Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Delta Dunării”

”4*, Demipensiune”

Green Village Resort Sfântu Gheorghe Tulcea România peștepeștepeștepește

România România (Delta Dunării, Sfântu Gheorghe)

Green Village Resort Sfântu Gheorghe Tulcea România 4* | Site Oficial
Adresa | Sfântu Gheorghe 827195, Tulcea, Delta Dunării, România România
Localizare | în Sfântu Gheorghe, pe malul brațului omonim.
Facilități | Complexul Green Village 4* (satul de vacanta Delfinul) din Sf. Gheorghe, Delta Dunarii, este unul din cele mai luxoase complexe de cazare din Delta Dunarii, fiind intins pe o suprafata de cca. 30.000 mp cu servicii si facilitati la superlativ. Structura de cazare: Complexul Green Village 4* din Delta Dunarii ofera cazare in: 50 camere duble cu pat matrinomial (Vilele 1 – 5), 8 garsoniere (Vila 8), 30 apartamente cu living si dormitor (Vilele A – O), 1 apartament cu 2 dormitoare si living (Vila 7). 3 restaurante (capacitate totala: 240 locuri in interior si 100 locuri pe terasa) si pajistea cu umbrare de stuf, situata pe malul lacului, 3 baruri lacustre va asteapta bauturi pentru toate gusturile. 3 sali de proiectii si conferinte: sala 1 – 120 de locuri, sala 2 – 60 de locuri, sala 3 – 40 de locuri si club (Internet, biblioteca si biliard). Dotarile sunt ultramoderne: sistem audio 5+1, video, digital si pelicula de film, climatizare si acces internet wireless in tot complexul. Baza nautica este dotata cu barci rapide, barci pescaresti si caiace. Pentru cei mici se pot organiza cursuri de pescuit pe lacurile din Green Village. Baza sportiva cu: badminton, fotbal pe plaja, tenis de masa, sala de fitness, sauna, piscina exterioara, jacuzzi, biliard, jocuri de sah, remi si table etc.
Vile și Camere |
• Vilele 1 – 5: au cate 10 camere duble cu pat matrimonial dotate cu baie proprie si aer conditionat. Atentie – camerele nu dispun de TV.
• Vila 8: are 8 garsoniere dotate cu paturi twin TV si aer conditionat. Vilele dispun de living.
• Vilele A – O: fiecare vila are cate 2 apartamente mici. Fiecare apartament este dispus pe 2 nivele: living la parter (fara loc de dormit), baie, terasa; etaj – dormitor cu 2 paturi twin. apartamentele dispun de TV si aer conditionat.
• Vila 7 – un apartament mare dispus pe 2 nivele. Parter: living cu TV si aer conditionat (fara loc de dormit). Etaj: 2 camere twin cu baie proprie si aer conditionat.
• Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au suprafata totala de cca. 55 de mp, precum si o terasa de cca. 12 mp. Decoratia, de un lux neostentativ, se remarcă prin grija pentru detaliu. Peretii lambrisati in lemn patinat si mobilierul colonial din bambus cu drapajele din in brut, aduc in interior culorile subtile si calde ale Deltei. Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile, si toaleta separata. Terasele camerelor au vedere spre Dunare si Marea Neagra. Vilele sunt inconjurate de o salba de lacuri miniaturale, cu nuferi si alte plante de apa, unde cuibaresc rate salbatice.
Prezentare oficială | Green Village Resort Sfântu Gheorghe Tulcea România

Green Village Resort Sfântu Gheorghe Tulcea România 4*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Green Village
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care hotelul Green Village Resort Sfântu Gheorghe Tulcea România nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial al hotelului Green Village Resort Sfântu Gheorghe Tulcea România. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: