autocar 2: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sighisoara, Targu Mures, Cluj, Oradea, Budapesta.
Sosire la Budapesta în funcție de formalitățile vamale. Cazare la hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar.

23 Decembrie | Budapesta – Viena, Tur de oraș
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oraș Viena cu ghid local de limba română. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de Război, MAK -muzeul de artă contemporană, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul Național de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta reședință de iarnă a dinastiei Habsburgilor, Piața Maria Thereza, Parlamentul, Primăria, Burgtheater și Biserica Votivă, dar și „Orașul Dunării” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul Internațional de Congrese al Austriei și Turnul Dunării. Tur pietonal în centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sfântul Ștefan. Transfer la hotel. Cazare la hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central sau similar. Timp liber pentru cumpărături în imediata vecinătate a hotelului, pe celebra Mariahilferstrasse.
24 Decembrie | Piața de Crăciun Viena și Ajunul Crăciunului
Mic dejun. Zi liberă la dispoziție pentru vizitarea Pieșei de Crăciun cu însoțitorul de grup. Seara, opțional, vă invităm la un eveniment privat, Cina Festiva de Crăciun „Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf. Tarife: 49 €/adult, 30 €/copil 2-11,99 ani și include: Cina de Crăciun meniu festiv, pachet de 3 băuturi incluse: 1 welcome drink și 2 băuturi la alegere (vin / bere / băutură răcoritoare), decorațiuni de Crăciun, muzică ambientală de sezon (19:30 – 22:30/23:00). Cazare la hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena sau similar.
25 Decembrie | Viena – Ziua de Crăciun
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul, pentru vizitarea Palatului Schönbrunn cu ghid local. Timp liber pentru vizitarea renumitei Piețe de Crăciun de la Schonbrunn. Ora 18:00 servirea cinei la restaurantul hotelului. Ora 20:30 – Concert Extraordinar de Crăciun la Palatul Imperial Hofburg al celebrei orchestre Wiener Hofburg-Orchester (Detalii aici). Peste 40 de muzicieni și 4 soliști de operă vă vor fascina cu faimoasa muzică a lui Mozart și Strauss într-o „atmosferă imperială” la Palatul Imperial Hofburg (Transferul inclus cu autocarul hotel – Palatul Hofburg – hotel). Cazare la Hotel Ibis Mariahilferstrasse 3* superior Viena, sau similar.
26 Decembrie | Viena – Budapesta
Mic dejun. Excursia continuă spre Budapesta. Sosire în cursul după-amiezei. Tur de oraș Budapesta: Opera, Piaţa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunăre, Insula Margareta, Palatul Regal, Catedrala Regală de Încoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor. Continuăm cu vizitarea Pieșei de Crăciun de la Budapesta. Seara, opțional, puteți alege pentru unul dintre cele două programe care se organizeză cu tradiție la Budapesta: Croazieră și cină romantică pe Dunăre: welcome drink, 2 preparate calde: sărmaluțe și gulaș, preparate reci și salate. Băuturi: 1 sticlă de vin la 4 persoane, apă minerală și răcoritoare. Tur Budapesta by night cu ghidaj în limba română de pe vasul de croazieră. Tarif: 30 €/persoană, minim 25 participanți, transfer cu autocarul inclus. Cina tradițională ungurească cu degustare de vin și program folcloric, muzică lautarească, la cea mai renumită cramă de vinuri din Budapesta – Borkatakomba – vestitul labirint de vinuri de 88 km lungime. Veți fi fermecați de muzica și dansurile tradiționale maghiare, întregul program artistic concentrându-se în jurul unui adevărat ritual închinat lui Bachus. Tarif: 30 €/persoană, minim 25 participanți, transfer cu autocarul inclus. Cazare la hotel Park Inn by Radisson 4* Budapesta.
27 Decembrie | Budapesta – București
Mic dejun la hotel. Plecare dimineața spre București, pe aceeași rută ca și la dus. Sosire în București seara, în funcție de condițiile de trafic ți formalitățile vamale. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Perioadă Sejur 22-27 Decembrie 2017
Adult în cameră dublă 329 €
Al 3-lea adult în cameră dublă pat suplimentar 319 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 255 €
Adult în cameră single 457 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Transport cu autocar • Cazare 5 nopţi cu mic dejun bufet la Hoteluri de 4* şi 3* superior astfel:
– 2 nopţi în Budapesta la Hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar
– 3 nopţi în Viena la Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central, sau similar
• 1 Cină în 25 Decembrie
• Tur de oraş Viena panoramic şi pietonal cu Ghid local de Lb Română
• Vizitarea Pieţei de Crăciun de la Viena
• Ghid local de Lb Română pentru vizitarea Palatului Schonbrunn (biletul de intrare se achita local)
• Tur de oraş Budapesta
• Vizitarea Pieţei de Crăciun de la Budapesta
• BONUS Concertul Extraordinar de Crăciun al Wiener Hofburg Orchester de la Palatul Hofburg
 
Nu sunt incluse:
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice
• Cină Festivă de Crăciun “Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf (se rezervă doar din ţară). Tarife: 49 €/adult, 30 €/copil 2-11,99 ani, include: Cină de Crăciun meniu festiv, pachet de 3 băuturi incluse: 1 welcome drink şi 2 băuturi la alegere (vin / bere / băutură răcoritoare), decoraţiuni de Crăciun, muzică ambientală de sezon (19:30 – 22:30/23:00).

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.

Verifică disponibilitate | Crăciun Viena autocar
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui program turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile programului turistic pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: