Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Sărbători de iarnă”

”Concert Extraordinar de Crăciun
la Palatul Imperial Hofburg.”

Crăciun Viena

Austria Austria (Viena)
Plecare individuală: 23 decembrie 2018

23 Decembrie | Sosire Viena
Sosire pe cont propriu la hotelul dumneavoastră. din Viena. După formalitățile de cazare, timp liber la dispoziție. Cazare la Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central pe Mariahilferstrasse, sau similar. Seara, timp liber la dispoziție. Notă: Cazarea se face începând cu ora 14:00.
24 Decembrie | Viena, Piața de Crăciun și Tur de oraș – Ajunul Crăciunului
Mic dejun. Timp liber pentru vizitarea renumitei Piețe de Crăciun. După-amiază, întâlnire cu ghidul local de limba română la hotel, pentru Tur de oraș Viena. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de Război, MAK, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul Național de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta reședință de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piața Maria Thereza, Parlamentul, Primăria, Burgtheater și Biserica Votivă, dar și „Orașul Dunării” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul Internațional de Congrese al Austriei și Turnul Dunării. Tur pietonal în centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sfântul Ștefan. Seara, opțional, vă invităm la un eveniment privat, Cina Festivă de Crăciun „ Cina Festiva de Craciun “Interra Christmas Dinner”la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif:55 € /adult, 30 €/copil 2-11,99 ani și include: Cina de Crăciun meniu festiv, pachet de 3 băuturi incluse: 1 welcome drink și 2 băuturi la alegere (vin / bere / băutură răcoritoare), decorațiuni de Crăciun, muzică ambientală de sezon (19:30 – 22:30/23:00). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena, sau similar.
25 Decembrie | Viena – Ziua de Crăciun
Mic dejun. Dimineața, timp liber la dispoziție. După-amiază, întâlnire cu ghidul local de limba română pentru vizitarea Palatului Schönbrunn. Ora 18:00 servirea cinei la restaurantul hotelului. Ora 20:30 – Concert Extraordinar de Crăciun la Palatul Imperial Hofburg al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester” (Detalii aici). Peste 40 de muzicieni și 4 soliști de operă vă vor fascina cu faimoasa muzică a lui Mozart și Strauss într-o „atmosferă imperială” la Palatul Imperial Hofburg (Transferul inclus cu autocarul hotel – Palatul Hofburg – hotel). Cazare la Hotel Ibis Mariahilferstrasse 3* superior Viena, sau similar.
26 Decembrie | Plecare Viena
Mic dejun. Eliberarea camerelor cel târziu la ora 12:00. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Perioadă Sejur 23-26 Decembrie 2017
Adult în cameră dublă 230 €
Al 3-lea adult în cameră dublă pat suplimentar 230 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 165 €
Adult in cameră single 320 €
Copil 0-1,99 ani cu 2 adulți Gratuit

Servicii incluse:
• Asistenţă turistică în Lb Română
• Cazare 3 nopţi cu mic dejun bufet la Hotel Ibis Mariahilf 3* situat central, sau similar
• 1 Cină la hotel în 25 Decembrie
• Tur de oraş Viena cu autocar şi Ghid local de Lb Română
• Ghid local de Lb Română şi transfer autocar pentru vizită la Palatul Schonbrunn
• BONUS Concertul Extraordinar de Crăciun de la Palatul Hofburg
• Transferuri hotel-Palatul Hofburg-hotel în seară Concertului de Crăciun
 
Nu sunt incluse:
• Transportul până la Viena şi retur
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice
• Cină Festivă de Crăciun “Interra Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf (se rezervă doar din ţară), Tarif: 55 €/adult, 30 €/copil 2-11,99 ani, include: Cină de Crăciun meniu festiv, pachet de 3 băuturi incluse: 1 welcome drink şi 2 băuturi la alegere (vin/bere/băutură răcoritoare), decoraţiuni de Crăciun, muzică ambientală de sezon (19:30–22:30/23:00).
 
Puteti rezerva nopti suplimentare (21-23.12 sau 26-28.12):
• 40 €/adult/noapte cu mic dejun bufet
• 10 €/copil 0-11,99 ani cu 2 adulți în cameră

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Verifică disponibilitate | Crăciun Viena Individual
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui program turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile programului turistic pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: