Print Friendly, PDF & Email

 

 

Hotel Elena Nisipurile De Aur  Bulgaria


Hotelul Elena  este potrivit pentru familiile cu copii, fiind situat intr-o zona linistita a statiunii.

621 euro / 2 persoane in camera dubla  all inclusive / 7 nopti

Perioada: 20 august – 27 august 2019

Facilitati hotel | restaurant principal, lobby-restaurant, mezanin, baruri, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, piscina interioara, centru fitness, sala de gimnastica, sauna, baie cu aburi, sala de masaj, loc de joaca pentru copii, darts, tenis de masa, programe de animatie, coafor, servicii medicale, casa de schimb valutar, sala de conferinte, parcare..

Facilitati camera | aer conditionat, telefon, televizor, minibar, seif, uscator de par, balcon.

Verifică disponibilitate
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau pe emailul office@altco.ro

_______________________________________

Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

 


Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie: