Print Friendly, PDF & Email

Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Cipru”

”3*, Mic Dejun”

Hotel Sempati Lapta Kyrenia Cipru de Nord scoicăscoicăscoică

Cipru Cipru de Nord (Lapta)

Hotel Sempati Lapta Kyrenia Cipru de Nord 3* | Site oficial
Adresa | Ali ocak sokak No 7, Lapta – Kyrenia, Cipru de Nord Cipru
Localizare | Hotelul Sempati este situat într-o zonă liniştită, la 100 m de plaja publică, 2 km de satul Lapta şi la 12 km de oraşul Kyrenia. Aeroportul Larnaca se află la o distanţă de 90 km (o oră şi jumătate de mers cu maşina).
Facilități | restaurant, cafe-bar, piscină exterioară cu secţiune pentru copii, internet wi-fi la recepţie; plajă publică cu nisip, amenajată într-un mic golf.
Camere | dotate cu: aer condiţionat, televizor, telefon, minibar (cotracost), seif (contracost), uscător de păr, balcon.
Prezentare oficială | Hotel Sempati Lapta Kyrenia Cipru de Nord

Hotel Sempati Lapta Kyrenia Cipru de Nord 3* – Tarife 2018
Plecare Adult în cameră Double Standard
București – 24 Septembrie 2017 435 €
* Pentru alte date de plecare verificați orarul de zbor AICI.

* Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale (plecări) și tipuri de cameră.
 
Servicii incluse:
• Cazare 7 nopţi;
• Masa: Mic Dejun;
• Transport cu avionul București – Larnaca şi retur, compania Blue Air;
• Taxele de aeroport;
• Transfer aeroport – hotel – aeroport;
• Asistenţă turistică locală.
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno;
 

• Tarifele sunt în euro / persoană / sejur.
• La înscriere se achită un avans de 30%, diferenţa urmând a fi achitată cu 30 zile înainte de dată plecării; la înscriere turiştii sunt obligaţi să ia la cunoştinţă condiţiile de înscriere / retragere.
• Agenţia îşi rezervă dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea în totalitate a serviciilor menţionate în program.
• Tarifele pentru copii sunt valabile numai dacă aceştia sunt cazaţi în cameră cu 2 adulţi.
• Copii 0-1.99 ani: preţ bilet de avion – fără loc în avion: 70 euro / infant
• Agenţia nu îşi asumă răspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei române sau străine, în pofida respectării condiţiilor de ieşire din România, respectiv intrare în alte state, prevăzute de legislaţia în vigoare.
• Tarifele pentru copii şi a treia persoană sunt calculate pentru cazare în cameră standard.
• Hotelierii solicită plăti suplimentare pentru utilizarea facilităţilor din cameră şi hotel (ex: minibar/frigider, seif, prosop la piscină etc). Va rugăm în momentul sosirii la hotel, să solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra acestora.
• În oferta agenţiei tipul de cameră prezentat nu este întodeauna cel pentru camera standard! În mod frecvent sunt prezentate camere superioare! Pentru vizualizarea camerelor standard, va rugăm să accesaţi pagină web a hotelului!
• Cazarea în camere se face la ora 14.00 în ziua sosirii, iar eliberarea camerelor la ora 12.00 în ziua plecării. Categoria hotelurilor este atribuită de Autoritatea Naţională de Turism din Cipru conform standardelor proprii.
• Distribuţia camerelor la hotel se face în momentul cazării de recepţioner. Orice problemă legată de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către client direct la recepţie, asistat de reprezentantul local; Hotelierii acceptă plângeri referitoare la serviciul de cazare numai în timpul în care turistul este la destinaţie, însoţite de dovezi reale. Vă rugăm în cazul în care sunteţi nemulţumiţi de prestaţia de cazare să raportaţi hotelului plângerea şi să contactaţi agentul de turism de la agenţia organizatoare pentru a va ajută să rezolvaţi în timpul sejurului dvs problema apărută, după părăsirea hotelului, agenţia nemaiputând să vă acorde suportul necesar, conform condiţiilor impuse de hotelieri.
• Eventualele reclamaţii referitoare la excursiile opţionale se fac direct în Cipru, agenţia noastră nefiind implicată în organizarea sau bună desfăşurare a acestora.
• Turiştii au obligaţia de a achita taxele suplimentare anunţate înainte de începerea programului turistic, în cazul în care acestea vor apărea ca urmare a majorării taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anunţate de compania aeriană transportatoare.
• Compania aviatică, fără a cere acordul agenţiei de turism care derulează operarea curselor, are dreptul de a modifica orele de zbor ale curselor. Prin urmare, agenţia, nu este răspunzătoare pentru decolarea / aterizarea avioanelor la o altă ora decât cea înscrisă în programul excursiei.
• Biletele emise sunt nerambursabile şi nu pot fi modificate. În caz de anulare sau modificare penalizarea este de 100%.
Prezentul document constituie anexă la contractul de prestări servicii.


Activitati Cipru

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Palaepaphos | Palaepaphos este unul dintre cele cele mai renumite locuri din Cipru. În trecut, sanctuarul şi casa cultului antic al zeiţei Afrodita,iar mai apoi micenienii au stabilit la Paliaipafos ”inima religiei şi culturii” Ciprului în anul 1200 i.Hr. Romanii au urmat exemplul, formând Koinon Kyprion în secolul al doilea, cu mozaicuri delicate, care descriu miticul dintre Leda şi Lebădă. Puteţi vedea, de asemenea, ruinele unei biserici din Panagia Katholiki (secolele XII-XIII d.Hr.) şi Conacul Lusignian, construit ca un centru administrativ medieval al oraşului.
2. Kourion | Kourion (sau Curium), un sit arheologic situat în apropiere de Limassol, Cipru, cu urme romane şi rădăcini bizantine. Ruine Kourion Cipru Ruinele explică o istorie de primă aşezare neolitică aici, în 4500-3900 i.Hr. Astăzi, au rămas doar ruinele multor clădiri romane şi bizantine, monumente, inclusiv un teatru antic, cu o capacitate de 3.500 de spectatori, o piaţă romană, cu băi publice, precum şi impresionanta ”Casa lui Ahile”, cu podele sale de mozaic şi arena gladiatorilor, care datează din secolul al IV-lea d.Hr.
3. Castelul Paphos | Construit ca o fortificaţie în mijlocul secolului al XIII-lea după cutremurul care a distrus Saranda Kolones (primul sit de fortificare), Castelul Paphos a fost reclădit de genovezi şi veneţieni, până când a fost distrus în invazia otomană din anul 1570. Cu toate acestea, turcii au reconstruit Castelul Paphos, şi din fericire, vizitatorii pot explora şi astăzi acest monument naţional cipriot.
4. Larnaca | Situat pe partea de sud-est a insulei, staţiunea de pe litoralul cipriot este o destinaţie principală pentru turiştii veniţi în Cipru. Toate facilităţile pentru distracţie sunt garantate: soare și nisip, iar pentru iubitorii de istorie – Cartierul vechi cu Agios Lazaros (Biserica Sfântul Lazăr), în timp ce centrul în sine şi-a păstrat atmosfera oraşului-staţiune. În apropiere, la vest de Larnaca, se află lacul de sare care este plin de păsări flamingo roz în timpul primăverii, iar pe dealurile din apropiere se zăresc o mulţime de sate – importante atracţii turistice culturale.
5. Plaja Nissi | O fâşie de nisip alb, care se ”rostogoleşte” pe marea turcoaz din Agia Napa, plaja Nissi este cea mai faimoasă plajă de nisip din Cipru. Devine aglomerată în timpul verii (o plajă superbă nu rămâne niciodată un secret), dar chiar şi cu atâtea rânduri de şezlonguri, nimeni nu-i poate nega frumuseţea. Apa este foarte puţin adâncă la ţărm şi foarte calmă în interiorul golfului, făcându-l un loc minunat pentru familiile cu copii mici, iar în sezonul de vară, găsiţi o sumedenie de facilităţi, care ”vă obligă” să petreceţi intreaga zi pe plajă.
6. Limassol | Considerat a fi un oraş de coasta cosmopolit şi o Limassol Cipru staţiune turistică ideală, renumit pentru portul sau, pentru străzile pline de viaţă, promenada de la malul mării, zona veche a oraşului, noul Limassol Marina, precum şi pentru piața cu haine elegante şi mereu la modă din buticurile de renume pe plan internaţional. Identitatea sa unică se bazează pe cultura şi istoria bogată, cât şi pe o gamă diversificată de opţiuni de petrecere a timpului liber disponibile pentru turişti. Aici se află cel mai mare port din ţară şi cel mai aglomerat în comerţul de tranzit mediteranean. O realizare semnificativă a oraşului a fost includerea portului în cadrul traseelor de 50 de vase de croazieră, rezultatul fiind un număr mare de turişti care vizitează Cipru anual.
7. Nicosia | Capitala şi cel mai mare oraş din Cipru, fiind situat în centrul insulei. După violenţele interne din 1963 oraşul a fost împărţit printr-o ”linie verde” în sectoarele greceşti şi turceşti; Nicosia este centrul politic, economic şi cultural al Ciprului, aici fiind şi sediul Guvernului. Din punct de vedere istoric, oraşul a fost cunoscut în cele mai vechi timpuri ca Ledra. Reconstruit în jurul anului 300 i.Hr. de Lefkos, fiul lui Ptolemeu I, a fost redenumit Lefkothea, sau Lefkosia după fondatorul acesteia. Mai târziu oraşul a fost redenumit Nicosia, de către luzignanii care nu au putut să pronunţe numele Lefkosia. În 1489 oraşul a devenit posesie veneţiană şi în 1571 a fost cucerit de otomani, iar mai apoi a servit drept capitala insulei în timpul dominaţiei britanice.


ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Hotel Sempati Lapta Kyrenia Cipru de Nord 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Sempati Lapta Kyrenia Cipru de Nord nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Sempati Lapta Kyrenia Cipru de Nord. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie: