Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Weekenduri”

”Palatul Schonbrunn, martor al iubirii dintre
Împăratul Frantz Iosif şi Împărăteasa Sissi.”

Din Mica Vienă la Viena

Austria Austria (Viena)
Autocar din Timișoara: 12 Octombrie, 02, 30 Noiembrie, 07,14 Decembrie 2018
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | Timișoara – Szeged – Budapesta – Viena.
Întâlnire cu reprezentantul agenției la autocar. Plecare cu autocarul din Timișoara dimineaţa devreme. Sosire la Viena. Program turistic: tur de oraş, se vizitează Hofburg – “tezaurul coroanei”, Domul Sfântul Ştefan, Primăria, Teatrul orașului, Biserica Votivă, Parlamentul, Opera, Muzeul de Arte, Muzeul de Ştiinţele Naturii, Statuia Mariei Terezia. După amiază – timp liber la dispoziție pentru odihnă, plimbare, eventual cumpărături. Cazare la hotel în Viena.
Ziua 2 | Viena
Mic dejun. Se vizitează palatul Schonbrunn, mergând pe urmele poveştii de iubire dintre Împaratul Frantz Iosif şi frumoasa sa soţie Împărăteasa Sissi. Opţional se vizitează Palatul Belvedere al Prințului Eugeniu de Savoya ce adăpoştește colecţia de picturi din secolele XIX-XX. Opţional se poate servi cina în Grinzing. Cazare la hotel.
Ziua 3 | Viena – Timișoara
Mic dejun. Vizitarea Muzeului de Arte Frumoase sau Muzeul de Știintele Naturii, Hundertwasserhaus. Plecare spre Timişoara. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Weekend 12 Octombrie 2018 02 Noiembrie 2018 30 Noiembrie 2018 07 Decembrie 2018 14 Decembrie 2018
Adult în cameră
dublă
154 € 154 € 154 € 154 € 154 €
Adult în cameră
triplă
139 € 139 € 139 € 139 € 139 €

Servicii incluse:
• 2 nopţi de cazare cu mic dejun, în hotel de 2*/3*;
• servicii ghid pe tot parcursul excursiei;
• transport cu autocar omologat pentru curse externe.
 
Nu sunt incluse:
• intrările la obiectivele turistice;
• programele opţionale;
• asigurări medicale/storno

[/wptab]

[wptab name=’Observații‘]

Acte necesare:

• carte de identitate sau paşaport original;
• cazier judiciar pentru însoţitorul grupurilor de copii;
• pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii parinţi, după caz.

Notă:

• locurile vor fi rezervate în funcţie de ordinea înscrierii în agenţie;
• preţul este valabil pentru grup de minim 40 de persoane. în cazul în care vor fi mai puţini participanţi, pretul se recalculează (supliment grup mai mic de 40 pers: 20 euro/pers);
• ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14 16 Decembrie 2016 | ”Am fost în acest weekend la Piața de Crăciun din Viena cu un autocar modern, cu șoferi experimentați și amabili; am făcut o mulțime de excursii incluse în program (gratuite) prin tot orașul însoțiți de un ghid foarte bine pregătit, care ne-a explicat în detaliu fiecare obiectiv turistic vizitat. Cazarea a fost la hotelul Kavalier Wien 4*, situat în apropiere de Palatul Schonbrunn, cu camere confortabile, curate; micul dejun diversificat cu alimente proaspete: cafea, croissant, cașcaval, șuncă diverse sortimente, ouă fierte, ”ochiuri”, omletă, lapte, ceaiuri și prăjituri. Extraordinar de mulțumiți. Recomandăm acest weekend indiferent de perioadă, Viena fiind o destinție care nu trebuie ratată.”; Alfred, Arad; ALTCO Tour ID 155.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Din Mica Vienă la Viena
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui weekend turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile weekendului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]